Кращі тарифи Ростелеком у Красноярську та Красноярському краї

Anonim

У цьому огляді ми детально розберемо розцінки на послуги зв'язку для абонентів Ростелеком у Красноярську та частково у Красноярському краї. Оператор пропонує жителям регіону швидкісний доступ в інтернет, послуги цифрового ТБ (відразу у двох варіантах), недорогий мобільний зв'язок та стаціонарну телефонію. Для обслуговування абонентів у краї та крайової столиці працює безліч абонентських відділів. Про все це й йтиметься в нашому огляді.

Обслуговування та самообслуговування

Підключитися до інтернету, вирішити фінансові питання, провести оплату, уточнити тарифи на домашній телефон та вирішити інші проблеми допоможуть численні абонентські відділи Ростелекому, що розкинулися по всьому Красноярському краю. Представимо адреси офісів у вигляді списку:

  • Г. Красноярськ, вул. Карла Маркса, буд. 80.
  • Г. Красноярськ, вул. ім. Академіка Вавілова, буд. 54.
  • Г. Красноярськ, пр-т 60-річчя Освіта СРСР, буд. 19.
  • Смт. Березівка, вул. Центральна, буд. 19.
  • Г. Ачинськ, 1-й мкрн, буд. 43.
  • Г. Канськ, вул. Леніна, буд. 3.
  • Г. Лісосибірськ, вул. Миру, буд. 3.
  • Г. Мінусинськ, вул. Леніна, буд. 83.
  • Г. Шарипове, 2-й мкрн, буд. 12.
  • Г. Залізногірськ, пр-т Курчатова, д. 45.
  • Г. Сосновобірськ, вул. Ентузіастів, буд. 8.
  • Г. Назарове, вул. Карла Маркса, буд. 32.
  • Г. Дивногорськ, вул. Комсомольська, буд. 4.
  • Г. Зеленогірськ, вул. Миру, буд. 17.
  • Г. Заозерний, вул. Миру, буд. 16.
  • Г. Норильськ, вул. Комсомольська, буд. 33.

Телефон техпідтримки – 8-800-1000-800. Сюди звертаються з різних проблем, у тому числі з приводу неякісної роботи послуг зв'язку. Служба підтримки Ростелеком Красноярська працює в цілодобовому режимі.

Окремі завдання без проблем вирішуються за допомогою фахівців служби підтримки. З деякими взагалі можна впоратися самостійно:

  • Змінити тарифний план.
  • Попрацювати з бонусною програмою.
  • Замовити деталізацію.
  • Провести оплату послуг банківською карткою або електронними грошима.

Для цього використовується особистий кабінет Ростелекому. Його оновлена ​​єдина версія відрізняється простотою та зручністю.Вхід за ліцею, як це було в ІСПА для Красноярського краю, тут неможливий. Старий кабінет сягає небуття, наприкінці 2017 року він закриється для всіх абонентів. У роботі залишиться тільки нова версія – зареєструйтесь, додайте послуги та керуйте ними, в тому числі з екрана мобільного телефону.

Інтернет-тарифи для красноярських абонентів

Тарифи Ростелеком у Красноярському краї передбачають швидкість доступу до 200 Мбіт/сек – це один із найвищих показників по країні. Причому ціни знаходяться в межах доступного. Щомісячна вартість найпростішого тарифу "Інтернет до 20 Мбіт/сек" складає 450 рублів. Абонплата за канал із швидкістю до 50 Мбіт/сек становить 550 руб/міс. За значний канал зі швидкістю до 100 Мбіт/сек необхідно щомісяця віддавати 650 рублів. Якщо хочеться взяти від Ростелекома максимум швидкості, зверніть увагу на тарифний план «Інтернет до 200 Мбіт/сек» - він коштує 750 руб/міс.

Вище ми розглянули тарифи Ростелеком у Красноярську для підключення по оптиці. Але провести її можна далеко не скрізь. Там, де її немає, абонентів підключають телефонною лінією. Для абонентів з Красноярська передбачено лише один тарифний план зі швидкістю 5 Мбіт/сек. Абонентська плата на ньому становить 350 руб/міс - цілком справедлива вартість для такого каналу.

Спеціально для ігроманів, яким важливий швидкий відгук від ігрових серверів, було створено тариф «Ігровий». Також до нього додані ігрові опції – це преміум-акаунти для онлайн-ігор, бонуси та багато іншого. Швидкість доступу на оптичній лінії становить до 200 Мбіт/сек, телефонної лінії – до 8 Мбіт/сек. Абонентська плата для обох технологій становить 850 руб/міс.

Также у Красноярському краї діє програма «Усунення цифрової нерівності». У її межах у регіоні запущені безкоштовні бездротові точки доступу.Вони встановлені в населених пунктах, в яких проживає менше 500 осіб.

