Ростелеком у Пскові та Псковській області: тарифи

Anonim

Вибираючи провайдера інтернет-послуг або цифрового телебачення, абоненти найчастіше роблять вибір на користь великих компаній. Серед них входить Ростелеком, що у багатьох регіонах РФ, зокрема й у Псковської області. У цьому огляді ми ретельно розглянемо базові тарифні плани Ростелеком у Пскові, вивчимо розташування регіональних офісів обслуговування, розповімо про систему самообслуговування абонентів.

Обслуговування та самообслуговування

Найпростіше отримати підтримку технічних фахівців по телефону служби підтримки Ростелекому.Він є єдиним для всіх регіонів – 8-800-1000-800. Номер доступний як з мобільних, так і стаціонарних номерів, причому абсолютно безкоштовно. Тут працює багатофункціональний автовідповідач, який допоможе абонентам вийти на консультантів оператора та отримати відповіді на свої запитання. Також тут можна уточнити баланс або скористатися послугою «Обіцяний платіж»

Поговоримо трохи про місцеві контакти. Безкоштовний телефон для довідок 8-118-09 - це міська довідкова служба. Також абонентам із Пскова доступна платна довідкова за номером 8-118-11. А за номером 8-142 можна отримати інформацію про тарифи на міжміський зв'язок та телефонні коди.

Ростелеком підготував для абонентів із Пскова зручний інструмент самообслуговування – це особистий кабінет. Додавши до нього підключені послуги, абоненти зможуть керувати ними, перевіряти баланс, поповнювати рахунок, замовляти деталізації та переглядати фінансову інформацію.Для більшої зручності було підготовлено мобільний додаток «Мій Ростелеком» – можливість керувати послугами прямо зі свого мобільного телефону.

Якщо допомога фахівців контактного центру не дала особливих результатів, скористайтеся допомогою співробітників абонентських відділів.

  • Г. Псков, вул. Некрасова, д. 17/11.
  • Г. Великі Луки, вул. Комсомольця Звєрєва, буд. 39.
  • Г. Порхів, пр-т Леніна, буд. 15.

При зверненні може знадобитися паспорт абонента.

Як здійснюється підключення

Підключення до інтернету та цифрового ТБ від оператора Ростелеком у Псковській області здійснюється трьома способами:

  • По телефонній лінії – тут використовується застаріла технологія ADSL. Її максимальна теоретична швидкість становить 24 Мбіт, але тарифи Ростелеком у Пскові обмежують її до 11 Мбіт/сек.
  • По оптичній лінії – оптика заводиться прямо до будинку або до під'їзду. Максимальна швидкість для абонентів із Пскова становить 150 Мбіт/сек.
  • Через Wi-Fi - дана можливість реалізована в дрібних селищах і селищах Псковської області. Доступ в інтернет через місцеві точки доступу здійснюється безкоштовно, швидкість передачі даних становить до 10 Мбіт/сек.

Налаштування доступу через Wi-Fi виконується клієнтами самостійно. Підключенням через телефонні та оптичні лінії займаються технічні спеціалісти. Після отримання заявки вони оцінюють наявність технічної можливості підключення тим чи іншим каналом. Для абонентів переважно підключитися по оптиці – тут більш розумне поєднання абонентської плати та швидкості, та й зв'язок стабільніший.

Заявки на підключення до Ростелекому приймаються в Пскові такими способами:

  • За контактним телефоном 8-800-1000-800.
  • В офісах обслуговування за місцем підключення.
  • Через офіційний сайт Ростелекому.

Абоненти мають право вибрати будь-який спосіб.

Тарифні плани для інтернету

Вартість послуг Ростелекому безпосередньо залежить від способу підключення. Оптика відрізняється вищою швидкістю, але вона є далеко не скрізь. Провести телефон та підключити по ньому інтернет та ТБ простіше та швидше. Недолік телефонної лінії – низька швидкість при рівній оптиці абонентської плати.

