Тарифи та контакти Ростелеком в Нарьян-Марі

Anonim

Нарьян-Мар є адміністративним центром Ненецького автономного округу. У місті проживає близько 25 тис. осіб. Ростелеком у Нарьян-Марі є далеко не єдиним провайдером. Але ціни на інтернет у нього досить високі. Цей огляд дасть повну інформацію про діяльність оператора в цьому місті і розповість про тарифні плани, що діють.

Діючі технології підключення

У Нарьян-Марі активно розвиваються оптичні лінії зв'язку, що характеризуються високою швидкістю доступу. Стельове значення становить 30 Мбіт/сек, що з віддаленістю цього населеного пункту від обжитих територій.До оптики підключається все більша кількість абонентів - вона набагато стабільніша і забезпечує високу швидкість віддачі даних.

Поширеніша технологія ADSL передбачає використання телефонних ліній. Вони схильні до атмосферних опадів, максимальна швидкість прийому даних в Нар'ян-Марі становить 5, 5 Мбіт/сек. Але швидкість віддачі у ADSL обмежена на рівні 0,3 Мбіт/сек - з цим нічого не поробиш.

Також у регіоні діє програма з усунення цифрової нерівності. Вона передбачає доступ до Інтернету у населених пунктах, де проживають до 500 осіб. Підключення здійснюється через Wi-Fi. Щоб отримати доступ до мережі, необхідно зареєструватися в особистому кабінеті, після чого налаштувати обладнання.

Адреси та контакти підтримки

Єдиний абонентський відділ Ростелекому в Нарьян-Марі розташований по вул.ім. І. П. Виучейського, д. 32. Тут приймаються заявки на підключення, проводяться фінансові розгляди, приймаються заяви на перерахунки. Також провадиться робота з юридичними особами. Щоб отримати підтримку по телефону, зателефонуйте на єдиний номер гарячої лінії Ростелекому 8-800-1000-800. Він працює цілодобово.

Поміняти тарифний план, замовити деталізацію, провести оплату послуг – для цього є особистий кабінет для фізичних осіб. Зареєструйтесь із зазначенням номера мобільного телефону або адреси пошти, введіть бажаний пароль, після чого додайте послуги, що використовуються. Тепер ними можна керувати на свій розсуд. Якщо під рукою немає комп'ютера, скористайтесь мобільним додатком «Мій Ростелеком» з аналогічним функціоналом.

Підключення послуг в Нарьян-Марі

На вибір абонентів з Нарьян-Мара представлені всі основні послуги – інтернет, дві версії цифрового телебачення, мобільний зв'язок, стаціонарна телефонія та відеоспостереження.Для підключення послуг необхідно подати заявку на офіційному сайті, за контактним телефоном 8-800-1000-800 або в офісі обслуговування. Підключення до стільникового зв'язку здійснюється за допомогою покупки SIM-карток в абонентському відділі за вказаною вище адресою.

Тарифи на інтернет

Мабуть, високошвидкісний доступ в інтернет є найдорожчою послугою зв'язку в Нарьян-Марі. Розглянемо тарифні плани для підключення по оптичному каналу:

  • «Інтернет до 6 Мбіт/сек» - мінімальна швидкість за 3369 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» – вистачить для перегляду відео з роздільною здатністю 1080p, абонентська плата – 5259 руб/міс.
  • «Інтернет до 15 Мбіт/сек» - оптимальний тариф для сімейних абонентів, абонентська плата - 6259 руб/міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – для швидкого скачування файлів та торентів, абонентська плата – 8009 руб/міс.

Кожному абоненту надається безкоштовний оптичний термінал та подарунковий ключ для антивірусної програми з терміном дії 1 місяць.

Тарифні плани для підключення по телефонній лінії (технологія ADSL):

  • «Інтернет до 2, 5 Мбіт/сек» - найменша швидкість з абонентською платою 735 руб/міс.
  • «Інтернет до 3, 5 Мбіт/сек» - вигідний інтернет-канал з абонентською платою 1259 руб/міс.
  • «Інтернет до 4, 5 Мбіт/сек» - швидкий доступ з абонентською платою 2099 руб/міс.
  • «Інтернет до 5, 5 Мбіт/сек» - максимальна швидкість доступу до мережевих ресурсів з абонентською платою 3149 руб/міс.

З кожним тарифом надається подарунковий ключ для антивірусної програми.

Тарифи на цифрове телебачення

На відміну від інтернету, розцінки на цифрове ТБ такі ж, як і на решті території Росії. У Нарьян-Марі працюють дві послуги для доступу до телебачення – це «Інтерактивне ТБ» та «Інтерактивне ТБ 2.0». Перша послуга орієнтована тих, хто збирається користуватися інтернетом від Ростелекома. Оператор гарантує високу якість зображення та надає глядачам безліч додаткових сервісів – відеоархів, управління переглядом, послуги «Мультирум», «Караоке» та «Мультискрин».

