Тариф Теле2 «Моя розмова»: як підключити

Anonim

Наявність тарифних планів з великими наборами включених послуг – це чудово. Але деяким абонентам вони не потрібні. Їм подавай мінімальну абонентську плату або повну її відсутність, а також мінімальні пакети послуг. Ми склали опис тарифу Tele2 «Моя розмова», вважаючи його придатним для не найактивніших абонентів. Тут відсутні гігантські пакети інтернету та хвилин, але є багато інших смакот.

Тарификація доступу в інтернет

Недавні зміни у тарифних планах Tele2 ознаменували собою еру настання тарифів з додатковим трафіком для соціальних мереж та месенджерів.Ми проводимо в цих сервісах цілий годинник, переглядаючи стрічки або надсилаючи повідомлення. Тому для найактивніших абонентів такі зміни пішли лише на користь. Тільки актуальні вони далеко не для всіх – є певна категорія людей, якій нічого це не потрібно. Спеціально для них Tele2 підготував тариф "Моя розмова". Він розрахований на малоактивних користувачів, яким не потрібні надмірності. Тому інтернет тут представлений лише двома пакетами трафіку. Розмір основного складає всього 2 Гб.

Цього вистачить:

  • Для отримання повідомлень від програм (наприклад, від програми для електронної пошти);
  • Для текстового спілкування в месенджерах;
  • Для періодичного серфінгу по сайтам – рекомендуємо поставити Chrome з функцією стиснення трафіку.

Щодо автоматичного оновлення програм, то його рекомендується відключити, щоб це не призвело до великих витрат на трафік. Додатковий пакет включає трафік для музичного сервісу (Zvooq) та програми «Tele2 TV».

Якщо вам недостатньо 2 Гб трафіку, то вам знадобиться можливість додавання додаткових пакетів по 500 Мб. Їхня вартість становить 50 руб./пакет. Максимальна кількість додаткових пакетів складає 5 шт., тому розраховувати на безлімітний інтернет не варто.

Тарификація дзвінків та SMS

Вартість тарифу Tele2 «Моя розмова» щодо дзвінків та текстових повідомлень досить прийнятна. До базової абонентської плати входять не лише 2 Гб трафіку, а й 200 хвилин місцевих дзвінків. Невитрачені хвилини завжди переносяться на наступний місяць – це великий плюс. Ще одним плюсом стане те, що на тарифі є внутрішньомережевий безліміт (працює по всій Росії). І цей безліміт доступний у будь-який час, без витрати 200 включених хвилин.

Тарифний план «Моя розмова» від Tele2 хороший єдиною тарифікацією дзвінків по країні - одна хвилина коштує 1, 95 руб.Ця вартість поширюється на міжмісто, а також на дзвінки понад пакет. Тарифікація міжнародних викликів стандартна - 30 руб./хв. за дзвінки до довколишніх країн СНД, 49 руб./хв.

З надсиланням текстових повідомлень все досить просто. На тарифі надається базовий пакет з 50 місцевих SMS, всі інші повідомлення по країні коштують 1, 95 руб. / Шт. За відправку SMS за кордон доведеться розщедритися - вони коштують по 5, 5 руб. / Шт. Відправлення мультимедійного повідомлення по Росії коштує 6, 5 руб.

Як підключити тариф Tele2 «Моя розмова»

Цей тарифний план отримав відмінні відгуки від абонентів. Насамперед слід відзначити приємну роботу внутрішньомережевого безліміту – він діє по всій країні та окремо від пакета із двохсот хвилин. А в другу чергу, абонентам подобається мінімалізм цієї пропозиції, адже великі пакети послуг потрібні далеко не всім.Певним мінусом є доступність тарифного плану лише на території домашнього регіону – у поїздках регіонами включається внутрішньомережевий роумінг.

Перейти на тариф Tele2 «Моя розмова» можна наступними способами:

  • В офісі обслуговування абонентів – знайти їх розташування допоможе карта на офіційному сайті або довідкова служба. Не забудьте взяти з собою паспорт, необхідний для написання заяви про перехід;
  • Через голосове меню за безкоштовним номером 630 – зателефонуйте та виберіть потрібний варіант;
  • За допомогою набору USSD-команди 6302 - один із найпростіших способів;
  • Через «Особистий кабінет» або додаток «Мій Теле2» - сервіси самообслуговування.

Перехід здійснюється безкоштовно, в момент зміни тарифного плану здійснюється списання абонентської плати за місяць вперед – не забудьте поповнити баланс.