Ростелеком у Саратові та Саратовській області: тарифи

Anonim

Провести в квартиру інтернет або цифрове ТБ допоможе відомий лідер комунікаційної галузі - оператор Ростелеком. Він проникнув у всі російські регіони, надаючи тут безліч послуг. Діє він і в Саратовській області, радуючи абонентів якісним зв'язком та доступними цінами. У цьому огляді ми вивчимо всі тарифи Ростелеком у Саратові та виявимо найвигідніші пропозиції щодо кожної послуги.

Діяльність Ростелекому в регіоні

Наш огляд ми почнемо з того, що вивчимо діяльність оператора в Саратовській області – ознайомимо читачів із контактами для отримання допомоги, розповімо про розташування офісів обслуговування.Гаряча лінія Ростелекому доступна за номером 8-800-1000-800. Сюди можна додзвонитися з будь-яких телефонів як з міських, так і з мобільних. Служба підтримки працює в цілодобовому режимі і готова вирішити майже будь-яку клієнтську проблему. Також на лінії працюють деякі автоматичні сервіси.

Отримати допомогу з фінансових питань, розірвати договір з Ростелекомом у Саратові, підключити послуги зв'язку в іншому населеному пункті регіону, подати заявку на ремонт лінії – все це можна зробити у найближчому абонентському відділі. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • Г. Саратов, вул. Чехова, буд. 2.
  • Г. Саратов, пров. Мирний, буд. 11/13.
  • Г. Саратов, вул. Велика Гірська, д. 277/279.
  • Г. Енгельс, вул. Волоха, д. 9.
  • Г. Маркс, вул. Маркса, буд. 45.
  • Г. Балашів, вул. Карла Маркса, буд. 30.
  • Г. Вольськ, вул. Комсомольська, буд. 164.
  • Г. Пугачов, вул. Топорківська, буд. 6.
  • Г. Ртищеве, вул. Радянської Конституції, буд. 1.
  • Г. Балакове, вул. Проспект Героїв, буд. 24.
  • Г. Петровськ, вул. Кірова, д. 131.
  • Г. Красноармійськ, вул. 1 Травня, буд. 57.
  • Г. Аткарськ, вул. Радянська, буд. 62.

Якщо вам потрібна адреса головного офісу, змушені вас засмутити - вони рівнозначні. Якщо в якомусь із них не зможуть вирішити те чи інше питання, вас направлять до іншого офісу.

Крім гарячої лінії та офіційних офісів, для абонентів з Саратова розроблено особистий кабінет. Він дозволить вирішити більшість проблем, за винятком тих, що пов'язані з неналежною якістю послуг.Тут можна оплатити послуги зв'язку, попрацювати з бонусною програмою, переглянути детальну інформацію щодо платежів, змінити тариф або підключити/вимкнути послуги.

Для того, щоб увійти в особистий кабінет, необхідно пройти процедуру реєстрації - вона займе пару хвилин. Вкажіть у реєстраційній формі номер телефону або адресу електронної пошти, вкажіть бажаний пароль, виберіть регіон. Після підтвердження облікового запису та авторизації додайте в особистий кабінет послуги, які ви використовуєте. Також ви зможете керувати послугами ваших родичів та друзів (за їх згодою, зрозуміло).

Підключення до Ростелекому

Саратовська філія Ростелеком пропонує своїм клієнтам кілька основних послуг – доступ в інтернет, мобільний зв'язок, стаціонарний телефон, цифрове ТБ та відеоспостереження. Для підключення тієї чи іншої послуги необхідно подати заявку. Зробити це ви зможете наступними способами:

  • Через інтернет – зайдіть на сайт Ростелекому, виберіть потрібну послугу, підберіть тарифний план, заповніть форму онлайн-заявки.
  • Через офіційні офіси – тут заявки подаються в усному або письмовому режимі.
  • Через контактний телефон 8-800-1000-800 – подача в голосовому режимі.

Від подання заявки до отримання відповіді зазвичай проходять 2-3 робочі дні. За цей час фахівці Ростелекому перевірять можливість підключення за вказаною адресою. Також вони визначаться з доступними технологіями.

