Ростелеком в Елісті та всій Калмикії: тарифи

Anonim

Ростелеком проникнув всюди – його мережі обплутали всю Росію, відкриваючи доступ до сучасних послуг зв'язку та високошвидкісного інтернету. Його хвалять і лають, але продовжують користуватися всіма його можливостями. У цьому огляді ми розглянемо, як працює Ростелеком в Елісті – де розташовуються офіси провайдера, як оформити підключення, які тарифні плани пропонують абоненти.

Адреси офісів та контакти

У кожного провайдера є мережа власних офісів. Є вони й у Ростелекому. Раніше вони називалися вузлами зв'язку чи абонентськими відділами. Тепер вони змінили назву на більш модне - офіси обслуговування. У Калмикії вони розташовуються за такими адресами:

  • Г. Еліста, вул. В. І. Леніна, буд. 255.
  • С. Троїцьке, вул. 40-річчя Жовтня, буд. 2.
  • Г. Лагань, вул. Радянська, буд. 66.

Негусто, але й населених пунктів у Калмикії мало.

Єдиний телефон служби підтримки Ростелекому в Калмикії та Елісті – 8-800-1000-800. Він працює у цілодобовому режимі, приймаючи дзвінки абонентів з тих чи інших питань. Тут даються консультації щодо запропонованих послуг, приймаються претензії та заявки на ремонт. Крім консультантів, на лінії працює безліч автоматизованих сервісів.

Підключення та обслуговування

Ростелеком в Калмикії приймає заявки на підключення трьома способами - вибирайте будь-який, який сподобається. Спосіб перший – залиште заявку на офіційному сайті. Виберіть послугу та тариф, вкажіть контактні дані та адресу підключення.Спосіб другий – зателефонуйте до техпідтримки Ростелекому 8-800-1000-800 і залиште заявку в голосовому режимі. Заодно ви зможете отримати відповіді на запитання. Спосіб третій – відвідайте найближчий офіс та подайте заявку через нього.

Обслуговування абонентів здійснюється через ту саму техпідтримку за номером 8-800-1000-800. Особливо складні питання, наприклад, що стосуються перерахунку, вирішуються виключно в офісі після пред'явлення паспорта. Частина завдань допоможе вирішити особистий кабінет. Вхід до нього знаходиться на сайті Ростелекому. Зареєструйтесь у ньому, вказавши бажані логін та пароль, додайте підключені послуги та керуйте ними без сторонньої допомоги.

Використані технології доступу

У Калмикії працює державна програма з усунення цифрової нерівності. Її суть – дати людям із невеликих населених пунктів повноцінний доступ до Інтернету. Дротові провайдери сюди не прийдуть, а стільникові оператори не особливо прагнуть налагоджувати мовлення в 3G або 4G.Програма діє у населених пунктах із кількістю жителів до 500 осіб, використовуючи для організації доступу технологію Wi-Fi. Послуги інтернету надаються абсолютно безкоштовно, потрібне попереднє настроювання обладнання з реєстрацією абонента в особистому кабінеті.

Абонентів Ростелекому з самої Елісти підключають по оптиці або телефонним лініям. Перший варіант відрізняється високою швидкістю доступу та стабільністю зв'язку. Щодо телефонних ліній, то швидкості тут невисокі. Зате телефон можна провести там, куди оптика дійде ще не скоро (якщо взагалі дійде колись).

Тарифні плани на інтернет

Базовим тарифним планом при підключенні по телефонній лінії є Інтернет до 100 Мбіт/сек. Абонентська плата на ньому становить 650 руб/міс, у подарунок надається ключ для антивірусної програми з терміном дії один місяць. Для тих, хто проводить дозвілля за онлайн-іграми, передбачено тарифний план «Ігровий».Швидкість інтернету на ньому становить до 100 Мбіт/сек, у подарунок пропонують ігрові опції. Також є можливість орендувати роутер із оплатою 1 руб/міс. Розмір абонентської плати - 850 руб/міс.

