Найвигідніші тарифи Ростелеком в Архангельську та Архангельській області

Anonim

У цьому огляді ми розповімо, як скористатися послугами Ростелеком в Архангельську та які тарифні плани пропонуються у цьому регіоні. Ви знайдете інформацію про діючі розцінки, офіси обслуговування, особистий кабінет і контактні дані. Ми надаємо інформацію виключно для абонентів з Архангельська - в інших населених пунктах регіону тарифи можуть відрізнятися в той чи інший бік.

Як підключитися до інтернету

Все просто – подаємо заявку в тому чи іншому вигляді, чекаємо на її розгляд, домовляємося про дату проведення робіт.Заявки подаються в офісах, телефоном або в електронному вигляді. Найпростіше подати її через сайт – вибираємо тарифний план для інтернету, вказуємо контактні дані та адресу, за якою виконуватиметься підключення до мережі. Наступний етап – це очікування, поки фахівці Ростелекому перевірять наявність технічної можливості.

Абоненти з Архангельська підключаються до Ростелекому двома способами – по телефонній або оптичній лінії. Оптика характеризується високою швидкістю, але невеликим рівнем розвитку. За цим каналом найчастіше підключаються абоненти, які проживають у багатоповерхівках, хоча лінії проводяться і в приватний сектор.

Тарифи для оптичної лінії:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – мінімальний тариф з абонплатою 585 руб/міс.
  • «Інтернет до 70 Мбіт/сек» – найвигідніший тарифний план з абонентською платою 690 руб/міс.
  • «Інтернет до 200 Мбіт/сек» – для тих, кому потрібна найвища швидкість доступу. Розмір абонентської плати становить 795 руб/міс.

При підключенні кожному абоненту виділяється безкоштовний оптичний термінал. Для організації бездротового доступу необхідно придбати роутер – власним коштом. Крім того, кожному новому користувачеві дарується ключ для антивірусної програми з терміном дії 1 місяць.

Спеціально для шанувальників онлайн-ігор Ростелеком розробив спеціалізований тариф. Він забезпечує швидкість до рекордних 250 Мбіт/сек за 860 руб/міс. Цього більш ніж достатньо для оперативного оновлення ігрових програм. У комплекті з тарифом поставляються ігрові опції та оптичний термінал.

Якщо в підключенні за оптикою відмовлено, абоненту можуть запропонувати підключення по телефонній лінії – повірте, це краще, ніж доступ через мережі, де є ліміти з трафіку та інші обмеження.Для переважної більшості абонентів достатньо базового тарифу зі швидкістю до 10 Мбіт/сек та абонплатою 550 руб/міс, для ігроманів створено тарифний план «Ігровий» зі швидкістю до 11 Мбіт/сек та ігровими опціями за 850 руб/міс.

Бездротовий доступ до мережі

Йдеться про програму з усунення цифрової нерівності, що діє майже на всій території РФ. Вона дозволяє підключитися до інтернету абсолютно безкоштовно – достатньо лише зареєструватись в особистому кабінеті, підключити універсальну послугу зв'язку та правильно налаштувати обладнання. Доступ здійснюється через точки Wi-Fi, що встановлюються в населених пунктах, які населяють до 500 осіб.

Як підключити цифрове ТБ

Телевізійні тарифи Ростелеком в Архангельську відкривають доступ до високоякісного ТБ та допоміжних послуг – це інформаційні та розважальні сервіси, «Мультирум», онлайн-архів з фільмами та серіалами, караоке та управління переглядом.Саме цифрове ТБ реалізовано двома варіантами. Перший варіант передбачає підключення обладнання через канали Ростелекому. Другий варіант відрізняється незалежністю – телеприставка може бути підключена через будь-якого провайдера.

Перша послуга отримала назву «Інтерактивне ТБ». Її перевага – гарантована висока якість зображення. На вибір абонентів подано п'ять тарифних планів. Наймолодший варіант називається "ТВІЙ Стартовий" і включає 131 канал з абонентською платою 320 руб/міс. Слідом за ним йде тарифний план «ТВІЙ Оптимальний» на 163 телеканали з абонплатою 420 руб/міс.

Найвигідніший тарифний план називається «ТВИЙ Просунутий», він включає 193 телеканали з абонентською платою 620 руб/міс. Тариф «ТВІЙ Максимальний» увібрав у себе 235 каналів, у тому числі з категорії 18+. Розмір абонентської плати становить 1700 руб/міс. Для любителів кіно та серіалів розроблено спеціальне рішення – це тарифний план «ТВОЇ Прем'єрний» з абонплатою 620 руб/міс.

Друга послуга називається «Інтерактивне ТБ 2.0» і включає альтернативний набір тарифних планів:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – для невибагливого глядача, включає близько 110 каналів. Розмір щомісячного платежу - 320 рублів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – майже 140 каналів для широкої глядацької аудиторії, розмір абонентської плати – 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – оптимальне рішення щодо кількості каналів та абонплати, майже 165 телеканалів за 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – повноважне рішення для вимогливого глядача, майже дві сотні каналів за 1700 руб/міс.

