Мегафон запускає нові вигідні тарифи

Anonim

Уже за кілька днів, а саме 11 березня, мобільний оператор Мегафон запустить нову лінійку тарифів «Включайся! 3.0». Ця лінійка розроблена для зручності абонентів. Тепер всі параметри можна вибирати виключно під себе. Користувачам буде доступно цілих чотири тарифи «Відкривай», «Вибирай», «Дивись» та «Преміум». Але в даний момент умови частково відомі тільки про дві з них.

«Відкривай»

У цьому плані доступно 3 ГБ інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі та безлімітний трафік «Мегафон.ТВ». Розмови з абонентами інших операторів платні, але їхня вартість ще не відома. З абонента знімається всього 6 рублів на добу.

Якщо трафіку цього пакета недостатньо, то можна скористатися іншим варіантом. Всього за 9 рублів на добу до підключення доступний подібний пакет, але на ньому передбачено 300 хвилин дзвінків абонентам інших операторів.

«Вибирай»

Цей тарифний план є своєрідним конструктором, завдяки якому можна самостійно підбирати необхідну кількість трафіку. До підключення є 400, 800, 900 або 1000 хвилин, а також об'єм інтернету 5, 20, 30 або 40 ГБ. За 55 рублів на місяць доступні безлімітні повідомлення, "Мегафон ТБ", антивірусна програма, одне видання від "Літрес" і на вибір один електронний журнал на місяць.

Крім цього стало відомо, що за таким тарифним планом буде доступний кешбек. Його призначення ще невідоме, але передбачається, що за абонентську плату нараховуватимуться бонусні бали, які потім можна буде витратити на товари у фірмових магазинах Мегафон.

Про тарифні пакети «Дивись» та «Преміум» ще нічого невідомо. Але, зважаючи на все, вони дорожчі і передбачають більшу кількість послуг, а також бонусних балів.

Разом із запуском лінійки «Включайся! 3.0» Мегафон відключить низку незатребуваних тарифів і паралельно запропонує клієнтам переключитися на інші, з більш привабливими умовами.