Ростелеком у Владикавказі та Північній Осетії: тарифи

Anonim

В рамках наших оглядів ми розповідаємо читачам про тарифні плани Ростелекому, що діють у тих чи інших регіонах. Цей оператор надає послуги зв'язку по всій Росії, від Калінінграда до далекого Владивостока. Проникнув він і на Північний Кавказ, в республіку Північна Осетія - Аланія. Давайте подивимося, що може запропонувати абонентам Ростелеком у Владикавказі, у столиці цієї республіки.

Послуги доступу до інтернет

Сучасна людина може прожити без міського телефону та телевізора, але без інтернету вона, судячи з усього, не виживе.Тому інтернет-послуги Ростелеком у Північній Осетії мають стабільний попит. Оскільки стільникові мережі не можуть надати стабільного зв'язку і високої швидкості доступу, абоненти мріють провести додому оптику або підключитися до мережі через домашній телефон.

Тарифи на інтернет для абонентів Ростелеком із Владикавказу поділяються на дві категорії. До першої категорії включені тарифні плани для оптики – це царство максимально високих швидкостей. У другій категорії є тарифи для телефонних ліній, вони відрізняються нижчими швидкісними параметрами. О зверніть увагу, що переважна більшість підключень у регіоні здійснюється через телефон – оптика розвинена слабо (як і в багатьох інших російських регіонах).

Базовий тарифний план для оптики називається «Інтернет до 100 Мбіт/сек». Він надається з абонентською платою 650 руб/міс. Любителям онлайн-іграшок пропонується альтернатива – це тариф «Ігровий».Він відрізняється зменшеним відгуком від ігрових серверів та включеними ігровими доповненнями (ігрові облікові записи, техніка, зброя тощо). Абонентська плата становить 850 руб/міс, швидкість – до 100 Мбіт/сек. Також передбачена можливість орендувати роутер за 1 руб/міс.

Абонентам з телефонними лініями пропонується ширше розмаїття тарифів, але зі зниженою швидкістю:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек» - з абонентською платою 450 руб/міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек» - з абонентською платою 550 руб/міс.
  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» - з абонентською платою 600 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» - з абонентською платою 650 руб/міс.

Ігромани не залишилися осторонь – для них розроблений тариф «Ігровий» зі швидкістю до 15 Мбіт/сек, ігровими опціями та можливістю орендувати роутер за 1 руб/міс. Абонплата складає 850 руб/міс.

Програма «Усунення цифрової нерівності»

Ця програма реалізується державою та забезпечує інтернетом населені пункти, в яких проживають до 500 осіб. Доступ здійснюється за допомогою точок Wi-Fi. Підключення провадиться без підписання паперового договору, обладнання налаштовується користувачами самостійно. Обов'язкова процедура – ​​реєстрація в особистому кабінеті Ростелекому. Швидкість становить до 10 Мбіт/сек, абонплата не стягується.

Послуги цифрового телебачення

Цифрове ТБ від Ростелекому доступне в усіх регіонах. Працює воно і у Владикавказі, у двох варіантах одночасно. Послуга «Інтерактивне ТБ» створена для тих, хто користується телефонними та оптичними каналами Ростелекому. Саме тому оператор може гарантувати високу якість зображення. На додаток до пакетів телеканалів абонентам пропонуються послуги «Караоке» та «Мультискрин», а також доступ до бібліотеки з фільмами.

Діючі тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» – включає набір із 130 каналів ТБ. Розмір щомісячного платежу - 320 рублів.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – включає набір із 155 каналів ТБ. Розмір щомісячного платежу - 420 рублів.
  • «ТВІЙ Стартовий» – включає набір із 189 каналів ТБ. Розмір щомісячного платежу - 620 рублів.
  • «ТВІЙ Стартовий» – включає набір із 227 каналів ТБ. Розмір щомісячного платежу - 1700 рублів.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – спеціальна добірка каналів з прем'єрами, новинками, блокбастерами та серіалами для любителів кіно. Абонплата складає 620 руб/міс.

Додаткові пакети підключаються та оплачуються окремо.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0» має схожий функціонал. Але до каналів Ростелекому вона не прив'язана.Абонент може підключити телеприставку до будь-якого провайдера, причому в будь-якому регіоні (можна взяти її з собою у подорож, відрядження або просто на дачу). Але гарантій на бездоганну якість картинки ніхто не дає (хоча відкрито про це і не заявляється).

