Ростелеком у Кемерово та Кемеровській області: тарифи

Anonim

Якщо потрібно провести додому інтернет або цифрове ТБ, слід знайти перевіреного провайдера. Їм може стати провідний оператор Ростелеком, який працює практично у всіх російських регіонах. Його мережі справді обплутують усю країну, а кількість послуг здатна задовольнити будь-якого споживача. У цьому огляді ми вивчимо діяльність оператора Ростелеком у Кемерово та Кемеровській області – від розташування офісів до чинних тарифних планів.

Тарифні плани для інтернету

Високошвидкісний інтернет у Кемерово підключається двома способами – по оптичній або телефонній лінії.У першому випадку абоненти отримують вищу швидкість і стабільніший зв'язок. У випадку з телефонною лінією можливі періодичні обриви, та й швидкість тут не така висока (підтверджується відгуками користувача). Тарифи Ростелеком в Кемерово мало чим відрізняються від середніх розцінок по країні - вартість послуг знаходиться на доступному рівні.

Найпростіший тарифний план від Ростелекому (для оптики) передбачає швидкість доступу до мережевих ресурсів 50 Мбіт/сек. Цього достатньо для завантаження торентів, перегляду відео в режимі он-лайн та інших абонентських потреб. Розмір щомісячної абонплати становить 450 рублів. Доплативши ще буквально 50 рублів, абоненти отримають швидкість до 70 Мбіт/сек за 500 руб/міс – найвигідніша пропозиція.

Вимогливим абонентам з Кемерово потрібні вищі швидкості. Для цього Ростелеком підготував два тарифні плани - на 100 Мбіт/сек за 600 руб/міс та на 150 Мбіт/сек за 750 руб/міс.Ще один тариф створений для гравців в онлайн-ігри, називається він «Ігровий». Пропозиція включає швидкість до 150 Мбіт/сек та ігрові опції.

Для підключення по телефонній лінії передбачено два тарифні плани:

  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» - з невеликою абонплатою у розмірі 300 руб/міс.
  • «Ігровий» – швидкість до 8 Мбіт/сек, в подарунок надаються екіпажі, слоти, акаунти та інші доповнення для онлайн-іграшок. Абонплата складає 850 руб/міс.

Базовий тарифний план на 8 Мбіт/сек за 300 руб/міс є досить вигідним для підключення через ADSL.

Послуга «Інтерактивне ТБ»

Провести в будинок чи квартиру цифрове ТБ дуже легко – для цього необхідно звернутися до оператора Ростелеком. Пропонована ним послуга «Інтерактивне ТБ» подарує абонентам якісне зображення та понад дві сотні телеканалів.Додатково підключаються додаткові пакети, можна переглядати фільми та серіали за допомогою послуги «Відеопрокат».

Для ознайомлення з послугою зверніть увагу на тарифний план «ТВІЙ Стартовий» з абонентською платою 320 руб/міс. Він включає 125 відібраних каналів. Якщо набір здасться слабким, скористайтесь тарифом «ТВІЙ Оптимальний» – це 157 телеканалів за 420 руб/міс. Ще більше телеканалів (191 шт.) запропонує тарифний план "ТВІЙ Просунутий". Абонплата на ньому становить 620 руб/міс.

Для категорії глядачів-кіноманів підготовлено тарифний план «ТВИЙ Прем'єрний». Він включає велику добірку кіноканалів (у тому числі від Amedia). Абонентська плата складає ті ж 620 руб/міс. Дорожче за всіх коштує тарифний план «ТВІЙ Максимальний», що включає гігантську добірку з 231 каналу за 1700 руб/міс.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0»

Ця послуга відрізняється універсальністю.Навіть якщо абонент вирішить розлучитися з інтернетом від Ростелекома, йому не доведеться відключати телебачення – він може скористатися ним з інтернет-каналом будь-якого іншого провайдера. Також можливий доступ по Wi-Fi, що обов'язково стане в нагоді в поїздках або відрядженнях по країні. Для підключення купується телеприставка вартістю 3990 рублів (плей-лист Ростелекому завантажується в неї автоматично).

