Тарифи Ростелеком у Барнаулі та всьому Алтайському краї

Anonim

Підшукуючи інтернет-провайдера в Алтайському краї, потенційні абоненти нерідко звертаються до Ростелекому. Це один із найбільших операторів, що працює майже у всіх регіонах РФ. Тарифні плани Ростелеком у Барнаулі запропонують абонентам недорогий вихід в інтернет та безліч телевізійних каналів різної спрямованості. Цей огляд ознайомить вас з усіма розцінками, що діють у цьому регіоні.

Контактні адреси та телефони

Наш огляд починається з вивчення розташування офісів обслуговування Ростелекому в Барнаулі та Алтайському краї. Абоненти звертаються сюди з різними проблемами – з питань оплати, непрацюючого інтернету, а також з фінансовими претензіями.Офіси на території регіону розташовуються за такими адресами:

  • Г. Барнаул, вул. Георгія Ісакова, буд. 247.
  • Г. Барнаул, уд. Димитрова, д. 62а.
  • Г. Бійськ, вул. Радянська, буд. 34.
  • Г. Рубцовськ, вул. Комсомольська, буд. 255.
  • Г. Новоалтайськ, вул. Космонавтів, буд. 2.
  • Г. Заринськ, пр-т Будівельників, буд. 13.
  • Г. Славгород, вул. Карла Маркса, д. 145.
  • Г. Камінь-на-Обі, вул. Пушкіна, буд. 12.
  • Г. Алейськ, вул. Комсомольська, буд. 106.
  • Г. Зміїногорськ, вул. Шумакова, д. 9.
  • Г. Гірник, вул. Комсомольська, буд. 255.

Також у регіоні працює кілька сільських офісів Ростелекома.

Телефон техпідтримки Ростелекому - 8-800-1000-800.Дзвінки на нього безкоштовні як із мобільних, так і зі стаціонарних трубок. Гаряча лінія приймає звернення потенційних клієнтів та існуючих абонентів у цілодобовому режимі. А багато питань можна вирішити самостійно, без допомоги фахівців:

  • Поміняти тарифний план – за допомогою універсального особистого кабінету.
  • Сплатити послуги – через особистий кабінет, термінали або інтернет-банкінги.
  • Виміряти швидкість інтернету – на офіційному сайті Ростелекому (перевірити швидкість інтернету можна і через Спідтест – найпопулярніший сервіс у всьому світі).

Особистий кабінет має значний функціонал. Раніше у регіоні працювала система ІСПА від Ростелекому, яка дозволяла керувати послугами. Потім замість неї з'явився єдиний особистий кабінет. Зареєструйтеся в ньому, додайте послуги, що використовуються, і руліть ними з екрана монітора або через мобільний додаток «Мій Ростелеком».

Не забудьте записати у свою телефонну книжку телефони місцевих контактів. За номером 09 працює безкоштовна довідкова служба Барнаулу, за номером 009 – платна. З питань мобільного зв'язку дзвоніть на номер 8-3852-69-66-17, щоб отримати довідку з міжміського та міжнародного зв'язку – дзвоніть на номер 8140. Якщо не вдається вирішити проблему, звертайтеся до офісів або гарячої лінії.

Тарифні плани на інтернет-послуги

Алтайська філія Ростелекому пропонує абонентам з Барнаула доступ в інтернет по швидкісних оптичних каналах. Сьогодні оптику можна без проблем провести навіть у приватному будинку – географія обслуговування постійно розширюється. Якщо немає можливості провести оптику, абонентів підключають телефонною лінією із застосуванням технології ADSL.

У найменших населених пунктах регіону працюють бездротові точки доступу Ростелекому. Вони надають послуги інтернету в рамках програми з усунення цифрової нерівності.Доступ до Всесвітнього павутиння надається безкоштовно, укладення договору не потрібно – достатньо пройти реєстрацію, підключити послугу та налаштувати обладнання.

Заявки на підключення до Ростелекому приймаються в Барнаулі такими способами:

  • Телефоном гарячої лінії 8-800-1000-800.
  • На сайті оператора – через заповнення форми заявки.
  • У фірмових офісах – їх адреси ви знайдете трохи вище.

Підключення здійснюється за наявності технічної можливості.

