Всі контакти Ростелеком: контактний центр

Anonim

Обійтися без техпідтримки, користуючись послугами будь-якого оператора зв'язку, просто неможливо – користувачів регулярно переслідують різні проблеми, також у них виникають питання, які потребують відповіді. Те саме стосується оператора Ростелеком, який є одним з найбільших російських провайдерів. Знаючи контакти Ростелекому, можна швидко вирішити будь-яку проблему та отримати відповіді на свої запитання. Всі контактні телефони цього оператора ви знайдете в нашому огляді.

Контакти Ростелекому для фізичних осіб

Якщо із зв'язком виникли проблеми, їх потрібно терміново вирішувати.Адже багато людей не уявляють собі життя без доступу до інтернету. Крім того, Ростелеком пропонує своїм абонентам і багато інших послуг – це стаціонарна телефонія та цифрове телебачення. Коли на лінії зв'язку, а також на абонентському або операторському обладнанні виникають будь-які проблеми, абоненти відчувають незручності через непрацюючий телефон, нестабільне приймання ТБ або сторінки, що відкриваються в браузері. Записавши у свою телефонну книжку контактні телефони Ростелекому, можна оперативно вирішити практично будь-яку проблему. Давайте розглянемо ці номери докладніше.

Першим та найголовнішим контактом є номер 8-800-100-08-00. По ньому можна уточнити:

  • Деякі питання, що стосуються підключення;
  • Питання проведення платежів;
  • Коротку інформацію щодо послуг, що надаються.

Тобто тут працює центр з первинної роботи з клієнтами.У деяких регіонах на цьому номері висить повноцінна довідкова служба, але в Москві послуги Ростелекому надаються під брендом ОнЛайм, тому для отримання довідок та вирішення проблем слід використовувати інші контакти.

Якщо ви ще не є абонентом Ростелекому, але хочете скористатися його послугами, ви можете звернутися до найближчого офісу обслуговування. Тут можна уточнити інформацію щодо доступності послуг зв'язку у вашому будинку, підписати договір, вирішити деякі інші питання. Крім того, у списку контактів Ростелекому є номер 8-800-707-80-00. Тут працює контакт-центр Ростелекому з питань підключення. Якщо ви є майбутнім абонентом, сміливо телефонуйте за цим номером і не забудьте створити відповідний контакт у своїй телефонній книзі.

Для абонентів, які вже користуються послугами зв'язку, буде корисний наступний контакт Ростелекому – це номер +7-495-981-66-89.На цьому телефоні висить повноцінна лінія технічної підтримки по всіх послугах оператора Якщо у вас не працює телефон, припинив показувати телевізор, порушився зв'язок з інтернетом, сміливо телефонуйте сюди – спеціаліст контакт -центру із задоволенням вирішать будь-які абонентські проблеми.

Інтернет-контакти Ростелекому представлені адресою електронної пошти. Також є інший спосіб отримання допомоги – за допомогою груп у соціальних мережах. Тут публікуються новини компанії, а в обговореннях є можливість поставити своє запитання. Зверніть увагу, що тут ви зможете вирішити далеко не всі проблеми - з деяких питань потрібно звертатися за телефонними контактами Ростелекому.

Контакти для юридичних осіб

На закінчення ми розглянемо з вами контакти Ростелекому для бізнес-користувачів. Ось список доступних номерів:

  • 8-800-301-01-60 – номер ОнЛайму для середнього та малого бізнесу, тут вирішуються питання щодо підключення;
  • 8-800-301-02-60 – ще один телефон бренду ОнЛайм для підтримки вищезгаданих бізнес-користувачів;
  • Для великого бізнесу працюють контакти Ростелекому 8-800-200-99-09 (питання щодо підключення) та 8-800-200-3000 (підтримка).

Запишіть вказані контакти у свою телефонну книжку, щоб не шукати їх у найважливіший момент