Ростелеком у Чебоксарах та по всій Чувашії: тарифи

Anonim

Вибір оператора для підключення інтернету та цифрового ТБ – завдання не з легких. Деякі люди віддають перевагу невеликим компаніям, а інші віддають перевагу відомим брендам. Типовим прикладом найбільшого провайдера Чуваської Республіки є Ростелеком. Він надає місцевим абонентам повний спектр послуг від інтернету до відеоспостереження. В рамках даного огляду ми розглянемо тарифні плани, що діють Ростелеком в Чебоксарах для всіх послуг. Також будуть надані рекомендації щодо вибору тарифів.

Діяльність чуваської філії

Філія Ростелекома в Чувашії включає кілька абонентських відділів. У них приймаються заявки на підключення послуг, надаються консультації з різних питань (у тому числі фінансових). Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • Г. Чобоксари, вул. Гагаріна, д. 20а.
  • Г. Новочебоксарськ, вул. 10-й П'ятирічки, 24.
  • Г. Канаш, вул. 30-річчя Перемоги, буд. 25.
  • Г. Шумерля, вул. Леніна, буд. 30.
  • Г. Цивільськ, вул. Ніколаєва, буд. 2.
  • Г. Алатир, вул. Московська, буд. 116.
  • П. Кугесі, вул. Радянська, буд. 50.

Місцеві телефонні контакти ви можете уточнити безпосередньо в офісах Ростелекому. До речі, такого поняття як головний офіс тут немає. Якщо ж у процесі вирішення будь-якого питання виникне необхідність звернутися в інший абонентський відділ, вам неодмінно підкажуть його адресу.

Перейдемо до контактних телефонів. Номер телефону Ростелеком у Чебоксарах та Чувашії – 8-800-1000-800.Гаряча лінія з кваліфікованими фахівцями працює у цілодобовому режимі. Спеціальний контакт-центр для абонентів мобільного зв'язку організовано за номером 8-800-181-18-88. Також у регіоні працює довідкова служба про номери абонентів 8-804-707-00-09. Зателефонуйте на цей номер, якщо ви хочете знайти будь-яку людину за її неповними даними.

Прийом заявок на підключення послуг здійснюється за телефоном оператора Ростелеком 8-800-1000-800. Він працює в цілодобовому режимі – телефонуйте у будь-який час дня та ночі. Також можливий прийом заявок не лише через техпідтримку, а й в офіційних офісах оператора. Якщо не хочеться зв'язуватися з консультантами, заповніть електронну форму заявки на офіційному сайті Ростелекому для Чебоксар та Чуваської Республіки.

Сервіс самообслуговування

Служба підтримки Ростелекому за номером 8-800-1000-800 здатна вирішити практично будь-яку технічну проблему.У складних випадках на адресу абонента відправляється майстер. Окремі процедури можна виконати самостійно, використовуючи особистий кабінет. Він безкоштовний і функціональний, дозволяє змінити тарифний план без допомоги гарячої лінії, забезпечує перегляд деталізації.

Вхід за номером особового рахунку в єдиний особистий кабінет Ростелекому неможливий. Щоб почати користуватися цим зручним інструментом, необхідно зареєструватись. Під час реєстрації вкажіть адресу електронної пошти або контактний номер телефону, задайте надійний пароль завдовжки не менше 9 символів, виберіть регіон обслуговування.

Вхід у особистий кабінет Ростелекому в Чувашії можливий з будь-якої сторінки офіційного сайту – просто натисніть на посилання «Особистий кабінет» зі стилізованим зображенням чоловічка. Виконайте авторизацію з номером мобільного телефону (або адресою електронної пошти) та зі своїм паролем. Далі додайте в систему послуги та керуйте ними.

Для зручності управління послугами оператор запустив додаток «Мій Ростелеком» для оперативного доступу до особистого кабінету зі смартфона або планшета.

Як оплатити послуги

Найпростіший спосіб внести платіж – звернутися до найближчого офісу, де приймаються готівка. Тут можлива оплата через термінал. Подібні термінали встановлені в магазинах, супермаркетах і навіть на вулицях, але платежі в них найчастіше провадяться з комісією. Оплата банківською карткою можлива трьома способами:

  • Через особистий кабінет.
  • На офіційному сайті оператора.
  • У банкоматах.