У Саратові абонентів підключають по телефонних або оптичних лініях. Останній варіант кращий, оскільки дозволяє отримати високу швидкість доступу. Оптика найчастіше присутня у багатоповерхівках, але в приватному секторі вона рідкісний гість. Якщо не можна підключити абонента по оптиці, йому буде запропоновано телефонну лінію.

Тарифні плани на інтернет

Відгуки про інтернет від Ростелекома рясніють негативними оцінками.Користувачі скаржаться на обриви зв'язку та ліниву роботу технічних служб. Але якщо розібратися, негативні відгуки є у всіх операторів – ідеалів не буває. І судити з них надійність обраної компанії просто неможливо – кожен випадок потребує індивідуального розгляду. Часто причини поломок криються на стороні клієнтів, але вони відмовляються визнавати це, писавши негативні відгуки на перших майданчиках, що попалися.

Тарифи Ростелеком у Саратові запропонують місцевим абонентам досить цікаві умови підключення. Максимальна швидкість доступу до інтернету становитиме до 100 Мбіт/сек на оптиці та до 8 Мбіт/сек по телефонній лінії. При підключенні оптичної лінії наймолодшим тарифом стане «Інтернет до 70 Мбіт/сек» за 400 руб/міс (найвигідніша пропозиція для більшості клієнтів), старшим – «Інтернет до 100 Мбіт/сек» за 550 руб/міс. Також у Саратові запущений тариф «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек та ігровими опціями в комплекті – абонплата становить 850 руб/міс.

Для підключення по телефонній лінії приготовлено лише два тарифні плани. Перший називається «Інтернет до 8 Мбіт/сек» та надається з абонентською платою 400 руб/міс. Другий зветься «Ігровий» – за 850 руб/міс абоненти отримують швидкість до 6 Мбіт/сек та добірку ігрових опцій. На всіх тарифах (як для оптики, так і для телефонної лінії) діє постійна акція – кожен абонент отримує в подарунок місячний ключ для антивірусу.

Тарифи на цифрове ТБ

Прагнучи стати лідером в галузі цифрового ТБ, Ростелеком запустив для глядачів одразу дві послуги. Перша називається "Інтерактивне ТБ". Обладнання, що використовується для її роботи, працює виключно через канали зв'язку Ростелекому. Щоб захопити додаткову порцію абонентів, оператор створив незалежну послугу «Інтерактивне ТБ 2.0». Вона працює на будь-яких каналах зв'язку – можна підключатися до інших провайдерів через кабель або Wi-Fi.

В рамках обох послуг абонентам доступні такі можливості:

  • Управління переглядом – запис з перемотуванням, постановка на паузу.
  • Послуга «Караоке» – підключається на 48 годин, спеціально для веселих вихідних.
  • Додаткові тематичні пакети ТБ – великий вибір каналів будь-яких жанрів.
  • Послуги відеопрокату – справжній кінотеатр у кожному будинку.
  • «Мультискрин» – послуга для перегляду ТВ-каналів на декількох пристроях одночасно.
  • Інформаційно-сервісні послуги – додаткова інформація без комп'ютера.

Всі додаткові можливості оплачуються окремо (якщо не входять до обраного тарифу).

Розглянемо тарифні плани для послуги «Інтерактивне ТБ». Для початкової спроби можна підключити тариф "ТВІЙ Стартовий".У ньому 129 телеканалів за 320 руб/міс. Наступний у лінійці – «ТВІЙ Оптимальний», що включає 160 каналів за 420 руб/міс (найвигідніше рішення). У тариф «ТВІЙ Просунутий» включено 191 канал, абонплата складає 620 руб./міс. Стільки коштує тарифний план «ТВІЙ Прем'єрний», що включає понад 50 каналів тематики кіно. За 1700 руб/міс глядачам надаються 234 телеканали в рамках тарифного плану «ТВІЙ Максимальний».

Тарифи для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» дещо відрізняються. Найпростішим тут є тарифний план "Легкий". У ньому немає нічого зайвого, лише 35 ретельно відібраних каналів, зокрема федеральних. Підключається він шляхом внесення платежу в розмірі 1000 рублів.

