Тарифи Ростелеком у Владивостоці та всьому Приморському краї

Anonim

Канали Ростелекома охоплюють всю Росію. Вони допомагають організовувати високошвидкісний доступ до Інтернету у будь-яких регіонах країни. Дістався оператор і до Приморського краю. У цьому огляді ми докладно розберемо тарифні плани оператора Ростелеком у Владивостоці для всіх послуг, що надаються, починаючи від інтернету і закінчуючи відеоспостереженням. Також ми вкажемо на найвигідніші варіанти.

Як підключитися до Ростелекому

Немає нічого простішого – заявки на підключення приймаються відразу кількома способами. Просунуті користувачі надсилають заявки через офіційний сайт Ростелекому.Тут потрібно вибрати потрібну послугу та заповнити просту форму із зазначенням контактних даних та адреси підключення. Наступний спосіб полягає у дзвінку за телефоном техпідтримки 8-800-1000-800 – заявка подається в усному вигляді. Также можна подати її у найближчому абонентському відділі.

Після подачі заявки проводиться з'ясування наявності технічної можливості підключення. Фахівці Ростелекому оцінюють, чи можна підключити чергового абонента за вказаною адресою і як це найкраще зробити. Сьогодні оператор активно будує оптичні канали, які забезпечують швидкість передачі до 100 Мбіт/сек. Також здійснюється підключення по телефонній лінії із застосуванням технології ADSL. Тут забезпечується швидкість до 6 Мбіт/с. Остаточне рішення про спосіб підключення – за фахівцями Ростелекому.

Як здійснюється обслуговування абонентів

Для підтримки абонентів у Примор'ї працює безліч офісів Ростелекому. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • Г. Владивосток, пр-т 100-річчя Владивостока, д. 38а.
  • Г. Владивосток, вул. Черемхова, буд. 9.
  • Г. Владивосток, вул. Лугова, буд. 18.
  • Г. Владивосток, пр-т Океанський, буд. 24.
  • Г. Знахідка, вул. Ленінська, буд. 1.
  • Г. Уссурійськ, вул. Радянська, буд. 103.
  • Г. Лісозаводськ, вул. Будника, буд. 117.
  • Г. Арсеньєв, вул. Ленінська, буд. 45.
  • Г. Спаськ-Далекий, вул. Борисова, буд. 26.
  • Г. Артем, вул. Амурська, буд. 40.
  • Г. Дальнегорськ, пр-т 50-річчя Жовтня, буд. 122.
  • Г. Партизанськ, вул. Центральна, буд. 1.
  • Г. Великий Камінь, вул. Карла Маркса, буд. 2.

Тут приймаються заявки на ремонт ліній, вирішуються фінансові питання, укладаються договори на підключення. Вирішити ті чи інші проблеми можна за телефонними контактами – у регіоні працює єдина лінія техпідтримки Ростелекому 8-800-1000-800.

Змінити тарифний план, замовити деталізацію, підключити або відключити додаткові послуги – для цього є особистий кабінет. Це зручний сучасний інструмент самообслуговування, що прийшов на зміну застарілій системі ІССА, що діє у Приморському краї. Щоб виконати вхід до системи, потрібно пройти самостійну реєстрацію. Далі додаєте в особистий кабінет використовувані послуги та керуєте ними – все гранично ясно і доступно.

Як оплатити послуги зв'язку

Якщо ви збираєтеся оплачувати послуги Ростелеком в Приморському краї через систему Ощадбанк Онлайн, вам може знадобитися код регіону – 25. У нових шаблонах, де оплата здійснюється за унікальним номером послуги, код не потрібний. Інші способи проведення платежів:

  • В терміналах та банкоматах Ощадбанку.
  • У банкоматах інших банків.
  • У платіжних терміналах, розташованих у магазинах, супермаркетах та торгових центрах.
  • Через електронні гаманці.
  • Готівкою в офіційних офісах Ростелекому у Владивостоці та інших містах Приморського краю.

Також ви можете здійснити оплату карткою через особистий кабінет.

Огляд інтернет-тарифів

Для початку ми розглянемо тарифи на інтернет. Багато абонентів перед підключенням починають читати відгуки. Але їх читання нерідко формує хибне уявлення про Ростелекома – починає здаватися, що його послугами краще не користуватися. Насправді більшість користувачів відгуків необ'єктивна – окремі абоненти готові звинувачувати провайдера чи не у всіх смертних гріхах. Так, його робота не є ідеальною, але на ринку комунікаційних послуг немає ідеальних гравців.

