Ростелеком в Оренбурзі та Оренбурзькій області: тарифи

Anonim

Географії роботи оператора Ростелеком можна лише позаздрити – його мережі прокинуто практично у всіх регіонах. Є вони і в Оренбурзькій області. Тут абоненти можуть підключити собі швидкісний інтернет, цифрове ТБ із сотнями каналів, а також міський телефон. Цей огляд розповість вам про діючі тарифи Ростелеком в Оренбурзі та допоможе подати заявку на підключення послуг зв'язку.

Діяльність оператора в оренбурзькій філії

Багато абонентів звикли вирішувати проблеми та питання зі зв'язком в офіційних офісах оператора. Вони є у всіх великих населених пунктах і деяких сільських.Тут вирішуються фінансові питання, видаються деталізації, приймаються заяви підключення тих чи інших послуг. Ось адреси абонентських відділів Ростелекому в Оренбурзі та Оренбурзькій області:

  • Г. Оренбург, вул. Терешкової, 10.
  • Г. Оренбург, вул. Дружби, буд. 11.
  • Г. Орськ, пр-т Леніна, буд. 23.
  • Г. Новотроїцьк, пр-т Комсомольський, буд. 6.
  • Г. Бузулук, вул. Чапаєва, буд. 8.
  • Г. Бугуруслан, вул. Ленінградська, буд. 39.
  • Г. Похвістнєво, вул. Революційна, буд. 14.
  • Г. Кувандик, вул. Леніна, буд. 21.
  • Г. Медногірськ, вул. Радянська, буд 7.
  • П. Саракташ, вул. Радянська, буд. 11.
  • Г. Гай, вул. Войченка, буд. 6.
  • Г. Сіль-Ілецьк, вул. Цвілінгу, д. 66.
  • Г. Сорочинськ, вул. Карла Маркса, буд. 21.
  • С. Тоцьке, вул. Стерлюхіна, буд. 1.

Пам'ятайте, що при зверненні до офісів обслуговування може знадобитися паспорт – необхідний для ідентифікації абонентів. Режими роботи можуть змінюватися – уточніть їх за вказаними вище адресами або на сайті оператора.

Поговоримо про телефонні контакти. Для всіх українських регіонів діє єдиний безкоштовний телефон техпідтримки 8-800-1000-800. Тут працює гаряча лінія прийому звернень абонентів, задіяний автоінформатор для видачі інформації в автоматичному режимі. Служба підтримки функціонує в цілодобовому режимі, але в окремі години можливе її перевантаження - спостерігаються труднощі з додзвоном і тривале очікування відповіді фахівців.

Перевірити швидкість інтернету від Ростелекому можна двома способами – на сайті оператора в розділі «Допомога» або через сервіс Speedtest. Провести оплату послуг банківською карткою через інтернет допоможе особистий кабінет.Він надасть набір інструментів для управління послугами зв'язку. Також можлива оплата на офіційному сайті та через інтернет-банкінги. До речі, для управління послугами можна скористатися фірмовим мобільним додатком «Мій Ростелеком».

Як оформити підключення

Є кілька рівнозначних способів оформлення заявки на підключення. Спосіб перший – зателефонувати оператору 8-800-1000-800. Необхідно повідомити фахівця адресу підключення та контактний телефон. На отримання результату потрібно кілька днів. За цей час фахівці перевірять наявність технічної можливості підключення по тому чи іншому каналу зв'язку.

Спосіб другий – оформити заявку прямо на офіційному сайті. Тут можна вказати не лише адресу підключення та контактні дані, а й бажані тарифні плани з додатковими послугами. Спосіб третій – подання заявки до найближчого офісу обслуговування. Їхні адреси ми привели трохи вище.

Підключення до Інтернету та інших послуг зв'язку в Оренбурзі здійснюється за допомогою оптичних та телефонних ліній. Доступ по телефону здійснюється із застосуванням технології ADSL, швидкість доступу становить максимум 8 Мбіт/сек. Оптика вигідніша, оскільки швидкості тут у рази вищі за однакового рівня абонентської плати.

Також на території Оренбурга запущено кілька бездротових точок доступу до інтернету. Через них можна підключитися до мережі з невеликою абонентською платою або безкоштовно (з тими чи іншими обмеженнями). У невеликих населених пунктах регіону запущено програму усунення цифрової нерівності. У її рамках місцевому населенню надається безкоштовний доступ в інтернет, але обладнання доведеться налаштовувати самостійно.

Тарифні плани на Wi-Fi

Тарифи Ростелеком в Оренбурзі для підключення бездротовим каналом відрізняються своєю демократичністю.Якщо користувач вже є клієнтом оператора та користується його послугами, він може підключатися до точок доступу безкоштовно, з обмеженням швидкості до 6 Мбіт/сек. Для всіх інших працює варіант підключення "Преміум доступ" - 6 Мбіт/сек за 30 руб/добу. Також можливе підключення варіанта «Загальний доступ» – безкоштовно, але з обмеженням швидкості до 256 кбіт/сек.