Тарифи Ростелеком у Барнаулі відкривають перед абонентами недорогий доступ до Всесвітнього павутиння. Швидкості у регіоні становлять до 150 Мбіт (залежно від способу підключення). Найдешевший тариф «Інтернет до 8 Мбіт/сек» з підключенням по телефонній лінії – абонентська плата на ньому становить 370 руб/міс.Для ігроманів можемо запропонувати тарифний план (ТП) "Ігровий" - аналогічна швидкість плюс ігрові опції. Абонентська плата трохи вище - 850 руб/міс.

Для абонентів, що підключаються по оптиці, тарифи Ростелеком в Алтайському краї вигідніші – за однакового з ADSL рівня абонентської плати швидкості тут у рази вище. Вартість інтернет-тарифів стартує з позначки 450 руб/міс – за цю суму абоненту отримують канал до 35 Мбіт/сек. Додаємо ще 50 рублів та отримуємо канал на 70 Мбіт/сек, ще 150 рублів – на 100 Мбіт/сек. Швидкість до 150 Мбіт/сек обійдеться вже 750 рублів. Кожному абоненту належить невеликий подарунок – ключ на антивірусну програму.

На оптичних каналах працює ще один тарифний план – «Ігровий». Щомісячний платіж складає 850 рублів, швидкість доступу до Всесвітньої павутини становить до 150 Мбіт/сек. Абоненти-ігромани отримують як добавку безліч ігрових опцій.

Цифрове телебачення

У Росії працює безліч провайдерів цифрового телебачення. Деякі ведуть мовлення через супутники, деякі – по інтернет-каналах. Цифрове ТБ є і в Ростелекома, у двох варіантах одночасно. Перший варіант розрахований на роботу обладнання на власних каналах, другий – на каналах будь-яких провайдерів (хоч через мобільний інтернет). Давайте подивимося, що пропонує Ростелеком в Алтаї для телеглядачів.

Послуга «Інтерактивне ТБ» – це висока якість картинки, стабільний зв'язок, послуги керування переглядом, доступ до бібліотеки з фільмами, можливість перегляду на кількох пристроях одночасно. Мінімальний тариф називається "ТВІЙ Стартовий" - він включає добірку зі 124 телеканалів з абонентською платою у розмірі 320 руб/міс. Наступний тариф - "ТВІЙ Оптимальний", це 156 каналів ТБ за 420 руб/міс. За 620 руб/міс доступний ТП «ТВІЙ Просунутий» з набором із 189 каналів.

Також Ростелеком запропонує абонентам із Барнаула ще два тарифи на послугу «Інтерактивне ТБ». Перший називається "ТВІЙ Максимальний" - 228 телеканалів різного профілю (у тому числі у форматі HD) за 1700 руб/міс. Любителі дивитися кіно можуть насолодитися тарифним планом «ТВОЇ Прем'єрний» за 620 руб/міс – тут надається спеціалізована добірка кіноканалів.

Другий варіант цифрового телебачення називається «Інтерактивне ТБ 2.0». Можливості тут приблизно такі самі, як і в першому варіанті, а ось тарифи інші:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – базовий набір телеканалів (їх тут понад 100 шт) за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - більше 120 каналів за 420 руб/міс. Сюди додані дитячі, спортивні та музичні телеканали.
  • «ТВОЙ Продвинутый 2.0» – додані пізнавальні телеканали та канали кіно. Також додані HD-канали. Загальна кількість – понад 140 шт, абонентська плата – 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» - майже 200 телеканалів за 1700 руб/міс. Тут абоненти з Барнаула знайдуть канали з фільмами, а також канали для дорослих.

Найпростіший тариф називається «Легкий 2.0» – 34 канали без абонентської плати. Активується він у вигляді списання суми у вигляді 1000 рублей.

Тарифи на міський телефон

Ростелеком в Алтайському краї пропонує послуги стаціонарної телефонії. Міський телефон стає рідкістю, але інтерес до нього не згасає – хоча б через чистий зв'язок та недорогий міжміський. За останні роки оператор розширив набір тарифів, які зробили послугу більш затребуваною. Зокрема, з'явилися погодні тарифні плани з мінімальною абонплатою.

Найпростіший тариф «Погодинний» позбавлений включених хвилин. Абонентська плата на ньому становить 190 руб/міс - власне, це оплата за надання лінії. Дзвінки за Барнаулом коштують 56 коп/хв.Наступна ощадлива пропозиція – це тариф «Соціальний». Він запропонує 150 хвилин за 241 руб/міс. Якщо вимовити весь пакет, локальні дзвінки коштуватимуть 60 коп/хв. Завершує список тариф "Комбінований" - проміжне рішення з абонентською платою 340 руб/міс, що включає 350 хвилин місцевого зв'язку. Дзвінки понад пакет стоять 50 коп/мин.

