Як оплатити інтернет Ростелеком через особистий кабінет

Anonim

Для того щоб внести платіж за послуги зв'язку, ми можемо скористатися різними інструментами, починаючи від вуличних терміналів і закінчуючи банківськими картками. А для того щоб уникнути плутанини з номерами та лицьовими рахунками, були створені інструменти для оплати послуг через кабінети користувача. Як сплатити інтернет від Ростелекому через «Особистий кабінет» і що для цього потрібно? У «Особистому кабінеті» представлено кілька способів проведення платежів:

  • За допомогою банківських карток;
  • За допомогою платіжної системи Яндекс.Гроші;
  • За допомогою передплачених карт оплати Ростелекому.

Давайте розберемося, як користуватися цими документами.

Реєстрація в «Особистому кабінеті»

«Особистий кабінет» зручний тим, що він може показати нам інформацію щодо телефонних номерів і рахунків, що використовуються – наприклад, тут відразу ж показується баланс. Реєстрація в ньому здійснюється абсолютно безкоштовно Для цього вказуємо в реєстраційній формі ПІБ, регіон обслуговування, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Як тільки реєстрація буде завершена, ми можемо додати до «Особистого кабінету» послуги, що використовуються. Для додавання послуги домашньої телефонії необхідно вказати в «Особистому кабінеті» номер телефону.

Далі телефонуємо на вказаний в інструкції номер, чекаємо відповіді автоінформатора і підтверджуємо додавання послуги. Що стосується послуги інтернету, то для її додавання зазначаються логін та пароль (на доступ до інтернету), видані провайдером.Послуга цифрового ТБ додається шляхом вказівки логіну, після чого на телевізор прийде код підтвердження додавання послуги.

Оплата за допомогою банківських карток

Для того щоб провести оплату банківської картки, потрібно пройти на вкладку «Оплата» та вибрати пункт оплати банківською карткою. Далі вибираємо пункт оплати своїх послуг, які ми додали до свого «Особистого кабінету». На наступному етапі вибираємо необхідні послуги, вказуємо суму, заповнюємо форму з реквізитами банківської картки, після чого підтверджуємо платіж.

Якщо потрібно сплатити відразу кілька послуг, то це можна зробити за допомогою одного платежу. Для цього потрібно сформувати список із оплачуваних рахунків, додаючи їх на платіжну сторінку. У формах вказуємо суми на кожну послугу. Як тільки ми закінчимо додавати рахунки, переходимо до процедури оплати – вказуємо реквізити картки та виконуємо підтвердження платежу.

Якщо платіж пройде успішно, на екрані з'явиться електронний чек. Його можна надіслати на електронну пошту у вигляді PDF-файлу або вивести на друк -Secure – зробити платіж такою карткою неможливо.

Оплата через Яндекс.Гроші

Для того щоб сплатити інтернет від Ростелекому за допомогою системи Яндекс.Гроші, пройдіть в меню «Оплата» та виберіть там відповідний вид платежу. Далі діємо за стандартною схемою – вибираємо або вказуємо номери та особові рахунки, прописуємо суми Оплачувати послуги можна окремо або всі разом – на ваш вибір. Після завершення платежу ви отримаєте електронний чек – надішліть його електронною поштою або роздрукуйте.

Оплата передоплаченими картками

Якщо у вас є передплачена картка, виберіть у меню «Оплата» відповідний пункт. Далі здійснюємо платежі за вищеописаною схемою – кошти на оплату будуть списані із зазначеної картки.Тут же буде показаний залишок коштів на картці Ви можете сплатити як одну послугу, так і декілька відразу.

Інші способи оплати

Чи можна оплатити інтернет від Ростелекому через Ківі-гаманець? Можна, але в цьому випадку

оплата відбуватиметься не через «Особистий кабінет» Ростелекому, а через офіційний сайт Qiwi Visa Wallet у пошуковому рядку найменування оператора. Далі вибираємо пункт "Ростелеком" (без вказівки регіону). Проходимо у вказаний пункт, вибираємо свій регіон, вибираємо тип послуги, прописуємо телефон чи номер рахунку, вказуємо суму – після цього підтверджуємо платіж за допомогою SMS.