У Калмикії розвинене підключення по ADSL – монтаж оптики відрізняється дорожнечею, також є ряд технічних складнощів для її розвитку. Тому більшість абонентів підключається по домашньому телефону. На вибір абонентів подано такі тарифні плани:

  • «Інтернет до 3 Мбіт/сек» - з абонентською платою 450 руб/міс.
  • «Інтернет до 5 Мбіт/сек» - з абонентською платою 550 руб/міс.
  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» - з абонентською платою 600 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» - з абонентською платою 650 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 15 Мбіт/сек, ігрові опції та оренда роутера - з абонентською платою 500 руб/міс.

Виберіть відповідний варіант і підключайтеся.

Цифрове ТБ від Ростелекому – тарифи

Цифрове телебачення від Ростелекома представлене двома незалежними послугами з подібним функціоналом. Необхідність дублювати їх викликана тим, що обидві послуги розраховані на різну аудиторію. «Інтерактивне ТБ» створено для тих, хто дивиться телевізор тільки вдома. хоче розлучатися з улюбленими каналами навіть на дачі - вона не прив'язана до каналів Ростелекому.

Загальні можливості обох послуг:

  • Понад 200 телеканалів різної спрямованості.
  • Доступ до архівів з фільмами та серіалами.
  • Мультискрин – послідовний перегляд на кількох екранах.
  • Батьківський контроль.
  • Караоке – для любителів співати.
  • Управління переглядом – перемотування, пауза, запис ефірних трансляцій.

Також присутні додаткові пакети каналів, що оплачуються окремо від тарифів.

Тарифні плани для послуги «Інтерактивне ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» – підійде для початкового ознайомлення з послугою. Включає 130 телеканалів з абонентською платою 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – рішення для більшості. Включає 157 телеканалів з абонентською платою 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий» – для любителів ТБ. Включає 188 каналів з абонентською платою 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» – для найактивніших глядачів. Включає 227 телеканалів з абонентською платою 1700 руб/міс.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – спеціально для любителів кіно. Включає понад 50 кіноканалів з абонентською платою 620 руб/міс.

Для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» розроблено окремі тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – добірка понад 100 каналів для невимогливих абонентів. Розмір абонентської плати становить 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – добірка з понад 120 каналів для більшості глядачів. Розмір абонентської плати становить 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – добірка з понад 150 каналів для любителів клацати пультом у пошуках цікавої телепередачі. Розмір абонентської плати становить 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – тарифний план для вимогливих глядачів. Більше 170 каналів з абонентською платою 1700 руб/міс.

Для підключення заповніть заявку на сайті або зателефонуйте за номером 8-800-1000-800.

Тарифи на домашній телефон

Міський телефон має масу плюсів – це дешеве міжмісто, незалежність від електромережі (при використанні простого телефонного апарату), завжди чистий зв'язок, безпека для користувачів.Є і мінуси, але мова піде не про них, а про діючі тарифні плани для абонентів з Елісти. Для початку ми розглянемо три безлімітні тарифи:

  • «Безлімітний» - з абонентською платою 390 руб/міс. Тарифний план включає необмежену кількість хвилин для дзвінків по Елісті. На старих телефонних станціях діє його аналог – тариф «Абонентський» з абонплатою 286 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» – найцікавіша пропозиція від Ростелекому. Дозволяє дзвонити по Елісті та міжгороду, не обмежуючи себе у дзвінках – на тарифі діє безліміт. Абонентська плата складає 540 руб/міс.
  • «Вихідний» – безліміт у суботу та неділю, а також у дні державних свят. У будні дні вартість розмов по Елісті складає 44 коп/хв.

Также Ростелеком передбачив три лімітовані тарифи:

  • «Погодинний» - з абонентською платою 163 руб/міс. Включені хвилини відсутні, зв'язок по Елісті коштує 48 коп/хв.
  • «Соціальний» - з абонентською платою 192 руб/міс. Включає 100 хвилин по Елісті, хвилини понад пакет стоять по 60 коп/хв.
  • «Комбінований» - з абонентською платою 286 руб/міс. Включає 333 хвилини по Елісті, хвилини понад пакет стоять по 42 коп / хв.

