Тарифи Ростелеком у Липецьку та Липецькій області

Anonim

У цьому огляді ми розглядаємо тарифи Ростелеком у Липецьку. Оператор пропонує місцевим абонентам безліч послуг - починаючи від доступу до Інтернету і закінчуючи відеоспостереженням. Ціни у регіоні майже нічим не відрізняються від розцінок в інших філіях. А сучасні канали зв'язку забезпечують користувачів каналами зі швидкістю до 100 Мбіт/с. Поговоримо про тарифи та діяльність оператора більш детально.

Як здійснюється обслуговування абонентів

Для обслуговування клієнтів у Липецьку та Липецькій області відкрито безліч офісів. Розташовуються вони за такими адресами:

  • Г. Липецьк, вул. Валентини Терешкової, 35.
  • Г. Липецьк, пр-т ім. 60-річчя СРСР, буд. 21.
  • Г. Грязі, вул. Радянська, буд. 21.
  • Г. Єлець, вул. Леніна, буд. 80.
  • Г. Лебедянь, вул. Леніна, буд. 10.
  • Г. Данків, пров. Спортивний, д. 4/2.
  • Г. Усмань, вул. Леніна, буд. 79.

В офісах приймаються заявки на підключення, вирішуються фінансові проблеми, проводяться розгляди з інших питань. Телефон гарячої лінії Ростелекому – 8-800-1000-800, місцевий телефон підтримки – 150, телефон довідок – 118. Інші контакти уточнюйте на сайті оператора або в його офісах. Служба підтримки працює в цілодобовому режимі.

Для самостійного обслуговування Ростелеком створив зручний особистий кабінет. Він доступний усім абонентам з Липецька та Липецької області.Тут здійснюється оплата послуг банківською картою, здійснюється зміна тарифних планів. Також передбачена можливість замовлення деталізації. Для керування послугами необхідно зареєструватися, придумавши пароль та вказавши номер мобільного телефону (або адресу електронної пошти) у формі реєстрації – ці дані використовуються згодом для авторизації.

Підключення та застосовувані технології

Заявки на підключення послуг Ростелекому в Липецьку приймаються такими способами:

  • По телефону гарячої лінії 8-800-1000-800. Зв'яжіться з консультантом та повідомте йому адресу, за якою потрібно підключити ті чи інші послуги.
  • На офіційному сайті оператора Ростелеком – заповніть форму онлайн-заявки, вказавши адресу підключення та свої контактні дані.
  • В офісах обслуговування – тут знадобляться ті ж дані.

Абоненти з Липецька підключаються до мережі Ростелекому по оптичному волокну та телефонній лінії. Оптика охоплює нові і нові райони міста, поступово проникаючи навіть у найдальші куточки. Швидкість доступу оптичним каналом становить до 100 Мбіт/сек. Телефонна лінія з технологією ADSL забезпечує швидкість до 24 Мбіт/сек, але Липецьку діє обмеження до 8 Мбіт/сек. Зате телефон можна провести туди, куди оптика дійде не скоро.

Також у регіоні працюють бездротові точки доступу, запущені в рамках програми з усунення цифрової нерівності. Вони розташовуються у населених пунктах із населенням менше 500 осіб. Доступ в інтернет через них здійснюється абсолютно безкоштовно, швидкість становить до 10 Мбіт/сек, укладання паперового договору не потрібне.

Тарифи на інтернет

Починаємо розглядати тарифи Ростелеком у Липецьку. Ми приділимо увагу лише базовим пропозиціям, а численні акції відставимо убік. Для початку наведемо тарифні плани для підключення до оптики:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – молодший тарифний план з мінімальною швидкістю, абонентська плата становить 500 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» – для абонентів середньої активності, абонентська плата становить 550 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» – для тих, хто потребує передачі великої кількості даних. Абонентська плата складає 660 руб/міс, передбачена можливість орендувати роутер за 1 руб/міс.
  • «Ігровий» - доступ в інтернет на швидкості до 100 Мбіт/сек з абонентською платою 850 руб/міс. Сюди включені ігрові доповнення, і навіть послуга пільгової оренди роутера за 1 крб/мес.

Ліпецька філія Ростелеком підготувала окремі тарифи для доступу в інтернет за телефонною лінією:

  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» – абонентська плата становить 550 руб/міс, включена можливість оренди роутера за 1 руб/міс.
  • «Ігровий» – швидкість до 8 Мбіт/сек, у вартість тарифного плану включені ігрові опції, а також можливість оренди роутера на пільгових умовах. Розмір абонплати - 850 руб/міс.

Тарифи для ADSL не такі вигідні, як для оптики – позначається знижена швидкість доступу. До того ж, відгуки абонентів вказують на часті збої, пов'язані з використанням ненадійних телефонних ліній.

Тарифи на відеоспостереження

Єдина система відеоспостереження Ростелеком забезпечить повний контроль над житлом абонентів, у тому числі й уночі. Для цього купуються камери, що підключаються до Інтернету. Зберігання даних здійснюється на серверах оператора, зберігаються вони протягом семи днів. Тарифікація:

  • Безкоштовно протягом року при покупці камери до 31 грудня 2017 року. Вартість камери становить 4990 рублів.
  • 300 руб/міс протягом двох років при підключенні пакета «Відеоспостереження + камера» до 31 грудня 2017 року (для тих, хто користується послугою «Домашній Інтернет»).

Якими будуть умови обслуговування з 2018 року – невідомо.

Тарифи на цифрове ТБ

Ростелеком у Липецькій області пропонує абонентам дві версії цифрового телебачення. Перша називається «Інтерактивне ТБ» та передбачає підключення каналами Ростелекому з гарантією якості зображення. Друга версія називається «Інтерактивне ТБ 2.0» і не зобов'язує користуватися інтернет-каналом від Ростелекому, працюючи з каналами будь-яких провайдерів (у тому числі через Wi-Fi).

