Ростелеком в Астрахані та Астраханській області: тарифи

Anonim

Цей огляд присвячений послугам зв'язку одного з найбільших операторів Астраханської області – це Ростелеком. До нього підключено десятки тисяч абонентів, а розвиток оптичної мережі сприяє збільшенню клієнтської бази. Ми розповімо вам про актуальні тарифи Ростелеком в Астрахані, окреслимо розташування фірмових офісів оператора, підкажемо способи подання заявок на підключення послуг.

Розташування офісів

Абоненти часто мають проблеми зі зв'язком. У разі виникнення складнощів вони пов'язуються зі спеціалістами служби підтримки. Але іноді це не спричиняє відчутних результатів.У цьому випадку слід звернутися до найближчого офісу. Сюди ж звертаються з фінансових питань та за деталізаціями. Давайте вивчимо розташування абонентських відділів оператора, представивши їх адреси у вигляді списку.

  • Г. Астрахань, вул. Чернишевського, д. 10/25.
  • Г. Астрахань, пл. Вокзальна, д. 13а.
  • С. Червоний-Яр, вул. Аристова, буд. 54.
  • Г. Ахтубінськ, вул. Нестерова, буд. 6.
  • Г. Харабалі, вул. Леніна, буд. 31.
  • С. Єнотаївка, вул. Татіщева, буд. 40.
  • С. Ікряне, вул. Миру, буд. 19.
  • П. Володарський, вул. Леніна, буд. 2.
  • Рп. Лиман, пров. Садовий, буд. 2.
  • Г. Знам'янськ, пр-т 9 травня, буд. 53.

Якщо у вас виникли серйозні проблеми зі зв'язком або будь-які інші питання щодо роботи Ростелекому, сміливо звертайтеся до найближчого офісу обслуговування.

Телефон техпідтримки Ростелеком в Астраханській області - 8-800-1000-800. Це номер єдиної федеральної гарячої лінії, який працює з абонентами оператора. Також тут працюють деякі автоматизовані послуги. Техпідтримка працює в цілодобовому режимі.

Сервіс самообслуговування

З деякими питаннями щодо послуг Ростелекому в Астрахані допоможе розібратися особистий кабінет. Він доступний для кожного абонента. Для доступу до цього інструменту необхідно пройти просту процедуру реєстрації, вказавши номер телефону або адресу електронної пошти, а також місце проживання. Підтверджуємо реєстрацію, додаємо послуги, що використовуються – користуємося.

Функціонал особистого кабінету – робота з бонусною програмою Ростелекому, зміна тарифних планів, підключення/відключення додаткових послуг, замовлення деталізації, оплата послуг зв'язку.ЛК доступний не лише з екрана монітора, а й з мобільного телефону. Для цього необхідно завантажити фірмовий додаток "Мій Ростелеком". Оно майже повністю повторює функціонал кабінету.

Як оформити підключення

Найпростіший спосіб – швиденько заповнити просту форму заявки на офіційному сайті Ростелекому. Вкажіть адресу підключення та контактні дані. Через деякий час на вказаний номер телефону надійде дзвінок – фахівці уточнять деякі деталі та надішлють заявку на розгляд до технічних фахівців. Альтернативні способи – зателефонувати за контактним телефоном 8-800-1000-800 або заглянути до найближчого офісу обслуговування.

Способи підключення

Абонентів з Астрахані підключають по оптичній або телефонній лінії. Підключення по оптиці обіцяє високу швидкість та стабільний зв'язок. Але оптика, на відміну від телефону, є далеко не скрізь.Охоплення телефонних ліній ширше, але якість зв'язку буде не такою високою, та й швидкості тут нижче.

Отримавши заявку на підключення, фахівці Ростелекому розглянуть наявність технічної можливості провести до абонента ту чи іншу лінію. Якщо поблизу є оптика, це добре. В іншому випадку доведеться задовольнятися телефонною лінією з технологією ADSL. Зверніть увагу, що швидкість доступу обмежується не тільки оператором, а й лінією.

