Ростелеком у Ярославлі та Ярославській області: тарифи

Anonim

Ростелеком пропонує своїм клієнтам безліч послуг зв'язку. Найбільший попит має інтернет, що підключається по оптичних і телефонних лініях. Певний інтерес викликає і цифрове телебачення, представлене у двох варіаціях. Давайте вивчимо тарифні плани Ростелеком в Ярославлі і розберемося з питань, що стосуються підключення та обслуговування.

Як подати заявку на підключення

Якщо у вас немає доступу в інтернет, ви можете подати заявку особисто в офісі. Тут вас ознайомлять із чинними тарифними планами, запропонують написати заяву із зазначенням контактних даних та адреси підключення.Після цього заявка буде передана для розгляду в технічну службу - як правило, відповідь про можливість підключення дається протягом 2-3 робочих днів.

Другий спосіб полягає в подачі заявки по телефону гарячої лінії 8-800-1000-800. Процедура проста – передаємо контактні дані та адресу підключення. За наявності доступу в інтернет можна надіслати електронну заявку через сайт оператора. можуть відрізнятися, навіть у межах регіону).

Офіси обслуговування

Якщо Ви вирішили подати заявку на підключення через найближчий офіс Ростелеком в Ярославлі, не забудьте уточнити його адресу. У нашому огляді ми надамо адреси та телефони всіх регіональних офісів. Втім, телефон техпідтримки для всіх єдиний – 8-800-1000-800. Якщо місцеві контакти знадобляться, уточніть їх у вибраному абонентському відділі.Ось їх адреси:

  • Г. Ярославль, вул. Володарського, буд. 28.
  • Г. Ярославль, вул. Лісіцина, буд. 8.
  • Г. Ярославль, вул. Перемоги, д. 36/1.
  • Г. Ярославль, пров. Депутатський, 3, оф. 410.
  • Г. Рибінськ, вул. Чкалова, буд. 73.
  • Г. Ростов Великий, вул. Північна, д. 44/2а.
  • Г. Тутаєв, вул. Дементьєва, буд. 11.
  • Г. Угліч, шосе Рибінське, д. 2а.
  • Г. Переславль-Заліський, вул. Ростовська, буд. 20.

Телефонний код регіону +7-4852.

Система самообслуговування

Якщо потрібно змінити тарифний план, підключити або вимкнути опції, виконати оплату банківською карткою (там же перевірка балансу), замовити деталізацію або переглянути список платежів, скористайтеся особистим кабінетом.У його новій версії вхід за номером особового рахунку неможливий. Для доступу до ЛК необхідно пройти процедуру реєстрації з номером телефону або адресою електронної пошти. Після авторизації до кабінету додаються послуги (можна керувати навіть чужими послугами).

Керувати послугами можна прямо з мобільного телефону. Для цього оператор підготував для абонентів із Ярославля зручний додаток «Мій Ростелеком». Воно доступне в магазинах програм для основних мобільних платформ. За своїм функціоналом воно мало чим відрізняється від повноцінного ЛК. Зате воно має незалежність від комп'ютера – абоненти зможуть у будь-який момент перевірити баланс, провести оплату або звернути бонуси в послуги.

Тарификація інтернет-послуг

Ярославська філія Ростелекому запропонує абонентам з Ярославля вигідні тарифи на інтернет по оптичних та телефонних лініях. Оптика швидкісніша, а телефонні лінії відрізняються великим охопленням.Але відгуки про телефонне підключення не найпривабливіші – абоненти часто скаржаться на низьку якість ліній.

Тарифи для оптичного інтернету:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» - розмір щомісячної плати становить 500 рублів.
  • «Інтернет до 60 Мбіт/сек» - розмір щомісячної плати становить 550 рублів.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - розмір щомісячної плати становить 660 рублів. Сюди ж входить можливість орендувати роутер за 1 руб/міс.
  • «Ігровий» – спеціальна пропозиція для шанувальників онлайн-ігор. Абонентська плата складає 850 руб/міс. До неї входять канал на 100 Мбіт/сек, добірка ігрових опцій, а також послуга оренди роутера за 1 руб/міс.

Для телефонної лінії приготовлено лише два тарифні плани. Перший є базовим, він включає канал зі швидкістю до 5 Мбіт/сек і послугу оренди роутера.Абонплата складає 550 руб/міс. Також представлений тариф «Ігровий» з аналогічною швидкістю, але з ігровими опціями та орендою роутера за 1 руб/міс.

Тарифні плани Ростелеком в Ярославській області відкривають вигідний доступ для населених пунктів з кількістю жителів до 500 осіб. Тут розгорнуті безкоштовні точки Wi-Fi зі швидкістю до 10 Мбіт/сек. Підключення виконується самостійно, потрібне налаштування обладнання. Також необхідна реєстрація в особистому кабінеті.

Тарифи на «Інтерактивне ТБ»

Відсутність можливості встановити супутникову тарілку з низькими цінами на телебачення, змушує користуватися послугами дротових операторів. Для того, щоб стати абонентом цифрового ТБ від Ростелекому, необхідно підключити інтернет та замовити підключення послуги «Інтерактивне ТБ». Вона передбачає такі тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» – базовий тарифний план із мінімальним набором телеканалів, тут їх 128 шт. Абонентська плата становить 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – тариф з розширеним набором із 160 каналів. Абонентська плата - 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий» – розрахований на абонентів середньої активності, кількість каналів становить 192 шт. Абонплата - 620 руб / міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» - добірка з 234 телеканалів за 1700 руб/міс.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» - набір з 56 каналів для кіноманів за 620 руб/міс.