Тарифи на інтернет в Приморській філії Ростелекому хороші тим, що вони включають можливість орендувати бездротовий роутер на вигідних умовах - всього за 1 руб/міс (крім наймолодшого тарифу, де послуга оренди відсутня). Для початку розберемо тарифи для підключення по телефонній лінії.

Перший тариф орієнтований широку аудиторію абонентів, швидкість у ньому становить 5 Мбіт/сек, щомісячний платіж – 450 рублів. Як подарунок надається ключ для антивірусу з терміном дії один місяць. Другий тарифний план націлений на шанувальників онлайн-ігор. Він називається «Ігровий» і включає швидкість до 6 Мбіт/сек, оренду роутера та безліч ігрових опцій. Розмір абонентської плати - 1000 руб/міс.

Перейдемо до тарифних планів для оптичного інтернету:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» - розмір щомісячного платежу становить 550 руб/міс.
  • «Інтернет до 60 Мбіт/сек» – розмір щомісячного платежу становить 750 руб/міс (найвигідніша пропозиція для більшості користувачів).
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» - розмір щомісячного платежу становить 1050 руб/міс. Тарифний план підходить для любителів качати торренти та важкі файли.

Таким чином, тарифи для оптики є більш вигідними, ніж для телефонних ліній, якщо судити за співвідношенням вартість/швидкість.

Підключення до інтернету через Wi-Fi

Ростелеком розгорнув на території Владивостока кілька десятків платних бездротових точок доступу. Через них можна підключитись до інтернету на швидкості до 512 кбіт/сек. Оплата складає 70 руб/год. Доступно підключення з виділенням постійного особового рахунку або шляхом тимчасового доступу з використанням передплачених карток номіналом від 100 до 400 рублів.

Для мешканців невеликих населених пунктів Приморського краю запущено держпрограму щодо усунення цифрової нерівності. У її рамках в регіоні зведено кілька хот-спотів збільшеного радіусу дії – вони розташовуються в селищах з населенням до 500 осіб.особистому кабінеті та підключення універсальної послуги зв'язку Wi-Fi. У разі виникнення труднощів із підключенням зателефонуйте за номером 8-800-301-00-35.

Огляд тарифів на послуги «Інтерактивне ТБ»

Цифрове телебачення від Ростелекома дозволить позбутися аналогової антени. Воно надає доступ до більш ніж 200 телеканалів у цифровій якості. Додаткові можливості – послуги «Караоке» та «Мультискрин», послуга «Управління переглядом», доступ до відеоархіву з фільмами та серіалами.

На вибір абонентів подано п'ять тарифних планів. Молодший із них отримав назву «ТВІЙ Стартовий», він включає 131 канал з абонплатою 350 руб/міс. Наступний тариф - "ТВІЙ Оптимальний", що включає 160 телеканалів за 450 руб/міс.Золота середина (найвигідніша пропозиція) – це тариф «ТВІЙ Просунутий» з абонентською платою 650 руб/міс.

Максимальна кількість каналів – лише на тарифному плані «ТВІЙ Максимальний». Він включає 233 телеканали різних тематик, від освітніх до розважальних. Також тут присутні канали для дорослих і канали кінотематики. Абонентська плата складає 1790 руб/міс. Тарифний план «ТВОЇ Прем'єрний» з абонплатою 650 руб/міс відкриває доступ до великої колекції кіноканалів.

Огляд тарифів на послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»

Послуга «Інтерактивне ТБ» вимагає для своєї роботи підключення до інтернету від Ростелекому. Але є можливість отримати свободу у виборі інтернет-провайдера. Для цього рекомендується ознайомитись із послугою «Інтерактивне ТБ 2.0». Вона пропонує аналогічні можливості, але без прив'язки до Ростелекому – телеприставка вартістю 3990 рублів вміє працювати через будь-які канали зв'язку, як дротові, так і бездротові.

На вибір глядачів із Владивостока пропонуються такі тарифи:

  • Тарифний план «ТВІЙ Стартовий 2.0». Кількість каналів - близько 110 шт., Розмір щомісячного платежу - 320 руб/міс.
  • Тарифний план «ТВІЙ Оптимальний 2.0». Кількість каналів - близько 140 шт., Розмір щомісячного платежу - 420 руб/міс.
  • Тарифний план «ТВІЙ Просунутий 2.0». Кількість каналів – близько 160 шт., розмір щомісячного платежу – 620 руб/міс (найвигідніша пропозиція від Ростелекому).
  • Тарифний план «ТВІЙ Максимальний 2.0». Кількість каналів - близько 200 шт., Розмір щомісячного платежу - 1700 руб / міс.

