Ростелеком у Хабаровську та Хабаровському краї: тарифи

Anonim

Вибираючи інтернет-провайдера, необхідно приділити увагу надійності компанії та її тарифам. Найбільший інтерес викликають великі оператори, їм чим конкурувати з новачками. У цьому огляді ми розглянемо тарифи Ростелеком у Хабаровську – цей провайдер тут є одним із найбільших. Він відкриє доступ до високошвидкісного інтернету, дозволить скористатися домашнім телефоном та цифровим ТБ. Давайте вивчимо всі розцінки, що діють у регіоні, і виявимо найвигідніші тарифні плани.

Підключення та обслуговування

Перш ніж ми почнемо розповідати про тарифи Ростелекому в Хабаровську, необхідно приділити трохи уваги діяльності оператора в даному регіоні. Ми розповімо про розташування офісів обслуговування, технології підключення та способи подання заявок.

Найпростіший спосіб подати заявку – відправити її через інтернет. Для цього у Ростелекому є власний сайт з каталогом послуг та тарифними планами. Оберіть потрібну послугу, уточніть тарифний план та заповніть просту електронну форму. У ній вказуються адреса підключення та контактні дані абонента. Далі вона потрапить на розгляд до технічних фахівців, які визначать наявність технічної можливості підключення за вказаною адресою.

Другий спосіб подання заявки на підключення послуг – за допомогою дзвінка на телефон техпідтримки Ростелекому 8-800-1000-800. Третій спосіб – звернутися до найближчого абонентського відділу та подати заявку письмово. Відразу ж розглянемо адреси та телефони фірмових офісів Ростелекому в Хабаровську та Хабаровському краї.

Офіси Хабаровської філії Ростелекому розташовуються за такими адресами:

  • Г. Хабаровськ, вул. Рокосовського, д. 18а.
  • Г. Хабаровськ, вул. Дзержинського, буд. 4.
  • Г. Хабаровськ, вул. Дикопольцева, буд. 10.
  • Рп. Сонячний, уд. Геологів, буд. 10.
  • Г. Комсомольськ-на-Амурі, вул. Ленінградська, буд. 54.
  • Г. Комсомольськ-на-Амурі, пр-т Миру, буд. 27.
  • Г. Миколаївськ-на-Амурі, вул. Александрова, буд. 12.
  • Г. Радянська Гавань, вул. Піонерська, буд. 10.
  • Рп. Ваніно, 4-я Лінія, буд. 1.

В офісах можна уточнити місцеві телефонні контакти – не виключено, що вони є. Федеральний номер техпідтримки Ростелекому – 8-800-1000-800. Він доступний для всіх регіонів, з мобільних та стаціонарних номерів, у цілодобовому режимі. Зверніть увагу, що в години пік з додзвоном можуть спостерігатися деякі складнощі - спробуйте подзвонити пізніше.

Система самообслуговування

Якісь проблеми з Ростелекомом можна вирішити за допомогою гарячої лінії, якісь – за допомогою звернення до найближчого офісу обслуговування. Але деякі завдання легко вирішуються без сторонньої допомоги. Для цього Ростелеком створив для абонентів Хабаровська та інших регіонів універсальний інструмент самообслуговування – це особистий кабінет. Його можливості:

  • Оперативна зміна тарифних планів.
  • Відключення та підключення послуг.
  • Підключення та відключення опцій.
  • Оплата з банківської картки або електронними грошима.
  • Перегляд грошових нарахувань.
  • Робота з бонусною програмою.
  • Перегляд щомісячних рахунків за використані послуги.
  • Проведення платіжних операцій на адресу інших організацій.

Особистий кабінет доступний у вигляді веб-інтерфейсу та у вигляді мобільного додатка для смартфонів та планшетних ПК.

Використовувані технології підключення

Оператор Ростелеком використовує в Хабаровському краї три технології підключення абонентів - по оптичних лініях, по телефонних лініях, через бездротові точки доступу Wi-Fi. Максимальну швидкість забезпечує оптика. Вона здатна працювати в будь-яких погодних умовах, не реагує на атмосферні опади, забезпечує пропускну здатність до 100 Мбіт/сек.

Телефонні лінії із застосуванням технології ADSL – це спосіб провести інтернет практично в будь-який телефонізований будинок. Обмеженням є максимальна довжина лінії (до 5-6 км. від найближчої АТС). Максимальна теоретична швидкість доступу становить до 24 Мбіт/сек, але в Хабаровську вона обмежена до 6 Мбіт/сек.

