Як зателефонувати оператору Ростелеком

Anonim

Проблеми з доступом до Інтернету вимагають їх негайного вирішення. Інакше користування ресурсами всесвітнього павутиння буде утруднено. Спеціально для цього провайдер Ростелеком передбачив безліч телефонів, за допомогою яких можна отримати допомогу з багатьох питань. Який номер телефону у оператора Ростелеком і як додзвонитися до техпідтримки у разі виникнення проблем зі зв'язком?

Дзвонимо з питань роботи телефону

Для того, щоб зателефонувати в Ростелеком з питання некоректної роботи телефону, слід скористатися номером +7-495-727-49-77.За цим номером приймаються усні претензії щодо якості послуг зв'язку. Дзвінки з номерів Ростелекому здійснюються безкоштовно, але якщо телефонувати з мобільного, то дзвінок буде платним. Також,

на цьому номері працює автоматичний інформатор Він дозволяє уточнити баланс, отримати довідку щодо послуг, дізнатися коди міст та країн. Номер працює в цілодобовому режимі.

Якщо ви ще не підключені до Ростелекому, але хочете скористатися його послугами (зокрема, підключити домашній телефон), то ви можете зателефонувати за номером 8-800-100-08-00. Безкоштовний дзвінок оператору дозволить швидко подати заявку на підключення. Телефонувати на вказаний номер можна цілодобово та без вихідних.

Стільниковий зв'язок від Ростелекома почав збоїти або у вас просто є питання обслуговування? Тоді ви повинні знати, що не так давно абоненти мобільного зв'язку Ростелекому були передані до мережі Теле2 У зв'язку з цим, для отримання допомоги з роботи стільникового зв'язку вам потрібно зателефонувати за номером 611 – на ньому працює служба техпідтримки абонентів цього оператора.

Вирішуємо проблеми з інтернетом

Як зателефонувати оператору Ростелеком з домашнього чи з мобільного телефону у разі виникнення проблем з інтернетом чи цифровим телебаченням? Всі абоненти знають, що ці послуги на території Москви надаються під брендом Онлайм. Техпідтримка тут своя, тому вам потрібно записати або запам'ятати такі номери:

  • 8-800-707-80-00;
  • 8-800-707-12-12.

Перший телефон орієнтований на тих, хто тільки хоче скористатися послугами Ростелекому та підключити собі домашній інтернет або цифрове телебачення. Також за цим номером підключаються домашні телефони (працюють за IP-технологією). Зателефонувавши, ви з'єднаєтеся з оператором для отримання довідкової інформації та оформлення заявки.

Наступний номер, 8-800-707-12-12, орієнтований на тих, хто хоче зателефонувати в Ростелеком з приводу проблем з наданням послуг зв'язку та цифрового інтерактивного телебачення.Дзвінки з домашнього та з мобільних телефонів на цей номер здійснюються безкоштовно. Додзвонившись до техпідтримки, ви зможете поставити консультантам питання, що стосуються проблем.

Як зателефонувати оператору Ростелеком з інших регіонів

Все вищевказані номери дійсні для абонентів Ростелекома, що у Москві. Якщо ж абонент належить до іншої зони обслуговування, наприклад, до Ростовської області або Новосибірська, йому слід зайти на сайт Ростелекому, вибрати там найменування свого регіону та пройти до розділу «Підтримка». Саме тут і будуть вказані всі номери операторів, що діють в обраному регіоні