Для підключення достатньо придбати телеприставку та укласти договір. Підключіть приставку до будь-якого інтернет-канала, плей-лист IPTV завантажиться в неї автоматично – на екрані телевізора з'явиться зображення. Ви можете взяти телеприставку на дачу або в далеку поїздку в межах РФ - відмінний спосіб не розлучатися з улюбленими телеканалами.

Огляд пакетних тарифних планів

Традиційні тарифи Ростелеком у Владивостоці пропонують абонентам досить вигідні умови обслуговування. Але є можливість зменшити витрати за рахунок використання пакетних тарифних планів – вони включають послуги інтернету та цифрового ТБ. Також вони нададуть абонентам приємні подарунки. Спочатку розглянемо пакетні тарифні плани для оптики:

  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуги «Нічне прискорення», «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», ключ для антивірусу на 1 місяць - Абонентська плата становить 800 руб / міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Інтернет до 60 Мбіт/сек», послуги «Нічне прискорення», «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», ключ для антивірусу на 1 місяць – абонентська плата становить 900 руб/міс (найвигідніша пропозиція).
  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Інтернет до 100 Мбіт/сек», послуги «Нічне прискорення», «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», ключ для антивірусу на 1 місяць - Абонентська плата складає 1100 руб / міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Інтернет до 150 Мбіт/сек» (тут застосовується технологія xPON), послуги «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», ключ для антивірусу на 1 місяць – абонентська плата становить 1500 руб/міс (найшвидкісніша пропозиція).
  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Ігровий» зі швидкістю до 150 Мбіт/сек (технологія xPON), послуги «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, велика добірка ігрових опцій - абонентська плата складає 1500 руб/міс.

Також у Владивостоці працюють аналогічні тарифні плани для підключення по телефонній лінії:

  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Інтернет до 5 Мбіт/сек», послуги «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», ключ для антивірусу на 1 місяць – абонентська плата складає 650 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, «Ігровий» зі швидкістю до 6 Мбіт/сек, послуги «Мультискрин» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс , велика добірка ігрових опцій - абонентська плата складає 1200 руб / міс.

У будь-який момент абоненти можуть підключити додаткові пакети телеканалів або додаткові послуги.

Огляд тарифів на міський телефон

Це засіб зв'язку залишатиметься на плаву ще дуже довго. Воно відрізняється якісним зв'язком та надійністю – по міському телефону можна розмовляти без електроенергії, використовуючи найпростіший телефон.Ростелеком підготував для абонентів із Владивостока недорогі тарифи на домашній телефон. Найпопулярніша пропозиція – це тарифний план «Безлімітний» з абонентською платою 510 руб/міс.Він включає безліміт на локальні номери.

Якщо ви часто здійснюєте дзвінки міжгородом, має сенс вибрати тариф «Безлімітна Росія». До нього включено необмежену кількість дзвінків по Владивостоку, Приморському краю та всій країні. Абонентська плата складає всього 590 руб/міс - всього 80 рублів різниці з попереднім тарифним планом.

Тарифний план «Вихідний день» - такий напівбезліміт з абонентською платою 340 руб/міс. Безлімітні дзвінки доступні лише у вихідні, а у будні дні діє щохвилинна тарифікація у розмірі 64 коп/хв. Це вигідна пропозиція для тих, хто працює за традиційним графіком з вихідними в суботу та неділю, і любить поговорити на уїк-енді по телефону.

Лімітовані тарифи для абонентів з Владивостока:

  • «Погодинний» – пакети хвилин відсутні, зв'язок коштує 64 коп/хв. Абонентська плата складає 195 руб/міс.
  • «Соціальний» – включає невеликий пакет на 100 хвилин, зв'язок понад пакет коштує 78 коп/хв. Розмір абонентської плати - 248 руб/міс.
  • «Комбінований» – вигідна альтернатива безліміту. Включає 280 хвилин локальних дзвінків за 340 руб/міс. Оплата понад пакет – 58 коп/хв.

Разом з будь-яким обраним тарифом можна замовити телефонний апарат – за 650 рублів або на виплат на рік по 60 руб/міс.

Огляд тарифів на мобільний зв'язок

Користуючись послугами стільникового зв'язку від Ростелекому, можна заощадити чимало грошей у своєму гаманці. Для цього оператор розробив недорогі збалансовані тарифи. Найдешевшим є тарифний план «Суперсимка Free». Він надається без абонентської плати, виклики по Владивостоку тарифікуються по 90 коп/хв.