Для абонентів, що підключаються до Ростелекому за оптикою, діють такі тарифи:

  • «Інтернет до 40 Мбіт/сек» - 410 руб/міс разом з оптичним терміналом.
  • «Інтернет до 70 Мбіт/сек» - 510 руб/міс разом з оптичним терміналом.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - 710 руб/міс разом з оптичним терміналом.
  • «Ігровий» - швидкість до 150 Мбіт/сек. У вартість тарифу входять надання оптичного терміналу та ігрові доповнення для онлайн-ігор. Абонентська плата становить 860 руб/міс.

Для тих, хто підключається по телефонній лінії, пропонуються всього два тарифні плани:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» - з абонентською платою 400 руб/міс.
  • «Ігровий» – швидкість інтернету до 11 Мбіт/сек», до тарифу включені ігрові опції для онлайн-іграшок.

На всіх представлених тарифних планах надається подарунковий ліцензійний ключ для антивірусу терміном на один місяць. Надалі його можна продовжити за окрему абонентську плату.

Тарифні плани для цифрового ТБ

Прагнучи зробити послуги більш зручними і сучасними, Ростелеком запустив у Пскові одночасно дві модифікації цифрового телебачення.

Послуга «Інтерактивне ТБ» відкриває доступ до солідного набору телеканалів, у тому числі в HD-якості. , відеоархів, який включає велику бібліотеку серіалів та кіно.

На вибір клієнтів Ростелекому розроблені такі тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» – абонентська плата становить 320 руб/міс, до неї входять 125 телеканалів.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – абонентська плата становить 420 руб/міс, до неї входять 157 телеканалів.
  • «ТВІЙ Просунутий» – абонентська плата становить 620 руб/міс, до неї входять 190 телеканалів.
  • «ТВІЙ Максимальний» – абонентська плата становить 1700 руб/міс, до неї входять 231 телеканал (найповніший набір каналів).
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – спеціальна добірка телеканалів для любителів кіно (55 шт), абонентська плата складає 620 руб/міс.

Відеопрокат, а також додаткові послуги та пакети каналів оплачуються окремо.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0» позбавлена ​​прив'язки до Ростелекому – вона працюватиме на каналах будь-яких провайдерів інтернету. Для цього абонентам необхідно придбати спеціальну телеприставку за 3990 рублів. Вона вміє підключатися до інтернету як по дротах, так і через Wi-Fi. Набір тарифних планів тут трохи інший:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – включає понад сотню телеканалів різних тематик за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - понад 120 каналів з абонентською платою 420 руб/міс. Тариф підійде сім'ям з дітьми, оскільки включає дитячі телеканали.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – універсальний пакет із загальних, пізнавальних, дитячих та кіноканалів. Більше 140 телеканалів за 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – понад 170 телеканалів різної спрямованості (у тому числі для дорослих та для любителів кіно) з абонентською платою 1700 руб/міс.

Також Ростелеком пропонує своїм абонентам тарифний план «Легкий 2.0». Заплативши лише один раз 1000 рублів, абоненти отримують доступ до ретельно відібраних 35 телеканалів. Абонентська плата на тарифі відсутня.

Пакети інтернету та ТВ

Пакетні тарифні плани відкривають можливість заощадити на абонентській платі. Вони включають відразу дві послуги - цифрове телебачення і доступ в інтернет. Тарифи доступні для тих, хто підключається по телефонній та оптичній лініях.

  • «Інтернет до 40 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Додатки – безкоштовний оптичний термінал та послуга «Мультискрин». Абонентська плата складає 670 руб/міс.
  • «Інтернет до 70 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Додатки – безкоштовний оптичний термінал, послуга оренди ТБ-приставки за 1 руб/міс та послуга «Мультискрин». Абонентська плата складає 670 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Додатки – безкоштовний оптичний термінал, послуга оренди ТБ-приставки за 1 руб/міс та послуга «Мультискрин». Абонентська плата становить 820 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 150 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Додатки – безкоштовний оптичний термінал, послуга оренди ТВ-приставки за 1 руб/міс, ігрові доповнення для онлайн-іграшок та послуга «Мультіскрин». Абонентська плата складає 1120 руб/міс.

Тарифи для телефонної лінії:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Доповнення – лише послуга «Мультискрин». Абонентська плата становить 610 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 11 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 125 каналів. Доповнення – ігрові доповнення для онлайн-іграшок та послуга «Мультискрин». Абонентська плата складає 1110 руб/міс.

