Обираємо тарифи Ростелеком у Новосибірську та Новосибірській області

Anonim

Новосибірськ є одним з найбільших міст Росії. У ньому працює безліч провайдерів, у тому числі й Ростелеком. Його послугами користуються десятки тисяч абонентів у всьому мегаполісі. Тарифні плани Ростелеком у Новосибірську дозволяють підключитися до інтернету на швидкості до 200 Мбіт/сек та отримати доступ до десятків телевізійних каналів. Також у регіоні здійснюється підключення до власної мобільної мережі оператора.

Послуги, що надаються

Новосибірська філія Ростелеком відкриває перед абонентами широкий спектр послуг зв'язку:

  • Високошвидкісний інтернет – з використанням оптичних ліній зв'язку та технології ADSL.
  • Доступ до інтернету через Wi-Fi – у невеликих населених пунктах, в рамках програми з усунення цифрової нерівності.
  • Цифрове ТБ – у його рамках абонентам Ростелеком з Новосибірська надаються послуги «Інтерактивне ТБ» та «Інтерактивне ТБ 2.0».
  • Мобільний зв'язок – за найдоступнішими цінами в регіоні.
  • Розумний будинок - онлайн-контроль над вашим житлом.
  • Відеоспостереження – ще одна охоронна послуга.
  • Міський телефон – класичний нестарий засіб зв'язку.

Ціни в регіоні більш ніж доступні – можна підключатися.

Як подати заявку

У XXI столітті заявки на підключення подаються в електронному вигляді.Робиться це через офіційний сайт Ростелекому. Виберіть потрібну послугу, перейдіть до форми заявки, вкажіть контактний номер телефону та адресу підключення. Дочекайте розгляду заявки та отримайте відповідь – якщо вона буде позитивною, домовтеся про дату проведення технічних робіт.

Існують і більш традиційні способи подання заявок на підключення. Спосіб перший - звернутися до найближчого офісу обслуговування Ростелекому в Новосибірську. Їхній список буде представлений нижче. Звертаючись до офісу, не забудьте прихопити з собою паспорт. Спосіб другий – зателефонуйте оператору 8-800-1000-800 і подайте заявку в голосовому режимі.

Адреси офісів обслуговування

Багато питань, що стосуються технічних та фінансових питань, можна вирішити саме тут. Наприклад, до офісів звертаються з проблем з тарифікацією послуг. Тут можна подати письмову претензію або заяву на перерахунок, поговорити з питань постійних поломок на лініях зв'язку, що використовуються.Якщо потрібно відключити домашній телефон, звертайтеся саме сюди.

Адреси офісів Ростелекому в Новосибірську та Новосибірській області:

  • Г. Новосибірськ, вул. Новорічна, буд. 26.
  • Г. Новосибірськ, вул. Леніна, буд. 5.
  • Г. Новосибірськ, вул. Вокзальна магістраль, буд. 2.
  • Г. Новосибірськ, вул. Орджонікідзе, буд. 18.
  • Г. Новосибірськ, вул. Тролейна, д. 130а.
  • Г. Новосибірськ, вул. Карла Маркса, буд. 7.
  • Г. Новосибірськ, ш. Гусинобородське, буд. 20.
  • Г. Новосибірськ, вул. Ілліча, буд. 8.
  • Г. Бердськ, вул. Леніна, буд. 67.
  • Г. Іскітім, мкр. Індустріальний, буд. 42.
  • Г. Карасук, вул. Жовтнева, буд. 75.
  • Г. Татарськ, вул. Леніна, буд. 55.
  • Г. Куйбишів, вул. Куйбишева, 19.
  • Г. Барабінськ, вул. Ульянівська, буд. 60.

За цими ж адресами слід звертатися колишнім абонентам провайдера Вебстрім, викупленого Ростелекомом. Такого поняття, як «адреса головного офісу», у регіоні не існує – всі абонентські відділи рівнозначні.

