Як переказати гроші з Теле2 на Yota

Anonim

Користуватися послугами переказу грошей усередині мережі доводилося багатьом – цей функціонал відомий давно. Але є послуги, що дозволяють надсилати кошти на номери абонентів інших операторів. Вони надаються із невеликою комісією, що є справедливою платою за переказ. У цьому огляді ми розглянемо, як із Теле2 переказати гроші на Yota. Ми торкнемося двох напрямків – переклад на телефон і переклад на модем.

Надіслати гроші з Теле2 на Йоту

145

Переказ грошей на телефон

Перекинути гроші з Tele2 на номери інших операторів без комісійної винагороди неможливо. Якщо так хочеться поповнити свій чи чийсь рахунок без комісії, скористайтеся такими інструментами:

  • Каси прийому готівки – працюють у багатьох торгових мережах.
  • Банківські термінали та банкомати – здійснюють оплату з карток. Багато хто з них приймає карти сторонніх банків.
  • Онлайн-банкінги – швидкий спосіб переказати гроші на Yota або Теле2 зі своєї картки;
  • SMS-банкінги – відправка коштів з картки за допомогою SMS-команди.

Цей список можна було б доповнити електронними платіжними системами, але там є невелика комісія.

Переказ грошей з Теле2 на Йоту здійснюється через офіційний сайт оператора-відправника. Щоб не блукати в поєднаннях меню, зайдіть на платіжний портал https://market.tele2.ru/. На його головній сторінці ви побачите просту форму з кількох полів. Вкажіть номери відправника та одержувача, впишіть суму, поставте галочку згоди з умовами.

Наступний етап – підтвердження операції. Робиться це через SMS, яке надходить на телефон відправника. У повідомленні міститься шестизначний цифровий код – введіть його на сторінці підтвердження (тут же вказується розмір комісії) та зачекайте на результати операції. Як правило, гроші зараховуються протягом декількох секунд – затримки трапляються порівняно рідко.

Щоб переказати гроші з номера Теле2 на телефон Yota, спробуйте скористатися послугою «Мобільний переказ». Вона дозволяє відправити гроші через телефон, використовуючи просту USSD-команду 145. Наберіть її на клавіатурі своєї трубки, дочекайтеся появи USSD-меню. На наступному етапі виберіть пункт поповнення мобільного телефону, на черговій сторінці вкажіть номер Yota та підтвердіть операцію.

Як перевести гроші на модем

Тепер ви знаєте, як перевести кошти з Теле2 на телефон, зареєстрований у мережі Yota.Але в офісах цього оператора продаються SIM-картки для модемів та роутерів, які не мають традиційного номера. У цьому випадку оплата провадиться за номером особового рахунку. Оператор Теле2 дозволяє переказати гроші і в цьому напрямку.

Для того, щоб відправити кошти на модем, уточніть номер договору (особового рахунку). Далі зайдіть до платіжного каталогу Теле2 і виберіть у ньому пункт Yota. Вкажіть у формі номер платника та особовий рахунок, у наступному рядку впишіть суму, що надсилається. Підтвердьте наміри через SMS та дочекайтеся завершення операції. Комісія складе всього 3%, але не менше 5 рублів.

Тут ми бачимо явно зменшену комісію. Отже, можна було б спробувати переказати через цю форму гроші на телефон Yota. Але система відповість відмовою - платежі такого роду вона не приймає.