Кращі тарифи Ростелеком у Великому Новгороді та Новгородській області

Anonim

У цьому огляді ми вивчаємо діяльність оператора Ростелеком у Новгороді. Ми торкнемося всіх діючих тарифних планів, розповімо про розташування офісів обслуговування, поговоримо про сервіси самообслуговування. На закінчення буде розказано про нові послуги Ростелекома, покликані забезпечити безпеку житла. Після вивчення інформації ви зможете ухвалити рішення про підключення тих чи інших послуг.

Обслуговування та самообслуговування абонентів

Щоб провести додому швидкісний інтернет із домашнім телефоном або підключити цифрове телебачення, необхідно подати заявку.Робиться це трьома способами – телефоном техпідтримки 8-800-1000-800, через офіційний сайт або в офісах обслуговування. Під час подання заявки необхідно передати провайдеру адресу підключення послуг. Далі заявка відправляється на розгляд технічним фахівцям – вони уточнять наявність технічної можливості підключення.

Абоненти Ростелеком у Великому Новгороді підключаються трьома способами. Перший спосіб – по оптичному кабелю. Він підводиться до багатоповерхових будинків, після чого по квартирах прокладається кручена пара. Можливе прокладання оптики прямо в будинок або квартиру - тут задіюється технологія xPON. Максимально можлива швидкість становить 150 Мбіт/с. Другий спосіб передбачає використання телефонної лінії з технологією ADSL та швидкостями до 11 Мбіт/сек.

Третій спосіб – підключення через Wi-Fi у дрібних населених пунктах з кількістю жителів до 500 осіб. Підключення здійснюється абсолютно безкоштовно, абонентська плата відсутня – це реалізовано в рамках програми з усунення цифрової нерівності. Максимальна швидкість становить до 10 Мбіт/сек. Для підключення необхідно зареєструватися в особистому кабінеті із зазначенням номера мобільного телефону та налаштувати обладнання.

Адреси та контакти

Обслуговування абонентів Ростелеком у Новгородській області здійснюється у фірмових офісах. Найчастіше тут вирішуються фінансові проблеми, ніж технічні. Представимо адреси офісів у вигляді списку:

  • Г. Великий Новгород, вул. Людогоща, буд. 2.
  • Г. Стара Русса, вул. Олександрівська, буд. 2.
  • Г. Боровичі, вул. Комунарна, буд. 48.

Телефон служби підтримки абонентів Ростелекому в Новгороді та Новгородській області – 8-800-1000-800. Він працює цілодобово, доступний як із мобільних, так і зі стаціонарних номерів. Тут традиційно вирішуються технічні складнощі. Щоб поговорити з консультантами, потрібно пробратись через голосове меню.

Особистий кабінет та його можливості

Самообслуговування абонентів здійснюється за допомогою особистого кабінету. Вхід до нього виконується за логіном, електронною поштою чи номером телефону із заданим під час реєстрації паролем. Форми входу та реєстрації розміщуються на офіційному сайті Ростелекому. Можливості ЛК – зміна тарифних планів, підключення та відключення опцій, отримання детальної інформації щодо послуг, огляд платежів, робота з бонусною програмою.

Оплата послуг Ростелекому

Найпростіший спосіб оплатити послуги зв'язку Ростелекому в Новгороді – скористатися банкоматами та банківськими терміналами Ощадбанку.

Оплата здійснюється за особовими рахунками послуг. Також платежі проводяться через платіжні термінали, встановлені в магазинах та супермаркетах. Власники банківських карток та електронних гаманців можуть оплачувати послуги в режимі онлайн.

Тарифні плани на інтернет

Тарифи Ростелеком у Великому Новгороді передбачають підключення на швидкості до 150 Мбіт/сек для оптики та до 11 Мбіт/сек для телефонних ліній. Розглянемо тарифні плани для оптичного інтернету:

  • «Інтернет до 20 Мбіт/сек» – розмір абонентської плати становить 420 руб/міс, початковий варіант для невибагливих користувачів.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» - вигідний канал для більшості користувачів, розмір абонплати - 520 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» – для просунутих інтернет-користувачів, розмір абонентської плати становить 720 руб/міс.
  • «Ігровий» – створений спеціально для шанувальників онлайн-ігор, розмір абонентської плати становить 870 руб/міс. Кожен гравець отримує бонус – ігрові опції.