Контактний телефон

Техпідтримка Ростелекому знаходиться за контактним номером 8-800-1000-800. Довідкова працює у цілодобовому режимі – тут відповідають консультанти та діють автоматизовані сервіси. Зверніться сюди, якщо ви маєте проблеми зі зв'язком або з роботою лінії. Номери із сегменту 8 800 безкоштовні, дзвонити по них можна як зі стаціонарних, так і з мобільних телефонів будь-яких операторів.

Сервіс самообслуговування

Система ІСПА від Ростелекома припинила своє існування. Вона застаріла та не відповідає сучасним вимогам.Замість неї було запущено єдиний особистий кабінет фізичної особи – він доступний абонентам всіх регіонів Росії і має єдиний інтерфейс. Можливості особистого кабінету:

  • Самостійна зміна тарифних планів.
  • Підключення та відключення додаткових послуг.
  • Обмін бонусних балів.
  • Робота з деталізацією та статистичною інформацією.
  • Оплата послуг банківською карткою або через Яндекс.Гроші.

Для роботи з системою необхідно пройти попередню реєстрацію – це займе не більше кількох хвилин. При реєстрації в ЛК вкажіть номер мобільного телефону (або електронну адресу), задайте пароль. Після завершення процедури додайте в кабінет послуги, що використовуються – тепер ними можна керувати.

Читання відгуків про Ростелеком може показати, що оператор не стежить за якістю своїх послуг.Але сприймати відгуки як істину не можна – часто написані на емоціях і несуть у собі брехню. Для перевірки швидкості рекомендуємо вам відразу ж після підключення скористатися сервісом Speedtest – він покаже швидкість відправлення та прийняття інформації.

Як оплатити послуги зв'язку

Проще всього оплатити послуги зв'язку через мобільний додаток Ростелекому або особистий кабінет. Тут приймаються карти будь-яких російських банків. Ще один простий спосіб - відправити платіж через всюдисущі банкомати Ощадбанку. Код регіону для оплати за старими шаблонами – 54, у нових шаблонах з використанням УІД він не потрібен.

Оплата банківською карткою можлива через банківські термінали та системи онлайн-банкінгу. Також цей функціонал підтримується і платіжною системою Яндекс.Гроші – тут можна розплатитися карткою чи коштами із внутрішнього гаманця.При використанні платіжних терміналів, що знаходяться в магазинах і на станціях метрополітену, на вас чекатиме висока комісія – аж до 5-8%.

Доступ в інтернет – тарифні плани

Тарифи Ростелеком у Новосибірську запропонують абонентам відмінні умови для підключення до інтернету. Максимальна швидкість оптики становить до 200 Мбіт/сек, по телефонних лініях – до 8 Мбіт/сек. Кінцева швидкість залежить від якості ліній та завантаженості інших вузлів. Найвища швидкість – на оптиці.

Оптичні лінії хороші своїми тарифами – у порівнянні з ADSL вони неймовірно вигідні. Тариф «Інтернет до 15 Мбіт/сек» є наймолодшим, він підійде невимогливим абонентам. Розмір абонентської плати становитиме 450 руб/міс. Більш вимогливим користувачам рекомендується доплатити ще сотню і отримати швидкість до 50 Мбіт/сек за 550 руб/міс.

Високі швидкості доступні на тарифах «Інтернет до 100 Мбіт/сек» з абонплатою 650 руб/міс та «Інтернет до 200 Мбіт/сек» з абонплатою 750 руб/міс.В останньому випадку оптика проводиться прямо у квартиру. Для ігроманів, які не вилазять із онлайн-іграшок, створено тарифний план «Ігровий» – ті ж 200 Мбіт/сек, але з додатковими ігровими опціями. Розмір щомісячного платежу становить 850 руб/міс. Додатковий бонус – оренда роутера всього за 1 рубль.

Тарифні плани для ADSL – це «Інтернет до 8 Мбіт/сек» за 350 руб/міс та «Ігровий» з аналогічною швидкістю, але вже за 850 руб/міс. У подарунок на «Ігровому» надаються ігрові опції.