Послуга «Інтерактивне ТБ»

Якщо немає можливості встановити супутникову антену для доступу до недорогого супутникового телебачення, скористайтесь послугою «Інтерактивне ТБ». Вона доступна всім абонентам оператора Ростелеком у Красноярську. Підключення здійснюється як оптичними, так і телефонними лініями. Давайте ознайомимося з діючими тарифами.

Тарифний план (ТП) «ТВИЙ Стартовий» створений для невибагливих глядачів. Для них приготовлено 129 каналів з абонплатою 320 руб/міс. Більше розширений набір із 160 каналів представлений у тарифі «ТВІЙ Оптимальний», абонентська плата на ньому становить 420 руб/міс. Тариф «ТВІЙ Просунутий» створений для найвибагливіших глядачів – за 620 руб/міс абоненти отримують 193 телеканали.

Максимум каналів у кількості 232 шт запропонує тариф «ТВІЙ Максимальний», абонплата – 1700 руб/міс. Щодо ТП «ТВІЙ Прем'єрний», то він орієнтований на любителів кіно. У ньому понад 50 тематичних каналів, абонентська плата становить 620 руб/міс.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0»

Описана вище послуга орієнтована на тих, хто користуватиметься або вже користується каналом зв'язку від Ростелекому. Що стосується «Інтерактивного ТБ 2.0», то обладнання, яке пропонується в рамках послуги, вміє працювати з будь-якими інтернет-каналами. Наприклад, ви можете взяти телеприставку з собою у подорож, оселитися в готелі та підключитися до готельного Wi-Fi – усі улюблені канали будуть із вами. Рекомендована швидкість – не менше 3 Мбіт/сек.

Діючі тарифні плани:

  • «Легкий 2.0» - включає набір з 37 каналів за 1000 рублів (вноситься одноразовий платіж). Абонентської плати немає.
  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - більше 100 телеканалів за 420 руб/міс, для широкої аудиторії глядачів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - підійде сім'ям з дітьми. Загальна кількість каналів – понад 120 шт., абонплата складає 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – тарифний план включає понад 160 каналів за 620 руб/міс.
  • «ТВИЙ Максимальний 2.0» – найпотужніший тариф, в якому є канали на різні тематики (у тому числі і дорослої). Їх загальна кількість становить майже 200 шт., абонентська плата - 1700 руб/міс.

Якщо хочеться підключити додаткові пакети каналів, необхідно увійти в меню і вибрати найбільш підходящі пропозиції. Додаткові можливості – перегляд на кількох екранах (доступний на обох версіях цифрового ТБ), сервісно-інформаційні, розважальні послуги. Вартість приставки становить 3990 рублів.

Пакетні тарифні плани

Красноярська філія Ростелеком приготувала для абонентів з Красноярська пакети з двома послугами – це інтернет та цифрове ТБ. Вони доступні як для оптики, так телефонної лінії. Розглянемо пакети для оптичних каналів, що підключаються:

  • «Інтернет до 20 Мбіт/сек» з нічним прискоренням, 129 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ» з послугою «Мультискрин» – абонентська плата становитиме 650 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» з нічним прискоренням, 129 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ» з послугою «Мультискрин» – абонентська плата становитиме 700 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» з нічним прискоренням, 129 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ» з послугою «Мультискрин» – абонентська плата становитиме 800 руб/міс.
  • «Інтернет до 200 Мбіт/сек» з нічним прискоренням, 129 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ» з послугою «Мультискрин» – абонентська плата становитиме 900 руб/міс.
  • «Ігровий» та «Інтерактивне ТБ» на 129 каналів з послугою «Мультискрин». Швидкість доступу до мережі – до 200 Мбіт/сек. Також передбачено опції-доповнення для онлайн-іграшок. Абонплата складає 1050 руб/міс.

Також на всіх пакетах, крім наймолодшого, передбачена можливість орендувати ТВ-приставку за додаткову абонплату у розмірі 1 руб/міс.

Можливість трохи заощадити на абонентській платі отримають і ті, хто підключається до Ростелекому через телефонну лінію. Базовий пакет включає швидкість до 5 Мбіт/сек, 129 телеканалів, оренду ТБ-приставки за 1 руб/міс, а також послуги «Нічне прискорення» та «Мультискрин», абонентська плата складає 550 руб/міс. Другий пакет включає тариф «Ігровий» та 129 каналів ТБ з орендою телеприставки, «Мультискрином» та ігровими бонусами. Розмір абонплати становить 1050 руб/міс.