Звертаємо вашу увагу, що телефонний зв'язок в Елісті та Калмикії одна з найдешевших країн.

Підключаємо послуги пакетами

Ростелеком дає можливість жителям Елісти заощадить на абонентській платі. Для цього необхідно скористатися одним із пакетних тарифних планів. Вони дозволяють підключити одразу дві чи три послуги – інтернет, телебачення та домашній телефон. Тарифні плани поділяються на дві групи – для підключення по оптиці та для підключення по телефонній лінії.

Тарифні плани для оптичного каналу з двома послугами:

  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», подарунковий антивірус на місяць – розмір абонентської плати становить 700 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 50 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – розмір абонентської плати становить 800 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 100 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – розмір абонентської плати становить 900 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, подарункові ігрові опції для онлайн-ігор – розмір абонентської плати становить 1050 руб/міс.

Тарифні плани для оптичного каналу з трьома послугами:

  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний» – розмір абонентської плати становить 750 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 50 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний» – розмір абонентської плати становить 850 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 100 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Нуля всередині мережі 2016» для міжмісця – розмір абонентської плати становить 950 руб/міс.

Тарифні плани для телефонної лінії з двома послугами:

  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 3 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», подарунковий антивірус на місяць – розмір абонплати становить 700 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 5 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – розмір абонплати становить 800 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 10 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс – розмір абонплати становить 900 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Ігровий» зі швидкістю до 15 Мбіт/сек, послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, подарункові ігрові опції для онлайн-ігор – розмір абонплати становить 1050 руб/міс.

Тарифні плани для телефонної лінії з трьома послугами:

  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 3 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний» – розмір абонентської плати становить 750 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 5 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний» – розмір абонентської плати становить 850 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 130 каналів, «Інтернет до 10 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», домашній телефон з тарифом «Погодинний», послуга «Нуля всередині мережі 2016» для міжмісця – розмір абонентської плати становить 950 руб/міс.

Пакетні тарифні плани забезпечують розумну економію на абонентській платі.

Послуга «Відеоспостереження»

Проста відеокамера з нічним інфрачервоним підсвічуванням, інтернет-канал зі швидкістю не менше 512 кбіт/сек та 20 хвилин вільного часу – домашня система відеоспостереження повністю готоваА реалізується вона за допомогою новітньої послуги від оператора Ростелеком. Це послуга «Відеоспостереження» із записом у хмарне сховище.

Для повноцінної роботи системи відеоспостереження вам знадобляться:

  • Спеціальна відеокамера, куплена в офісі Ростелекому в Елісті.
  • Інтернет зі швидкістю вихідного каналу не менше 512 кбіт/сек (підходить будь-який провайдер).
  • Бездротова мережа Wi-Fi.
  • Розетка з напругою 220 вольт.
  • Акаунт на сайті «Розумний дім».
  • Смартфон з фірмовим додатком.

Купуємо відеокамеру, реєструємо обліковий запис, додаємо в нього камеру, проводимо початкові налаштування. Встановлюємо камеру в потрібній точці будинку або квартири, підключаємо її до точки доступу Wi-Fi, завантажуємо на смартфон додаток «Розумний дім» від Ростелекому. Тепер ви можете контролювати своє житло з будь-якої точки світу.Те, що відбувається перед камерою, пишеться на сервері оператора, згодом зі сховища можна робити вивантаження.

Умови купівлі камери:

  • За повну вартість - ціна складе 4990 рублів, сюди ж входить рік безкоштовного обслуговування
  • В розстрочку - по 300 руб/міс протягом двох років (тільки для клієнтів Ростелекому з Елісти, що діють або знову підключаються).

Абонентська плата після вичерпання оплаченого періоду становить 300 руб/міс.