Тарифи на цифрове телебачення

Ростелеком піклується про своїх абонентів і пропонує їм послуги, яких вони потребують. Для домосідів приготовлено «Інтерактивне ТБ» – це сучасне цифрове телебачення з керуванням переглядом, можливістю послідовного перегляду на кількох екранах одного і того ж контенту, батьківським контролем, мультирумом, доступом до бібліотеки з серіалами та фільмами, а також послугою караоке.

Для мандрівників та дачників створено послугу «Інтерактивне ТБ 2.0». Вона відрізняється тим, що може працювати з різними провайдерами, у тому числі через мобільний інтернет - підключення виконується кабелем або Wi-Fi. За сервісними можливостями воно нічим не поступається "Інтерактивному ТБ" - тільки приставка потрібна інша. Та й тарифи трохи різняться.

Зверніть увагу, що актуальний плей-лист із каналами завантажується в приставки Ростелекому самостійно. Для перегляду на комп'ютері IPTV Player не потрібен – достатньо відвідати ресурс https://itv.rt.ru/.

Тарифні плани для «Інтерактивного ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» – пропозиція включає 124 телеканали. Оплата - 320 рублів щомісяця.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – пропозиція включає 156 телеканалів. Оплата – 420 рублів щомісяця. Сюди додано музичні, дитячі та спортивні канали.
  • «ТВІЙ Просунутий» – пропозиція включає 187 телеканалів. Оплата – 620 рублів щомісяця. Цікавий пакет для всієї родини.
  • «ТВІЙ Максимальний» – пропозиція включає 124 телеканали. Оплата - 1700 рублів щомісяця. Тариф розрахований на широке коло глядачів, від дітей до дорослих. До його складу включені канали з фільмами і для дорослих, також тут дуже багато HD-каналів.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – пропозиція включає понад 50 телеканалів. Оплата – 620 рублів щомісяця. Частина каналів - федеральні, інші - на тему кіно.

Якщо потрібні додаткові канали, підключіть їх через особистий кабінет або прямо на сайті Ростелекому.

Тарифні плани для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - до 110 телеканалів за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - до 135 телеканалів за 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – до 160 телеканалів за 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» - до 195 телеканалів за 1700 руб/міс.

Як і у випадку з попередньою послугою, передбачена можливість підключення додаткових пакетів – прямо з меню телеприставки.

Інтернет та ТБ у пакетному режимі

Пакетні тарифи Ростелеком у Новосибірську порадують абонентів вигідною абонентською платою. Підключаєте дві послуги одночасно – отримуєте знижку.

Пакетні тарифи поділяються на дві категорії – для оптичних та телефонних ліній. Для початку ми розглянемо тарифні плани для оптики:

  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Інтернет до 15 Мбіт/сек», допоміжні послуги «Нічне прискорення» та «Мультискрин», антивірусний ключ на місяць у подарунок – розмір щомісячного платежу складе 600 рублів.
  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Інтернет до 50 Мбіт/сек», допоміжні послуги «Нічне прискорення» та «Мультискрин», антивірусний ключ на місяць у подарунок – розмір щомісячного платежу складе 700 рублів.
  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Інтернет до 100 Мбіт/сек», допоміжні послуги «Нічне прискорення» та «Мультискрин», антивірусний ключ на місяць у подарунок – розмір щомісячного платежу складе 800 рублів.
  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Інтернет до 200 Мбіт/сек» (застосовується технологія xPON – оптика додому чи квартири), допоміжні послуги «Нічне прискорення» та "Мультискрин", антивірусний ключ на місяць у подарунок - розмір щомісячного платежу складе 900 рублів.
  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Ігровий» зі швидкістю до 200 Мбіт/сек, допоміжна послуга «Нічне прискорення», ігрові опції в подарунок – розмір щомісячного платежу становитиме 1050 рублів.

Предбачено схожі тарифи для підключення по телефонній лінії, але їх менше:

  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Інтернет до 8 Мбіт/сек», допоміжні послуги «Нічне прискорення» та «Мультискрин», антивірусний ключ на місяць у подарунок – розмір щомісячного платежу складе 550 рублів.
  • Послуга «Інтерактивне ТБ» на 125 телеканалів, доступ до мережі за тарифом «Ігровий» зі швидкістю до 8 Мбіт/сек, допоміжна послуга «Нічне прискорення», ігрові опції в подарунок – розмір щомісячного платежу становитиме 1050 рублів.

