Як зателефонувати на Теле2 безкоштовно з комп'ютера на телефон

Anonim

Інтернет обплутав своїм павутинням практично весь світ. І сьогодні його можливості використовуються не лише для обміну інформацією, а й для спілкування у голосовому режимі, використовуючи функціонал IP-телефонії. До речі, вона дозволяє здійснювати дзвінки на мобільні телефони. Давайте дізнаємося, як зателефонувати на телефон Теле2 з комп'ютера безкоштовно, не витрачаючи ні копійки грошей. Також ми розповімо про способи зателефонувати на Теле2 за зниженими тарифами.

Популярні сервіси IP-телефонії

У цьому огляді ми розглянемо найпопулярніші сервіси IP-телефонії.Вони надають нам справді низькі розцінки на зв'язок, а деякі з них готові запропонувати безкоштовні дзвінки на стаціонарні та мобільні номери. Зателефонувати з комп'ютера на Теле2 дійсно можливо, а використовуючи сервіси IP-телефонії, ми можемо зробити дзвінки дешевшими Ось ці сервіси:

  • Zadarma – цікавий оператор з безліччю допоміжних послуг;
  • Sipnet – надійне рішення для дзвінків по всьому світу;
  • Comtube – один із найдешевших операторів IP-телефонії.

Давайте подивимося, як зателефонувати з комп'ютера на телефон Теле2 безкоштовно, використовуючи можливості, що надаються вказаними операторами.

Zadarma – зручний зв'язок з усім світом

Зателефонувати на Теле2 безкоштовно, з комп'ютера на телефон, використовуючи можливості оператора Zadarma, не вийде. Справа в тому, що тут відсутні безкоштовні тарифи.Але якщо заглянути в порівняльну таблицю доступних тарифних планів, то ми виявимо, що дзвінки на Теле2 коштують лише від 1,65 руб./хв. А якщо вибрати тарифний план «Безліміт», то тут нам будуть доступні 2000 хвилин на будь-які стаціонарні телефони та 500 хвилин на російські мобільні за 790 руб./міс – це відмінне рішення для найбалакучіших абонентів.

Основні переваги оператора Zadarma:

  • Множество тарифних планів;
  • Висока якість голосових дзвінків;
  • Багато додаткових послуг;
  • Безкоштовні дзвінки всередині мережі.

Цікава остання можливість, оскільки вона дозволяє зателефонувати абсолютно безкоштовно – вмовте свого співрозмовника, який користується послугами Теле2, зареєструватися в Zadarma. Тепер ви зможете дзвонити абсолютно безкоштовно, не витрачаючи жодної копійки.

Sipnet – надійне рішення для майже безкоштовної телефонії

Для того, щоб зателефонувати з комп'ютера на телефон Теле2, безкоштовно або за гроші, ми можемо скористатися послугами IP-провайдера Sipnet. Ось які основні переваги даного оператора:

  • Безкоштовний зв'язок у мережі – можна дзвонити з комп'ютера на комп'ютер або на телефон із встановленою IP-програмою абсолютно безкоштовно;
  • Множество допоміжних послуг – для тих, хто вирішив розширити можливості звичайної IP-телефонії;
  • Доступні тарифи на дзвінки по всьому світу – голосові виклики в будь-які країни за існуючі копійки.
Для цього на головній сторінці сервісу розташовується спеціальна форма, призначена для тестових дзвінків. Ви можете ввести сюди номер потрібного телефону, підключити гарнітуру до комп'ютера або ноутбука, після чого спробувати здійснити дзвінок.

Недоліки цього способу:

  • Обмеженість за часом – тести показали, що безкоштовні дзвінки обриваються в середньому через півтори хвилини;
  • Неможна зателефонувати на один і той же номер більше 10 разів – неважливо, на стаціонарний або мобільний Теле2;
  • Дзвінки можуть перериватися рекламою - це взагалі ні в які ворота не лізе.

Але загалом нашої мети досягнуто – Sipnet дозволяє нам зателефонувати на Теле2 безкоштовно, прямо з комп'ютера.

Comtube – дешеві дзвінки до будь-якої точки світу

Настав час поговорити про послуги оператора Comtube. З його допомогою ми зможемо зателефонувати з комп'ютера на телефон Теле2 якщо не безкоштовно, то за копійки. На вибір клієнтів оператора представлено два тарифні плани.

  • Перший називається «Старт» і пропонує користувачам оптимальне співвідношення між розцінками та якістю голосового зв'язку. Вартість дзвінків на Теле2 складе 1, 54 руб./хв.
  • Другий тариф називається «Преміум» і пропонує гарантовану якість зв'язку (чиста передача голосу, без «булькання» та обривів) – одна хвилина на мобільні коштуватиме 1, 99 руб./хв.

Для здійснення дзвінків можна скористатися веб-інтерфейсом, а найкраще встановити на комп'ютер IP-телефон з безліччю додаткових функцій Також оператором пропонуються програми для мобільних телефонів – встановивши їх на свій планшет та смартфон, ви зможете зателефонувати через інтернет на Теле2 з будь-якої точки міста та країни. Один із фірмових додатків навіть вміє показувати баланс.