Додаткові тарифи:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – понад 100 каналів різної спрямованості, розмір абонплати – 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - понад 120 різнотематичних каналів за 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» - більше 140 каналів за 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» - гігантська добірка каналів за 1700 руб/міс, їх тут майже 200 шт.

Для підключення цифрового ТБ необхідно придбати телеприставку. Їх вартість послуги «Інтерактивне ТБ» становить від 3850 рублів, послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» – 3990 рублів. Плей-листи в них оновлюються автоматично.

Пакетні тарифи

Ростелеком в Саратовській області робить все можливе, щоб залучити абонентів. Для цього він регулярно запускає нові акції, що пропонують вигідні умови підключення. Також для абонентів із Саратова підготовлено пакетні тарифи на інтернет та телебачення. Їх особливість – знижена абонентська плата.

Пакетні тарифи для підключення по оптичній лінії:

  • «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, «Інтернет до 70 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин» – абонентська плата становить 660 руб/міс (вигідна пропозиція).
  • «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, «Інтернет до 100 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин» – абонентська плата становить 810 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин», «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, ігрові доповнення для популярних онлайн-ігор – абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Окремо пропонуються кілька пакетних тарифів для підключення по телефонній лінії:

  • «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, «Інтернет до 8 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин» – абонентська плата складає 660 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин», «Ігровий» зі швидкістю до 6 Мбіт/сек, ігрові доповнення для популярних онлайн-ігор – абонентська плата складає 1050 руб/міс.

Користуватися пакетними тарифами дуже вигідно – підключаючи відразу дві основні послуги, абоненти отримують бонуси та знижки.

Міський телефон – тарифні плани

Якщо ви збираєтеся відключити домашній телефон, ознайомтеся з чинними тарифами. Їх багато, вони розраховані різні категорії споживачів. Тут ви знайдете як безлімітні, так і ощадливі пропозиції. Спочатку розглянемо безлімітні тарифи на домашній телефон, що діють для абонентів Ростелеком з Саратова.

Тарифом «Безлімітний (ГТС)» користується велика кількість саратовців. Але мало хто знає, що він не єдиний. За абонентську плату у вигляді 445 крб/міс вони отримують місцевий безліміт. Для сільських мешканців абонплата складає 345 руб/міс. Багато абонентів активно розмовляють міжгородом, витрачаючи великі гроші, але навіть не підозрюють про існування альтернативи – це тарифний план «Безлімітна Росія» з необмеженим міжгородом.Абонплата на ньому становить всього 490 руб/міс – підключаємо та економимо на дзвінках.

На застарілих, але ще діючих телефонних станціях працює тарифний план «Абонентський». Він надає локальний безліміт за 335 руб/міс. Ще один безліміт призначений для тих, хто вважає за краще вести тривалі розмови у вихідні дні. Для цих абонентів створено тариф "Вихідний" з абонплатою 263 руб/міс. Дзвінки у будні дні тарифікуються по 56 коп/хв.

Якщо міський номер потрібен для нечастих розмов, немає сенсу платити за безліміт. Рекомендуємо придивитися до таких тарифів:

  • «Погодинний (ГТС)» - абонентська плата складає 180 руб/хв, дзвінки по Саратову тарифікуються по 56 коп/хв.
  • «Погодинний (СТС)» – абонентська плата складає 180 руб/хв, місцеві виклики коштують по 48 коп/хв.
  • «Комбінований 100» - включені 100 хвилин по Саратову, абонплата складає 219 руб/міс. Локальні дзвінки понад пакет – 68 коп/хв.
  • «Комбінований 350» - включені 350 хвилин по Саратову, абонплата складає 335 руб/міс. Локальні дзвінки понад пакет – 44 коп/хв (вигідно для більшості абонентів).

Для довгих та регулярних розмов вибирайте безлімітні тарифи на домашній телефон, для коротких та рідкісних – погодинний. Це допоможе заощадити гроші в бюджеті.