Якщо порівняти з окремими тарифами, то вигода виходить помітною.

Тарифи на міський телефон

Кількість абонентів, які користуються міським телефоном, поступово падає. Але послуга як і раніше користується затребуваністю серед жителів Пскова. А для того щоб підтримати падаючий прапор популярності, Ростелеком запустив безліч тарифних планів.Для початку розберемо безлімітні тарифи:

  • «Безлімітний» - класична пропозиція для необмежених дзвінків по Пскову. Ліміт на виклики відсутня, абонентська плата складає 415 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» – для довгих дзвінків міжгородом і Псковом. Абонентська плата складає 490 руб/міс.
  • «Абонентський» – простий місцевий безліміт, який працює на старих телефонних станціях. Абонентська плата знижена, її розмір становить 335 руб/міс.
  • «Вихідний» – у будні дні діє погодинна тарифікація по 60 коп/хв, у вихідні та святкові дні включається безліміт. Абонентська плата складає 343 руб/міс.

Лімітовані тарифні плани:

  • «Комбінований 250» - включає 250 хвилин по Пскову за 335 руб/міс. Дзвінки понад пакет стоять 50 коп/мин.
  • «Комбінований 100» - включає 100 місцевих хвилин за 223 руб/міс. Тарифікація понад пакет – 68 коп/хв.
  • «Погодинний» – тарифний план без включених хвилин. Абонентська плата складає 185 руб/міс, дзвінки оплачуються по 58 коп/хв.

Дзвінки за кордон, по країні та на мобільні телефони оплачуються окремо.

Тарифи на мобільний зв'язок

Ростелеком розгорнув на базі ресурсів Теле2 власну мережу мобільного зв'язку. Він пропонує абонентам із Пскова кілька пакетних тарифних планів із солідними наборами послуг.Для економних клієнтів підготовлено тариф без абонплати. Розглянемо розцінки на послуги мобільного зв'язку детальніше.

Тариф без абонентської плати називається «Суперсимка FREE». , У порівнянні з пакетними тарифними планами це дорого. Вартість мобільного інтернету складає 15 рублів за 10 Мб. Відправка SMS по регіону коштує 1, 5 рубля, по Росії - 2, 5 рубля.

Пакетні тарифи з лінійки «Суперсимка»:

  • «Суперсимка S» – тарифний план включає 5 Гб мобільного трафіку загального призначення, нелімітований трафік для спілкування в месенджерах та соцмережах, а також безліміт усередині мережі Ростелеком. Абонентська плата складає 7 руб/добу.
  • «Суперсимка M» – тарифний план включає 2 Гб мобільного трафіку загального призначення, нелімітований трафік для спілкування в месенджерах та соцмережах, 150 хвилин по Пскову та Псковській області, 50 місцевих SMS, а також безліміт усередині мережі Ростелеком .Абонентська плата складає 199 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – тарифний план включає 10 Гб мобільного трафіку загального призначення, нелімітований трафік для спілкування в месенджерах та соцмережах, 350 хвилин по Пскову та Псковській області, 50 місцевих SMS, а також безліміт усередині мережі Ростелеком . Абонентська плата складає 299 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – тарифний план включає 20 Гб мобільного трафіку загального призначення, нелімітований трафік для спілкування в месенджерах та соцмережах, 800 хвилин по Пскову та Псковській області, 50 місцевих SMS, а також безліміт усередині мережі Ростелеком . Абонентська плата складає 499 руб/міс.

Также абонентам Ростелекому доступна лінійка «На всіх». Вона орієнтована групи користувачів, дозволяючи ділитися наборами послуг з допомогою USSD-команд. Доступні тарифи:

  • «На всіх L» - безліміт всередині мережі та 350 хвилин по Пскову та Псковській області, безліміт під соцмережі та месенджери, 10 Гб загального мобільного трафіку та 50 локальних SMS. Абонентська плата складає 299 руб/міс.
  • «На всіх XL» - безліміт всередині мережі та 800 хвилин по Пскову та Псковській області, безліміт під соцмережі та месенджери, 20 Гб загального мобільного трафіку та 50 локальних SMS. Абонентська плата складає 499 руб/міс.

SIM-картки продаються в офісах Ростелекому.