Державна програма з усунення цифрової нерівності в Хабаровському краї не діє, жодних точок доступу в дрібних населених пунктах немає.Зате в Хабаровську абонентам пропонується тимчасовий доступ до точок Wi-Fi від Ростелекому на швидкості до 512 кбіт/сек. Цієї швидкості вистачить хіба на серфінг – вона мала. Вартість з'єднання становить 70 руб/год.

Тарифи на інтернет

Інтернет-тарифи Ростелекому для абонентів з Хабаровська здатні задовольнити потреби будь-яких споживачів послуг зв'язку. При підключенні оптичної лінії мінімальна швидкість доступу становить 30 Мбіт/сек з абонентської платою 550 руб/міс. Вигідніший тариф запропонує швидкість до 50 Мбіт/сек за 750 руб/міс. Для найвибагливіших абонентів передбачено тариф на 90 Мбіт/сек з абонплатою 950 руб/міс. У вартість всіх базових тарифів входять ключ для антивірусної програми на 1 місяць та бездротовий роутер.

Тарифи Ростелеком у Хабаровську запропонують спеціальні умови підключення для справжніх шанувальників онлайн-ігор. Спеціально для них розроблено тарифний план «Ігровий».Швидкість на ньому становить до 100 Мбіт/сек, а подарунок геймерам пропонують численні ігрові доповнення. У поєднанні з безкоштовним бездротовим роутером все це задоволення обійдеться в 1000 руб/міс.

На території Хабаровська діють і помегабайтні тарифи, хоча їхні переваги тьмяніють на тлі найдешевших безлімітів. Тут передбачено оплату за зовнішній та внутрішній трафік. Перелік тарифів:

  • «Сіті L» - включає 4000 Мб за 800 руб/міс.
  • «Сіті M» - включає 2000 Мб за 600 руб/міс.
  • «Сіті S» - включає 1000 Мб за 400 руб/міс.

Оплата понад пакет становить 1 руб/Мб за зовнішній трафік і 20 коп/Мб за внутрішній трафік.

Для підключення по телефонній лінії розроблено два тарифні плани. Перший є базовим, розрахований на широку абонентську аудиторію.Швидкість доступу становить до 5 Мбіт/сек, у подарунок надається місячний ключ на антивірусний софт. Розмір абонплати - 450 руб/міс. Також передбачена пропозиція для ігроманів – це тарифний план «Ігровий» зі швидкістю до 6 Мбіт/сек, безкоштовним роутером та ігровими опціями. Розмір абонплати становить 1000 руб/міс.

Тарифи на цифрове ТБ

Переходимо до сучасного цифрового телебачення від Ростелекому, представленого двома варіантами. Перший варіант відрізняється прив'язкою до інтернет-каналу оператора – це послуга «Інтерактивне ТБ». Вона надає доступ більш ніж двом сотням телеканалів і архіву з фільмами та серіалами. Також абонентам доступні послуги «Караоке», «Мультискрин», «Мультирум» та «Керування переглядом».

Другий варіант – це послуга «Інтерактивне ТБ 2.0», яка відрізняється незалежністю від інтернет-каналів Ростелекому. Тобто трансляцію телеканалів у цифровому потоці здійснює Ростелеком, але телеприставка може підключатися через інтернет-канали будь-яких операторів зв'язку.Інформаційно-сервісні та розважальні можливості тут приблизно такі ж, як і в першому варіанті.

Тарифи для послуги «Інтерактивне ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» - добірка зі 133 телеканалів за 350 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» - добірка з 165 телеканалів за 450 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий» – добірка зі 189 телеканалів за 650 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» - добірка з 231 телеканалу за 1790 руб/міс.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» - понад 50 каналів тематики «кіно» за 650 руб/міс.

Тарифні плани для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – кількість телеканалів становить понад 100 шт., розмір абонплати – 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – кількість телеканалів становить понад 120 шт., розмір абонплати – 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – кількість телеканалів становить понад 140 шт., розмір абонплати – 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – кількість телеканалів становить понад 170 шт., розмір абонплати – 1700 руб/міс.

Для обох послуг передбачені додаткові пакети каналів та підписки з контентом – вони оплачуються окремо. Вартість найпростішої телеприставки для «Інтерактивного ТБ» складає від 3590 рублів (у тому числі за допомогою жорсткого диска, трансляцій у форматах HD та 3D). Вартість телеприставки для послуги "Інтерактивне ТБ 2.0" складає 3990 рублів. Плей-листи IPTV завантажуються в приставки в автоматичному режимі, жодних складних налаштувань для їх запуску не потрібно.

Пакети з інтернетом та ТВ

Зараз ми розповімо про вигідні пакетні тарифні плани Ростелеком для абонентів з Хабаровська. Вони включають дві послуги – інтернет і цифрове ТВЗа рахунок їх одночасного підключення знижується розмір щомісячної плати. Також абоненти отримують приємні подарунки у вигляді додаткових послуг та опцій.

