Служба техпідтримки інтернету Ростелеком

Anonim

Служба технічної підтримки має кожен інтернет-провайдер, оскільки обійтися без неї просто неможливо. У абонентів часто виникають проблеми, які потребують втручання фахівців. І вони починають надзвонювати на гарячу лінію свого провайдера. Техпідтримка інтернету від Ростелекому завжди готова вирішити найскладніше питання або надіслати ремонтників на усунення будь-якої несправності. Давайте подивимося, як додзвонитися до техпідтримки.

Основні номери телефонів для фізосіб

Служба підтримки інтернету Ростелекома здатна вирішити будь-які проблеми абонентів. Працює вона у цілодобовому режимі, тому дзвонити сюди можна у будь-який час дня та ночі. Обов'язково зателефонуйте сюди, якщо у вас виникли будь-які проблеми з інтернет-підключенням:

  • Не працює абонентське обладнання (модем, роутер);
  • Не відкриваються якісь ресурси (або взагалі всі);
  • Швидкість доступу нижче заявленої за тарифним планом;
  • Виникли проблеми з оплатою послуг;
  • Виникла незрозуміла заборгованість;
  • Не працює особистий кабінет;
  • Не вдається змінити тарифний план;
  • Не підключаються додаткові послуги.

Підтримка інтернету від Ростелеком вирішить будь-яку проблему. Терміни рішення залежать від багатьох факторів - якісь поломки усуваються моментально, а з якими неможливо впоратися і за день.

На території Москви послуги інтернет-провайдера Ростелеком надаються під відомим багатьом москвичам брендом ОнЛайм. Тому з усіх питань слід звертатися до фахівців ОнЛайму – саме вони відповідають за доступ до всесвітнього павутиння.Якщо ви тільки маєте намір стати абонентом, і у вас виникли якісь питання, ви можете поставити їх за телефоном 8-800-707-80-38. Зверніть увагу, що ця лінія не займається зверненнями з інших проблем – тільки щодо підключення

Телефон техпідтримки інтернету від Ростелекому (ОнЛайма) – 8-800-707-12-12. Обов'язково запишіть цей номер у свою телефонну книжку, адже, коли у вас зламається інтернет, то ви не зможете уточнити його на сайті свого провайдера. Зауважте, що ця лінія призначена для вже підключених абонентів. Тут працює техпідтримка не тільки через інтернет від Ростелекому, але й з інших послуг – це телебачення та телефонія.

Техпідтримка інтернету Ростелекому для юросіб

Інтернетом від провідного інтернет-провайдера Москви користуються не тільки звичайні абоненти, а й корпоративні клієнти. І у них також можуть виникнути проблеми з доступом до інтернету.Для корпоративних клієнтів, що належать до сегменту малого бізнесу, працюють наступні телефонні номери техпідтримки Ростелекому (ОнЛайма):

  • 8-800-301-01-60 – ця гаряча лінія орієнтована на юридичних осіб та підприємців, які тільки хочуть стати абонентами. Іншими словами, тут вирішуються питання щодо підключення;
  • 8-800-301-02-60 – ця лінія призначена для корпоративних клієнтів, що вже відбулися. Телефонуйте сюди, якщо вам не вдається підключитися до інтернету від Ростелекому (ОнЛайма) – фахівці техпідтримки завжди прийдуть на допомогу та нададуть всі необхідні консультації.

Для представників сегменту великого бізнесу та державних компаній працює окрема техпідтримка інтернету від Ростелекому. Вона розташована на лінії з номером 8-800-200-3000. Дзвоніть сюди, якщо у вас не працює якась із послуг для великих корпоративних клієнтівТакож тут вирішуються питання щодо підключення нових клієнтів-юросіб.