Обираємо найкращі тарифи від Ростелеком у Нижньому Новгороді та Нижегородській області

Anonim

У цьому огляді ми вивчаємо діяльність оператора Ростелеком у Нижньому Новгороді. Він є найбільшим провайдером регіону, підключаючи абонентів до інтернету та цифрового ТБ. Також клієнтам надаються послуги стільникового зв'язку та міської телефонії. Ми обговоримо тарифні плани, поговоримо про технології підключення, розповімо про підтримку абонентів. У цьому ж огляді ви знайдете адреси всіх регіональних офісів обслуговування.

Технології підключення

Ростелеком в Нижегородській області підключає абонентів такими способами – оптичними лініями, телефонними лініями, через Wi-Fi.Найвищу швидкість розвиває оптика до 100 Мбіт/сек. Причому така швидкість доступна в обидві сторони – на прийом та віддачу. Зв'язок по оптиці характеризується стабільністю і відсутністю впливу погодних умов.

Телефонна лінія – досить надійний канал зв'язку. Але в тому випадку, якщо її характеристики рівні або мало відрізняються від еталонних. Поломки на лінії та погіршення характеристик призводять до зниження швидкості та численних урвищ. Максимальна швидкість доступу в регіоні за допомогою технології ADSL становить 6 Мбіт/сек. Великі значення досягаються із застосуванням опції «Нічне прискорення».

Бездротовий доступ через Wi-Fi дозволяє підключатися до інтернету без жодних проводів. Для цього на території Нижнього Новгорода розкинуті хот-споти з платним та безкоштовним доступом. Максимальна швидкість становить 6 Мбіт/с.У населених пунктах із населенням не більше 500 осіб встановлюються безкоштовні точки доступу. Для підключення до них необхідно зареєструватися в особистому кабінеті та налаштувати обладнання.

Як подати заявку та виміряти швидкість

Заявки на підключення послуг Ростелекому в Нижньому Новгороді приймаються трьома способами. Спосіб перший – через сайт оператора шляхом заповнення електронної заявки. Спосіб другий – в офісах обслуговування. Спосіб третій – за телефоном техпідтримки Ростелекому 8-800-1000-800. Щоб виміряти швидкість інтернету після підключення, скористайтесь сервісом Speedtest або внутрішнім сервісом оператора.

Відгуки абонентів Ростелекому говорять про низьку швидкість доступу та часті обриви. Проблема полягає в тому, що задоволені клієнти не залишають відгуків. Що стосується негативних відгуків, то вони є у будь-яких провайдерів – навіть найнадійніших. Тому підключайтеся і не переживайте – всі проблеми можна вирішити.

Обслуговування абонентів та оплата послуг зв'язку

Розглянемо всі діючі контакти Ростелекому в Нижньому Новгороді та Новгородській області. Знаючи адреси та телефони, ви завжди зможете отримати підтримку спеціалістів. Телефон служби технічної підтримки у регіоні – 8-800-1000-800. Він працює цілодобово, приймаючи заявки на ремонт, консультуючи абонентів із різних питань та надаючи іншу допомогу. Також на гарячій лінії працюють автоінформатори, що дозволяють отримати свіжу інформацію в автоматичному режимі.

Абонентські відділи Ростелекому розташовуються в багатьох населених пунктах регіону. Ми підготували цілий список адрес:

  • Г. Нижній Новгород, пл. Радянська, буд. 2.
  • Г. Нижній Новгород, вул. Космонавта Комарова, д. 13б.
  • Г. Нижній Новгород, вул. Культури, буд. 6.
  • Г. Нижній Новгород, уд. Б. Покровська, буд. 56.
  • Г. Бір, вул. Ванєєва, д. 88.
  • Г. Дзержинськ, вул. Чапаєва, буд. 28.
  • Г. Дзержинськ, пр-т Леніна, буд. 61а.
  • Г. Богородськ, вул. Леніна, д. 208а.
  • Г. Арзамас, вул. Пушкіна, буд. 145.
  • Г. Сарів, вул. Радянська, буд. 3.
  • Г. Балахна, вул. Дзержинського, буд. 26.
  • Г. Виксу, пл. Червона, буд. 8.
  • Г. Кстово, пр-т Перемоги, буд. 1.
  • Г. Городець, пл. Пролетарська, буд. 15.
  • Г. Заволжя, пр-т Дзержинського, буд. 6.
  • Г. Павлове, вул. Куйбишева, буд. 16.