Тарифні плани на ADSL

Для абонентів, що підключаються по телефонній лінії, передбачено два тарифи на інтернет. Перший називається "Інтернет до 8 Мбіт/сек", абонентська плата на ньому становить 400 руб/міс. Тариф розрахований більшість абонентів. Для ігроманів розроблено приємну альтернативу – це тариф «Ігровий» зі швидкістю доступу до 6 Мбіт/сек та з ігровими опціями на борту. Абонентська плата складає 850 руб/міс. Для абонентів обох тарифних планів передбачено подарунок – це місячна передплата на антивірусний софт.

Тарифні плани на оптику

Відгуки абонентів Ростелекому в Оренбурзі показують, що доступ через телефонну лінію обіцяє безліч проблем. То лінія барахліт (наприклад, залило дощем), то швидкість впала, то ще щось. Оптика позбавлена ​​подібних недоліків, якість зв'язку на ній незрівнянно вища. Для абонентів, що підключаються по оптичному каналу, розроблено такі тарифи:

  • Базові – до 30 Мбіт/сек за 300 руб/міс, до 60 Мбіт/сек за 360 руб/міс, до 70 Мбіт/сек за 400 руб/міс та до 100 Мбіт/сек за 500 руб/міс. Зауважимо, що тарифи на інтернет в Оренбурзі дуже низькі – навіть нижчі, ніж у більшості регіонів.
  • «Ігровий» – спеціалізований тарифний план для шанувальників онлайн-іграшок. Швидкість доступу складає до 100 Мбіт/сек, в комплекті йдуть ігрові доповнення (екіпажі, преміум-акаунти, бойова техніка та інші смаколики). Абонентська плата складає 850 руб/міс.

Кожному абоненту дарується місячний ключ на антивірусний софт.

Тарифні плани на «Інтерактивне ТБ»

Ця послуга призначена для тих, хто вже підключений або збирається підключитися до інтернету від Ростелекому – для неї потрібен канал зв'язку «свого» провайдера. Підключити приставку для цифрового ТБ до іншого оператора не вдасться. Можливості послуги – керування переглядом, додаткові тематичні ТВ-пакети, доступ до відеопрокату, перегляд на декількох пристроях, послуга «Караоке».

Для абонентів з Оренбурга підготовлено п'ять тарифів із певними наборами телеканалів. Молодша пропозиція – тариф "ТВІЙ Стартовий". У нього включено 129 каналів за 320 руб/міс. Наступний пакет запропонує 161 канал за 420 руб/міс, називається він «ТВІЙ Оптимальний». Для вимогливих абонентів пропонується тарифний план "ТВІЙ Просунутий" - у ньому 190 телеканалів за 620 руб/міс.

Тариф «ТВІЙ Максимальний» орієнтований на тих, кому потрібно бачити на екрані телевізора все й одразу. Він включає 234 телеканали з абонентською платою 1700 руб/міс. Особливої ​​категорії абонентів і зовсім не потрібно нічого, крім фільмів – для них передбачено тариф «ТВОЇ Прем'єрний» за 620 руб/міс.

Тарифні плани для «Інтерактивне ТБ 2.0»

Перед нами гнучкіша послуга без прив'язки до інтернет-каналу від Ростелекому. Навіть якщо абонент захоче перейти до іншого провайдера, він зможе продовжити користуватися ТВ-приставкою - достатньо підключити її до іншого каналу зв'язку. Також підтримується підключення через Wi-Fi.

Можливості тут приблизно такі самі, як і в «Інтерактивному ТБ». Але набір каналів інший:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - тариф-мінімум за 320 руб/міс. До нього включено більше сотні каналів – базовий набір для невибагливих споживачів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – більш розширений тарифний план з додаванням каналів для дітей та любителів спорту. Тут же є музичні телеканали. Загальна кількість - більше 120 шт, абонентська плата - 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – ще більше каналів, у тому числі з фільмами. Загальна кількість – понад 140 шт, абонентська плата – 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – максимум телеканалів для найвибагливіших глядачів. Абонентська плата становить 1700 руб/міс за майже дві сотні каналів.

Также абонентам Ростелекому з Оренбурга пропонується тариф «Легкий». У ньому немає нічого зайвого – лише 35 добірних каналів. Щомісячні платежі відсутні, тарифний план активується за допомогою внесення одноразового платежу у розмірі 1000 рублів.

Економимо гроші на пакетних тарифах

Ростелеком пропонує абонентам з Оренбурга секрет економії – це пакетні тарифні плани зі зниженою абонентською платою. Вони включають послуги доступу в інтернет і цифрове ТБ. Для абонентів, що підключаються по телефонній лінії, підготовлені такі тарифи:

  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» плюс набір із 129 каналів, доступних у рамках послуги «Інтерактивне ТБ». Сюди включено «Мультискрин» (перегляд на кількох пристроях). Абонентська плата становить 660 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 6 Мбіт/сек плюс набір зі 129 каналів та послуга «Мультискрин». Абонентська плата складає 1050 руб/міс. Для шанувальників онлайн-ігор передбачені подарунки у вигляді ігрових доповнень.

