Як на Теле2 обміняти хвилини на Гб і за яким курсом

Anonim

Гнучкі тарифи на мобільний зв'язок – ось що потрібне сучасному абоненту. Йому хочеться самостійно регулювати набори послуг, бажано із мінімальними змінами абонентської плати. Таку нагоду вперше реалізувала Йота, тепер черга за іншими операторами. Обмін хвилин на ГБ на Теле2 дозволить залишатися в мережі на вигідніших умовах. Про це детально розповість наш огляд.

Ситуація з налаштовуваними тарифами

Ми багато разів говорили про те, що Йота пропонує абонентам вигідні умови. Її клієнти самі обирають кількість хвилин і трафіку, регулюючи обсяг послуг за допомогою мобільного додатка – можна наголосити на інтернеті або на голосовому зв'язку.Окремо підключаються та оплачуються безліміти для месенджерів та соціальних мереж. Одним словом, все дуже зручно і доступно.

Інші оператори пропонують своїм абонентам фіксовані тарифні плани з тією чи іншою кількістю хвилин. Відрегулювати баланс між голосовим трафіком та гігабайтами у них не можна. Деяку свободу дає Мегафон – у нього більш збалансовані тарифні плани, якщо десь не вистачає соцмереж та месенджерів, вони підключаються окремо за невелику абонентську плату.

Але до реальної свободи конкурентам ще далеко. Він запустив своєрідний обмінник, що пропонує обмін хвилин на гігабайти – правда, тільки в один бік. тариф цікавіший і вигідніший. Розглянемо послугу «Обмін хвилин на ГБ» докладніше.

Опис послуги «Обмін хвилин на ГБ»

Нова послуга з'явилася восени 2017 року. Того ж дня було запущено її рекламу на телебаченні. І вже тоді стало зрозуміло, що вона обіцяє абонентам безліч вигод:

  • Не потрібно змінювати тарифний план.
  • Не потрібно підключати додаткові пакети трафіку.
  • Немає додаткової оплати – за цю можливість ви не заплатите жодної копійки.

Змінювати хвилини на гігабайти можна у будь-який момент – для цього передбачені USSD-команди та особистий кабінет Tele2. Якщо трафік закінчується, а ще хвилин повно, сміливо запускайте обмін, не замовляючи додаткові платні пакети.

Послуга «Обмін хвилин на ГБ» доступна абонентам тарифних планів з лінійки «Мій Теле2», де списується абонентська плата. Простий приклад – абонент користується тарифом «Мій онлайн», на якому доступні 500 хвилин дзвінків та 12 Гб трафіку.Месенджери та соцмережі тут безкоштовні, хоча їх кількість обмежена. Але для деяких абонентів пакет на 500 хвилин зайвий, а ось трафіку не вистачає. У цьому випадку слід скористатися послугою «Обмін хвилин на ГБ».

Абоненти Теле2 можуть змінити хвилини, доступні в рамках:

  • Основного пакета – наприклад, ті 500 хвилин із вищезазначеного прикладу.
  • Послуги «Перенесення залишків» – наприклад, з минулого місяця могло залишитися ще 300 хвилин.
  • Функції «Налаштуйте тариф для себе» – якщо абонент не вимовив хвилини, він може відправити їх на обмін.

Припустимо, що цього місяця абонент вимовив всього 100 хвилин, залишок становив 400. Ще 300 залишилося з минулого місяця, а ось трафік добігає кінця. Згідно з поточним курсом обміну, сумарні 700 хвилин можна обміняти на 7 Гб трафіку. Разом до 12 Гб додаються ще 7 Гб, що у сумі становить 19 Гб – і це без доплат.

Поточний обмінний курс

Обмін на Теле2 поки що односторонній, чи з'явиться в майбутньому обмін в інших напрямках – невідомо. В даний час в «обміннику» діють такі курси:

  • 1 хвилина – 10, 24 Мб додаткового трафіку.
  • 10 хвилин – солідний пакет зі 102, 4 Мб.
  • 100 хвилин – достатньо для отримання 1 Гб інтернет-трафіку.

Витрата трафіку ведеться в наступній послідовності:

  • Спочатку споживаються обмінні гігабайти.
  • Далі використовується трафік з минулого місяця (у рамках перенесення залишків від Теле2).
  • На завершення витрачається основний пакет.

Якщо основний пакет вичерпався, а залишку з минулого місяця немає, здійснюйте обмін і насолоджуйтесь доступом до Всесвітнього павутиння. Пам'ятайте, що гігабайти, що залишилися в результаті обміну, в наступний місяць не переносяться, а згоряють.

Управління послугою «Обмін хвилин на ГБ»

Для того щоб виконати обмінну операцію, наберіть USSD-команду 15562сума. Наприклад, для обміну 300 хвилин на 3 Гб використовується команда 15562300. Уточнити розмір доступних ресурсів допоможе команда 15577. Для перегляду історії операцій скористайтесь командою USSD 15564. Якщо боїтеся заплутатися в командах, скористайтесь особистим кабінетом – це найзручніший та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для управління послугами та тарифом.