Як дізнатися особовий рахунок Ростелеком

Anonim

Для того щоб сплатити послуги зв'язку від Ростелекому, необхідно знати номер договору. Він являє собою числовий код, що закріплюється за абонентом та конкретною послугою. Але людям властива забудькуватість, у результаті вони часто забувають необхідні дані. Тому в цьому огляді ми розповімо, як уточнити особовий рахунок на Ростелекомі, тим більше, що для цього існує цілий арсенал усіляких інструментів.

Як дізнатися особовий рахунок на Ростелекомі

Лицевий рахунок на Ростелекомі присвоюється окремо для кожної послуги – для телефонії, інтернету та цифрового телебачення.Завдяки йому відбувається адресне зарахування коштів. Абоненти можуть окремо оплатити доступ в Інтернет або Інтерактивне ТБ, використовуючи платіжні термінали, банкінги або офіси обслуговування. Мало хто з абонентів пам'ятає, де лежить договір - багато хто просто виписує особові рахунки для оплати, а про сам документ благополучно забувають. Аналогічно ніхто не зберігає договори зі стільниковими операторами. Давайте подивимося, як можна згадати заповітні цифри, адже оплатити без них доступ до послуг зв'язку не вийде.

Через «Особистий кабінет»

Найпростіший спосіб дізнатися особовий рахунок на Ростелекомі полягає у використанні «Особистого кабінету». Цей зручний інструмент дасть максимум інформації про дані користувача. Але потрібно пам'ятати, що в системі повинні бути заздалегідь прописані послуги, які Ви використовуєте Якщо ви ще не реєструвалися в ЛК і не додавали туди ніяких даних, то ще не все втрачено.Давайте ми розповімо, як додати свої послуги до ЛК, щоб до них завжди був доступ.

Процедура проводиться за кілька кроків:

  • Заходимо на сайт Ростелекому, клацаємо мишею за посиланням для входу в ЛК;
  • Проходимо реєстрацію, вказавши пошту, логін, номер мобільного телефону та паспортні дані;
  • Авторизуємося в кабінеті та вводимо дані.

Натисніть на кнопку «Прив'язка особового рахунку» та починайте заповнювати форму. Виберіть регіон, вкажіть номер телефону або логін послуги, оскільки номер рахунку ви забули. Після підтвердження додавання ви зможете уточнити свої дані. Після того, як ви додасте до «Особистого кабінету» Ростелекому свої послуги, ви завжди зможете уточнити номер особового рахунку. Тепер головне не забути логін та пароль від входу до системи, але вони легко відновлюються через електронну пошту. Якщо немає доступу до системи з комп'ютера (наприклад, не оплачено інтернет), скачайте мобільний додаток «Мій Ростелеком», авторизуйтесь та отримайте необхідну вам інформацію.

Звертаємось до офісів обслуговування

Давайте подивимося, як дізнатися особовий рахунок Ростелекому на інтернет, домашній телефон або цифрове телебачення за відсутності будь-якого доступу до всесвітнього павутиння – у цьому випадку ЛК нам не помічник. Беремо із собою паспорт та вирушаємо до найближчого офісу обслуговування абонентів у своєму місті. Пояснюємо вільному фахівцю ситуацію, пред'являємо паспорт та отримуємо всі необхідні дані.

Зверніть увагу, що цей інструмент доступний тільки для тих, хто реально є абонентом за паспортом бабусі не вийде, оскільки консультанти офісів видають персональні дані лише ідентифікованим особам, які є абонентами. Якщо договори на послуги оформлені не на вас, то візит до офісу нічого не дасть.

Дзвонимо до довідкової служби

Давайте подивимося, як дізнатися номер особового рахунку на Ростелеком без тривалих походів в офіси. Для цього необхідно взяти в руки телефон (мобільний чи стаціонарний) та зателефонувати до довідкової служби за номером 8-800-1000-800. Цей номер є єдиним для всіх регіонів і дозволяє отримати довідкову інформацію за своїми договорами

Ще один спосіб

Існує ще один спосіб дізнатися свій особовий рахунок на Ростелекомі – заглянути в платіжки та чеки за попередні місяці. Якщо ви оплачували послуги через інтернет-банкінг, зайдіть у нього та перегляньте історію платежів. До речі, саме онлайн-банки допоможуть запам'ятати потрібні дані – просто створіть тут платіжні шаблони, щоб не запитувати себе, як дізнатися на Ростелекомі номер особового рахунку.