Як на Ростелеком дізнатися свій номер

Anonim

Для того щоб встановити зв'язок з тією чи іншою людиною, потрібно передати йому свій номер. Тому пам'ятати його треба завжди. Також він стане в нагоді при проведенні платежів за послуги зв'язку. Найзабудливіші абоненти нерідко спантеличуються питанням – як на Ростелекомі дізнатися свій номер? У цьому огляді ми постараємося відповісти не тільки на це питання, але й на деякі супутні питання:

  • Як дізнатися номер свого особового рахунку;
  • Як дізнатися номер мобільного від Ростелекому;
  • Як отримати номер договору на ту чи іншу послугу.

Скориставшись нашими підказками, ви зможете швидко отримати необхідні вам дані.

Дізнаємося номер телефону

Як дізнатися номер свого міського телефону на Ростелекомі? Найпростіший спосіб - заглянути в абонентський договір. Там будуть прописані дані абонента та вказаний номер телефону. Цей спосіб пов'язаний з одним великим «Але!» - мало хто може згадати, де лежить цей договір, оскільки у повсякденній діяльності він не потрібен. Якщо ви не можете заглянути в абонентський договір, але хочете дізнатися свій номер, візьміть до рук слухавку міського телефону та зателефонуйте на свій мобільний телефон – це ще один найпростіший, найшвидший і найефективніший спосіб дізнатися свій номер.

Якщо під рукою немає мобільного телефону, але вам потрібно терміново дізнатися свій номер, слід зателефонувати до довідкової служби. У Москві для цього працює номер 8-800-1000-800. Зателефонувавши цим телефоном, ви зможете швидко дізнатися свій абонентський номер.Тут же ви зможете отримати інформацію щодо тарифів, послуг та способів оплати послуг зв'язку.

Як дізнатися свій номер на Ростелекомі на мобільному? Слід зазначити, що всі мобільні номери, що обслуговуються в Ростелекомі, були передані в стільникову мережу Теле2. Про цей крок попереджалися всі абоненти.

Якщо ви є абонентом, який перейшов з Ростелекома в Теле2, і хочете дізнатися свій номер, скористайтесь USSD-командою 201. Незабаром після цього на ваш телефон надійде SMS-повідомлення, в якому буде вказано номер телефону. Оскільки Ростелеком знову почав розвивати свій стільниковий зв'язок, то для його нових абонентів доступна команда 110.

Як дізнатися номер особового рахунку?

Оплата за послуги інтернету та цифрового ТБ нерідко здійснюється не за номером телефону, а за номером особового рахунку. Наприклад, так проводяться платежі за ці послуги в деяких банкоматах. Як дізнатися номер особового рахунку на Ростелекомі? Абонентам оператора доступні такі способи:

  • Зателефонувати до служби підтримки;
  • Звернутися до офісу обслуговування абонентів;
  • Заглянути до «Особистого кабінету».

Перші два способи гранично прості – номер телефону техпідтримки ви зможете дізнатися з нашого огляду. Що стосується офісів обслуговування, то адреси вказані на офіційному сайті оператора. Але довідкову часто не додзвонишся, а офіси обслуговування можуть опинитися в незручній локації. Тому найпростіше скористатися «Особистим кабінетом».

Для того щоб дізнатися номер особового рахунку на Ростелекомі, пройдіть реєстрацію в «Особистому кабінеті» та додайте туди всі необхідні послуги. Після підтвердження додавання ви побачите всі необхідні дані – номери рахунків, баланс та поточну заборгованість. Тут же будуть представлені інструменти для поповнення балансу.