Для оптики передбачено два базові тарифи і один для онлайн-ігор. Базові тарифні плани - до 70 Мбіт/сек за 660 руб/міс та до 100 Мбіт/сек за 760 руб/міс. На обох є по 129 телеканалів. Тариф «Ігровий» надає доступ до мережі на швидкості 100 Мбіт/сек, ігрові опції та 129 каналів за 1050 руб/міс.

Тарифні плани на домашній телефон

Ця послуга надає абонентам з Оренбурга сім тарифних планів – ось їх список:

  • «Погодинний» - абонплата 180 руб/міс, дзвінки по Оренбурзі по 52 коп/хв;
  • «Комбінований 100» – абонплата 215 руб/міс, включено 100 локальних хвилин, виклики понад пакет по 64 коп/хв.
  • «Комбінований 340» – абонплата 320 руб/міс, включено 340 локальних хвилин, виклики понад пакет по 44 коп/хв.
  • «Безлімітний» – найпростіший базовий тариф з безлімітними дзвінками по Оренбурзі та абонентською платою 445 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» – для тих, кому потрібен міжмісто. Включено безлімітні виклики по всій країні (на стаціонарні трубки) за 490 руб/міс.
  • «Абонентський» - ще один простий безліміт для старих АТС за 320 руб/міс;
  • «Вихідний» - спеціалізований безліміт за 263 руб/міс. Необмежені дзвінки по Оренбурзі у вихідні та святкові дні.

Доступні опції – «Нуль усередині мережі 2016» (безліміт всередині мережі по всій Росії) та «Безлімітний Казахстан» (для дзвінків до Казахстану).

Тарифи на відеоспостереження

Послуга дозволяє спостерігати за власним домоволодінням або двором тоді, коли нікого немає вдома. Відеореєстратори, гори проводів та дорогі камери тут не потрібні. Достатньо придбати до кінця 2017 року камеру за 4990 рублів та підключити її до інтернету. Рік обслуговування – у подарунок. Також існуючим та новим абонентам Ростелеком з Оренбурга доступний пакет «Відеоспостереження + камера» з абонплатою 300 руб/міс на два роки.

Зняті камерою дані зберігаються на серверах Ростелекома. Будь-якої миті їх можна вивантажити - всього доступно п'ять вивантажень на місяць. Тривалість кожного розвантаження – до 30 хвилин. Запропонована камера відрізняється компактністю, кут огляду становить 92 градуси, роздільна здатність картинки – 1280х720 пікселів.

Тарифи на мобільний зв'язок

Ростелеком запустив для жителів Оренбурга власну стільникову мережу з більш ніж демократичними розцінками. Буквально кілька сотень рублів – і абонентам надаються солідні пакети послуг від SMS до інтернет-трафіку. Спочатку ми розглянемо тарифи лінійки «На всіх»:

  • «На всіх L» – молодша пропозиція в лінійці. Розмір абонплати - 250 руб/міс. Включені пакети послуг – 50 SMS на регіональні номери, 400 хвилин по Оренбурзі та країні, необмежену кількість дзвінків усередині мережі, халявний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 10 Гб загального трафіку.
  • «На всіх XL» – друга та остання пропозиція в лінійці. Розмір абонплати становить 450 руб/міс. Включені пакети послуг – 50 SMS на регіональні номери, 600 хвилин по Оренбурзі та країні, необмежену кількість дзвінків усередині мережі, халявний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 20 Гб загального трафіку.

Особливість даних тарифів – можливість поділитися хвилинами, повідомленнями та трафіком з номерами, включеними до єдиної групи.

Традиційні пакети послуг для абонентів Ростелекому з Оренбурга:

  • «Суперсимка S» з абонплатою 5 руб/добу. Виклики всередині мережі не тарифікуються, інші місцеві дзвінки коштують 1,5 руб/хв. Інтернет-пакети – безліміт для соцмереж, безліміт для месенджерів, 6 Гб під будь-які потреби.
  • «Суперсимка M» з абонплатою 150 руб/міс. Виклики всередині мережі не тарифікуються, включено 200 локальних хвилин по Оренбурзі та регіону та 50 локальних SMS. Інтернет-пакети – безліміт для соцмереж, безліміт для месенджерів, 2 Гб під будь-які потреби.
  • «Суперсимка L» з абонплатою 250 руб/міс. Виклики всередині мережі не тарифікуються, включено 200 хвилин по РФ (на мобільні та стаціонарні телефони) та 50 локальних SMS. Інтернет-пакети – безліміт для соцмереж, безліміт для месенджерів, 10 Гб під будь-які потреби.
  • «Суперсимка XL» з абонплатою 450 руб/міс. Виклики всередині мережі не тарифікуються, включено 600 хвилин по РФ (на мобільні та стаціонарні телефони) та 50 локальних SMS. Інтернет-пакети – безліміт для соцмереж, безліміт для месенджерів, 20 Гб під будь-які потреби.

Тарифний план «Суперсимка Free» заточений під економних абонентів. Щомісячної абонплати тут немає, місцеві виклики коштують 60 коп/хв.