Тарифи для «Інтерактивного ТБ 2.0» більш гнучкі, кількість каналів у них може змінюватись у невеликих межах. Найпростішим тарифним планом є "Легкий 2.0". Він включає базову добірку із 35 телеканалів за одноразовий платіж у розмірі 1000 рублів. Платимо один раз, а отримуємо пакет каналів назавжди і без абонентської плати.

Тарифний план (ТП) «ТВІЙ Стартовий 2.0» включає щонайменше 100 каналів з абонентською платою 320 руб/міс. Якщо хочеться більше дитячих, музичних та спортивних телеканалів, слід підключити ТП «ТВІЙ Оптимальний 2.0» за 420 руб/міс. На тарифі «ТВІЙ Просунутий 2.0» абоненти отримують доступ до більш ніж 140 каналів за 620 руб/міс.Що ж до ТП «ТВІЙ Максимальний 2.0», він включає максимум каналів (майже 190 прим.) за 1700 крб/міс. Додаткові пакети підключаються через меню телеприставки.

Підключаємо домашній телефон

На вибір абонентів Ростелеком із Владикавказу передбачені тарифні плани з різною кількістю включених хвилин. Для найбалакучіших є безліміти з підвищеною абонентською платою. Також розроблено спеціальну пропозицію для наддовгих розмов міжгородом. Тому за деякими параметрами стаціонарна телефонія перевершує мобільний зв'язок.

Найпопулярніший тарифний план називається «Безлімітний». Це стандартний тариф для дзвінків по Владикавказу на стаціонарні телефони. Абонентська плата у ньому становить 390 крб/міс. Паралельно з ним працює новинка - це тарифний план "Безлімітна Росія" за 470 руб/міс. Він включає безлімітний міжмісто - можна дзвонити в Краснодар, Москву, Калінінград, Новосибірськ, Волгоград, Магадан, Іркутськ, Петрозаводськ, Хабаровськ і навіть до Владивостока без будь-яких обмежень.

Ще один безліміт називається «Абонентський». У Владикавказі працюють кілька телефонних станцій старого типу без посекундної тарифікації дзвінків. Спеціально для них і розроблено місцевий безліміт зі зниженою абонентською платою - вона становить 286 руб/міс. Деякий інтерес викликає тариф «Вихідний день», його суть зрозуміла з назви – він надає локальний безліміт у вихідні дні (і у святкові також). Абонентська плата - 312 руб / міс.

Лімітовані тарифні плани, розроблені для абонентів Ростелеком із Владикавказу:

  • «Комбінований» - включає 333 хвилин місцевих дзвінків (понад 5, 5 години) за 286 руб/міс. Виклики понад ліміт оплачуються по 42 коп/хв.
  • «Соціальний» - включає 100 хвилин за 192 руб/міс. Дзвінки понад ліміт стоять 60 коп/хв.
  • «Погодинний» – тариф без передплачених хвилин. Дзвінки за Владикавказом коштують 48 коп/хв.

До речі, маючи в наявності підключений міський телефон, абоненти з Владикавказу отримують знижку на цифрове ТБ.

Пакетне надання послуг

Спеціально для абонентів з Владикавказу Ростелеком розробив кілька пакетів послуг, що відрізняються вигіднішою абонентською платою. Вони включають інтернет, цифрове ТБ і послуги міської телефонії. Розглянемо їх докладніше, а почнемо із пропозицій для оптики.

Якщо потрібні лише домашній інтернет та телебачення в рамках послуги «Інтерактивне ТБ», ознайомтеся з такими пакетами:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин» – щомісячний платіж становитиме 700 рублів.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 1 руб/міс – щомісячний платіж становитиме 800 рублів.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 1 руб/міс – щомісячний платіж становитиме 900 рублів.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 1 руб/міс, добірка опцій для онлайн-іграшок – щомісячний платіж складе 1050 рублів.

Підбірка з трьома послугами – інтернет, цифрове ТБ та домашній телефон:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифом «Погодинний» – абонентська плата становить 750 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифом «Погодинний» – абонентська плата становить 850 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифом «Погодинний» – абонентська плата складає 950 руб/міс.

