Гаряча лінія Ростелеком

Anonim

Користуватися послугами зв'язку провайдера Ростелеком, але не відчувати при цьому будь-яких проблем просто неможливо (як і у випадку з будь-яким іншим провайдером). Проблеми виникають нечасто, від їхньої появи ніхто не застрахований. Гаряча лінія Ростелекому, створена для вирішення цих проблем, працює для всіх абонентів, які користуються тими чи іншими послугами провайдера – це інтернет, цифрове телебачення та домашній телефон. І в цьому огляді ми розглянемо всі телефони, необхідні для термінового вирішення завдань та усунення поломок.

Гаряча лінія Ростелекому

8-800-100-08-00

Номери для фізичних осіб

Техпідтримка Ростелекому в Москві та Московській області розподілена відразу за кількома телефонними номерами. Десь нам можуть дати лише загальну довідку щодо будь-яких послуг та продуктів провайдера, а десь можуть надати повноцінну технічну підтримку. Справа ускладнюється і тим, що за одними номерами працює гаряча лінія Ростелеком для допомоги приватним клієнтам, а за іншими здійснюється підтримка юридичних осіб.

Крім того, на території Москви та Московської області надання послуг здійснюється під брендом ОнЛайм, а там працюють свої телефони гарячої лінії. Для того щоб ви не плуталися в діючій нумерації кол-центрів, ми розповімо вам, як і за якими телефонними номерами потрібно дзвонити до Ростелекома для отримання допомоги.

Основний телефон гарячої лінії Ростелекому для фізичних осіб – це 8-800-100-08-00. Тут працює спільна довідкова інформація для всіх регіонів.На цій гарячій лінії дають консультації щодо підключення домашнього телефону, інтернету або цифрового телебачення, відповідають на деякі інші питання. зріс ping або впала швидкість доступу, даремно - для цього працюють зовсім інші номери.

Якщо є питання, пов'язані з підключенням послуг, вам допоможе телефон гарячої лінії Ростелекому 8-800-707-80-00. Зателефонуйте сюди, якщо ви хочете уточнити наявність зв'язку в будинку або якщо потрібно залишити заявку на підключення. Зверніть увагу, що телефонувати на цей номер і заявляти «у мене не працює інтернет» не потрібно – тут сидять фахівці зовсім іншого профілю, які займаються зовсім іншими питаннями.

А ось якщо зателефонувати на гарячу лінію за телефоном 8-800-707-12-12, то тут можна ставити питання з будь-якого технічного приводу:

  • Не працює інтернет;
  • Впала швидкість;
  • Зламалося обладнання;
  • Виникли проблеми зі з'єднанням;
  • Связь періодично рветься;
  • Не працюють окремі канали ТВ;
  • Спортився чи заглючив модем;
  • Перестав функціонувати домашній телефон і т.д.

Тобто саме за цим номером знаходиться справжнісінька гаряча лінія Ростелекому.

Зверніть увагу, що цей номер гарячої лінії дійсний тільки для абонентів з Москви та Московської області. Якщо ви проживаєте в іншому регіоні, зайдіть на сайт Ростелекому та уточніть номер підтримки для регіональних користувачів.

Номери для юридичних осіб

Служба технічної підтримки Ростелекому для юридичних осіб розміщується за номером 8-800-200-3000.Дзвоніть сюди тільки в тому випадку, якщо ви є корпоративним клієнтом оператора Для дзвінків з питань підключення наберіть гарячу лінію 8-800-200-99-09. Що стосується підтримки та підключення для бізнес-користувачів ОнЛайм, то з усіх питань слід звертатися за телефоном 8-800-301-01-60 – тут працює гаряча лінія ОнЛайму (але не Ростелекому) по інтернету та IP-телефонії для корпоративних клієнтів.

Тепер ви знаєте, як зателефонувати в техпідтримку Ростелекому. Тут працює відразу кілька гарячих ліній, розрахованих на різні категорії клієнтів – приватних та юридичних осіб. Звертаючись сюди з якихось питань, постарайтеся не плутати гарячі лінії, інакше отримання кваліфікованої допомоги буде утруднено.