У населених пунктах Кулебаки, Володарськ, Павлове та Семенів офіси відсутні або не працюють – звертайтеся на гарячу лінію або до відділень у найближчих населених пунктах.Усі абонентські відділи між собою рівнозначні, тому такого поняття, як головний офіс, у регіоні немає.

Якщо офісу у вашому місті немає або він знаходиться в незручному місці, скористайтеся особистим кабінетом для фізичних осіб. Він вирішить безліч проблем - дозволить змінити тарифний план, підключити додаткові опції, переглянути деталізацію. Вхід по лицьовому рахунку в ЛК неможливий – пройдіть процедуру реєстрації, додайте лицьові рахунки в систему і працюйте з ними, роблячи необхідні операції.

Щоб оплатити послуги зв'язку, скористайтесь особистим кабінетом. Це найзручніший спосіб здійснення та розподілу платежів. Платіть банківськими картками, через Webmoney та Яндекс.Гроші. Оплата через інтернет банківською карткою можлива і без особистого кабінету – на офіційному сайті оператора. 52.

Тарифні плани на інтернет

Інтернет від Ростелекому в Нижньому Новгороді представлений безліччю тарифних планів. Для початку ми розглянемо тарифи на домашній оптичний інтернет:

  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» – мінімальна пропозиція з абонентською платою 400 руб/міс.
  • «Інтернет до 80 Мбіт/сек» - компромісний варіант з абонплатою 500 руб/міс та орендою роутера за рубль.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» – максимальна швидкість з абонплатою 650 руб/міс та рублевою орендою роутера.
  • «Ігровий» – орієнтований на армію шанувальників онлайн-ігор. Розмір абонентської плати складає 850 руб/міс, до неї включені доступ в інтернет, ігрові опції, а також ключ для антивірусної програми. Швидкість становить до 100 Мбіт/сек.

Тарифні плани для телефонних ліній:

  • «Інтернет до 6 Мбіт/сек» - базова пропозиція з абонплатою 400 руб/міс.
  • «Ігровий» – швидкість доступу до 6 Мбіт/сек, ігрові опції в комплекті. Абонентська плата - 850 руб/міс.

Тарифні плани Ростелекому на міський Wi-Fi (доступно більше сотні точок):

  • Для абонентів Ростелекому – до 6 Мбіт/сек без абонентської плати.
  • Преміум доступ – до 6 Мбіт/сек за 30 руб/добу.
  • Загальний доступ – до 256 кбіт/сек без абонентської плати.

Карта доступу опублікована на сайті Ростелекому. Хот-споти розташовуються у Нижньому Новгороді, а й у інших населених пунктах региона.

Тарифи на цифрове ТБ

Цифрове телебачення від Ростелекома відкриває доступ до безлічі телеканалів з можливістю керування переглядом. Також у пакет послуг входить відеоархів – у ньому представлена ​​бібліотека фільмів та серіалів на будь-який смак.Працює в Нижньому Новгороді та кабельне телебачення з мовленням у застарілому аналоговому форматі.

Послуга «Інтерактивне ТБ» передбачає обов'язкове використання інтернет-каналу від Ростелекому. Для доступу буде потрібна телеприставка - купіть її за повну вартість або на виплат, візьміть в оренду. Чинні тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» з абонентською платою 320 руб/міс. Кількість включених каналів – 131 шт.
  • «ТВІЙ Оптимальний» з абонентською платою 420 руб/міс. Кількість включених каналів – 163 шт.
  • «ТВІЙ Просунутий» з абонентською платою 620 руб/міс. Кількість включених каналів – 192 шт.
  • «ТВІЙ Максимальний» з абонентською платою 1700 руб/міс. Кількість включених каналів – 235 шт.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» з абонентською платою 620 руб/міс. Кількість включених каналів – 56 прим. (спеціально для любителів кіно та серіалів).

Додаткові можливості – керування переглядом, Мультірум, Мультискрин, караоке. Для перегляду на комп'ютері використовуйте портал https://itv.rt.ru/ - IPTV для цього не потрібен.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0» відрізняється універсальністю. Для неї придбавається телеприставка, здатна працювати з будь-якими інтернет-каналами.

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» з абонентською платою 320 руб/міс. Включено пакет із понад 100 телеканалів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» з абонентською платою 420 руб/міс. Включено пакет із більш ніж 135 телеканалів. Рекомендований тариф для більшості глядачів.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» з абонентською платою 620 руб/міс. Включено пакет із більш ніж 160 телеканалів.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» з абонентською платою 1700 руб/міс. Включено пакет із більш ніж 190 телеканалів.

Додаткові можливості – відеопрокат, мультискрин, інформаційні сервіси на екрані ТВ.