Друга послуга отримала таку назву – «Інтерактивне ТБ 2.0». Прив'язки до інтернет-каналів Ростелекома у неї немає, можна підключити телеприставку через будь-якого провайдера. Додаткові можливості – інформаційні сервіси, «Мультискрин», відеопрокат, керування переглядом.

Список діючих тарифів на послуги «Інтерактивне ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» – для невимогливих абонентів, пакет зі 110 телеканалів з абонентською платою 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – найбільш збалансована пропозиція, пакет зі 161 телеканалу з абонентською платою 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий» – для вимогливих абонентів, пакет зі 191 телеканалу з абонентською платою 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» – рішення для всієї родини та найвибагливіших абонентів, пакет з 223 телеканалів з абонентською платою 1700 руб/міс.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» - 56 телеканалів з абонентською платою 620 руб/міс. Включає федеральні канали та трансляції з фільмами – спеціально для любителів кіно.

Для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» передбачені свої тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – близько 110 телеканалів з щомісячним платежем 320 рублів (перший місяць після підключення безкоштовно).
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» - близько 140 телеканалів з щомісячним платежем 420 рублів.
  • «ТВОЙ Продвинутый 2.0» - близько 165 телеканалів з щомісячним платежем 620 рублів.
  • «ТВИЙ Максимальний 2.0» - близько 200 телеканалів з щомісячним платежем 1700 рублів.

На обох версіях цифрового ТБ передбачені додаткові канали та передплати. Фільми з архіву оплачуються окремо – достатньо прив'язати до особистого кабінету банківську картку.

Пакетні тарифні плани

Підключаємо дві послуги – отримуємо подарунки та знижку на абонентську плату. Таке можливе в рамках пакетних тарифних планів для абонентів Ростелеком із Нарьян-Мару. Оператор підготував дві лінійки – для оптики та для телефонних ліній. Спочатку розглянемо тарифні плани для оптичної лінії:

  • «Інтернет до 6 Мбіт/сек» у поєднанні з послугою «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин» та оптичний термінал без Wi-Fi – розмір абонентської плати становить 3629 руб/міс.
  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» у поєднанні з послугою «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 20 руб/міс та оптичний термінал без Wi-Fi – розмір абонентської плати становить 5519 руб/міс.
  • «Інтернет до 15 Мбіт/сек» у поєднанні з послугою «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 20 руб/міс та оптичний термінал без Wi-Fi – розмір абонентської плати становить 6519 руб/міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» у поєднанні з послугою «Інтерактивне ТБ» на 129 телеканалів, послуга «Мультискрин», оренда телеприставки за 20 руб/міс та оптичний термінал без Wi-Fi – розмір абонентської плати становить 8269 руб/міс.

Тарифні плани для телефонної лінії:

  • «Інтернет до 2, 5 Мбіт/сек» в сукупності з «Інтерактивним ТБ» на 129 каналів, послуга «Мультискрин» та антивірус на місяць – розмір щомісячного платежу становитиме 995 руб/міс.
  • «Інтернет до 3, 5 Мбіт/сек» в сукупності з «Інтерактивним ТБ» на 129 каналів, послуга «Мультискрин» та антивірус на місяць – розмір щомісячного платежу становитиме 1519 руб/міс.
  • «Інтернет до 4, 5 Мбіт/сек» в сукупності з «Інтерактивним ТБ» на 129 каналів, послуга «Мультискрин» та антивірус на місяць – розмір щомісячного платежу складе 2359 руб/міс.
  • «Інтернет до 5, 5 Мбіт/сек» в сукупності з «Інтерактивним ТБ» на 129 каналів, послуга «Мультискрин» та антивірус на місяць – розмір щомісячного платежу складе 3409 руб/міс.

Швидкість і кількість каналів можна змінити через індивідуальний кабінет. Абонентська плата буде перерахована з урахуванням належної абоненту знижки.

Тарифи на стаціонарну телефонію

Міський телефон – чудовий засіб зв'язку. Працює навіть при відключенні електроенергії в будинку, забезпечує чистий зв'язок, дозволяє дзвонити міжгородом та в інші країни за копійковими розцінками.І якщо інтернет в Нарьян-Марі дорогий, то міська телефонія – цілком доступна.

Перелік безлімітів:

  • «Безлімітний» – поширений тарифний план з необмеженою кількістю дзвінків по Нар'ян-Мару. Розмір абонентської плати становить 450 руб/міс. Внутрішньозонові виклики та дзвінки міжгородом тарифікуються за окремим прайс-листом.
  • «Безлімітна Росія» – якщо ви часто здійснюєте дзвінки міжгородом, то цей тарифний план просто створений для вас. Він включає безліміт на будь-які стаціонарні номери в країні та 200 хвилин на будь-які російські мобільники. Розмір абонентської плати - всього 520 руб/міс. Якщо ви користуєтесь ще якимись послугами від Ростелекому, абонплата зменшується до 495 або 470 руб/міс.
  • «Абонентський» – повний аналог «Безлімітного», але зі зниженою абонентською платою. Її розмір становить 370 руб/міс. Тариф працює на старих телефонних станціях.
  • «Вихідний» – суміш з безлімітних та погодинних тарифних планів. У вихідні та святкові дні працює місцевий безліміт, в інші дні діє щохвилинна тарифікація – 66 коп/хв.