Крім того, обидві послуги передбачають можливість підключення додаткових добірок каналів – вони оплачуються за окремим прайсом.

Пакетні тарифні плани

Тарифи на інтернет в Архангельській області вигідніші, ніж в інших регіонах - позначаються високі швидкості, що досягають чверті гігабіту. Але витрати на інтернет та ТБ можна зробити нижчими, якщо скористатися пакетними тарифними планами. Вони включають добірки базових і додаткових послуг зі зниженою сумарною абонентською платою.

Пакетні тарифи поділяються на дві категорії – для підключення по телефону або оптиці. Тарифні плани для оптичних ліній:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» з послугою «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, послуга «Мультискрин» та безкоштовний оптичний термінал – розмір щомісячного платежу становить 845 руб/міс.
  • «Інтернет до 70 Мбіт/сек» з послугою «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, послуга «Мультискрин» та безкоштовний оптичний термінал, послуга оренди ТБ-приставки за 20 руб/міс – розмір щомісячного платежу складає 900 руб/міс (найвигідніша пропозиція).
  • «Інтернет до 200 Мбіт/сек» (із застосуванням технології xPON) з послугою «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, послуга «Мультискрин» та безкоштовний оптичний термінал, послуга оренди ТБ-приставки за 20 руб/ міс - розмір щомісячного платежу становить 950 руб/міс.
  • «Ігровий» на 250 Мбіт/сек, послуга «Інтерактивне ТБ» на 131 канал, послуга «Мультискрин», телеприставка за 20 руб/міс, добірка ігрових опцій – розмір абонентської плати становить 1120 руб/міс .

Тарифні плани для телефонної лінії:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» з послугою «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, послуга «Мультискрин» – розмір щомісячного платежу становить 760 руб/міс.
  • «Ігровий» на 11 Мбіт/сек з послугою «Інтерактивне ТБ» на 131 телеканал, послуга «Мультискрин», подарунковий ключ для антивірусу – розмір щомісячного платежу становить 1110 руб/міс.

Пакетні тарифи вигідніші, ніж прості – обов'язково скористайтеся ними, якщо плануєте підключатися до Ростелекому.

Як підключити міський телефон

Подача заявок на підключення домашнього телефону нічим не відрізняється від подання заявок на підключення інтернету – ви можете зробити це в офісі, по телефону гарячої лінії або в режимі онлайн.На вибір абонентів підготовлено сім тарифних планів:

  • «Погодинний» - з мінімальною абонентською платою, що дорівнює 190 руб/міс. Включених хвилин на тарифі немає, тарифікація дзвінків по Архангельську щохвилини – 62 коп/хв.
  • «Комбінований 100» – тарифний план з невеликим пакетом зі 100 хвилин. Розмір абонентської плати становить 238 руб/міс. При вичерпанні пакета встановлюється щохвилинна тарифікація у розмірі 74 коп/хв.
  • «Комбінований 300» – тарифний план з невеликим пакетом із 300 хвилин. Розмір абонентської плати становить 370 руб/міс. При вичерпанні пакета встановлюється щохвилинна тарифікація у розмірі 54 коп/хв.
  • «Безлімітний» – традиційний тарифний план з безлімітом по Архангельську. Розмір абонентської плати становить 450 руб/міс, кількість локальних викликів не обмежена.
  • «Абонентський» – аналог попереднього тарифу, але із зменшеною до 370 руб/міс абонентської платою. Тариф діє лише на застарілих телефонних станціях, які не вміють вести посекундну тарифікацію дзвінків.
  • «Безлімітна Росія» – найпросунутіший тарифний план з безлімітним міжміським. Телефонуйте по Архангельську, до Москви, Владивостока, Магадану та інших російських міст у необмеженому режимі. Розмір абонентської плати становить 520 руб/міс. Приємний бонус – до 200 хвилин для дзвінків на будь-які російські мобільні номери.
  • «Вихідний» – спеціальний тариф для тих, хто проводить вихідні дні вдома. Адже саме цими днями для абонентів працює локальний безліміт по Архангельську. З понеділка по п'ятницю діє щохвилинна тарифікація 66 коп/хв.Крім того, безлімітка включається у дні державних свят.

Вибирайте відповідний тарифний план та підключайтеся.

Як підключитися до стільникової мережі

Мало хто знає, що Ростелеком надає своїм існуючим клієнтам доступ до недорогого мобільного зв'язку – за цінами вона можна порівняти хіба що з Теле2 (власне, Ростелеком використовує технічні потужності Теле2, будучи власником цього бренду). На вибір абонентів подано тарифи з абонплатою та без неї. Розглянемо їх докладніше.

Тариф без абонентської плати називається «Суперсимка FREE». Його не можна назвати найвигіднішим – він створений для тих, хто практично не користується мобільним телефоном, але завжди хоче залишатися на зв'язку. Вартість дзвінків по Архангельську та Архангельській області складає 1 руб/хв, як на мобільні, так і на стаціонарні номери. Інтернет-трафік тарифікується по 15 рублів за кожні 10 Мб.

