Тариф Ростелеком «Безлімітна Росія»: опис

Anonim

Ми вже встигли звикнути до великої кількості тарифних планів від мобільних операторів. Вони дозволяють вибрати найбільш відповідні умови обслуговування. Завдяки цьому мобільний зв'язок характеризується гнучкістю та зручністю для кожного абонента. Але ідеальні тарифи є й у стаціонарній телефонії. Прикладом цього є тариф "Безлімітна Росія" від Ростелеком. Давайте подивимося, на кого розрахована дана пропозиція і які вигоди вона несе клієнтам згаданого оператора.

Від домашнього телефону сьогодні прийнято відмовлятися. Абонентів лякає необхідність сплачувати щомісячну абонентську плату, причому досить велику. Але стаціонарна телефонія має масу відчутних плюсів:

  • Безшкодність – всі ми знаємо, що мобільний телефон шкідливий високочастотним випромінюванням радіомодуля. Проста домашня трубка не випромінює радіохвилі і не впливає на здоров'я людини.
  • Чистий голосовий зв'язок – голос по домашньому телефону передається дуже чисто, стиск тут не такий сильний, як у стільникових мережах.
  • Безлімітний зв'язок по місту – можна дзвонити друзям, родичам, у різні державні підприємства та компанії, не витрачаючи зайвих грошей (актуально на безлімітному тарифі).
  • Недорогий міжміський зв'язок – не найяскравіша перевага, що пов'язано зі зниженням цін на міжмісто у стільникових операторів.
  • Відсутність залежності від електромережі – домашній телефон можна провести навіть у неелектрифіковане приміщення.

Але все це перекреслюється обов'язковою абонентською платою.

Тим не менш у нашій країні повно людей, які продовжують користуватися домашнім телефоном від Ростелекому. Їх спокушає можливість здійснення безлімітних розмов містом, а часто й міжгородом. Тим більше що за останні роки Ростелеком запустив масу вигідних тарифів.

Подробиці про тарифний план

Довгий час у Ростелекома був лише один тариф на домашній телефон, який не мав назви. Сьогодні він отримав ім'я - "Безлімітний". Він включає локальний безліміт, дозволяючи дзвонити на місцеві номери в необмеженому режимі. Розмір абонентської плати для Москви становить 522 руб/міс. Внутрізонові виклики та міжміські дзвінки оплачуються окремо.

Країна у нас велика, ми часто дзвонимо міжгородом своїм родичам, економлячи кожну хвилину. Міжміські виклики на Ростелекомі оплачуються окремо, їх вартість залежить від відстані до населеного пункту, що викликається, - до 6, 15 руб/хв.Наприклад, саме таку суму обійдеться дзвінок з Москви до Владивостока. Дві години на місяць за цим напрямком обійдуться в 738 рублів поверх абонентської плати.

Тариф «Безлімітна Росія» від Ростелекому дозволить суттєво заощадити на абонентській платі. Дивіться самі - абонплата на ньому становить 560 руб/міс, тоді як абонплата на простому "Безлімітному" складає 522 руб/міс. Різниця становить лише 38 рублів. Якщо ви витрачаєте на міжмісто більше 30 хвилин на місяць, має сенс перейти на тарифний план «Безлімітна Росія».

Переваги цього тарифу:

  • Низька абонентська плата.
  • Необмежену кількість місцевих дзвінків.
  • Безлімітна кількість дзвінків по Московській області.
  • Безлімітний зв'язок з будь-якими містами Росії – у будь-які регіони.

Регіон дії тарифу – вся Росія, від Калінінграда до далекого Петропавловська-Камчатського. Тому ви сміливо зможете дзвонити в будь-яких внутрішньоросійських напрямках.

Якщо ви вже користуєтесь послугами Ростелекому, тариф «Безлімітна Росія» обійдеться вам ще дешевше – до 500 руб/міс. Крім того, ви отримаєте у своє розпорядження 200 хвилин для дзвінків на мобільні номери по всій країні – це приємний та актуальний для багатьох абонентів бонус. Після вичерпання пакета дзвінки на російські мобільні коштуватимуть 1, 2 руб/хв.

Як підключитися на тариф «Безлімітна Росія»

Перехід виконується безкоштовно, шляхом подання заяви в найближчому офісі. При зверненні до офісу не забудьте захопити паспорт. Також ви можете виконати перехід через особистий кабінет – зареєструйтесь в системі, додайте до неї послугу домашньої телефонії, виберіть тариф «Безлімітна Росія».