WiFi-дзвінки від Tele2: де скачати програму і як ним користуватися

Anonim

Ми звикли до того, що мобільний телефон завжди увімкнений і завжди зареєстрований у мережі вибраного оператора. І якщо з якихось причин зв'язок відсутній, виникає відчуття відрізаності від зовнішнього світу. Оператор Теле2 частково вирішив цю проблему. З його допомогою можна залишатися на зв'язку там, де немає покриття мережі, але є доступ до Інтернету. Ця можливість реалізується за допомогою послуги «WiFi-дзвінки» від Tele2.

Причини відсутності мережі

На карті завжди знайдуться місця, де покриття Теле2 відсутнє.Але тут можуть працювати інші оператори. Якщо проблема має тимчасовий технічний характер, оператори домовляються про включення технічного роумінгу – у цьому випадку можлива реєстрація у гостьовій мережі. У регіонах, де Теле2 немає зовсім, автоматично включається національний роумінг (за зниженими розцінками, що пов'язано з тиском ФАС).

Якщо ж реєстрація телефону в мережі неможлива, зателефонувати або прийняти дзвінок не вийде. Проблема вирішується одним цікавим способом - підключаємо на Теле2 дзвінки по Wi-Fi, підключаємося до однієї з загальнодоступних мереж і користуємося зв'язком, як ні в чому не бувало. Ця можливість актуальна в тих місцях, де немає покриття оператора Tele2, але є можливість підключитися до будь-якої бездротової точки.

Тимчасові складності зі стільниковою мережею більше не стануть проблемою, що ускладнює додзвон. Якщо ви, прийшовши додому або на роботу, виявили відсутність сигналу, підключіться до домашнього або офісного Wi-Fi, запустіть програму від Теле2 і користуйтеся зв'язком у попередньому режимі.

Опис послуги

Дзвінки по Wi-Fi здійснюються за допомогою спеціальної програми від Теле2. При підключенні до бездротової точки доступу всі дзвінки здійснюються саме через нього. Є один недолік – якщо сила сигналу виявиться надто слабкою, дзвінок перерветься. Програма для послуги «WiFi-дзвінки» від Теле2 доступна для скачування в магазинах Play Market і AppStore. Воно безкоштовне - сміливо качаємо і користуємося.

Вай-Фай дзвінки доступні виключно для абонентів з Москви та Московської області. З якихось незрозумілих причин користуватися цією можливістю абонентам з інших регіонів не можна.

  • Переадресація дзвінків – забудьте про вбиті налаштування.
  • Послуга «Голосова пошта» – ніхто не зможе залишити для вас голосове повідомлення.
  • Послуга «Хто дзвонив» – повідомлення про пропущені дзвінки.

Визначені незручності дійсно є, але вони компенсуються можливістю залишатися на зв'язку через Wi-Fi за відсутності сигналу стільникової мережі Теле2. Залишається тільки знайти точку доступу Wi-Fi.

Тарификація послуги проста – всі дзвінки та повідомлення тарифікуються згідно з тарифним планом абонента так, ніби він дзвонить з Москви. І тут спливає цікава штука – послугою WiFi-дзвінки можна користуватися за кордоном і економити на роумінгу. Принаймні жодних заборон на цю тему немає.

Як підключити послугу

Підключати будь-які послуги через особистий кабінет або в офісі не потрібно. Абоненту необхідно скачати на свій мобільний телефон додаток "WiFi-дзвінки". Як тільки воно активується, всі дзвінки прийматимуться через мережу Wi-Fi. Якщо потрібно переключитися на звичайну мережу, від'єднайте програму або від'єднайте смартфон від точки доступу.Будь-які інші налаштування для використання послуги не потрібні.

Зверніть увагу, що Теле2 не несе жодної відповідальності за якість голосового зв'язку в мережах Wi-Fi – це зона відповідальності провайдерів та адміністраторів цих мереж. При виникненні будь-яких проблем звертайтеся саме до них – дзвонити на підтримку Теле2 марно.