Абонентам доступні інформаційно-розважальні послуги, функції керування переглядом, додаткові тематичні добірки каналів, а також доступ до архіву з фільмами. Передбачено можливість перегляду ТБ на кількох пристроях одночасно. Всі додаткові послуги та опції оплачуються окремо.

Тарифи на «Інтерактивне ТБ 2.0»

Перед нами більш просунута послуга, оскільки вона дозволяє насолоджуватися улюбленими каналами без прив'язки до Ростелекому.Ніщо не заважає користуватися нею, будучи підключеним до іншого провайдера. Але жодних гарантій на якість зображення оператор не надає. Можливості в «Інтерактивному ТБ 2.0» такі самі, як і у вищезгаданій послузі. Телеприставка тут інша – вона може підключатися як через провід, так і через Wi-Fi.

Тарифи Ростелеком у Ярославлі для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» відрізняються від тарифів послуги «Інтерактивне ТБ». Подаємо їх у вигляді списку:

  • «Легкий 2.0» – пропозиція цікава тим, що в ній немає абонентської плати. Пакет з 34 каналів активується у вигляді одноразового внесення платежу у вигляді 1000 рублів. Тариф орієнтований на невимогливих абонентів.
  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – понад сотню телеканалів з абонентською платою 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - понад 120 телеканалів з абонентською платою 420 руб/міс. Сюди додано дитячі, спортивні та музичні канали.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» - понад 140 телеканалів з абонентською платою 620 руб/міс. У тарифі багато кіноканалів та багато пізнавальних каналів, у тому числі у форматі HD.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» - майже 200 телеканалів з абонентською платою 1700 руб/міс. Тут знайдуться канали для всієї родини.

Також абонентам з Ярославля передбачено додаткові пакети, інформаційно-розважальні послуги, а також доступ до бібліотеки з фільмами.

Пакетні тарифні плани

Відчути помітну вигоду від послуг Ростелекому в Ярославлі допоможуть пакетні тарифи. Вони включають кілька послуг одночасно, що знижує абонентську плату. Для початку розглянемо пакети з інтернетом і телебаченням для підключення до оптики:

  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин» – абонентська плата складає 700 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Інтернет до 60 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – абонентська плата складає 750 руб/міс (вигідніше) пропозиція).
  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки та роутера за 1 руб/міс – абонентська плата складає 850 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, море ігрових доповнень, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Тарифні плани для підключення по телефонній лінії:

  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Інтернет до 5 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки та роутера за 1 руб/міс – абонентська плата складає 850 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 128 каналів та «Ігровий» зі швидкістю до 5 Мбіт/сек, море ігрових доповнень, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Рекомендуємо звернути увагу на акції, що регулярно проводяться Ростелекомом – вони роблять умови підключення ще більш вигідними.

Підключення міського телефону

Тарифи на домашній телефон у Ярославлі такого ж рівня, як і по всій країні (майже по всій). Абонентам доступні безлімітні та лімітовані тарифні плани – безліч пропозицій залежно від потреб клієнтів. Давайте розглянемо їх докладніше, почавши з безлімітів.

Найперший безлімітний тарифний план так і називається – «Безлімітний». Це найпростіший міський тариф для дзвінків Ярославлем. Абонентська плата на ньому становить 442 руб/міс. Параметри з ним діє тарифний план «Абонентський» – він створений для абонентів, номери яких обслуговуються старими телефонними станціями. Абонплата на ньому становить 320 руб/міс.

Для найбільш товариських абонентів Ростелекома, які потребують міжгороду, створено тарифний план «Безлімітна Росія».Абонплата на ньому становить 490 руб/міс, до неї входять необмежені локальні та міжміські дзвінки. Сюди включено 200 хвилин дзвінків на будь-які російські мобільні номери. Ще один безліміт називається "Вихідний". У будні дзвінки на ньому коштують 50 коп/хв, у вихідні та святкові дні можна базікати скільки завгодно. Абонплата складає 320 руб/міс.

Тарифні плани з лімітами:

  • «Погодинний» – дзвінки Ярославлем коштують 50 коп/хв.
  • «Соціальний» - 100 хвилин локальних дзвінків за 213 руб/міс. Дзвінки понад пакет стоять 54 коп/хв.
  • «Комбінований» - 350 хвилин по Ярославлю за 320 руб/міс. Виклики понад пакет обійдуться в 44 коп/хв.

Межгород та виклики за кордон на всіх тарифах оплачуються окремо.

Тарифи на стільниковий зв'язок

На жаль, жодної офіційної інформації щодо цього немає. Якщо вас цікавить мобільний інтернет від Ростелекому, доведеться почекати, поки оператор запровадить цю послугу. На даний момент у регіоні її немає.

Тарифи на відеоспостереження

Ця порівняно нова послуга покликана забезпечити безпеку житла. Ставимо в будинку камеру, підключаємо її до інтернету - квартира (або домоволодіння) під контролем. Купувати дорогий відеореєстратор із жорстким диском не потрібно, запис ведеться на сервери Ростелекому. Звідти можна вивантажити за місяць до 5 записів тривалістю 30 хвилин кожна. Також доступний онлайн перегляд на екрані мобільного телефону. Додаткова функція – детектування руху.

Абоненти Ростелекому, як діючі, так і знову підключаються, можуть придбати відеокамеру на виплат – 300 руб/міс протягом двох років. Додаткових абонентських плат немає. Абонентам інших провайдерів камера коштуватиме 4990 рублів. У цю суму включено рік безкоштовного обслуговування. Після цього діє тариф 300 руб/міс.