Телефон гарячої лінії Теле2

Anonim

При виникненні проблем зі стільниковим зв'язком абоненти можуть зателефонувати до довідкової служби свого оператора, де досвідчені фахівці проконсультують з усіх питань та проблем. Допомога надається абсолютно безкоштовно, а зателефонувати сюди може кожен абонент. Власна лінія допомоги є і у оператора Теле2 - достатньо набрати номер, і через пару хвилин на зв'язок вийде консультант, що звільнився.

Як зателефонувати на гарячу лінію Теле2? Це питання допоможе відповісти наш короткий огляд. І в ньому ми постараємося торкнутися всіх способів дозвону до служби підтримки.

Телефон гарячої лінії для абонентів Теле2

Щоб зателефонувати на телефон гарячої лінії Теле2, наберіть короткий номер 611.Після короткого блукання голосовим меню ви зможете зв'язатися з консультантом. Потрібно пам'ятати, що цей короткий номер доступний виключно для абонентів Теле2 – для інших операторів він не діє. Примітний і той факт, що номер 611 працює у всіх регіонах Росії.

При додзвоненні по телефону підтримки потрібно враховувати, що всі оператори можуть виявитися зайнятими – таке часто трапляється в години пік, коли до довідкової служби телефонують багато абонентів. У цьому випадку потрібно просто почекати чи спробувати зателефонувати трохи згодом. Іноді сильне завантаження телефону оператора пропадає буквально через 10-15 хвилин.

Оптимальний час для дзвінків на гарячу лінію:

  • Ранні ранкові години, коли абоненти сплять;
  • З 10 до 12 ранку – у цей час люди працюють;
  • З 14 до 17 дня – ще один робочий проміжок;
  • Пізній вечірній годинник.

Дзвонити після 17 години марно – багато людей звільняються від робочих обов'язків, у них з'являється час для дзвінків у довідкову службу.

Як зателефонувати до довідкової з інших операторів

Додзвонитися на гарячу лінію Теле2 за коротким номером 611 з інших операторів неможливо. Але якщо є така потреба, скористайтеся номером федерального формату. Для Москви та Московської області це +7 (495) 97-970611, для абонентів Санкт-Петербурга та Ленінградської області він має вигляд +7 (812) 989-00-22. За цим номером можливий додзвон на гарячу лінію Теле2 не тільки з мобільних номерів, але і з міських телефонів, причому з будь-якої точки Росії та світу.

Щодо абонентів з інших регіонів, то для них діють інші номери. Ось кілька прикладів:

  • Воронезька область – (473) 258-06-11;
  • Кемеровська область – (904) 990-00-00;
  • Новосибірська область – (383) 380-00-00;
  • Челябінська область – (351) 248-06-11;
  • Володимирська область – (4922) 376-747;
  • Тамбовська область – (4752) 76-06-11;
  • Краснодарський край та Республіка Адигея – (861) 253-00-55;
  • Удмуртська Республіка – (3412) 474-474.

Телефонні номери для інших регіонів опубліковані на офіційному сайті Теле2. Тарификація викликів здійснюється відповідно до тарифного плану абонента.

Як зателефонувати на гарячу лінію з роумінгу

Найнеприємніші проблеми – це проблеми в роумінгу, далеко від домашньої мережі. Але не варто зневірятися. Спеціально для того, щоб абоненти Теле2 могли завжди отримати своєчасну допомогу у роумінгу, було створено спеціальний номер телефону, додзвон на який можливий з будь-якої точки світу.

Якщо у вас виникли проблеми в роумінгу, сміливо телефонуйте на номер +7 (951) 520-06-11. Цей номер є універсальним – на нього можна дзвонити як із внутрішньоросійського, так і міжнародного роумінгу. Примітною перевагою є те, що всі дзвінки здійснюються абсолютно безкоштовно – мандрівникам не доведеться витрачати зайві гроші.

Комбінація для з'єднання з живим консультантом

Покрокова інструкція з дозвону на гарячу лінію:

  • Дзвонимо на номер 611 і слухаємо автоінформатор;
  • Виберіть пункт, який відповідає тарифу – наприклад, «1» для роботи з тарифом;
  • Після перерахування або під час нього натисніть «0».

Тепер залишається дочекатися з'єднання з фахівцем. Зверніть увагу, що зателефонувати на гарячу лінію Теле2 безпосередньо, без автовідповідача та прослуховування голосового меню неможливо.