Код регіону Чувашія для Ростелеком – 21, але в сучасних платіжних шаблонах він уже не потрібен, оскільки платежі проводяться за унікальними ідентифікаторами послуг, що оплачуються.

Підключення через Wi-Fi

У Чебоксарах запущено кілька бездротових точок доступу від оператора Ростелеком. Вони дозволяють підключатися до інтернету як за гроші, так і безкоштовно. Безкоштовний доступ на швидкості до 6 Мбіт/сек можливий для вже існуючих абонентів Ростелекому, які користуються послугами (наприклад, домашнім інтернетом). Також надається безкоштовне підключення з обмеженням швидкості 256 кбіт/сек. Платний варіант доступу коштує 30 руб/добу з лімітом швидкості до 6 Мбіт/сек.

Также в Чувашії працює програма з усунення цифрової нерівності. Вона націлена на мешканців невеликих селищ, у яких мешкають до 500 осіб. Доступ до інтернету здійснюється безкоштовно, після попередньої реєстрації в особистому кабінеті з підключенням «Універсальної послуги зв'язку Wi-Fi» та налаштування обладнання. Карту з діючими безкоштовними точками ви знайдете на сайті Ростелекому.Телефон техпідтримки користувачів Wi-Fi – 8-800-301-00-35.

Підключення інтернету по оптичній лінії

На сьогоднішній день це найпросунутіший спосіб підключення до інтернету. Оптика забезпечує мінімальний показник ping та максимальну швидкість доступу – до 100 Мбіт/сек. Правда, у неї є один недолік - вона дорога, тому в приватному секторі є рідкісним гостем.

Тарифи Ростелеком у Чебоксарах для підключення по оптиці такі:

  • «Інтернет до 35 Мбіт/сек» - з абонентською платою 330 руб/міс. Ця пропозиція для невимогливих користувачів.
  • «Інтернет до 80 Мбіт/сек» – найвигідніша, на наш погляд, пропозиція. Воно оптимальне за поєднанням швидкості та вартості. Фільми та важкі файли будуть скачуватись неймовірно швидко. Абонентська плата - всього 420 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» – гранична швидкість для тих, хто захоплюється фільмами та торентами. Абонентська плата складає 550 руб/міс.
  • «Ігровий» – тариф створений для затятих шанувальників онлайн-ігор. Максимальна швидкість становить до 100 Мбіт/сек – спеціально для швидкого оновлення ігрових програм. До того ж гравці отримують додатки для своїх улюблених іграшок. Абонентська плата складає 850 руб/міс.

На всіх тарифах на інтернет надається традиційний подарунок – ключ для антивірусної програми терміном на 1 місяць.

Підключення до Інтернету по телефонній лінії

Оптика є далеко не скрізь, прокладка її виливається у солідні гроші. Там, де немає можливості прокласти оптичний кабель, абоненти підключаються телефонними лініями. Що не кажи, прокладка лінії під телефон коштує значно дешевше. Але максимальна швидкість доступу буде порівняно низька.

Тарифи в Чувашії для підключення інтернету по телефонній лінії представлені двома варіантами. Для більшості абонентів підходить тарифний план "Інтернет до 15 Мбіт/сек" з абонентською платою 400 руб/міс. Також розроблено тариф на окремий тариф «Ігровий» для шанувальників онлайн-ігор. Абонплата в розмірі 850 руб/міс включає канал зі швидкістю до 15 Мбіт/сек і ігрові доповнення.

Проведіть тест швидкості інтернету за допомогою власного інструменту від Ростелекому – він знаходиться в розділі «Допомога – Домашній інтернет».

Підключення кабельного телебачення

Кабельне ТБ у Чебоксарах відрізняється граничною легкістю підключення – у квартиру проводиться високочастотний кабель та підключається до антенного гнізда телевізора. Ось і все – можна насолоджуватись улюбленими телеканалами. Ніякого додаткового обладнання не потрібно.Абонентська плата складає 195 руб/міс, вартість підключення - від 140 рублів.

Послуга «Інтерактивне ТБ»

Відмінна заміна застарілому кабельному телебаченню з аналоговою якістю зображення. Тут абонентів із Чебоксар чекає чудова картинка без перешкод та похибок. Якість – гарантована. Також глядачам пропонуються додаткові можливості та послуги – «Мультискрин», «Управління переглядом», Караоке, прокат фільмів та серіалів, інформаційно-сервісні послуги на екрані ТБ. Особливо радують численні HD-канали.

