Як перевести гроші з Теле2 на Ківі гаманець

Anonim

Електронні грошові перекази, у тому числі й між різними платіжними системами, мають великий попит. Комусь потрібно переказати гроші з Яндекса на Webmoney, хтось потребує переказів з телефону на карту. Ми ж з вами розглянемо, як перевести гроші з Теле2 на Ківі-гаманець. Це не найпопулярніший напрямок, але й він іноді буває затребуваним. У цьому огляді ми торкнемося двох робочих способів поповнення гаманця.

Основні способи поповнення

Запитуючи про те, як перевести гроші з Теле2 на Ківі-гаманець, необхідно розуміти, що комісія за такий спосіб перекидання коштів буде дуже високою.Адже мобільні платежі залишаються поки що найдорожчими з погляду розміру комісії. Тому ми можемо порекомендувати вам інші способи поповнення гаманця:

  • Через банкомати – деякі банки, такі як УБРіР, АК Барс Банк, ОТП Банк, ВТБ24, Пошта Банк та багато інших, дозволяють виконати цю операцію з нульовою комісією;
  • Через фірмові термінали Ківі – через них можна внести гроші без комісії, якщо сума поповнення складе більше 501 рубля;
  • Через інші термінальні мережі – деякі з них дозволяють переказати гроші на гаманець Ківі без комісії;
  • За допомогою банківських переказів та інтернет-банків – зручно і теж без комісії (залежить від обраного банку).

Якщо ж під рукою є тільки мобільний телефон, то доведеться терпіти зайві комісії-збори. Давайте подивимося, як перевести гроші з Теле2 на Qiwi-гаманець.

Поповнення через гаманець

Перший спосіб перевести гроші з телефону Теле2 на Ківі гаманець полягає у використанні інтерфейсу самого гаманця. Але тут є одне прикре обмеження - гаманець має бути зареєстрований на той номер, з якого виконується зарахування коштів Вибрати як джерело якийсь інший телефон просто неможливо, і обійти дане обмеження неможливе. Для того щоб перевести гроші з Теле2 на Ківі-гаманець, необхідно авторизуватися в гаманці зі своїми авторизаційними даними.

На наступному етапі проходимо в розділ «Поповнити гаманець – З балансу телефону». Нас перекидає на платіжну форму, починаємо її заповнювати. Вказуємо тут суму поповнення, як джерело коштів вказуємо Теле2, знайомимося з комісією, завершуємо переказ через SMS.

Як правило, зарахування грошей відбувається практично миттєво. В окремих випадках вони затримуються на кілька хвилин.І вже зовсім рідше вони застрягають відразу на кілька годин. Ліміти на поповнення можуть змінюватися, розмір платежу найчастіше обмежується на позначці 15 або 50 тисяч рублів - ці подробиці краще уточнити в гаманці Ківі, збираючись переказати гроші і вказавши переказну суму у вищезгаданому меню.

Переклад на Ківі через сайт Теле2

Давайте дізнаємося, як з Теле2 переказати гроші на Ківі за допомогою офіційного сайту оператора. Прямого способу поповнення тут немає, але не варто впадати у відчай, адже ви можете скористатися прив'язаною до гаманця банківською картою Ківі VISA Wallet. Якщо у вас її немає, використовуйте вказаний вище спосіб. Для того щоб переказати гроші з Теле2 на Qiwi, необхідно пройти на сайт оператора та відвідати розділ «Перекази та платежі – Всі перекази та платежі».

У формі, що відкрилася, вибираємо пункт «На банківську картку». Вказуємо номер картки Ківі, вписуємо номер телефону відправники (того, хто має намір переказати гроші), вбиваємо суму платежу – після цього завершуємо платіж за допомогою SMS. Комісія складе від 50 до 400 рублів, в залежності від суми поповнення Максимальна сума платежу становить 15 тис. рублів.