Тарифи Ростелеком у Кемеровській області для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» представлені наступним набором:

  • «Легкий» – створений спеціально для невибагливих глядачів. Він включає 35 каналів за 1000 рублів. Платіж вноситься одноразово, абонентської плати немає. Для підключення всієї послуги і 35 каналів назавжди вам знадобляться 4990 рублів (разом з приставкою);
  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - майже 110 каналів різної спрямованості за 420 руб/міс;
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - відмінне рішення для більшості абонентів з Кемерово. Тариф включає майже 140 каналів, у тому числі для дітей, любителів спорту та любителів музики. Абонплата складає 620 руб/міс;
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – більше HD-каналів, більше пізнавальних каналів та телеканалів із фільмами. Загальна кількість - майже 170 шт /, абонплата складає 620 руб / міс;
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – спеціально для тих, хто не мислить дозвілля без телевізора. Майже 200 каналів за 1700 руб/міс.

Рекомендована швидкість доступу – від 3 Мбіт/сек. Додаткові послуги та телеканали оплачуються окремо.

Пакетні пропозиції від Ростелекому

Підключивши відразу дві послуги зв'язку, абоненти отримують подарунки та знижки. Спеціально для цього оператор підготував цілу пачку пакетних тарифних планів. Вони працюють як на оптиці, так і телефонної лінії. Базові тарифні плани (ТП) для оптики – до 50 Мбіт/сек за 600 руб/міс, до 70 Мбіт/сек за 650 руб/міс, до 100 Мбіт/сек за 750 руб/міс та до 150 Мбіт/сек за 850 руб / міс. На кожному ТП надаються 125 каналів ТБ, послуги «Мультискрин» та «Нічне прискорення».

Для ігроманів з Кемерово підготовлено комплексну пропозицію – це тариф «Ігровий» зі швидкістю до 150 Мбіт/сек, 125 телеканалів, послуга «Мультискрин», додатки для ігор (ангари, акаунти, техніка тощо) ). Абонентська плата становить 1050 руб/міс.

Для тих, хто підключається по телефонній лінії, передбачені два пакетні тарифи від Ростелекому – базовий та «Ігровий» зі швидкістю до 8 Мбіт/сек. На обох ТП представлено 125 каналів та послуга «Мультискрин». На базовому тарифі надається послуга «Нічне прискорення», на ігровому є ігрові доповнення. Абонентська плата - 550 і 1050 руб/міс відповідно.

Тарифи на міський телефон

Переходимо до однієї з найстаріших послуг Ростелекому – це стаціонарна телефонія (домашній телефон). Враховуючи найвищу конкуренцію з мобільними операторами, провайдеру довелося створювати альтернативні тарифні плани замість застарілого локального безліміту.Втім, той теж залишився у строю. Розглянемо тарифи докладніше.

Лінійку безлімітів відкриває класика домашньої телефонії – тариф «Безлімітний». Це звичайна міська безлімітка за 440 руб/міс. У неї є цікавий аналог для необмежених дзвінків міжгородом – тарифний план «Безлімітна Росія» за 490 руб/міс. Якщо в суботу та неділю ви цілий день вдома, скористайтесь тарифом «Вихідний» – це безліміт для вихідних та святкових днів за 260 руб/міс.

Лімітовані тарифні плани включають пакети хвилин або пропонують похвилинну оплату. Найдешевшим у Кемерово є тариф «Погодинний» з абонплатою 180 руб/міс, локальні дзвінки на ньому коштують 180 руб/міс. "Соціальний". Він включає 150 місцевих хвилин за 231 руб/міс. Виклики понад пакет стоять 60 коп/хв. Його близький аналог - тариф "Комбінований" на 350 хвилин за 330 руб/міс, виклики понад пакет - 50 коп/хв.

Тарифи на мобільний зв'язок

Стільниковий зв'язок від Ростелекому – це недорогі тарифні плани для дзвінків по регіону та всій Росії. Оператор підготував для своїх абонентів кілька вигідних пропозицій, зокрема без абонентської плати. Розглянемо їх докладніше.

Найекономнішим абонентам не потрібно нічого, крім дзвінків. Спеціально для них Ростелеком підготував тариф "Суперсимка Free". Він позбавлений абонентської плати, дзвінки по Кемерово та Кемеровській області коштують 80 коп/хв. Інтернет-трафік не найдешевший – 15 рублів за 10 Мб. Тариф вигідний для простих телефонів, але ніяк не для ненажерливих смартфонів (якщо не включати передачу мобільних даних, підійде і для них).

