Як подивитися баланс Ростелеком через особистий кабінет

Anonim

Компанія Ростелеком пропонує своїм абонентам безліч послуг – це традиційна телефонія, швидкісний доступ до інтернету та цифрове інтерактивне телебачення. В рамках базових послуг пропонуються додаткові сервіси. Причому керування ними найчастіше здійснюється через «Особистий кабінет». Користувачам залишається контролювати свій баланс, щоб послуги надавалися без перебоїв.

Як подивитися баланс на Ростелекомі через «Особистий кабінет»? Ростелеком пропонує своїм абонентам перевірити баланс такими способами:

  • Через «Особистий кабінет»;
  • Через Ощадбанк;
  • Через власну довідкову службу;
  • Через офіси обслуговування.

Також передбачені розсилки з повідомленнями про заборгованості.

Перевірка балансу через «Особистий кабінет»

Особистий кабінет від Ростелекому є відмінним інструментом для контролю балансу на тих чи інших послугах. Якщо ви ще не пройшли реєстрацію в кабінеті, ми рекомендуємо вам зробити це прямо зараз. Після цього ви отримаєте повний доступ до всієї фінансової інформації. Реєстрація в «Особистому кабінеті» здійснюється абсолютно безкоштовно У реєстраційній формі потрібно вказати:

  • Логін і пароль;
  • ПІБ та дату народження;
  • Номер мобільного телефону;
  • Адреса електронної пошти.

Пройшовши процес реєстрації, потрібно активувати свій обліковий запис, пройшовши за посиланням, яке прийде в листі на вашу поштову скриньку. Також ви можете активувати через SMS.

Перевірка балансу через «Особистий кабінет» Ростелекому буде доступна після того, як ви додасте туди використовувані вами послуги. Наприклад, це можуть бути домашній телефон та домашній інтернет. Заходимо до «Особистого кабінету» у пункті «Мої послуги» вибираємо пункт «Так, і я хочу керувати послугами в Особистому кабінеті». Далі вказуємо види послуг, якими ми керуватимемо. Після додавання послуг підтвердження додавання – інформація про це буде вказана в процесі додавання.

Після того як ви додасте послуги, ви побачите їх у загальному списку в меню «Мої послуги». Тут же буде вказано баланс на особових рахунках тих чи інших послуг Тобто, щоб перевірити баланс на Ростелекомі, потрібно просто зайти до «Особистого кабінету» - всі дані про баланс буде вказано на головній сторінці сервісу.Тут же з'явиться інформація про статуси підключених послуг.

Перевірка балансу через довідкові служби

Якщо у вас з якихось причин відсутній доступ до інтернету, то скористатися «Особистим кабінетом» ви вже не зможете. Як дізнатися про баланс на Ростелекомі за відсутності доступу до мережі? Для цього необхідно зв'язатися зі службою підтримки, зателефонувавши за номером 8-800-100-08-00 (або 8-800-707-12-12, якщо ви користуєтеся інтернетом від бренду Онлайм). Назвавши оператору всі необхідні дані, ви зможете отримати інформацію про баланс на ваших особових рахунках та дізнатися про заборгованість на Ростелекомі.

Дозвонитися до довідкової служби буває дуже важко – дається взнаки висока завантаженість консультантів питаннями абонентів. Як перевірити баланс на Ростелекомі, якщо додзвонитися операторам просто неможливо? Для цього потрібно відвідати найближчий офіс обслуговування абонентів, не забувши прихопити з собою паспорт – він знадобиться для ідентифікації.Після цього ви отримаєте всю необхідну інформацію.

Головною складністю походів в офіси обслуговування є можливі черги, що суттєво ускладнює отримання інформації. Тому найшвидшим і найточнішим інструментом, що дозволяє дізнатися баланс на Ростелекомі, залишається «Особистий кабінет» - він працює для всіх абонентів компанії на всій території Росії.

Інші способи перевірки балансу на Ростелекомі

На Ростелекомі можна перевірити баланс по особовому рахунку через банкомати Ощадбанку. Для цього нам знадобиться банківська картка. Вставляємо картку в банкомат, вибираємо пункт оплати комунальних платежів, вибираємо послуги Ростелекому, вводимо номер особового рахунку. Через кілька секунд на екрані банкомату з'явиться платіжна форма, в якій буде вказано поточний баланс за цим рахунком і ви отримуєте можливість оплатити послуги Ростелеком банківською карткою.

Перевірити баланс на Ростелекомі ми зможемо не лише через банкомати, а й через систему онлайн-обслуговування «Сбербанк Онлайн». Авторизуємося в системі, вибираємо пункт оплати послуг, вибираємо потрібну послугу від Ростелекому, вводимо особовий рахунок та дізнаємося баланс по цьому рахунку.

Питання щодо балансу на Ростелекомі задають і колишні абоненти мобільного зв'язку від цього оператора. Нагадуємо, що з березня 2015-го року всі абоненти Ростелекому передані в стільникову мережу Теле2 Тому для перевірки балансу ви можете використовувати USSD-команду 105. Аналогічна команда використовується і новими стільниковими абонентами Ростелекому - оператор знову відновив надання послуг стільникового зв'язку під власним брендом.