Підбірка для доступу через телефонну лінію – інтернет та телебачення:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин» - абонентська плата складає 700 руб/міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин», ТБ-приставка за 1 руб/міс – абонентська плата становить 800 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек», 130 каналів ТБ, послуга «Мультискрин», ТБ-приставка за 1 руб/міс – абонентська плата складає 900 руб/міс.

Підбірка для доступу через телефонну лінію з трьома послугами – інтернет, телебачення та домашній телефон:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифним планом «Погодинний» – абонплата складає 750 руб/міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифним планом «Погодинний» – абонплата становить 850 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек», 130 телеканалів, послуга «Мультискрин», міський телефон з тарифним планом «Погодинний» – абонплата складає 950 руб/міс.

Пакетні тарифні плани – це найрозумніший спосіб заощадити гроші в гаманці.

Послуга «Відеоспостереження»

Традиційний спосіб організації відеоспостереження – встановлення камер та дорогого відеореєстратора, складне налаштування для доступу через інтернет. Зазвичай процедура займала кілька днів. Ростелеком дозволить впоратися за 20 хвилин. Рішення просте – купуємо спеціальну відеокамеру, підключаємо її до інтернету та отримуємо готову систему спостереження. Її особливості:

  • Запис даних на сервери Ростелекому.
  • Зручне вивантаження – до 5 шт. у місяць.
  • Тривалість вивантажень – до 30 хвилин.
  • Дистанційне спостереження через мобільний додаток.
  • Камера з нічним підсвічуванням.

Придбати обладнання можна двома способами. Перший спосіб – на виплат на 24 місяці по 300 руб/міс (для нових та існуючих абонентів Ростелекому). Другий спосіб - за 4990 рублів і безкоштовним обслуговуванням на рік (для всіх інших).

Офіси обслуговування Ростелекому

Оператор відкрив у Північній Осетії кілька фірмових офісів обслуговування. Тут приймаються заяви на підключення, розглядаються фінансові питання та претензії щодо якості послуг, що надаються. Також в офісах обслуговуються корпоративні клієнти Ростелекому (юридичні особи). Ось список всіх діючих у республіці абонентських відділів:

  • Г. Владикавказ, вул. Кірова, д. 47.
  • С. Жовтневе, вул. П. Тедєєва, буд. 135.
  • Г. Назрань, вул. Московська, буд. 20.
  • Г. Беслан, вул. Генерала Плієва, буд. 19.
  • С. Ельхотове, вул. Зортова, буд. 7.
  • Г. Ардон, вул. Пролетарська, д. 81.
  • Г. Алагір, вул. Алагірська, буд. 127.
  • Г. Моздок, вул. Кірова, д. 78.

Графіки роботи слід уточнити за місцем звернення або на офіційному сайті Ростелекому – він може змінюватися.

Номер телефону техпідтримки Ростелекому у Владикавказі та Республіці Північна Осетія – 8-800-1000-800. Тут приймаються звернення абонентів з різних питань, наприклад, щодо некоректної роботи тих чи інших послуг. Також на гарячій лінії працюють різноманітні автоматизовані послуги. Місцеві контакти для зв'язку з фахівцями відсутні – для отримання допомоги користуйтеся федеральним номером.

Змінити тарифний план без походів в офіси, розібратися у фінансових питаннях, замовити деталізацію або провести оплату банківською карткою – для цього можна використовувати зручний особистий кабінет від Ростелекому.Він доступний у вигляді веб-версії та мобільної програми. Реєстрація займає від сили кілька хвилин, після чого слід додати до кабінету використовувані послуги. Інструкції з додавання послуг ви знайдете в особистому кабінеті або на офіційному сайті.

Підключити послуги Ростелеком у Владикавказі можна такими способами:

  • Подання заявки через офіційний сайт – через деякий час з вами зв'яжуться фахівці та поставлять уточнюючі питання.
  • Подання заявки в найближчому офісі обслуговування – не забудьте захопити з собою паспорт.
  • За контактним телефоном 8-800-1000-800 – заявки приймають цілодобово.

Фахівці Ростелекому визначає доступний спосіб підключення та запропонують його абоненту. Найбільше щастить тим, хто має можливість підключитися по оптиці – користувачів чекають приємні розцінки та висока швидкість доступу.