Тарифів із включеним домашнім телефоном у Новосибірську немає.

Підключення міського телефону

Тарифи на домашній телефон представлені різноманітністю пропозицій для абонентів різного ступеня активності. Як базовий візьмемо тарифний план «Безлімітний». Це найпростіший тариф, створений для необмежених дзвінків Новосибірськом. Виклики по регіону та всій Росії оплачуються окремо.Розмір абонентської плати становить 440 руб/міс. Аналогом йому є тариф «Абонентський» – те саме, але для застарілих АТС. Абонентська плата на ньому становить 330 руб/міс.

Окремі групи абонентів промовляють великі гроші, не знаючи про існування тарифного плану «Безлімітна Росія». Про його вміст говорить його назва – він відкриває безлімітну кількість дзвінків по всій країні. На додаток до цього надаються 200 хвилин для дзвінків на мобільні телефони дуже вигідно. Розмір абонентської плати - всього 490 руб/міс, що на 50 рублів більше, ніж на тарифі «Абонентський».

До категорії безлімітних можна віднести тарифний план «Вихідний». Безліміт на ньому працює тільки в суботу та неділю. У всі інші дні включається щохвилинна тарифікація – 50 коп/хв.

Погодинні тарифні плани:

  • «Комбінований» – орієнтований на абонентів середньої активності. Тариф включає 350 хвилин із абонентською платою 330 руб/міс. Далі включається щохвилинна тарифікація – 50 коп/хв.
  • «Соціальний» – орієнтований на абонентів малої активності. Тариф включає 150 хвилин із абонентською платою 231 руб/міс. Далі включається щохвилинна тарифікація – 60 коп/хв.
  • «Погодинний» – на тарифі діє щохвилинна тарифікація 56 коп/хв. Розмір абонентської плати становить 180 руб/міс (фактично оплачується лише використання телефонної лінії).

При підключенні домашнього телефону є можливість придбати в розстрочку простий телефон.

Тарифи на мобільний зв'язок

Ростелеком надає абонентам з Новосибірська доступ до напрочуд недорогого мобільного зв'язку. І це не дивно - для роботи мережі використовуються технічні потужності Теле2 (бренд належить Ростелекому). Тому й ціни такі низькі. Для абонентів приготовлено дві лінійки пакетних тарифних планів та один тариф без абонентської плати.

Тарифний план «Суперсимка Free» створений для тих, хто не потребує пакетів хвилин, SMS та трафіку.Тут задіяна щохвилинна тарифікація дзвінків по Новосибірську та Новосибірській області - вони коштують 1,8 руб/хв з щохвилини тарифікацією. Відправка SMS по регіону обійдеться в 1, 5 руб, по Росії - в 2, 5 руб/хв. Вартість трафіку складає 15 руб. за кожні 10 Мб.

Тарифні плани з лінійки «Суперсимка» представлені такими варіантами:

  • «Суперсимка S» орієнтований на інтернет-користувачів. Набір включених послуг – 8 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж, безлімітний пакет трафіку для месенджерів, що виходять на будь-які новосибірські та загальноросійські номери – 2 руб/хв. Абонентська плата - подобова, 10 руб/добу.
  • «Суперсимка M» орієнтований на малоговорящих абонентів. Набір включених послуг – 3 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж, безлімітний пакет трафіку для месенджерів, 300 хвилин по Новосибірську та Новосибірській області, безліміт усередині мережі Ростелеком (мобільні та стаціонарні), 50 SMS на мобільні номери регіону.Абонентська плата - помісячна, 270 руб/міс.
  • «Суперсимка L» орієнтований на абонентів середньої активності. Набір включених послуг – 10 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж, безлімітний пакет трафіку для месенджерів, 350 хвилин по Росії, безліміт усередині мережі Ростелеком (мобільні та стаціонарні), 50 SMS на мобільні номери регіону підключення. Абонентська плата - помісячна, 350 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» орієнтований на абонентів середньої активності. Набір включених послуг – 20 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж, безлімітний пакет трафіку для месенджерів, 700 хвилин по Росії, безліміт усередині мережі Ростелеком (мобільні та стаціонарні), 50 SMS на мобільні номери регіону підключення. Абонентська плата - помісячна, 570 руб/міс.

