Як дізнатися свій тариф на Теле2

Anonim

Для чого потрібно знати назву свого тарифу? Хоча б для того, щоб знати, скільки грошей йде на розмови, SMS, доступ в інтернет та інші послуги зв'язку. Як дізнатися свій тариф на Теле2?

Як дізнатися тариф Теле2 з телефону

Особистий кабінет надає своїм користувачам гігантські можливості. Але виконувати прості операції за допомогою цього багатофункціонального інструменту просто безглуздо.

Щоб дізнатися, за яким тарифним планом обслуговується ваш номер, наберіть просту команду 107. інформації про свій тарифний план:

  • Його найменування;
  • Вартість дзвінків;
  • Вартість MMS та SMS;
  • Вартість доступу в інтернет;
  • Інтервал тарифікації голосових дзвінків (посекундно або щохвилини).

Для того щоб ознайомитися зі своїм тарифом і вартістю включених до нього послуг, достатньо лише набрати просту команду – для отримання інформації доступ в інтернет не знадобиться.

Особистий кабінет та мобільний додаток

Щоб дізнатися свій тариф, відвідайте особистий кабінет на сайті Теле2. Тут вам знадобиться логін та пароль – потрібно пройти просту процедуру реєстрації. Натисніть посилання отримання пароля і дотримуйтеся підказок. Як тільки логін та пароль будуть отримані, авторизуємось у сервісі та дізнаємося найменування свого тарифу. Також можливий вхід без пароля, з підтвердженням SMS-коду.У кабінеті можна змінити свій тариф, взяти деталізацію, підключити чи відключити послуги, поповнити рахунок. Поточний тарифний план відображається у розділі «Тариф та залишки».

Увійти до особистого кабінету можна без пароля та SMS-коду.

Підключіться через мобільний інтернет Теле2, зайдіть на офіційний сайт оператора, пройдіть в особистий кабінет - він завантажиться без авторизації. Аналогічно можливий вхід у мобільний додаток. Скачайте мобільні додатки для Android та iOS, щоб отримати повний контроль над своїм номером. Назва тарифного плану відображається на головній сторінці програми.

Перевірка тарифу в договорі

Простий спосіб – заглянути в договір, який підписується при покупці SIM-картки.Зазвичай назва тарифного плану прописується там ближче до початку, поряд із номером телефону. Якщо договір втрачено або SIM-картка купувалась без реєстраційних даних (без паспорта), скористайтеся іншими інструментами, описаними в цьому огляді.

Пізнаємо тариф з планшета

Що робити, якщо SIM-картку з номером встановлено на планшет, а не на телефон? Дізнатися про свій тариф на Теле2 на планшеті можна двома способами:

  • Через особистий кабінет Теле2;
  • За допомогою USSD-команди.

Перший спосіб працюватиме на будь-якому планшеті, підключеному до мережі інтернет. Другий спосіб доступний тільки для планшетів з підтримкою відправки USSD-команд. Наприклад, ця можливість недоступна для власників iPad. Також даної можливості позбавлені деякі прості Android-планшети.

Як перевірити Теле2 тариф з модему

Ваша SIM-карта встановлена ​​в модем і ви хочете дізнатися, за яким тарифом обслуговується ваш номер? Спробуйте скористатися програмою модему, що управляє. Якщо немає відповідної кнопки, скористайтеся вікном відправки USSD-команд і наберіть там 107. У відповідь ви отримаєте SMS з найменуванням свого тарифу та його параметрами.

Якщо в керуючій програмі вашого модему відсутня можливість відправки USSD-команд, є 3 інших способи дізнатися свій тариф:

  • Скористатися особистим кабінетом Теле2;
  • Встановити SIM-карту в телефон і набрати команду USSD 107;
  • Зателефонувати до довідкової Теле2 з іншого номера, представитися та попросити оператора надати потрібну інформацію.

Якщо ви вирішили скористатися останнім способом, приготуйтеся назвати оператору свої паспортні дані та одразу уточніть, що інформація потрібна не за тим номером, з якого ви телефонуєте.