Для підключення необхідно придбати телеприставку. Вона підключається до Інтернету від Ростелекому, робота з іншими провайдерами неможлива. На вибір глядачів пропонуються п'ять тарифних планів:

  • «ТВІЙ Стартовий» – відмінний вибір для початкового ознайомлення. 131 телеканал за щомісячний платіж у розмірі 320 руб.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – розширена пропозиція з музикою та спортом. 162 телеканали за щомісячний платіж у розмірі 420 руб.
  • «ТВІЙ Просунутий» – сюди додані дитячі, спортивні, новинні, пізнавальні та розважальні канали, а також канали з фільмами. Їхня сумарна кількість – 193 шт. Абонплата - 620 руб / міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» – для тих, хто хоче отримати від цифрового телебачення максимум. Тариф включає 234 канали всіх тематик. Також до нього включено канали для аудиторії 18+. Абонентська плата складає 1700 руб/міс.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – ексклюзивно для любителів кіно. Понад 50 каналів з фільмами, серіалами, гучними блокбастерами та гарячими новинками. Абонентська плата цілком доступна - всього 620 руб/міс.

Також є можливість підключити додаткові канали та підписки – за окрему плату.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0»

Універсальне цифрове телебачення без жорсткої прив'язки до провайдера. Трансляцію каналів здійснює Ростелеком, але прийом потоку можливий будь-якого оператора.Наприклад, ніщо не заважає підключити приставку до мобільного інтернету або до готельного Wi-Fi плани дещо інші.

Ось список доступних тарифів:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – близько 110 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – близько 140 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – близько 160 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – близько 200 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 1700 руб/міс.

Велике різноманіття забезпечать додаткові пакети каналів різних тематик – від спортивних до еротичних. .

Пакетні тарифні плани

При підключенні одних послуг абоненти Ростелеком із Чебоксар зможуть отримати знижку на інші. Саме на цьому принципі побудовано тарифні плани пакетного типу. Вони представлені такими варіантами:

  • «Інтернет до 80 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 131 канал із підключенням по оптичній лінії. Абонентська плата становить 680 руб/міс, у подарунок надається послуга «Мультискрин».
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 131 канал із підключенням по оптичній лінії. Абонентська плата складає 810 руб/міс, у подарунок надається послуга «Мультискрин».
  • «Ігровий» з інтернетом до 100 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 131 канал із підключенням по оптичній лінії. Разом із тарифом абонентам надаються ігрові опції. Абонентська плата складає 1050 руб/міс, у подарунок надається послуга «Мультискрин».
  • «Інтернет до 15 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 131 канал із підключенням по оптичній лінії. Абонентська плата складає 660 руб/міс, у подарунок надається послуга «Мультискрин».
  • «Ігровий» з інтернетом до 15 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 131 канал із підключенням по оптичній лінії. Разом із тарифом абонентам надаються ігрові опції. Абонентська плата складає 1050 руб/міс, у подарунок надається послуга «Мультискрин».

На всіх тарифах можлива зміна швидкості доступу та підключення додаткових пакетів телеканалів.

Мобільний зв'язок – тарифні плани

Переходимо до досить маловідомої послуги від Ростелекома – це стільниковий зв'язок, робота якого забезпечується інфраструктурою оператора Теле2. Для чебоксарських абонентів розроблено тарифні плани з абонентською платою та без неї. Розглянемо пропозиції, що діють, більш детально.

Тарифний план «Суперсимка Free» – створений для тих, хто користується мобільним телефоном вкрай рідко і тільки для дзвінків. та Чуваської Республіки коштують 90 коп/хв, SMS по регіону – 1, 5 руб/шт, SMS по Росії – 2, 5 руб/шт, мобільний інтернет – 15 руб/10 Мб.

Лінійка тарифних планів «Суперсимка» з абонентською платою:

  • Тариф «Суперсимка S». Розмір абонентської плати – 8 руб/добу, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 6 Гб мобільного інтернету, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів, анлім-трафік для соціальних мереж. Вартість місцевих дзвінків - 2 руб/хв.
  • Тариф «Суперсимка M». Розмір абонентської плати – 170 руб/міс, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 3 Гб мобільного інтернету, 200 хвилин по регіону, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів, анлім-трафік для соціальних мереж.
  • Тариф «Суперсимка L». Розмір абонентської плати – 290 руб/міс, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 10 Гб мобільного інтернету, 400 хвилин на будь-які російські номери, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів, анлім-трафік для соціальних мереж.
  • Тариф «Суперсимка XL». Розмір абонентської плати – 490 руб/міс, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 20 Гб мобільного інтернету, 600 хвилин на будь-які російські номери, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів, анлім-трафік для соціальних мереж.