Тарифні плани з абонентською платою з лінійки «Суперсимка»:

  • «Суперсимка S» з абонентською платою 7 руб/добу. Наповнення тарифного плану – безліміт всередині мережі по всій країні, 5 Гб мобільного трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж.
  • «Суперсимка M» з абонентською платою 199 руб/міс. Наповнення тарифного плану – безліміт всередині мережі по всій країні, 150 хвилин по Архангельській області, 1 Гб мобільного трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж, 50 SMS по регіону.
  • «Суперсимка L» з абонентською платою 299 руб/міс. Наповнення тарифного плану – безліміт всередині мережі по всій країні, 300 хвилин по Архангельській області, 10 Гб мобільного трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж, 50 SMS по регіону.
  • «Суперсимка XL» з абонентською платою 499 руб/міс. Наповнення тарифного плану – безліміт всередині мережі по всій країні, 550 хвилин по Архангельській області, 15 Гб мобільного трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж, 50 SMS по регіону.

Тарифні плани з абонентською платою з лінійки «На всіх» відрізняються тим, що увімкненими хвилинами та гігабайтами можна поділитися з іншими користувачами, створивши групу. Усього представлено два тарифи:

  • «На всіх L» з абонентською платою 299 руб/міс. Включені послуги – безліміт в мережі по всій країні, 300 хвилин по Архангельській області, 10 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж, 50 SMS по регіону.
  • «На всіх XL» з абонентською платою 499 руб/міс. Включені послуги – безліміт всередині мережі по всій країні, 550 хвилин по Архангельській області, 15 Гб інтернет-трафіку, безліміт для месенджерів, безліміт для соціальних мереж, 50 SMS по регіону.

Зверніть увагу, що на всіх тарифах передбачено автоматичне перенесення залишків на наступний місяць. Також можливий обмін невикористаних хвилин на гігабайти інтернет-трафіку.

Як підключити послугу «Відеоспостереження»

В архангельській філії Ростелекому діє послуга «Відеоспостереження». Вона створена спеціально для домашнього вжитку. Суть системи – організація спостереження над житлом. Запис даних здійснюється у хмарне сховище Ростелекому, без будь-яких відеореєстраторів та карт пам'яті. Для запуску системи необхідно:

  • Придбати в офісі оператора спеціальну відеокамеру.
  • Встановити камеру в будинку чи квартирі.
  • Зареєструватися на сайті «Розумний дім».
  • Підключити камеру до інтернету через Wi-Fi згідно з інструкцією.
  • При необхідності внести абонентську плату.

Систему запущено, що відбувається перед об'єктивом записується в хмарне сховище. Передбачено онлайн-контроль камери за допомогою мобільного додатка або сайту «Розумний дім».Також є можливість організувати охоронні зони, підключити до системи кілька відеокамер.

Ключові особливості та переваги системи відеоспостереження Ростелекому:

  • Надійність зберігання даних – вони зберігаються на серверах оператора.
  • Низькі вимоги до інтернет-каналу – від 512 кбіт/сек.
  • Можливість підключення через будь-якого провайдера.
  • Можливість роботи камери в нічний час за рахунок ІЧ-підсвічування.
  • Не потрібні складні монтажні роботи.
  • Відправка тривожних сповіщень на мобільний телефон.
  • Оперативна доставка камери кур'єром.

Якщо ви підключаєте послуги Ростелекому або вже користуєтеся ними, ви можете придбати камеру на виплат на 2 роки - щомісячний платіж складе 300 рублів. Ця сума є абонентської платою.Для решти покупців вартість камери складе 4990 рублів, в цю суму вже включений рік безкоштовного обслуговування.

Обслуговування абонентів

Поміняти тарифний план або підключити додаткові послуги на Ростелекомі дуже легко – для цього існує особистий кабінет. Вхід до системи можливий після попередньої реєстрації, яка займає кілька хвилин. Після реєстрації в особистий кабінет додаються послуги, що використовуються - тепер ними можна керувати.

Для вирішення складних завдань слід зателефонувати за телефоном техпідтримки 8-800-1000-800. Він працює у цілодобовому режимі – тут доступні автоматизовані сервіси та допомога консультантів. Також ви можете звернутися за допомогою до найближчого абонентського відділу. Представимо адреси офіційних офісів у вигляді списку:

  • Г. Архангельськ, пр-т Ломоносова, буд. 144.
  • Г. Архангельськ, пр-д Пріорова, буд. 4.
  • Г. Сєвєродвінськ, пр-т Праці, буд. 18.
  • Г. Сєвєродвінськ, вул. Кирилкіна, д. 8а.
  • Г. Котлас, вул. Невського, буд. 18.
  • Г. Новодвінськ, вул. Ворошилова, 18.
  • Г. Мирний, вул. Недєліна, д. 29.

Жителям населених пунктів Коряжма та Вельськ слід звертатися до офісів із вищезазначеного списку. Уточнити графік роботи ви зможете на офіційному сайті Ростелекому. .

Оплата послуг Ростелекому здійснюється через банкомати, платіжні та банківські термінали. При здійсненні платежів у банкоматах Ощадбанку може знадобитися код регіону – 29. У нових платіжних цей код не використовується, оскільки кожна послуга, що оплачується, ідентифікується окремим числовим кодом.