Особливості лінійки – діє перенесення залишків хвилин наступного місяця, є можливість обміну хвилин на гігабайти (запозичено у Теле2).

Лінійка «На всіх» орієнтована на групи абонентів – увімкненими послугами можна ділитися з іншими. Розглянемо їх докладніше:

  • «На всіх L» орієнтований на абонентів середньої активності. Набір включених послуг – 10 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж та месенджерів, 350 хвилин по Росії, безліміт усередині мережі Ростелеком (мобільні та стаціонарні), 50 SMS на локальні мобільні номери. Абонентська плата - помісячна, 350 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» орієнтований на абонентів середньої активності. Набір включених послуг – 20 Гб мобільного інтернету, безлімітний пакет трафіку для соцмереж, безлімітний пакет трафіку для месенджерів, 700 хвилин по Росії, безліміт усередині мережі Ростелеком (мобільні та стаціонарні), 50 SMS на локальні мобільні номери. Абонентська плата - помісячна, 570 руб/міс.

Для управління групами використовуються USSD-команди та особистий кабінет.

Тарифи на «Розумний дім»

Система «Розумний дім» – це можливість поставити будинок чи квартиру під сигналізацію, не вдаючись до послуг охоронних фірм. Для цього необхідно придбати контролер із датчиками. Контроллер підключається до інтернету і транслює повідомлення на сервери Ростелекома, звідки вони відправляються на мобільні телефони користувачів.

Устаткування реалізується у вигляді двох комплектів:

  • «Базовий комплект» – тут лише два датчики. Один контролює відкриття дверей, другий відстежує рух. Повна вартість комплекту – 11 590 рублів. При покупці на виплат передбачений початковий внесок у розмірі 1300 рублів, далі по 600 рублів щомісяця протягом двох років.
  • «Розширений комплект» – тут вже чотири датчики. Один контролює відкриття дверей, другий відстежує рух, третій контролює підлоги у ванній кімнаті на предмет витоку води, четвертий детектує задимленість.Повна вартість комплекту – 16 990 рублів. При покупці на виплат передбачений початковий внесок у розмірі 1300 рублів, далі по 900 рублів щомісяця протягом двох років.

У кожному комплекті поставляється контролер для підключення системи до інтернету.

Тарифи на «Відеоспостереження»

Перед нами чергова охоронна послуга для абонентів з Новосибірська. Вона дозволяє організувати спостереження за будинком або квартирою з надсиланням тривожних повідомлень на мобільний телефон. Контроль того, що відбувається, ведеться через той же телефон або через веб-інтерфейс послуги (використовується сайт послуги «Розумний дім»).

Послуга передбачає покупку спеціальної відеокамери, що підключається до інтернету. Її можна замовити на сайті Ростелекому, кур'єр доставить її до будь-якої точки Новосибірська. Камера веде трансляцію на сервери оператора та не вимагає покупки відеореєстратора. Для підключення послуги виконайте такі дії:

  • Купіть відеокамеру.
  • Зареєструйтесь у системі «Розумний дім».
  • Підключіть та зареєструйте камеру (вона підключається через Wi-Fi).
  • Встановіть на мобільний телефон мобільний додаток від Ростелекому та контролюйте своє житло з будь-якої точки світу.

Абонентська плата становить 300 руб/міс. До неї входять цілодобовий запис того, що відбувається, і 5 вивантажень на місяць з хмарного сховища по 30 хвилин кожна.

Камера від Ростелекома купується на наступних умовах:

  • За повну вартість – для абонентів будь-яких провайдерів. У суму входять 12 місяців обслуговування.
  • У розстрочку на 2 роки - по 300 руб/міс. Доступно для поточних або нових абонентів Ростелекому.

Купуйте камеру і спостерігайте за тим, що відбувається у вашій квартирі з будь-якої точки.