Послугою «Кабельне ТБ» користуються багато абонентів з Нижнього Новгорода. Тут транслюється аналоговий сигнал, але якість зображення стабільна – у кабельному мовленні перешкод майже відсутні. Тариф на 23 телеканали коштує 105 руб/міс, на 44 телеканали – 290 руб/міс. У Дзержинську працює тарифний план "Стартовий" з абонплатою 170 руб/міс. Оплата за підключення до кабельної мережі становить 450 руб/міс.

Пакетні тарифні плани

Далі ми розглянемо пакетні тарифи на інтернет та телебачення, що діють у Нижегородській філії Ростелекому. Усього їх два – один для оптичного інтернету та один для підключення по телефонній лінії. Для оптики діє тариф «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, до нього включено 131 телеканал та ігрові опції. Розмір абонплати - 1050 руб/міс. Аналогічний тариф діє для підключення телефоном, але максимальна швидкість тут складає всього 6 Мбіт/сек.

Базових тарифних планів у регіоні мало, але це компенсується акціями від Ростелекому – акційні тарифи включають інтернет, послугу «Інтерактивне ТБ» та додаткові пакети каналів за зниженою ціною. Уточніть список акцій на офіційному сайті оператора.

Тарифи на домашній телефон

Міський телефон характеризується недорогим міжміським і напрочуд чистим голосовим зв'язком. Також тут повно безлімітів, які дозволяють балакати стільки, скільки потрібно. Ростелеком підготував для абонентів з Нижнього Новгорода сім тарифних планів – чотири безліміти та три погодинних тарифи.

  • «Вихідний» – спеціальна пропозиція для тих, хто в суботу та неділю не розлучається з телефонною трубкою. Тому що цими днями на тарифі працює локальний безліміт. Можна дзвонити Нижнім Новгородом і розмовляти з друзями або родичами.У будні тарифікація становить 56 коп/хв. Розмір абонентської плати - 268 руб/міс.
  • «Безлімітний» - традиційний тарифний план з абонентською платою 450 руб/міс. Пропозиція розрахована на тих, хто часто дзвонить Нижнім Новгородом на стаціонарні номери. Безліміт діє цілодобово, 7 днів на тиждень.
  • «Безлімітна Росія» - унікальний тарифний план, що відкриває безліміт на всі стаціонарні номери по всій Росії. Він вигідний для тих, хто часто дзвонить до інших міст. Розмір абонентської плати становить лише 490 руб/міс. У цю суму входять необмежені дзвінки по регіону, а також 200 хвилин на будь-які російські мобільні.
  • «Абонентський» – додатковий локальний безліміт. Він такий самий, як і «Безлімітний», але розмір абонентської плати становить 340 руб/міс. Тарифний план діє на застарілих аналогових АТС Ростелекому.

Тарифи з погодинною системою оплати:

  • «Погодинний» – пропозиція позбавлена ​​включених хвилин, розмір абонентської плати становить 185 руб/міс. Дзвінки по Нижньому Новгороду коштують 56 коп/хв.
  • «Комбінований 100» – абонентам виділяється пакет зі 100 хвилин для місцевих дзвінків. Тарифікація понад пакет – 68 коп/хв. Розмір щомісячного платежу становить 224 руб.
  • «Комбінований 350» – абонентам виділяється пакет із 350 хвилин для місцевих дзвінків. Тарифікація понад пакет – 44 коп/хв. Розмір щомісячного платежу становить 340 руб.

Погодинні тарифи економлять гроші і є розумною альтернативою безлімітам. Скористайтеся ними, якщо рідко користуєтеся стаціонарною телефонією. Щоб вимкнути домашній телефон, зверніться до одного з офісів Ростелекому для розірвання договору.

Тарифи на мобільний зв'язок

У Нижегородській філії Ростелекома діє мережа стільникового зв'язку.SIM-картки продаються в офісах оператора або доставляються додому разом із договорами. Відгуки клієнтів говорять про те, що Ростелеком має хороший мобільний інтернет. Тим не менш, є місця, де він працює погано – від цього нікуди не подітися. Ми ж переходимо до вивчення тарифів.