На всіх представлених тарифах надається безкоштовний оптичний термінал без Wi-Fi – бездротовий роутер для «роздачі» інтернету необхідно придбати окремо.

Для підключення по телефонній лінії передбачено два тарифні плани. Перший називається "Інтернет до 10 Мбіт/сек", він надається з абонентською платою 430 руб/міс. Другий отримав назву «Ігровий», швидкість на ньому становить до 11 Мбіт/сек, як додаток надаються ігрові опції. Розмір абонентської плати - 850 руб/міс.

Тарифні плани на «Інтерактивне ТБ»

Послуга «Інтерактивне ТБ» дозволить позбутися традиційної антени та отримати доступ до сотень телеканалів з високою якістю зображення та інтерактивними сервісами. на комп'ютері, інформаційні сервіси, доступ до відеоархіву, керування переглядом, послуга «Караоке».

Доступні тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» – пакет із 127 телеканалів з абонентською платою 320 руб/міс.
  • «ТВИЙ Оптимальний» – пакет із 159 телеканалів з абонентською платою 420 руб/міс (з додаванням каналів для дітей, любителів музики та спорту).
  • «ТВІЙ Просунутий» – пакет із 189 телеканалів з абонентською платою 620 руб/міс (додані канали з фільмами, новинами, музикою та спортом, розважальні та пізнавальні канали).
  • «ТВІЙ Максимальний» – пакет з 231 телеканалу з абонентською платою 1700 руб/міс (повний набір HD-каналів, каналів для дорослих, любителів футболу та кіно).
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – пакет із 56 телеканалів з абонентською платою 620 руб/міс (пакет фільмових каналів та федеральних, тариф орієнтований на любителів кіно).

Перегляд фільмів з архіву та додаткові підписки оплачуються окремо.

Тарифні плани на «Інтерактивне ТБ 2.0»

Більш розвинена послуга, позбавлена ​​прив'язки до Ростелекому.Нею можна скористатися навіть при зміні провайдера - досить підключити телеприставку до роутера. Також приставка вміє підключатися до бездротових мереж Wi-Fi. Додаткові можливості – керування переглядом, послуга «Мультіскрін», інтерактивні сервіси, доступ до архіву з фільмами. Чинні тарифи:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – більше сотні телеканалів, розмір щомісячного платежу – 320 рублів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – близько 140 телеканалів, розмір абонентської плати – 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – близько 165 телеканалів з абонентською платою 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – близько 200 телеканалів з абонентською платою 1700 руб/міс.

Также абонентам пропонуються додаткові передплати.

Пакетні тарифні плани

Дані тарифи хороші тим, що надають абонентам знижку на абонплату.Адже тут підключаються одразу дві послуги – телебачення та інтернет. Крім того, Ростелеком регулярно проводить для абонентів з Новгорода акції, що роблять підключення ще більш вигідним.

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» (з підключенням по телефонній лінії) з послугою «Інтерактивне ТБ» на 127 каналів, послуга «Мультискрин» та антивірусний ключ з терміном дії 1 місяць – розмір абонентської плати складає 635 руб/міс.
  • «Інтернет до 20 Мбіт/сек» (оптика) з послугою «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, безкоштовний оптичний термінал, послуга «Мультискрин» – розмір абонентської плати становить 680 руб/міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» (оптика) з послугою «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, безкоштовний оптичний термінал, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 20 руб/міс – розмір абонентської плати складає 700 руб/міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» (оптика) з послугою «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, безкоштовний оптичний термінал, послуга «Мультискрин» – розмір абонентської плати становить 830 руб/міс.