Класичний безлімітний тарифний план у Ростелекому так і називається – «Безлімітний». Він надається з абонплатою у розмірі 450 руб/міс. Альтернативою йому стане ТП «Безлімітна Росія» з абонплатою 490 руб/міс - крім місцевого безліміту сюди входять безлімітні дзвінки по всій Росії (природно , тільки на номери Ростелекому).

Останній тарифний план досить цікавий – він лімітований та безлімітний одночасно. Називається він «Вихідний», надаючи безліміт за Барнаулом у вихідні та офіційні святкові дні. У будні дзвінки коштують 50 коп/хв.

Тарифи на мобільний телефон

Далі ми розглянемо тарифні плани на мобільний зв'язок від Ростелекому. Він надає цю послугу майже у всіх російських регіонах, і Алтайський край з Барнаулом не стали винятком. Якщо потрібний тариф без абонентської плати, вам сподобається ТП «Суперсимка FREE». Всі локальні дзвінки на ньому коштують 60 коп/хв – будь-які місцеві телефони. Інтернет тарифікується пакетами - 15 рублів за 10 Мб.

Тарифні плани з пакетним наданням послуг:

  • «Суперсимка S» - рішення з добовою абонплатою у розмірі 9 руб/добу. Наповнення – 10 Гб мобільного трафіку, відсутність лімітів на дзвінки всередині мережі, спілкування в месенджерах та соціалках – безлімітне, дзвінки за місцем – 1, 5 руб/хв.
  • «Суперсимка M» - щомісячний платіж за послуги зв'язку становить 199 рублів. У цю суму включено 200 локальних хвилин, пакет із 50 SMS по регіону, інтернет-пакет на 5 Гб, безлімітне спілкування у месенджерах та соціалках.Дзвінки всередині мережі, у тому числі в інші регіони, не оплачуються.
  • «Суперсимка L» - щомісячний платіж за послуги зв'язку становить 399 рублів. У цю суму включено 400 локальних хвилин, пакет із 50 SMS по регіону, інтернет-пакет на 10 Гб, безлімітне спілкування у месенджерах та соціалках. Дзвінки всередині мережі, у тому числі в інші регіони, не оплачуються.
  • «Суперсимка XL» - щомісячний платіж за послуги зв'язку становить 599 рублів (найдорожчий тариф від Ростелекому). У цю суму включено 800 хвилин у будь-які регіони РФ (плюс локальні виклики), пакет із 50 SMS по регіону, інтернет-пакет на 15 Гб, безлімітне спілкування в месенджерах та соціалках. Дзвінки всередині мережі, у тому числі в інші регіони, не оплачуються.
Ще одна лінійка тарифів від Ростелекому називається «На всіх».

От вищеописаної лінійки вона відрізняється можливістю зробити включені пакети послуг спільними для кількох абонентов. Управління здійснюється за допомогою USSD-команд. Усього тарифів два:

  • «На всіх L» - пакетний тариф з щомісячним платежем у розмірі 399 рублів. До нього включено 400 місцевих хвилин та внутрішньомережевий анлім, інтернет-пакет на 10 Гб, 50 локальних SMS-повідомлень. Трафік для додатків під месенджери та соцмережі не тарифікується.
  • «На всіх XL» - пакетний тариф з щомісячним платежем у розмірі 599 рублів. До нього включено 800 хвилин по РФ та внутрішньомережевий анлім, інтернет-пакет на 15 Гб, 50 локальних SMS-повідомлень. Трафік для додатків під месенджери та соцмережі не тарифікується.

Невитрачені залишки на обох пакетних лінійках переносяться на наступний місяць.

Тарифи на відеоспостереження

Всього 300 рублів на місяць - і камера для домашнього відеоспостереження ваша. Платежі вносяться протягом двох років. Скористайтеся цією нагодою до 31 грудня 2017 року. Згодом абонентська плата зміниться. Також ви можете придбати камеру за 4990 рублів та отримати 12 місяців без абонплати.Всі відео відправляються на сервери Ростелекому і зберігаються там 7 днів. За місяць можна вивантажити до 5 записів тривалістю до 30 хвилин кожна. Послуга дозволяє забезпечити безпеку домоволодінь клієнтів.