Тарифні плани для послуги «Інтерактивне ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» з абонентською платою 320 руб/міс - включено 127 телеканалів.
  • «ТВІЙ Оптимальний» з абонентською платою 420 руб/міс – включено 159 телеканалів.
  • «ТВІЙ Просунутий» з абонентською платою 620 руб/міс – включено 192 телеканали.
  • «ТВІЙ Максимальний» з абонентською платою 1700 руб/міс – включено 234 телеканали.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» з абонентською платою 620 руб/міс - включені канали з кінопрем'єрами та блокбастерами.

Тарифи для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - включено більше сотні каналів за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - розширений набір телеканалів за 420 руб/міс, їх тут більше 120 шт.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – тарифний план з більш ніж 140 телеканалами, абонентська плата складає 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» - найбільший пакет з більш ніж 190 телеканалів за 1700 руб/міс.
  • «Легкий 2.0» – лише найнеобхідніші канали, всього їх 35. Абонентська плата відсутня, але є разовий платіж у розмірі 1000 рублів.

На всіх тарифах доступні керування переглядом, послуга «Караоке» та додаткові тематичні пакети каналів.

Пакетні тарифні плани

Здвоєні тарифи на інтернет та телебачення подарують абонентам смачні знижки.

    «Інтернет до 100 Мбіт/сек» плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послугу «Мультискрин» та можливість пільгової оренди телеприставки та роутера за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 850 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послугу «Мультискрин» та можливість пільгової оренди телеприставки за 1 руб/міс. Абонентська плата становить 750 руб/міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послугу «Мультискрин». Абонентська плата складає 700 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю інтернету до 100 Мбіт/сек плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послугу «Мультискрин», ігрові доповнення для онлайн-іграшок та можливість пільгової оренди телеприставки за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Аналогічні тарифні плани для телефонної лінії:

    «Інтернет до 8 Мбіт/сек» плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послугу «Мультискрин» та можливість пільгової оренди телеприставки та роутера за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 700 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю інтернету до 8 Мбіт/сек плюс «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів. Включено послуги «Мультискрин» та «Управління переглядом», ігрові доповнення для онлайн-іграшок та можливість пільгової оренди телеприставки за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Підключайте послуги пакетами та отримуйте знижку на послуги зв'язку.

Тарифи на міський телефон

Стаціонарна телефонія від Ростелекому користується серед абонентів з Липецька певним попитом. На їхній вибір оператор розробив безліч лімітованих та безлімітних тарифних планів. Розглянемо їх докладніше.

Найпростіший тарифний план для міського телефону називається «Безлімітний» і надається з абонентською платою 442 руб/міс. Аналогом йому є тариф Абонентський, що працює на старих телефонних станціях. Абонплата у ньому становить 320 крб/міс. Ще один безліміт називається «Безлімітна Росія» і відкриває необмежені дзвінки міжгородом за 490 руб/міс. У вихідні та святкові дні працює тариф «Вихідний» з абонплатою 320 руб/міс. У будні тарифікація становить 50 коп/хв.

Найпростіший погодинний тариф так і називається – «Погодинний». Абонентська плата на ньому становить 180 руб/міс, дзвінки по Липецьку тарифікуються по 50 коп/хв.Тарифний план «Соціальний» надасть 100 хвилин по Липецьку за 213 руб/міс, понад пакет – по 54 коп/хв. Також Ростелеком пропонує тариф «Комбінований» за 320 руб/міс, що включає 350 локальних хвилин.

Тарифи на мобільний зв'язок

Особливої ​​уваги заслуговує лінійка тарифів «На всіх». Вона примітна тим, що дозволяє «поділитися» мегабайтами та хвилинами з іншими номерами – чудове рішення для сімейних абонентів. Опис тарифів:

  • «На всіх L» – тарифний план включає 400 хвилин на мобільні та стаціонарні номери по всій країні, 10 Гб мобільного інтернету, пакет із 50 SMS та безліміт для соцмереж та месенджерів. Абонентська плата - 350 руб/міс.
  • «На всіх XL» – тарифний план включає 600 хвилин на мобільні та стаціонарні номери по всій країні, 15 Гб мобільного інтернету, пакет з 50 SMS та безліміт для соцмереж та месенджерів. Абонентська плата - 490 руб/міс.

Також у Липецьку працюють класичні пакетні тарифи:

  • «Суперсимка S» – тариф включає безліміт усередині мережі Ростелеком, 7 Гб мобільного інтернету, безліміт для популярних соцмереж та месенджерів. Абонентська плата складає 10 руб/добу.
  • «Суперсимка M» – тариф включає безліміт всередині мережі Ростелеком, 1 Гб мобільного інтернету, безліміт для популярних соцмереж та месенджерів, 300 хвилин по всій країні та 50 локальних SMS. Абонентська плата складає 290 руб/добу.
  • «Суперсимка L» – тариф включає безліміт всередині мережі Ростелеком, 10 Гб мобільного інтернету, безліміт для популярних соцмереж та месенджерів, 400 хвилин по всій країні та 50 локальних SMS. Абонентська плата складає 350 руб/добу.
  • «Суперсимка XL» – тариф включає безліміт всередині мережі Ростелеком, 15 Гб мобільного інтернету, безліміт для популярних соцмереж та месенджерів, 600 хвилин по всій країні та 50 локальних SMS. Абонентська плата складає 490 руб/добу.

Єдиний тарифний план без абонентської плати називається «Суперсимка Free». Дзвінки по Липецьку та Липецькій області стоять на ньому по 1, 8 руб/хв.