Підключайтеся та користуйтеся послугами зі знижкою.

Тарифи на домашній телефон

Ростелеком у Новгородській області активно просуває підключення міського телефону. Це відмінний засіб зв'язку - з недорогим або зовсім безкоштовним міжміським, якісною передачею голосу. На вибір абонентів із Новгорода пропонуються економтарифи з погодинною тарифікацією та тарифи з безлімітами. Для початку пройдемося за економтарифами:

  • «Комбінований 100» - включає 100 хвилин дзвінків по Новгороду, що становить трохи більше 1,5 години. Абонентська плата – 223 руб/міс, тарифікація понад пакет – 68 коп/хв. Тариф підійде тим, хто здійснює невелику кількість дзвінків.
  • «Комбінований 250» - включає 250 хвилин по Новгороду. Розмір абонентської плати становить 335 руб/міс, дзвінки понад пакет – 50 коп/хв. Підходить для абонентів середнього рівня активності.
  • «Погодинний» - тарифний план з абонентською платою 185 руб/міс. Підходить для абонентів, які практично не користуються домашнім телефоном, але приймають вхідні дзвінки. Також він використовується тим, хто потребує підключення ADSL, але не відчуває потреби у зв'язку. Місцеві дзвінки тарифікуються по 58 коп/хв.

Тарифні плани з безлімітними пакетами:

  • «Безлімітний» – класичний тарифний план для активного повсякденного користування телефоном. Включає необмежену кількість дзвінків Новгородом. Міжміський зв'язок оплачується за окремим прайсом. Розмір абонентської плати - 415 руб/міс.
  • «Абонентський» – аналог вищевказаного тарифу. Він діє лише на старих телефонних станціях. Розмір абонентської плати - 335 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» – даний тариф створений для тих, хто часто дзвонить міжгородом, спілкуючись з друзями та родичами.Пропозиція дійсно вигідна, адже розмір абонентської плати становить лише 490 руб/міс. Причому дзвонити можна будь-куди – хоч до Москви, хоч у Магадан, хоч до Владивостока. Кількість хвилин не обмежується. Також тариф надає 200 хвилин на місяць для дзвінків на будь-які мобільні номери в Росії.
  • «Вихідний» – спеціальний тариф для спілкування у вихідні дні. У суботу та неділю, а також у дні державних свят включається безліміт. У робочі дні діє щохвилинна тарифікація – 60 коп/хв. Розмір абонентської плати становить 343 руб/міс.

Міжнародні та міжміські дзвінки оплачуються окремо.

Тарифи на мобільний зв'язок

Мережа стільникового зв'язку Ростелекома працює у багатьох регіонах Росії. Побудована вона на основі технічної інфраструктури оператора Теле2. А оскільки власником Теле2 є Ростелеком, тарифні плани обох операторів дуже схожі. На вибір абонентів пропонуються дві групи тарифів – це «Суперсимка» та «На всіх».

Для початку ми розглянемо тарифи з тарифної лінійки «Суперсимка»:

  • «Суперсимка FREE» – тариф без абонентської плати. Дзвінки по Новгороду та Новгородській області тарифікуються по 75 коп/хв. Виходять на номери Ростелеком по Росії – 2 руб/хв, інші російські номери – 8 крб/мин. Оплата трафіку здійснюється пакетами по 10 Мб, вартість кожного пакета - 15 рублів.
  • «Суперсимка S» з абонентською платою 7 руб/добу. Орієнтований на абонентів, яким потрібний лише інтернет. Наповнення тарифу – безлімітні дзвінки на номери Ростелекому по всій країні, 5 Гб мобільного трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж. Вартість місцевих дзвінків складає 1, 5 руб/хв, по Росії - 2 руб/хв.
  • «Суперсимка M» з абонентською платою 199 руб/міс. Створено для малоактивних абонентів, які потребують обмеженого обсягу послуг.Наповнення тарифу – 150 хвилин на номери Новгорода та Новгородської області, безлімітні виклики на номери Ростелекому по всій країні, 2 Гб мобільного трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 50 SMS для відправки на номери регіону.
  • «Суперсимка L» з абонентською платою 299 руб/міс. Підходить широкій аудиторії абонентів. Наповнення тарифу – 250 хвилин на номери Новгорода та Новгородської області, безлімітні виклики на номери Ростелекому по всій країні, 10 Гб мобільного трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 50 SMS для відправки на номери регіону.
  • «Суперсимка XL» з абонентською платою 499 руб/міс. Великі пакети послуг для активних абонентів. Наповнення тарифу – 800 хвилин на номери Новгорода та Новгородської області, безлімітні дзвінки на номери Ростелекому по всій країні, 20 Гб мобільного трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 50 SMS для відправки на номери регіону.