Жителям крихітних населених пунктів Астраханської області пропонується доступ через Wi-Fi. Точки доступу, запущені в рамках програми «Усунення цифрової нерівності», розташовуються в селищах, які населяють до 500 осіб. особистому кабінеті та налаштуванням обладнання.

Підключення оптичного інтернету

Тарифи Ростелеком в Астрахані для підключення оптики не відрізняються особливою різноманітністю.Базовий тарифний план називається "Інтернет до 100 Мбіт/сек", його вартість складає 650 руб/міс. Паралельно з ним пропонується тариф «Ігровий». Його аудиторія – любителі онлайн-іграшок. Швидкість доступу становить до 100 Мбіт/сек, в комплекті йдуть ігрові опції для популярних ігор, є можливість орендувати роутер за карбованець. Абонплата складає 850 руб/міс.

Підключення інтернету через ADSL

Тут абонентів Ростелеком з Астрахані чекає різноманітність. На їхній вибір доступні п'ять тарифних планів. Чотири з найпростіші - до 3 Мбіт/сек за 450 руб/міс, до 5 Мбіт/сек за 550 руб/міс, до 8 Мбіт/сек за 600 руб/міс, до 10 Мбіт/сек за 650 руб/міс. П'ятий тариф називається "Ігровий", швидкість на ньому становить до 10 Мбіт/сек, в комплекті йдуть ігрові опції з рублевою орендою роутера. Розмір абонентської плати - 850 руб/міс.

Тарифи послуги «Інтерактивне ТБ»

Ця послуга дозволяє отримати доступ до великої кількості телеканалів.Підключення здійснюється за допомогою спеціальної приставки, що працює з каналами Ростелекому. Можливості послуги – керування переглядом, підключення додаткових екранів, інформаційно-розважальні послуги, є доступ до відеопрокату та додаткових пакетів каналів (все це оплачується окремо).

Діючі тарифні плани для абонентів з Астрахані представлені у кількості п'яти штук. Найдешевший називається «ТВІЙ Стартовий», у ньому 128 каналів, розмір абонплати становить 320 руб/міс. Найдорожчий тариф називається «ТВІЙ Оптимальний» і включає 156 каналів за 420 руб/міс – це розумний вибір для більшості телеглядачів. За 189 каналів у рамках тарифного плану «ТВІЙ Просунутий» доведеться віддати 620 рублів. Тариф "ТВІЙ максимальний" на 229 каналів коштує 1700 руб/міс. Для кіноманів розроблено тарифний план (ТП) «ТВИЙ Прем'єрний» – 56 каналів з фільмами за 620 руб/міс.

Тарифи послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»

Більш розвинена послуга з технічної точки зору. Для її підключення знадобиться трохи інша телеприставка, здатна працювати з будь-якими каналами зв'язку. Ніщо не заважає користуватися інтернетом від одного провайдера, насолоджуючись телебаченням від Ростелекому. Можливості тут такі самі, як і в попередній послузі. Тарифні плани трохи відрізняються:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – доступ до більш ніж 100 каналів за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - понад 120 телеканалів з абонентською платою 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» - добірка з більш ніж 140 каналів за 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – майже 190 телеканалів різних тематик за 1700 руб/міс.

Пакетні тарифні плани

Підключивши кілька послуг зв'язку одним пакетом, абоненти з Астрахані отримають економію на щомісячних платежах. Для цього Ростелеком підготував кілька пакетних тарифних планів. Розглянемо варіанти з інтернетом та цифровим ТБ:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – включає 128 каналів з послугою «Мультискрин». Розмір абонплати - 700 руб / міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» – включає 128 каналів з послугою «Мультискрин», за бажанням до тарифу включається роутер за 1 руб/міс. Розмір абонплати - 800 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - включає 128 каналів з послугою «Мультискрин», також є можливість орендувати роутер за 1 руб/міс. Розмір абонплати - 900 руб / міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, ігрові опції для онлайн-іграшок, послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Варіанти з інтернетом, телебаченням та міським телефоном:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультискрином» за 750 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультискрином» за 850 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультіскрином» за 950 руб/міс. Сюди ж входить послуга «Нуль усередині мережі 2016».