Пакетні тарифи для підключення по оптиці:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 133 канали – оплата за місяць становить 800 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 133 канали – оплата за місяць становить 1000 руб/міс.
  • «Інтернет до 90 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 133 канали – оплата за місяць становить 1150 руб/міс.

На всіх тарифах, за винятком останнього, надаються подарункові послуги – це «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», «Нічне прискорення», «Мобільний помічник» та «Мультискрин». Ще один подарунок – це ключ для антивірусної програми з терміном дії 1 місяць.

Для абонентів з Хабаровська передбачено ще один пакетний тариф «Ігровий».Він забезпечує швидкість доступу до 100 Мбіт/сек та надає безліч безкоштовних доповнень для онлайн-іграшок. Також тариф включає послугу оренди телеприставки за 1 руб/міс, послугу «Мультискрин» для цифрового ТБ, а також послуги «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», «Нічне прискорення» та «Мобільний помічник». Розмір абонплати становить 1200 руб/міс.

Пакетні тарифні плани для підключення по телефонній лінії:

  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 133 телеканали, послуги «Мультискрин», «Мобільний помічник» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості» за 700 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 6 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 133 телеканали, послуги «Мультискрин», «Мобільний помічник» та «Скасування локальних обмежень на максимальній швидкості», оренда ТБ-приставки з додатковою абонплатою 1 руб/міс, безліч ігрових доповнень. Абонентська плата складає 1200 руб/міс.

За потреби ви завжди зможете підключити до обраного тарифного плану додаткові пакети послуг та телеканалів.

Тарифи на міський телефон

Для здійснення місцевих викликів абонентам з Хабаровська пропонуються три безліміти та три погодинних тарифи.

    «Безлімітний» - один з найпопулярніших тарифних планів з абонплатою 531 руб/міс. Він включає необмежену кількість дзвінків на місцеві телефонні номери. Аналогом йому є тарифний план «Абонентський», який працює на застарілих АТС Хабаровська.
  • «Безлімітна Росія» – відмінна пропозиція для тих, хто часто дзвонить в інші міста. Якщо ви вимовляєте міжгородом понад 30 хвилин на місяць, то цей тариф для вас. Він включає необмежену кількість дзвінків на стаціонарні телефони по всій Росії без зайвих лімітів і умов.Як додаток надаються 200 хвилин на будь-які російські мобільні номери. Розмір абонентської плати становить 590 руб/міс.
  • «Вихідний» – безліміт вихідного дня (працює і в дні державних свят) з абонентською платою 376 руб/міс. У будні вартість дзвінків по Хабаровську становить 64 коп/хв.
  • «Соціальний» - тарифний план на 100 включених хвилин за 269 руб/міс. Виклики понад пакет тарифікуються по 78 коп/хв.
  • «Комбінований» - тариф на 300 включених хвилин за 380 руб/міс. Дзвінки понад ліміт обійдуться в 58 коп/хв.
  • «Погодинний» – тарифний план з абонентською платою 216 руб/міс, без включених хвилин. Дзвінки по Хабаровську коштують 64 коп/хв.

Межгород на всіх тарифах оплачується окремо (крім тарифного плану «Безлімітна Росія»).

Тарифи на послугу «Відеоспостереження»

Ця послуга носить характер охоронної – вона створена для спостереження за будинками та квартирами (та іншою власною нерухомістю).Її суть проста - купуємо в офісах Ростелекому спеціальну відеокамеру, підключаємо її до інтернету, оплачуємо абонентську плату і спостерігаємо за тим, що відбувається в будинку через вічко камери. Для спостереження можна використовувати веб-інтерфейс системи «Розумний дім» або мобільний додаток від Ростелекому.

Особливості послуги та обладнання:

  • Придбане обладнання не потребує трудомісткого монтажу.
  • Налаштування обладнання займає не більше 20 хвилин.
  • Камера від Ростелекома чудово бачить у темряві за рахунок ІЧ-підсвічування.
  • Запис ведеться через інтернет у хмарне сховище.
  • Є можливість робити вивантаження зі сховища.
  • Можливість підключення до системи декількох камер.
Вартість обладнання складає 4990 рублів, в цю вартість вже входить рік безкоштовного обслуговування.Для роботи камери знадобиться інтернет-канал з вихідною швидкістю потоку від 512 кбіт/сек (не обов'язково від Ростелекому, можна від будь-якого іншого провайдера на ваш смак та гаманець). Для тих, хто підключається до послуг Ростелекому або вже ними користується, пропонується розстрочка на 2 роки по 300 руб/міс.

Ця ж сума є абонплатою за працездатність послуги.