Доступні можливості – обмін невикористаних хвилин на трафік, перенесення пакетів на наступний місяць.

Тарифна лінійка «На всіх» включає два тарифи:

  • «На всіх L» – для тих, хто акуратно витрачає хвилини та трафік. Тариф включає 10 Гб інтернет-трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 50 SMS для відправки на номери регіону, 250 хвилин на номери Новгорода та Новгородської області, внутрішньомережевий безліміт по всій Росії. Розмір абонентської плати становить 299 руб/міс.
  • «На всіх XL» – для тих, хто акуратно витрачає хвилини та трафік. Тариф включає 20 Гб інтернет-трафіку, безкоштовний трафік для популярних месенджерів та соціальних мереж, 50 SMS для відправки на номери регіону, 800 хвилин на номери Новгорода та Новгородської області, внутрішньомережевий безліміт по всій Росії. Розмір абонентської плати становить 499 руб/міс.

Крім обміну хвилин на трафік та автоматичного перенесення, на даних тарифах передбачена можливість поділитися послугами з іншими абонентами.

Тарифи для послуги «Відеоспостереження»

Послуга «Відеоспостереження» забезпечує безпеку житла. Вона має на увазі покупку спеціальної відеокамери, яка веде запис у хмарне сховище Ростелекому. Камера підключається до Інтернету через Wi-Fi і не вимагає придбання дорогого відеореєстратора. За потреби в рамках однієї квартири можна встановити одразу кілька камер. Хоча цілком достатньо відеокамери, встановленої навпроти вхідних дверей.

Вартість відеокамери становить 4990 рублів. Сюди входить 12 місяців безкоштовного обслуговування. Починаючи з 13-го місяця почнеться списання абонентської плати – її розмір становить 300 руб/міс. Також передбачена можливість придбання камери в розстрочку з щомісячним платежем у розмірі 300 рублів.

Розстрочка доступна лише для абонентів Ростелекому. У продажу є вуличні камери - повна вартість складає 5990 рублів, розстрочка надається з початковим внеском у розмірі 1200 рублів.

Ключові особливості системи відеоспостереження від Ростелекому:

  • Можливість роботи через інтернет-канали будь-яких російських провайдерів.
  • Спостереження через інтернет з будь-якої точки світу в режимі онлайн.
  • Можливість роботи у повній темряві за рахунок інфрачервоного підсвічування.
  • Керування камерою з мобільного телефону або через веб-інтерфейс.
  • Контроль сторонніх звуків в приміщенні.
  • Контроль руху в приміщенні.

Щоб почати користуватися послугою, необхідно придбати камеру та зареєструвати її на сайті «Розумний дім». Відеокамера підключається до домашнього роутера через Wi-Fi – докладна інструкція з підключення постачається в комплекті.Для зручності користування рекомендуємо скористатися фірмовим мобільним додатком – він доступний для пристроїв на базі Android та iOS.

У недалекому майбутньому Ростелеком планується запустити для абонентів з Новгорода послугу «Розумний дім». Вона передбачає встановлення простого бездротового охоронного обладнання із контролем через інтернет. Відмінна можливість захистити своє житло від загорянь, затоплень та проникнення злочинних елементів.