Як поповнити рахунок Ростелеком з банківської картки

Anonim

Банківські картки набули широкого поширення і стали найпопулярнішим платіжним засобом. З їхньою допомогою оплачуються різні послуги, проводяться платежі в інтернет-магазинах та банкоматах. Також ними дуже зручно оплачувати послуги зв'язку. Як поповнити рахунок Ростелекому з банківської картки та що для цього потрібно? Як не дивно, але існує безліч способів провести платіж із банківської картки:

  • За допомогою офіційного сайту Ростелекому;
  • Через «Особистий кабінет»;
  • Через сторонні послуги;
  • Через банкомати;
  • Через онлайн-банкінг.

Разом п'ять простих способів – ми розглянемо їх докладніше.

Поповнення рахунку через сайт Ростелекому

Найпростіший спосіб поповнити рахунок на Ростелекомі – відвідати офіційний сайт оператора. Знаходимо тут пункт «Оплата» та бачимо всі доступні способи проведення платежів. У нашому випадку нас цікавить зарахування коштів за допомогою банківських карток VISA та MasterCard – система приймає картки будь-яких банків, причому без комісії, що не може не тішити тих, кому не подобаються способи оплати з комісією.

Для того щоб провести платіж, потрібно вказати в платіжній формі такі дані:

  • Регіон надання послуги;
  • Тип номера – номер телефону, номер договору і т. д. (залежить від послуги, що оплачується);
  • Тип послуги – вибираємо, за що сплатити;
  • Номер (телефону чи договору);
  • Сума в рублях.

На другому етапі вказуються дані банківської картки, а третьому відбувається підтвердження платежу (використовуються одноразові паролі чи SMS-подтверждение).

Поповнення рахунку через «Особистий кабінет»

Поповнити рахунок Ростелекому з банківської картки можна і через «Особистий кабінет», де вже додано всі послуги, що використовуються. Плюс цього способу є те, що вам не потрібно згадувати номери договорів і номери телефонів, так як все вже прописано в самому кабінеті. Вибравши потрібний пункт, слід натиснути кнопку «Додати» і вказати суму. Якщо потрібно сплатити іншу послугу, додаємо її до загального списку і знову ж таки вказуємо суму – за рахунок цього можна сплатити відразу кілька послуг лише одним платежем, без повторного введення реквізитів картки .

На другому етапі вкажіть дані своєї картки – тут вводяться номер картки, ім'я та прізвище власника, термін дії картки та код CVV2/CVC2. Після підтвердження платежу відбудеться автоматичне перекидання на сторінку з результатами.

Поповнення рахунку через сторонні сервіси

Можна оплатити Ростелеком банківською карткою через інтернет, з використанням сторонніх сервісів. Як приклад розглянемо сервіс «Міські платежі» від платіжної системи Яндекс.Гроші Для проведення платежу потрібно знайти потрібного провайдера у своєму регіоні, вибрати тип послуги та вказати номер договору, телефону чи особового рахунку, прописати суму. На наступному етапі вказуємо, що платіж здійснюється за допомогою банківської картки – вказуємо дані картки та підтверджуємо платеж.

Поповнення рахунку на Ростелекомі через банкомати

Банкомати сьогодні зустрічаються практично на кожному розі.І майже кожен банк надає інструменти щодо платежів у рахунок оплати різних послуг. Тому ви можете поповнити рахунок на Ростелеком через банкомат свого банку. Для цього потрібно вставити в нього банківську картку, вибрати пункт оплати та знайти там пункт внесення платежів на рахунки Ростелекому .

Поповнення рахунку через онлайн-банкінг

Якщо ви користуєтеся онлайн-банкінгом, то ви можете поповнити свій рахунок на Ростелеком прямо в онлайні, не виходячи з дому. Для цього потрібно увійти в систему онлайн-банкінгу, знайти провайдера Ростелеком і вказати у формі платіжні дані – номер договору/телефону/рахунку та суму. Після цього підтверджуємо платіж та чекаємо на результат. Як і у всіх перерахованих способах, комісія за проведення подібних платежів у системах онлайн-банкінгу найчастіше не стягується.Якщо ж, у вас немає можливості поповнити баланс цієї хвилини, то можна взяти обіцяний платіж на Ростелеком, а пізніше вже покласти гроші на рахунок.