Тарифи на мобільний зв'язок

Мало хто знає, що крім інтернету, міського телефону та цифрового ТБ, Ростелеком готовий запропонувати абонентам із Саратова послуги мобільного зв'язку із цілком пристойними тарифами. Вони представлені такими варіантами:

  • Лінійка «На всіх» – тарифні плани з можливістю поділитися послугами з іншими абонентами, для чого вони включаються до єдиної групи.
  • Лінійка «Суперсимка» – традиційні пакетні тарифи з багатьма послугами.
  • Без абонентської плати – спеціально для найбільш економних абонентів.

Розглянемо їх докладніше.

Тариф без абонентської плати від Ростелекому називається «Суперсимка Free». У ньому немає включених послуг, а дзвінки по Саратову та Саратовській області тарифікуються по 1, 5 руб/хв. Відправка SMS по регіону обійдеться в 1, 5 рубля, по всій країні - 2, 5 рубля. Інтернет-трафік тарифікується пакетами по 10 Мб, вартість кожного становить 15 рублів.

Пакетні тарифи з абонентською платою:

  • «Суперсимка S» – тарифний план включає набір із 10 Гб мобільного інтернету, внутрішньомережевого безліміту та безлімітного трафіку для роботи додатків соціальних мереж та месенджерів. Розмір абонентської плати становить 10 руб/добу.
  • «Суперсимка M» – тарифний план включає 1 Гб мобільного інтернету, внутрішньомережевий безліміт, 400 хвилин по Саратову та Саратовській області, 50 локальних SMS та безлімітний трафік для роботи додатків соціальних мереж та месенджерів.Розмір абонентської плати становить 270 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – тарифний план включає 15 Гб мобільного інтернету, внутрішньомережевий безліміт, 400 хвилин по Саратову та Саратовській області, 50 локальних SMS та безлімітний трафік для роботи додатків соціальних мереж та месенджерів. Розмір абонентської плати становить 350 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – тарифний план включає 30 Гб мобільного інтернету, внутрішньомережевий безліміт, 700 хвилин по всій Росії, 50 локальних SMS та безлімітний трафік для роботи додатків соціальних мереж та месенджерів. Розмір абонентської плати становить 490 руб/міс.

Непогана добірка тарифних планів для абонентів будь-якого рівня активності.

Розглянемо тарифи з лінійки «На всіх»:

  • «На всіх L» – включено 15 Гб загального мобільного трафіку, безлімітний інтернет-пакет для месенджерів та соціальних мереж, 400 хвилин по Саратову та Саратовській області, 50 регіональних SMS. Абонентська плата становить 350 руб/міс.
  • «На всіх XL» – включено 30 Гб загального мобільного трафіку, безлімітний інтернет-пакет для месенджерів та соціальних мереж, 700 хвилин по Саратову та Саратовській області, 50 регіональних SMS. Абонентська плата складає 490 руб/міс.

Для керування групою абонентів використовуються USSD-команди.

Послуга з відеоспостереження

Ростелеком запустив для жителів Саратів унікальну послугу «Відеоспостереження». Її особливості:

  • Не потрібне дороге обладнання.
  • Не потрібні складні налаштування.
  • Монтажні роботи займають від сили 20 хвилин.
  • Абонентська плата - всього 300 руб/міс.

Для підключення послуги купується спеціальна відеокамера, налаштована працювати з серверами Ростелекома. Вона підключається до домашньої точки доступу через Wi-Fi.Запис ведеться через Інтернет на сервери оператора. Відзнятий матеріал зберігається сім днів, є можливість зробити 5 вивантажень на місяць по 30 хвилин кожна. Доступне підключення відразу кількох камер.

Для жителів Саратова пропонуються такі умови підключення:

  • Для абонентів будь-яких операторів – вартість камери становить 4990 рублів, рік обслуговування вже включений.
  • Для абонентів Ростелекому – на виплат на два роки, з щомісячним платежем 300 рублів (він же є абонплатою).

Система відеоспостереження забезпечить безпеку будинку чи квартири, допоможе простежити за дітьми.