Трафік порівняно дорогий – 15 рублів за кожні 10 витрачених мегабайт.

Пакетні тарифні плани Ростелекому для абонентів з Владивостока:

  • «Суперсимка S» – набір послуг включає 5 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів WhatsApp, ТамТам і Viber, безліміт для «ВКонтакті», «Однокласники» та Facebook, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні номери. Розмір абонентської плати - 7 руб/добу.
  • «Суперсимка M» – набір послуг включає 5 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів WhatsApp, ТамТам та Viber, безліміт для «ВКонтакті», «Однокласники» та Facebook, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні номери, 400 хвилин на номери Владивостока та Приморського краю, 50 SMS по всьому регіону. Розмір абонентської плати - 250 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – набір послуг включає 15 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів WhatsApp, ТамТам і Viber, безліміт для «ВКонтакті», «Однокласники» та Facebook, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні номери, 600 хвилин на дзвінки по всій Росії, 50 SMS по всьому регіону.Розмір абонентської плати – 400 руб/міс (популярна та найвигідніша пропозиція).
  • «Суперсимка XL» – набір послуг включає 30 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів WhatsApp, ТамТам і Viber, безліміт для «ВКонтакті», «Однокласники» та Facebook, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні трубки, 1200 хвилин на дзвінки по всій Росії, 50 SMS по всьому регіону. Розмір абонентської плати - 600 руб/міс.

Також розроблено два тарифні плани, що дозволяють розділити обсяг послуг з іншими абонентами зі створеної групи:

  • «На всіх L» – набір послуг включає 15 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів та соцмереж, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні телефони, 600 хвилин по РФ, 50 SMS по всьому регіону. Розмір абонентської плати - 400 руб/міс.
  • «На всіх XL» – набір послуг включає 30 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів та соцмереж, загальноросійський внутрішньомережевий безліміт на мобільні та стаціонарні номери, 1200 хвилин по РФ, 50 SMS по всьому регіону. Розмір абонентської плати - 600 руб/міс.

Замовте SIM-картки Ростелекому за телефоном 8-800-1000-800.

Тарифи для послуг «Розумний дім»

Система «Розумний дім» від Ростелекому дозволяє забезпечити безпеку квартири або приватного домоволодіння. Вона представлена ​​двома комплектами:

  • Базовий – включає основний контролер, а також датчики відкриття та руху. Повна вартість становить 11590 рублів, на виплат на 24 місяці – 600 руб/міс з початковим внеском 1300 рублей.
  • Розширений – включає основний контролер, а також датчики відкриття, руху, диму та протікання. Повна вартість становить 16990 рублів, на виплат на 24 місяці – 900 руб/міс з початковим внеском 1300 рублей.

Будь-який комплект легко розширюється додатковими датчиками – їх максимальна кількість може становити понад 200 шт. Контроль ведеться через інтернет-канал, за допомогою мобільного додатка. Також передбачено управління виконавчими пристроями.

Ще одна корисна послуга для розумного будинку – це «Відеонагляд». Вона забезпечує онлайн-контроль житла за допомогою невеликої відеокамери, що підключається до Інтернету. Камера чудово бачить у темряві за рахунок інфрачервоного підсвічування. Вона підключається до мережі 220 В, з'єднання з Інтернетом здійснюється через Wi-Fi. Для роботи послуги необхідний аккаунт в системі «Розумний дім» – саме туди додається куплена в найближчому офісі камера.

Особливості та переваги послуги «Відеоспостереження»:

  • Не вимагає витрат на монтаж та обслуговування.
  • Легкий контроль того, що відбувається в квартирі за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера з браузером.
  • Мінімальна абонентська плата - всього 300 руб/міс.
  • Легкість під'єднання відеокамери до інтернету.
  • Запис того, що відбувається в надійне хмарне сховище на серверах Ростелекому.
  • Термін зберігання записів – 7 днів.
  • Можливість робити вивантаження зі сховища – до 5 вивантажень на місяць, тривалість кожного запису становить до 30 хвилин.

Вартість обладнання становить 4990 рублів, у цю вартість вже входить абонентська плата на рік вперед. На цих умовах камеру може придбати будь-яка людина, навіть якщо вона користується інтернетом від іншого провайдера (жорсткої прив'язки до Ростелекому немає).

Для тих, що підключається або вже користується інтернетом від Ростелекому у Владивостоці, передбачено приємну розстрочку на 2 роки – по 300 руб/міс. Ця ж сума є абонентською платою.