Пакетні тарифні плани для підключення по телефонній лінії – інтернет та ТБ:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек» – включає 128 каналів з послугою «Мультискрин». Розмір абонплати - 700 руб / міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек» – включає 128 каналів з послугою «Мультискрин», за бажанням до тарифу включається роутер за 1 руб/міс. Розмір абонплати - 800 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» - включає 128 каналів з послугою «Мультискрин», також є можливість орендувати роутер за 1 руб/міс. Розмір абонплати - 900 руб / міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 10 Мбіт/сек, ігрові опції для онлайн-іграшок, послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс. Абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Пакетні тарифи для інтернету, ТБ та домашнього телефону:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультискрином» за 750 руб/міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультискрином» за 850 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Інтерактивне ТБ» на 128 телеканалів з «Мультіскрином» за 950 руб/міс. Сюди ж входить послуга «Нуль усередині мережі 2016».

Виберіть відповідний варіант та заощадіть на абонплаті.

Підключаємо домашній телефон

Для підключення міського телефону зверніться до найближчого офісу обслуговування Ростелекому в Астрахані або заповніть онлайн-заявку на сайті оператора. Вам буде запропоновано кілька тарифних планів – з локальним безлімітом, включеними хвилинами та без включених послуг.

Найпопулярніший тарифний план для місцевих дзвінків по Астрахані називається «Безлімітний». З ним знайомий кожен, хто будь-коли користувався міським телефоном. Він надає необмежену кількість дзвінків на локальні номери. Абонентська плата становить 438 руб/міс. Якщо безліміт потрібен не тільки за місцем, але і по всій країні, рекомендується звернути увагу на тарифний план «Безлімітна Росія» з абонплатою 540 руб/міс (трохи дорожче, ніж в інших регіонах).

Ще один локальний безліміт називається «Абонентський», він надається з абонплатою 312 руб/міс. Він призначений для абонентів, номери яких обслуговуються старими АТС.Також Ростелеком готовий запропонувати мешканцям Астрахані тарифний план "Вихідний день". Його суть помітна у його назві – він включає місцевий безліміт у вихідні і навіть у святкові дні. Абонплата складає 352 руб/міс, виклики в будні дні – 56 коп/хв.

Лімітовані тарифні плани:

  • «Комбінований» - включає пакет на 340 хвилин по Астрахані за 312 руб/міс, хвилини понад пакет стоять по 48 копійок.
  • «Соціальний» - включає пакет на 100 хвилин по Астрахані за 205 руб/міс, хвилини понад пакет стоять по 64 копійки.
  • «Погодинний» – не включає будь-які хвилини, локальний зв'язок оплачується по 56 коп/хв. Абонплата складає 172 руб/міс.

Виклики в інші міста та країни оплачуються окремо.

Послуга «Відеоспостереження»

Порівняно нова послуга, що дозволяє організувати віддалене спостереження за житлом або будь-яким довільним об'єктом.Не вимагає покупки відеореєстратора, жорстких дисків та дорогих IP-камер. Достатньо купити фірмову відеокамеру в одному з офісів Ростелекому, зареєструвати аккаунт в сервісі управління розумним будинком і підключити камеру до інтернету.

Умови покупки:

  • Для абонентів Ростелекому і тих, хто збирається ним стати, - 300 руб/міс на два роки.
  • Для абонентів інших операторів – 4990 руб безкоштовним обслуговуванням на год.

Умови дійсні до кінця 2017 року. Абонплата становить 300 руб/міс (після закінчення оплаченого періоду).