Класичні пакетні тарифні плани від Ростелекому запропонують абонентам безліч послуг за невелику абонентську плату:

  • Тариф «Суперсимка S» – для економних абонентів, з абонентською платою 9 руб/добу. Включено такі послуги – 6 Гб Трафіка, необмежені дзвінки на внутрішньомережні номери, безлімітний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж.
  • Тариф «Суперсимка M» – для абонентів низької активності, з абонентською платою 199 руб/місяць. Включено такі послуги – 2 Гб Трафіка, необмежені дзвінки на внутрішньомережні номери, 150 хвилин по Кемерово та Кемеровській області, безлімітний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, пакет з 50 SMS.
  • Тариф «Суперсимка L» – для абонентів середньої активності, з абонентською платою 340 руб/місяць. Включено такі послуги – 10 Гб Трафіка, необмежені дзвінки на внутрішньомережні номери, 350 хвилин по Кемерово та Кемеровській області, безлімітний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, пакет із 50 SMS.
  • Тариф «Суперсимка XL» – для абонентів високої активності, з абонентською платою 599 руб/місяць. Включено такі послуги – 20 Гб Трафіка, необмежені дзвінки на внутрішньомережеві номери, 650 хвилин по Росії, безлімітний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, пакет з 50 SMS.

Також для абонентів з Кемерово розроблено ще два тарифні плани з лінійки «На всіх». Вони пакетні, але вміст пакетів можна поділитися з іншими. Ось їх докладний опис:

  • «На всіх L» – включено 350 хвилин на місцеві номери, 10 Гб трафіку, пакет із 50 SMS та безлімітний пакет трафіку для соцмереж та найпопулярніших месенджерів. Абонентська плата складає 340 руб/міс.
  • «На всіх XL» – включено 650 хвилин на місцеві номери, 20 Гб трафіку, пакет із 50 SMS та безлімітний пакет трафіку для соцмереж та найпопулярніших месенджерів. Абонентська плата складає 599 руб/міс.

Зверніть увагу, що на всіх пакетних тарифних планах невитрачені залишки послуг переносяться на наступний місяць.

Послуга «Відеоспостереження»

Ця послуга створена для дистанційного спостереження за своїм домоволодінням. Переваги послуги:

  • Майже моментальне підключення;
  • Не потрібно купувати відеореєстратор;
  • Спостереження з будь-якої точки світу;
  • Запис відео на сервери Ростелекому.

Записуване зображення зберігається протягом 7 днів. Спостерігачі мають 5 вивантажень на місяць тривалістю до 30 хвилин кожна. Придбати обладнання можна двома способами - за 4990 рублів з безкоштовним річним обслуговуванням або за 300 руб/міс з розстрочкою на два роки.

Обслуговування абонентів та підключення

Кемеровська філія Ростелеком надає абонентам масу послуг – від інтернету до мобільного зв'язку. Клієнти оператора обслуговуються через телефон техпідтримки 8-800-1000-800 та через офіси. Телефон гарячої лінії працює цілодобово. за номером 09, довідка за товарами та послугами за номером 079.

Представимо адреси абонентських відділів у населених пунктах регіону у вигляді списку:

  • Г. Кемерове, вул. Леніна, буд. 64;
  • Г. Кемерове, вул. Радянська, д. 38;
  • Г. Новокузнецьк, пр-т Авіаторів, д. 72;
  • Г. Новокузнецьк, пр-т Курако, буд. 39;
  • Г. Новокузнецьк, вул. Дузенко, д. 43;
  • Г. Осинники, вул. Перемоги, буд. 33;
  • Г. Прокоп'євськ, вул. Інститутська, 16;
  • Г. Білове, вул. Радянська, д. 23;
  • Г. Гур'євськ, вул. Леніна, буд. 50;
  • Г. Киселівськ, вул. Гормашевська, буд. 1;
  • Г. Анжеро-Судженськ, вул. Ломоносова, буд. 2;
  • Г. Юрга, вул. Ленінградська, буд. 38;
  • Г. Ленінськ-Кузнецький, вул. Ломоносова, буд. 2;
  • Г. Миски, вул. Радянська, 18;
  • Г. Маріїнськ, вул. Південна, буд. 7;
  • Г. Топки, вул. Революції, д. 8;
  • Г. Березовський, пр-т Леніна, буд. 18.

Жителям Міжріченська слід звертатися до абонентського відділу в місті Миски.

Дізнатися про свій баланс на Ростелекомі, змінити тарифний план або отримати деталізацію допоможе нова версія особистого кабінету (його стара версія, ІСПА Ростелеком, наприкінці 2017 року закриється повністю). Цей зручний інструмент є незамінним для самообслуговування абонентів. Реєстрація займає від сили пару хвилин, ще кілька хвилин займе додавання послуг, що використовуються.