Залишки автоматично переносяться на наступний місяць. Поділитися трафіком та хвилинами з іншими абонентами неможливо.

Лінійка тарифів «На всіх» орієнтована на групи абонентів – решта користувачів групи використовують послуги, що надаються на головному номері. Розглянемо лінійку докладніше:

  • Тариф «На всіх L». Розмір абонентської плати – 290 руб/міс, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 10 Гб мобільного інтернету, 400 хвилин на будь-які російські номери, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів та соціальних мереж.
  • Тариф «На всіх XL». Розмір абонентської плати – 490 руб/міс, аудиторія – малоактивні абоненти. Що включено - 20 Гб мобільного інтернету, 600 хвилин на будь-які російські номери, безліміт всередині мережі по всій Росії, анлім-трафік для месенджерів та соціальних мереж.

Залишки переносяться на наступний місяць, як і на попередній лінійці.

Тарифні плани на міський телефон

Домашній телефон – це надійний засіб зв'язку, що відрізняється чистотою передачі голосу та енергонезалежністю (ніщо не заважає підключити до лінії найпростіший телефон без електронної начинки). Для нього створено безліч різноманітних тарифних планів. У першу категорію входять безліміти:

  • «Безлімітний» – тарифний план з необмеженою кількістю місцевих викликів. Розмір щомісячного платежу становить 440 руб для міської місцевості та 325 руб для сільської місцевості.
  • «Абонентський» – аналогічний безліміт, що діє на старих телефонних станціях (їх залишилося дуже мало). Абонентська плата складає всього 315 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» - цей новітній тарифний план вигідний для тих, хто часто здійснює виклики по країні. На звичайних безлімітах дзвінки міжгородом можуть виливатися в гігантські суми. На цьому тарифі можна здійснювати їх у необмежених кількостях. Додайте до цього низьку абонплату у розмірі 490 руб/міс і 200 хвилин на мобільні номери – отримайте вигідну пропозицію для більшості абонентів.
  • «Вихідний» – спеціальний тарифний план, що включає безліміт, що працює у вихідні дні. В інші дні тижня діє щохвилинна тарифікація у розмірі 52 коп/хв.

Лімітовані тарифи (почасові):

  • «Комбінований 100» - включає 100 локальних хвилин за 210 руб/міс. Дзвінки понад пакет тарифікуються по 64 коп/хв.
  • «Комбінований 340» - включає 340 локальних хвилин за 315 руб/міс. Дзвінки понад пакет тарифікуються по 44 коп/хв.
  • «Погодинний» – включені хвилини відсутні, локальні виклики тарифікуються по 52 коп/хв у міській місцевості та 48 коп/хв у сільській місцевості. Абонплата складає 170 руб/міс.

У числі додаткових послуг – будильник, автодозвон, переадресація, визначник номера та багато іншого.

Послуга «Відеоспостереження»

Класична система відеоспостереження включає безліч камер, десятки метрів кабелю і громіздкий відеореєстратор з жорстким диском. Монтажні роботи займають як мінімум пару днів.Але є можливість вкластися в 20 хвилин, скориставшись послугою «Відеоспостереження».

  • Створюється обліковий запис на сайті «Розумний дім» від Ростелекому.
  • В аккаунт додається камера.
  • При необхідності вноситься оплата (якщо не включена у вартість камери).

Контроль виконується через особистий кабінет або зручний мобільний додаток. Встановлення відеокамери займає кілька хвилин – підключіть її до електричної розетки та розташуйте там, де це необхідно. Підключення до інтернету здійснюється через Wi-Fi, згідно з інструкцією з коробки. Сама камера купується в офіційних офісах оператора.

Вартість камери становить 4990 рублів, в цю суму входить рік безкоштовного обслуговування. Далі оплата складає 300 руб/міс. Для абонентів Ростелекому, що підключаються до інтернету або вже підключили його, доступна розстрочка на два роки по 300 руб/міс - ця сума є щомісячним платежем.