Як оплатити інтернет Ростелеком через Ківі гаманець

Anonim

Платіжна система Ківі працює на російському ринку досить давно. Вона є чудовим інструментом для погашення кредитів, її використовують для оплати комунальних послуг, для здійснення грошових переказів та оплати стільникового зв'язку. Платіжний каталог досить великий, на перерахування всіх доступних пунктів пішло занадто багато часу. Тому в цьому огляді ми розглянемо, як сплатити інтернет від Ростелекому через Ківі гаманець або закинути гроші на рахунок міського телефону.

Реєстрація гаманця

Для того щоб отримати можливість оплачувати послуги Ростелекому, необхідно завести гаманець у платіжній системі Ківі.Робиться це на офіційному сайті Qiwi Visa Wallet Натискаємо на кнопку «Створити гаманець», вказуємо номер телефону та дотримуємося інструкцій. Вам потрібно буде вписати контрольний код, придумати хороший пароль, після чого ви станете володарем власного Ківі-гаманця.

Перед тим як ви зможете оплатити інтернет від Ростелекома, необхідно поповнити свій гаманець у системі Ківі. Для цього вирушаємо до найближчого платіжного терміналу, вибираємо там платіж на адресу даної платіжної системи, вказуємо номер гаманця (відповідає номеру телефону) та вносимо необхідну суму. Зверніть увагу, що у партнерських терміналах (МТС, Євромережі тощо) зарахування платежів здійснюється без комісії.

Оплата послуг

Після того як ви поповните свій Ківі гаманець, ви зможете оплатити інтернет від Ростелекому. Повертаємося до комп'ютера, авторизуємося, встановлюємо курсор у полі пошуку та вводимо ім'я оператора.Через кілька секунд на екрані з'являться результати, в яких ви побачите безліч майже однакових пунктів, що відрізняються найменуванням регіону та найменуванням послуг. Ми ж підемо іншим шляхом:

  • Вибираємо значок з написом «Ростелеком» (без уточнюючих подробиць);
  • Вказуємо у списку, що випадає, найменування свого регіону;
  • У полі «Сервіси» вибираємо пункт «Інтернет».

За необхідності, вказуємо інші пункти та вписуємо номер особового рахунку. Після цього вибираємо, як сплатити інтернет Ростелекому. Як платіжні інструменти можуть виступати термінали, сам гаманець Ківі, прив'язана карта. Вибираємо гаманець Ківі, чекаємо на підтвердження SMS і вказуємо його у відповідному полі. Через деякий час ваш платіж надійде на вказаний рахунок. Окрім інтернету, гаманець Ківі допоможе сплатити і багато інших послуг Ростелекому, наприклад, міський телефон.Для цього поверніться на кілька пунктів тому, вкажіть регіон та виберіть назву послуги.

Вартістю даної платіжної системи є те, що всі платежі проводяться без комісії – це стосується послуг Ростелекому. Сплатити інтернет від Ростелекому через гаманець Ківі можна і за допомогою прив'язаної банківської картки. Для цього необхідно виконати її попередню прив'язку. Проходимо до розділу «Банківські картки», опускаємося в самий низ, вибираємо пункт «Прив'язка банківської картки».

Далі вказуємо реквізити картки – це її номер, термін дії та код CVV2/CVC2. З вашого рахунку зніметься невелика сума (не більше 10 рублів) – її розмір потрібно вказати у відповідному полі. За кілька хвилин сума повернеться назад.

Тепер, для того щоб оплатити інтернет від Ростелекому через гаманець Ківі за допомогою прив'язаної картки, виберіть її як спосіб оплати при здійсненні платежу – сума буде списана саме з картки.Гаманець Ківі дуже зручний, адже він дозволяє здійснювати платежі різними способами. А ще він може надати вам свою банківську картку, якою можна буде сплатити інтернет від Ростелекому безпосередньо на його сайті.