Опис тарифу «Супер Сімка Free» від Ростелекому

Anonim

Ростелеком запустив власну мережу стільникового зв'язку. Вона пропонує абонентам оператора досить низькі ціни як на дзвінки, так і на трафік. У наборі тарифів є безліч цікавих пропозицій. Але більшість тарифних планів є пакетними. «Супер Сімка Free» від Ростелекому виділяється на їхньому тлі відсутністю абонентської плати. Саме його ми і розглянемо в рамках нашого огляду.

Аудиторія тарифного плану

Згідно з офіційною статистикою, смартфонами користується гігантська кількість росіян. Додамо до них приїжджих абонентів, які перебувають у гостях чи перебувають у РФ із робочим візитом.Підсумкові цифри виходять гігантськими. Але є невелика армія абонентів, які користуються звичайними телефонами – їм не потрібні гігантські обсяги трафіку з пакетних тарифів.

Спеціально для таких абонентів Ростелеком створив тарифний план «Супер Сімка Free». Розглянемо його ключові особливості:

  • Відсутність абонентської плати – для певної категорії абонентів це є великим плюсом. До того ж у цій категорії часто зустрічаються власники смартфонів – в інтернет вони виходять через домашній, робочий чи публічний Wi-Fi.
  • Пакетна тарифікація інтернету – це не дуже вигідно для смартфонів, але цілком вигідно для звичайного телефону із простим браузером.
  • Похвилинна тарифікація всіх дзвінків – перші три секунди безкоштовно.
  • Можливість підключити інтернет-опції – для тих, кому не потрібні дзвінки, але не завадив би недорогий доступ до інтернету.

Розцінки на тарифі «Супер Сімка Free» знаходяться на рівні оператора Теле2. І це не дивно, адже Ростелеком використовує саме його інфраструктуру.

Опис тарифного плану

Тариф «Супер Сімка Free» прийде по кишені економним абонентам. Місцеві дзвінки на ньому тарифікуються по 1, 5 руб/хв як на мобільні, так і на стаціонарні номери. Стільки ж коштують номери всередині мережі по всій країні – у тому числі на домашні телефони Ростелекому. Аналогічна ціна у міжміста на будь-які інші російські номери. На цьому тарифі можна взагалі не замислюватися про вартість дзвінків по Росії – діє єдина ціна.

Вартість відправки SMS по Росії на тарифі «Супер Сімка Free» складає 1, 5 руб/шт. Надсилання мультимедійного повідомлення коштує 6, 5 руб/шт, але ними сьогодні майже ніхто не користується - їхня ера пройшла. SMS на будь-які міжнародні номери тарифікуються по 5, 5 руб/шт.

Мобільний інтернет на тарифі «Супер Сімка Free» від Ростелекому досить дорогий. Перший мегабайт даних на добу коштує 1, 5 руб/Мб, далі включається пакетна тарифікація - по 15 рублів за кожні витрачені 10 Мб. Інтервал тарифікації – 150 Кб. Для зниження витрат на мобільний інтернет підключіть до тарифу «Супер Сімка Free» додаткові опції:

  • «Інтернет з телефону» - 75 Мб на день за 5 руб/добу. Найекономніший варіант.
  • «День у мережі» - 150 Мб за 15 рублів. Опція активується лише тоді, коли мережа фіксує факт виходу в інтернет.
  • «Простоінтернет М» - 7 Гб інтернету за 299 руб/міс.
  • «Простоінтернет L» - 15 Гб інтернету за 599 руб/міс.
  • «Простоінтернет XL» - 30 Гб інтернету за 899 руб/міс.

Але можна залишитися і за базової тарифікації – все на ваш вибір.

Міжнародний зв'язок тарифікується за стандартними розцінками. Якщо потрібно зателефонувати до однієї з країн СНД, вартість дзвінка становитиме 30 руб/хв. Виклики до Європи та країни Балтії тарифікуються по 49 руб/хв. Дзвінок на тарифі «Супер Сімка Free» в Канаду та США коштує 69 руб/хв, всі інші напрямки по світу – ті ж 69 руб/хв. .

Як перейти на тарифі

Придбати SIM-карту з тарифом «Супер Сімка Free» ви зможете при підключенні до послуг Ростелекому в його офісах. Якщо ви вже є абонентом і хочете змінити тарифний план, скористайтесь особистим кабінетом, мобільним додатком або надішліть SMS з текстом «15» (без лапок) на номер 220.