Послуга Теле2 «Проста географія»: опис

Anonim

Послуга «Проста географія» від Теле2 стає дорожчою – оператор піднімає вартість дзвінків до Грузії, Туркменістану та Киргизії. Що стосується Білорусі, то вона стає в один ряд із країнами СНД, що робить зв'язок із нею ще дорожчою. Зміни набудуть чинності з 25 квітня 2019 року і торкнуться абонентів з усіх точок країни, чи то Москва, СПб, Омськ чи ХМАО.

Опис

«Проста географія» покликана зменшити вартість міжнародних дзвінків. Перше підключення безкоштовне, всі наступні – 30 руб.Вартість дзвінків складає від 0, 8 руб/хв – саме стільки коштують виклики до Китаю, Канади та США. Виклики до країн СНД стоять від 6 до 25 руб/хв, до Європи та країни Балтії – від 5 до 15 руб/хв, до Азії – від 0, 8 до 5 руб/хв.

З 25 квітня змінюється вартість дзвінків на деяких напрямках:

  • Туркменістан та Киргизія – з 9 до 15 руб/хв;
  • Грузія - з 15 до 25 руб / хв;
  • Білорусь – 30 руб/хв.

Аналогічна вартість викликів діятиме на тарифних планах «Мій онлайн +» та «Преміум».

Як підключити

Послуга підключається через особистий кабінет або USSD-командою 15551. Абонентська плата починає списуватися з дня підключення. Поточний статус перевіряється USSD-комбінацією 1555.На тарифах із пільговою тарифікацією міжнародних викликів підключення неможливе. Працює послуга виключно на території домашнього регіону – у поїздках Росією вона не надається. Тарифікація дзвінків – щохвилини.

Як відключити послугу

Для вимкнення скористайтеся особистим кабінетом або надішліть USSD-запит 15550. У разі виникнення труднощів зверніться до найближчого офісу обслуговування Теле2 – не забудьте прихопити з собою паспорт.

Умови дзвінків без «Простої географії»

Без підключеної послуги діє стандартний прайс на міжнародні виклики:

  • В країни СНД (включаючи Білорусь) – 30 руб/хв;
  • Країни Балтії та європейські країни – 49 руб/хв;
  • Інші країни світу – 69 руб/хв.

Ця тарифікація дійсна для всіх тарифних планів Теле2.

Альтернативою дорогим викликам у закордонні країни стануть месенджери. Вони надають безкоштовні дзвінки до будь-якої точки світу, у тому числі до Білорусі. Абонентам залишиться оплатити інтернет-трафік, що споживається. Ще один спосіб економії - IP-телефонія з її низькими розцінками.