Надіслати ММС на Теле2 безкоштовно з комп'ютера

Anonim

Щоб відправити ММС на Теле2 безкоштовно, можна скористатися спеціальним сервісом. Програма встановлюється на комп'ютер і служить для створення та надсилання повідомлень через інтернет.

Передача файлів з Андроїда потребує спеціальних налаштувань. Зазвичай вони встановлюються автоматично. Але іноді потрібне втручання самого абонента. Надсилання з телефону платне.

Несмотря на те, як широко зараз поширені безкоштовні месенджери, все ж таки користувачі смартфонів не забувають і про стандартні можливості мобільної мережі.Але деякі телефони просто не підтримують цю функцію. Тому запропонуємо використовувати альтернативний варіант – відправлення з комп'ютера.

Як відправити ММС на Теле2 з комп'ютера

Раніше сам оператор надавав можливість безкоштовного відправлення ММС через свій офіційний сайт. Наразі ця послуга не працює. Якщо потрібно надіслати повідомлення з комп'ютера, залишається лише скористатися сторонніми сервісами.

Для цього знадобиться програма iSendSMS. Її потрібно завантажити на комп'ютер та встановити. Це займе не більше 5 хвилин – зайдіть на офіційний сайт розробника. Тут на головній сторінці є кнопка «Завантажити» - клацніть по ній, щоб скористатися програмою. Після збереження відкрийте файл завантаження та запустіть інсталяцію.

Коли процес завершиться, користувачеві стає доступне керування сервісом. У верхній панелі клацніть вкладку MMS. У цьому вікні потрібно заповнити всі поля:

  1. Ввести номер телефону, на який надсилаємо повідомлення.
  2. Написати тему.
  3. За бажанням набрати текстове повідомлення.
  4. У правій частині вікна натиснути на іконку мультимедіа та вибрати файл.
  5. Якщо повідомлення потрібно доставити не зараз, поставте галочку у відповідному пункті та виберіть число та час.
  6. Натисніть кнопку «Надіслати».

Які додаткові можливості дає програма, крім безкоштовного використання:

  • Можна створювати адресну книгу та ділити контакти по групам.
  • Підтримка проксі.
  • Оператор визначається автоматично.
  • Є функція транслітерації тексту повідомлення.

Програма оновлюється автоматично. Надіслані повідомлення можна переглядати в журналі.

Як відправити ММС з телефону на Теле2

ММС відправляються з телефону через те ж додаток, що й звичайні СМС. прикладна програма. У будь-якому разі ця функція платна. Сума списується з мобільного рахунку за тарифом оператора.

Щоб надіслати повідомлення, зробіть таке:

  1. Зайдіть у додаток для надсилання СМС.
  2. Відкрийте нове повідомлення (значок «+»).
  3. Введіть номер одержувача або виберіть ім'я зі списку контактів.

На екрані пропонується ввести текстове повідомлення. Щоб перетворити СМС на ММС, потрібно додати будь-який мультимедійний файл – мелодію, фото, відео.Спосіб додавання такого файлу залежить від моделі телефону. Це може бути знак плюсу поруч із віконцем повідомлення. Інший варіант – скріпка у верхній чи нижній частині екрану. Виберіть файл та надішліть повідомлення.

Налаштування ММС

У сучасних сім-картах налаштування проводиться автоматично. Як тільки абонент вставляє сімку в телефон, починається процес реєстрації в мережі, а водночас параметри телефону заповнюються потрібними значеннями.

Але іноді трапляється збій і цього не відбувається. Також може знадобитися самостійне налаштування для давно працюючої сім-карти. Якщо абонент переставив її в інший телефон, то в ньому можуть залишитися налаштування для іншого оператора, який раніше використовував.

Якщо автоматичні налаштування не спрацьовують (це може статися при використанні старої або рідкісної моделі телефону), встановіть їх вручну:

  • Зайдіть в налаштування.
  • Слідуйте таким шляхом: «Бездротові мережі» – «Ще» – «Мобільні мережі».
  • Виберіть свою сім-карту.
  • Натисніть на пункт «Точки доступу».

У полі «Змінити точку доступу» введіть нові параметри, які відповідають оператору Теле2:

  • ім'я: Tele2 MMS;
  • домашня сторінка: http://mmsc.tele2.ru;
  • проксі-сервер: включений;
  • IP адреса: 193.12.40.65;
  • порт: 8080 (або 9201 – для старих телефонів);
  • канал: GPRS;
  • точка доступу APN: mms.tele2.ru;
  • ім'я користувача та пароль: залишити порожніми.

Натисніть зберегти. Поставте галочку для цієї точки доступу, щоб вона була активною і надсилання здійснювалося через неї.

Тепер відправте ММС адресату, щоб перевірити правильність налаштування. У нього на телефоні теж мають бути відповідні параметри, щоб телефон міг отримувати мультимедійні повідомлення. Якщо ММС не доступні з його телефоні, він отримає звичайне СМС з посиланням. Він може пройти по ній та переглянути повідомлення, але в цьому випадку стягується плата за використання трафіку.

Скільки коштує відправка

На всіх тарифах Теле2 встановлено єдину ціну на відправку ММС. Вона становить 5, 5 рубля і діє як у домашньому регіоні, так і в поїздках по Росії.

При правильних налаштуваннях функція ММС дозволяє швидко надсилати фото або музику іншому абоненту. Причому для цього не потрібно заходити до інтернету, використовуються лише засоби мобільного телефону. Але таке повідомлення має жорстке обмеження за обсягом.

Технологія ММС дозволяє надсилати лише файли невеликих розмірів – до 500 КБ. Тому фотографія у високій роздільній здатності і ціла пісня в такий спосіб не передасться. Пам'ятайте про це під час створення повідомлення та не забувайте, що для передачі файлів зручніше використовувати месенджери та соцмережі.