Підключення стаціонарного телефону

Тарифи на домашній телефон від Ростелекому діляться на дві великі категорії. У першу включені безлімітні тарифні плани, у другу – лімітовані. Остання категорія створена для економних абонентів, які рідко користуються міським телефоном. Найпростіший лімітований тариф називається «Погодинний». У ньому взагалі немає включених хвилин, зв'язок по Красноярську тарифікується по 56 коп/хв, абонплата складає 180 руб/міс.

Наступний тарифний план носить назву «Соціальний», він включає 150 хвилин місцевих дзвінків за 231 руб/міс. Виклики понад увімкнений пакет коштують 60 коп/хв. За 330 руб/міс на тарифі "Комбінований" абоненти отримують 350 хвилин по Красноярську. Хвилини понад пакет – по 50 копійок.

Тарифний план «Безлімітний» включає необмежену кількість дзвінків по Красноярську. Абонентська плата на ньому становить 440 руб/міс. Для абонентів, чиї номери обслуговуються на старих телефонних станціях, діє тариф Абонентський - 330 руб/міс за локальний безліміт.Ще один аналог - це ТП "Безлімітна Росія" з абонплатою 490 руб/міс і безлімітом по всій країні. Для локальних безлімітних дзвінків у вихідні передбачено ТП «Вихідний». Абонплата – 260 руб/міс, понад пакет – 50 коп/хв.

Тарифи на мобільний зв'язок

Стільниковий зв'язок від Ростелекома відрізняється своєю доступністю. Збалансовані тарифні плани, низька вартість дзвінків, широка зона покриття (збігається з Теле2) – це робить послуги оператора досить привабливими. На вибір абонентів пропонуються три категорії тарифних планів:

  • Без абонентської плати – тут лише один тариф, орієнтований на дзвінки за місцем.
  • Пакетні тарифи з лінійки «Суперсимка» – з великими наборами послуг.
  • Пакетні тарифи з лінійки «На всіх» – щоб ділитися послугами з іншими абонентами.

«Суперсимка Free» – саме так називається тарифний план без абонплати. Місцеві дзвінки по Красноярську та Красноярському краю на ньому стоять 80 коп/хв. Інтернет оплачується пакетами - 15 рублів за кожні 10 Мб.

Тарифна лінійка «Суперсимка» включає пропозиції з абонплатою. Для найекономніших пропонується тариф «Суперсимка S» з абонплатою 10 руб/добу, до неї включено 10 Гб мобільного інтернету та внутрішньомережевий безліміт. Наступний тариф – «Суперсимка M», у ньому абоненти знайдуть 5 Гб трафіку, 50 SMS та 250 локальних хвилин.

Для активніших абонентів створено ТП «Суперсимка L» – включає 15 Гб трафіку, 600 хвилин у РФ і 50 SMS за абонплату у вигляді 499 крб/міс. Найпростіший тарифний план називається «Суперсимка XL», розмір щомісячного платежу на ньому становить 999 рублів. В абонплату включено 30 Гб інтернету, 1600 хвилин по Росії та 50 SMS.

Тарифний план «На всіх L» включає 15 Гб мобільного трафіку, 50 SMS-повідомлень та 600 внутрішньоросійських хвилин за 499 руб/міс. Увімкнені пакети можуть бути поділені серед кількох абонентів за допомогою USSD-команд. Що стосується старшого тарифного плану «На всіх XL», то в ньому ми знайдемо ті самі 50 СМС, 30 Гб трафіку і 1600 хвилин за 999 руб/міс.Зверніть увагу, що на обох лінійках пакетних тарифів включені безліміти для соцмереж та месенджерів.

Тарифи на відеоспостереження

Новіша послуга від Ростелекому створена для тих, хто хоче спостерігати за своїм житлом з будь-якої точки світу. Для цього необхідно придбати камеру на наступних умовах:

  • За 4990 рублів з роком безкоштовного обслуговування.
  • За 300 руб/міс – платежі вносяться протягом двох років.

Умови дійсні до кінця 2017 року. Відзняті дані відправляються на сервери Ростелекому, де зберігаються до семи днів. Передбачено вивантаження до п'яти записів на місяць тривалістю до 30 хвилин кожна.

Як оформити підключення

Відгуки про домашній інтернет від Ростелекому не можна назвати райдужними. Користувачі відзначають не завжди високу якість підтримки, перебої у підключенні.Але так можна відгукнутися про будь-якого провайдера і навіть стільникового оператора. Крім того, солідна частка проблем просто «висмоктана з пальця». Тому ніщо не заважає підключитися до Ростелекому і насолоджуватися швидкісним доступом до мережі.

Абоненти з Красноярська можуть подати заявку на підключення за контактним телефоном 8-800-1000-800, через офіційний сайт або в найближчому абонентському відділі.