Лінійка «Суперсимка» включає один тариф без абонентської плати та чотири пакетні тарифи з абонплатою. Ось детальна інформація:

  • «Суперсимка S» – перший тариф з абонплатою 8 руб/добу. Він розрахований на тих, хто рідко дзвонить, але часто користується мобільним інтернетом. Тариф включає 5 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під соцмережі та месенджери, внутрішньомережевий анлім по всій Росії. Місцеві дзвінки тарифікуються по 1, 5 руб/хв, міжгородом – 2 руб/хв.
  • «Суперсимка M» – для малоактивних абонентів. Тариф включає 3 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під соцмережі та месенджери, 200 хвилин на номери Нижнього Новгорода та регіону, внутрішньомережевий анлім по всій Росії, 50 SMS для відправки на номери регіону.Розмір абонентської плати становить 190 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – оптимальний тарифний план для більшості абонентів. Він включає 8 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під соцмережі та месенджери, 300 хвилин на номери Нижнього Новгорода та регіону, внутрішньомережевий анлім по всій Росії, 50 SMS для відправки на номери регіону. Розмір абонентської плати становить 290 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – для тих, хто здійснює багато дзвінків та активно користується інтернетом. Тариф включає 15 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під соцмережі та месенджери, 600 хвилин на номери всієї Росії, внутрішньомережевий анлім по всій Росії, 50 SMS для відправки на номери регіону. Розмір абонентської плати становить 490 руб/міс.
  • «Суперсимка Free» – пропозиція без абонентської плати. Інтернет-трафік тарифікується пакетами - по 15 рублів за кожні 10 Мб. Місцеві дзвінки коштують 75 коп/хв, виклики по Росії на номери Ростелекома – 2 руб/хв, міжмісто із сусідніми регіонами – 8 руб/хв, міжмісто з іншими регіонами – 11 руб/хв.

Є можливість обміну невикористаних хвилин на інтернет-трафік (як і в наступній лінійці).

Тарифи Ростелеком у Нижньому Новгороді з можливістю поділу послуг на групу абонентів:

  • «На всіх L» – тариф включає 8 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під Facebook, ВКонтакте, WhatsApp, Viber та ТамТам, 300 хвилин на номери Нижнього Новгорода та регіону, внутрішньомережевий анлім по всієї Росії, 50 SMS для відправки на номери регіону. Розмір абонентської плати становить 290 руб/міс.
  • «На всіх XL» – тариф включає 15 Гб інтернет-трафіку для будь-яких потреб, безлімітний пакет під Facebook, ВКонтакте, WhatsApp, Viber та ТамТам, 300 хвилин на будь-які російські номери, внутрішньомережевий анлім по всій Росії , 50 SMS для надсилання на номери регіону. Розмір абонентської плати становить 490 руб/міс.

Для управління групами номерів та зміни тарифів на мобільний зв'язок використовуються USSD-команди.

Тарифні плани на «Відеоспостереження»

Ця послуга створена для організації спостереження за своєю нерухомістю. Встановлюєте в будинку відеокамеру, підключаєте до інтернету, встановлюєте на мобільному телефоні додаток – тепер будинок (або квартира) під вашим контролем. Розмір абонентської плати становить 300 руб/міс.

Переваги послуги:

  • Не потрібно тягнути по квартирі дроти, псуючи обробку.
  • Можливість роботи з будь-якими провайдерами (швидкість від 512 кбіт/сек).
  • Самостійна установка за 20 хвилин.
  • Не потрібно купувати та налаштовувати реєстратор.
  • Контроль з будь-якої точки планети.
  • Можливість підключення кількох камер.
  • Зберігання даних у хмарному сховищі протягом 7 днів.
  • Можливість вивантаження роликів зі сховища.

Також передбачена можливість надсилання тривожних повідомлень на смартфон користувача.

Умови купівлі обладнання:

  • За повну вартість – становить 4990 рублів і включає 12 місяців обслуговування. Доступно абонентам будь-яких провайдерів.
  • В розстрочку на 2 роки за 300 руб/міс - тільки для абонентів Ростелекому.

Замовте обладнання на сайті оператора.

Тарифні плани для системи «Розумний дім»

Дана система дозволить захистити будинок від незаконного проникнення, пожеж та затоплень. Тривожні повідомлення надсилаються на смартфон користувача через інтернет. Для організації охорони знадобиться обладнання:

  • Базовий комплект – включає основний блок, датчик руху та датчик відкриття. Повна вартість - 11 590 рублів, вартість на виплат - 600 руб/міс на два роки з початковим платежем 1300 руб/міс.
  • Розширений комплект – включає основний блок, датчик руху, датчик відкриття, датчик протікання та датчик задимленості. Повна вартість - 16 990 рублів, вартість на виплат - 900 руб/міс на два роки з початковим платежем 1300 руб/міс.

Устаткування налаштовується користувачами самостійно відповідно до інструкції, що додається – в цьому немає нічого складного. Розмір абонентської плати становить 300 руб/міс.