Послуга «Хто дзвонив» Теле2: як підключити

Anonim

Коли мобільний телефон знаходиться поза зоною дії мережі, ми пропускаємо всі вхідні дзвінки. Таке відбувається, коли ми їдемо в метро або мчимося заміською трасою, де немає зони покриття мережі. Якщо в цей момент хтось зателефонує, то дзвінок буде пропущено. Послуга «Хто дзвонив» від Теле2 дозволить нам отримати всю інформацію про пропущені дзвінки. Давайте подивимося, як працює ця послуга і на яких умовах вона надається.

Опис послуги

Послуга «Хто дзвонив» від Теле2 дозволить дізнатися, хто дзвонив у той момент, коли телефон був вимкнений – хтось часто їздить у метро, ​​а хтось вимикає свій телефон на ніч, пропускаючи важливі дзвінки .Ще кілька років тому дізнатися про них було неможливо – жодних спеціальних послуг на той час не було. А пропущені дзвінки не відображалися в деталізації.

Связь від Теле2 став зручнішим, коли з'явилася послуга «Хто дзвонив». Вона дає змогу не пропустити важливі дзвінки. Як тільки ви вийдете з метро або увімкніть телефон після нічного сну, на нього надійде SMS. У ньому буде вказано таку інформацію:

  • Дата та час пропущених дзвінків;
  • Кількість пропущених дзвінків;
  • Номер співрозмовника, що дзвонив.

Ознайомившись з інформацією, ви зможете зателефонувати вказаним абонентам.

Перш ніж ми розповімо, як підключити на Теле2 «Хто дзвонив», дамо ще трохи корисної інформації про дану послугу. Вона працює навіть у роумінгу – це дуже зручно, тому що в поїздках країною та світом абоненти часто потрапляють у зони, де стільниковий зв'язок відсутній.

Послуга «Хто дзвонив» від Теле2 доступна практично на всіх тарифних планах. На пакетних тарифах з абонентською платою та тарифі «Інтернет для пристроїв» вона надається без абонентської плати (за винятком ТП «Чорний», «Чорний 03_2016», «Чорний 09_2016» та «Чорний 10_2016»).На всіх інших абонплата складає 50 коп/добу. Для отримання детальної інформації щодо розміру щомісячного платежу загляньте в опис тарифу, що використовується. Дізнайтесь назву тарифу за допомогою USSD-команди 108.

Якщо порівнювати послугу «Хто дзвонив» від Теле2 з аналогічними послугами від інших операторів, ми можемо помітити наявність певних налаштувань – абоненту потрібно встановити переадресацію на голосову пошту за умовою «недоступність». Як правило, вона встановлена ​​заздалегідь, якщо абонент не втручався у налаштування переадресації. За відсутності працездатності послуги «Хто дзвонив» від Теле2, потрібно набрати на телефоні спеціальну команду 004+79774343600.

Як підключити «Хто дзвонив» від Теле2

Давайте подивимося, як на Теле2 підключити послугу «Хто дзвонив». Найпростіший спосіб - набрати USSD-команду155331 . Якщо ви не впевнені, що вона підключилася, наберіть команду 15533 - вона покаже поточний статус послуги. Найбільш просунуті абоненти можуть підключити «Хто дзвонив» від Теле2 через свій «Особистий кабінет» або мобільний додаток «Мій Теле2» Це набагато простіше і швидше, плюс відразу ж можна побачити статус послуги.

Після підключення цього корисного доповнення ви зможете не турбуватися про пропущені дзвінки – якщо на момент надходження виклику ваш телефон перебуватиме поза зоною дії, мережа запам'ятає всю інформацію та передасть її у вигляді SMS. Якщо працездатність послуги порушилася, слід перевірити налаштування переадресації відповідно до інструкції.

Як відключити послугу

Вимкнення послуги здійснюється декількома способами:

  • Через особистий кабінет або мобільний додаток «Мій Теле2»;
  • USSD-комбінацією 155330;
  • В офісах Теле2 після пред'явлення паспорта.

Відключаючи послугу, пам'ятайте про її зручність – ви завжди зможете отримати інформацію про пропущені дзвінки. На тарифах, де вона надається безкоштовно, її відключення не має жодного сенсу.