Тарифні плани з погодинною основою:

  • «Комбінований 100» - включає 100 хвилин за 238 руб/міс. Оплата понад ліміт становить 74 коп/хв.
  • «Комбінований 300» - включає 300 хвилин за 370 руб/міс. Оплата понад ліміт становить 54 коп/хв.
  • «Погодинний» - з абонентською платою 190 руб/міс. Усі місцеві дзвінки тарифікуються по 62 коп/хв, включених пакетів немає.

При підключенні домашнього телефону можна замовити телефонний апарат – за повну суму (650 рублів) або в розстрочку на рік (60 руб/міс).

Тарифи на мобільний зв'язок

Стільниковий зв'язок від Ростелекома дістався навіть у далекий Нар'ян-Мар.Для місцевих абонентів приготовлено дві чудові тарифні лінійки з доступними цінами. Ростелеком у Нарьян-Марі належить архангельській філії, тому й тарифи тут відповідні. без неї:

  • «Суперсимка FREE» – єдиний тарифний план без абонентської плати. Усі місцеві дзвінки по Нар'ян-Мару та Архангельській області коштують 1 руб/хв. Вартість інтернет-трафіку складає 15 рублів за кожні 10 Мб. Відправка SMS по регіону обійдеться в 1,5 рубля. Виклики на загальноросійські номери Ростелеком коштують 2 руб/хв, на номери інших операторів Росії - 8 руб/хв.
  • «Суперсимка S» з абонентською платою 7 руб/добу. Наповнення тарифного плану – 5 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, безліміт усередині мережі на всі номери Ростелекому по Росії. Вартість місцевих дзвінків – 1, 5 руб/хв, міжмісто – 2 руб/хв.
  • «Суперсимка M» з абонентською платою 199 руб/міс. Наповнення тарифного плану – 1 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, 150 хвилин на номери Нар'ян-Мара та Архангельської області, безліміт всередині мережі на всі номери Ростелекому по Росії, 50 SMS на номери регіону.
  • «Суперсимка L» з абонентською платою 299 руб/міс. Наповнення тарифного плану – 10 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, 300 хвилин на номери Нар'ян-Мара та Архангельської області, безліміт всередині мережі на всі номери Ростелекому по Росії, 50 SMS на номери регіону.
  • «Суперсимка XL» з абонентською платою 499 руб/міс. Наповнення тарифного плану – 15 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, 550 хвилин на номери Нар'ян-Мара та Архангельської області, безліміт всередині мережі на всі номери Ростелекому по Росії, 50 SMS на номери регіону.

Не використовували хвилини – обміняйте їх на гігабайти. Також передбачено перенесення залишків хвилин та трафіку на наступний місяць.

Лінійка «На всіх» включає лише два тарифні плани. Вона передбачає можливість поділитися хвилинами та трафіком з іншими абонентами. Для цього кілька абонентів поєднуються в одну групу. Чинні тарифні плани:

  • «На всіх L» – молодша пропозиція. Абонентська плата - 299 руб/міс. Включені послуги – 10 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, 300 хвилин на номери Нар'ян-Мара та Архангельської області, безліміт всередині мережі на загальноросійські номери Ростелекому, 50 SMS на місцеві номери.
  • «На всіх XL» - старша пропозиція. Абонентська плата - 499 руб/міс. Включені послуги – 15 Гб мобільного інтернету, безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів, 550 хвилин на номери Нар'ян-Мара та Архангельської області, безліміт всередині мережі на загальноросійські номери Ростелекому, 50 SMS на місцеві номери.

SIM-картки Ростелекому продаються в абонентських відділах Архангельської області.

Тарифи на послугу «Відеоспостереження»

Щоб організувати відеоспостереження у своїй квартирі або в приватному будинку, не потрібно витрачатися на дорогий відеореєстратор та дорогі камери. Також не потрібно протягувати житло дроти і платити за монтажні роботи. Купуєте відеокамеру від Ростелекому, підключаєте її по Wi-Fi до домашнього роутера, реєструєте камеру в системі «Розумний дім» – система відеоспостереження готова.

Камера веде запис не у внутрішнє сховище, а на сервери Ростелекому. Час зберігання записів – 7 діб. Передбачена можливість робити вивантаження зі сховища. можна встановити відстеження рухів у кадрі – при спрацьовуванні на смартфон надходить тривожний сигнал.

Умови придбання камери:

  • В розстрочку – тільки для абонентів Ростелекому, по 300 руб/міс на 24 місяці.
  • За повну вартість - 4990 рублів, у подарунок 12 місяців обслуговування.

Розмір абонентської плати за послугу – 300 руб/міс.