Тариф Теле2 «Мій онлайн»: як підключити

Anonim

Мобільні оператори регулярно радують нас новими тарифними планами, що пропонують нам збалансовані пакети послуг зв'язку. А всі зміни в тарифах націлені на те, щоб зробити спілкування вигіднішим і приємнішим. Нещодавно такі зміни відбулися в тарифах оператора Теле2, внаслідок чого ті стали більш цікавими та наповненими. У цьому огляді ми пропонуємо опис тарифу Tele2 «Мій Онлайн». Ця пропозиція розрахована на досить активних абонентів, які користуються інтернет-послугами.

Набори послуг та тарифікація на тарифі Tele2 «Мій Онлайн»

Тарифний план Tele2 «Мій Онлайн» створений для тих, хто не може жити без інтернету. Аналогічні тарифи існували і раніше, та їх наповнення було дещо іншим. Також існувала плутанина у назвах тарифних планів у регіонах. Сьогодні цієї плутанини немає, їх найменування у різних регіонах ідентичні – відмінності криються лише у вартості послуг.

Головною зміною є те, що абонентам став доступний додатковий трафік для соціальних мереж, популярних месенджерів та музичних сервісів Вперше такий трафік з'явився у оператора Yota. Згодом це нововведення підхопили й інші оператори стільникового зв'язку Росії. Аналогічним чином надійшов Tele2, запропонувавши абонентам новітній тариф «Мій Онлайн» - він включає наступні пакети трафіку:

  • Основний пакет – його обсяг становить 12 Гб. Цей трафік може бути витрачений на будь-які потреби, наприклад, на серфінг, перегляд відеороликів або роботу з електронною поштою;
  • Додатковий пакет для соціальних мереж, месенджерів та прослуховування музики. Трафік тут не лімітується;
  • Трафік для мобільного додатка Tele2 TV – не лімітується під час перебування на території домашнього регіону.

Основний та додатковий пакети можна витрачати в будь-якій точці Росії. Виняток становить музичний сервіс Zvooq – трафік для нього буде безлімітним лише у домашній мережі. До соціальних мереж входять Вконтакте, Однокласники і Facebook, до месенджерів – Viber і WhatsApp, до музичних сервісів – тільки Zvooq.

Зверніть увагу, якщо ви не витратите основний пакет цього місяця, його надлишки будуть перенесені на наступний місяць. Використання додаткового трафіку можливе лише за умови встановлення офіційних додатків від зазначених вище сервісів.

Розглянемо вартість тарифу Tele2 «Мій Онлайн» щодо дзвінків та повідомлень.Для початку відзначимо, що тарифний план вже включає безкоштовні хвилини - абонентам доступний пакет з 500 хвилин на будь-які телефонні номери в Росії. Важливою перевагою стануть безлімітні дзвінки на будь-які телефони Tele2 по всій країні. Причому такі дзвінки не вичитуються з описаного вище пакета з 500 хвилин.

Розглянемо вартість інших дзвінків на тарифі Tele2 «Мій Онлайн»:

  • На номери домашнього регіону понад пакет – 1, 95 руб./хв;
  • Виклики на інші російські номери понад пакет – 1, 95 руб./хв;
  • Вихідні дзвінки по Росії у внутрішньоросійському роумінгу - 5 руб./хв, що входять - безкоштовно;
  • Виклики до країн СНД обійдуться абонентам в 30 руб./хв;
  • За дзвінки в європейські країни та країни Балтії доведеться віддавати по 49 руб./хв;
  • Виклики за іншими міжнародними напрямками коштуватимуть 69 руб./хв;
  • Відправка SMS на будь-які телефони в Росії коштує 1, 95 руб./шт;
  • Вартість MMS на тарифі «Мій Онлайн» від Tele2 становить 6, 5 руб./шт;
  • Відправка SMS на міжнародні номери – 5, 5 руб./шт.

І найголовніше в рамках тарифу Tele2 «Мій Онлайн» надається пакет із 50 місцевих SMS. Причому їх невикористаний залишок переноситься на наступний місяць.

Як підключити тариф Tele2 «Мій Онлайн»

Відгуки абонентів показують, що тариф «Мій Онлайн» вийшов досить збалансованим. Особливо тішить безлімітний трафік на месенджери та соціальні мережі – мабуть, ними не користується лише лінивий. Перейти на тариф Tele2 "Мій Онлайн" дуже легко - для цього необхідно відправити USSD-команду 6303, після чого підтвердити свої наміри. Також можна зателефонувати на універсальний номер 630 та вибрати необхідний тарифний план за допомогою голосового меню

Якщо такий шикарний набір пакетів став непотрібним, ви зможете відключити тариф Tele2 «Мій Онлайн» за допомогою переходу на будь-який інший тарифний план. Ознайомитись з доступними пропозиціями ви зможете на нашому сайті – у нас ви завжди знайдете найповніші та найактуальніші огляди.