Як як викликати поліцію з Теле2

Anonim

В екстрених ситуаціях нам потрібна допомога силових структур – зокрема, поліції. Вона потрібна при розбійному нападі та при пограбуванні, при збройних нальотах та при загрозі життю. Випадки бувають різними, але можливість оперативно викликати поліцію не завжди. Але з появою мобільного зв'язку це стало можливим. Погляньмо, як викликати поліцію з Теле2, якщо під рукою опинився мобільний телефон.

Зателефонувати з Теле2 до поліції

102

Основні телефонні номери

Довгий час у сфері телефонних номерів екстрених служб панувала формена плутанина.Одні телефонні апарати цілком коректно додзвонювалися на звичні багатьом двозначні номери – наприклад, 02 або 03. Інші реагували на них як на USSD-команди, не даючи додзвонитися. Та й додзвон найчастіше здійснювався до крайових та обласних центрів. А щоб викликати поліцію в якомусь невеликому містечку, потрібно було знати повний міський номер чергового відділення (так було задовго до появи Теле2).

З часом плутанину почали усувати. Так, одним із розпоряджень уряду РФ була створена єдина система дозвону через номер 112. Працювала вона і раніше, причому у багатьох регіонах. Спочатку абоненти потрапляли на автоінформатор, який казав, що потрібно натиснути, щоб зателефонувати до поліції з Теле2 (як і з іншого оператора). В окремих регіонах трубку знімав «живий» оператор і питав, у чому справа, після чого з'єднував із потрібною структурою.

Сьогодні викликати поліцію з Теле2 може будь-який абонент, де б він не знаходився.Мережа самостійно визначає, де знаходиться людина і з'єднує її з потрібною службою. Причому екстрені служби доступні не тільки зі стандартних номерів, а й з універсального телефону 112 – сьогодні він працює по всій країні, у всіх операторів.

Якщо ви хочете викликати поліцію з Теле2, але плутаєтеся в нумерації, запам'ятайте єдиний номер 112 – зателефонувавши на нього, ви зможете викликати будь-яку екстрену службу, від поліції до газової служби. Паралельно з цим у мережі Теле2 працюють наступні номери:

  • 101 – телефон для з'єднання зі службою МНС (вони ж пожежні);
  • 102 – якщо ви не знаєте, як зателефонувати з Теле2 до поліції, запишіть цей телефон у свою телефонну книгу;
  • 103 – перед нами заповітні цифри для виклику швидкої медичної допомоги;
  • 104 – телефонуйте сюди, якщо ви відчуваєте запах газу або стали свідком аварії на газовій магістралі.

Зверніть увагу, що вказані номери дійсні для всіх регіонів, з будь-яких мобільних телефонів, як старих, так і нових.

Особливості короткого номера 112

Тепер ви знаєте, як викликати поліцію з мобільного телефону Теле2 – для цього можна скористатися єдиним номером 112 або зателефонувати туди за номером 102. У першому випадку доведеться поспілкуватися з автоінформатором, у другому випадку з'єднання з поліцією відбудеться автоматично . Але і це ще не все – єдиний номер хороший тим, що він відкриває цікаві можливості дозвону.

Наприклад, якщо ви хочете викликати поліцію з Теле2, але від хвилювання тремтять руки, зовсім не обов'язково знімати кнопковий телефон з блокування - набирайте 112, і апарат самостійно розблокує клавіатуру Те саме відбувається при спробі набору телефону 911. Друга цікава особливість полягає в тому, що телефон 112 є універсальним для всіх операторів, у тому числі і Теле2. А ще він доступний з телефонів, в яких не вставлена ​​SIM-картка. Також дзвінок на цей номер доступний у всіх європейських країнах – пам'ятайте про це, вирушаючи у відпустку чи подорож.