Обираємо найкращі тарифи від Ростелеком у Кірові та Кіровській області

Anonim

Компанія Ростелеком працює майже у всіх російських регіонах, у тому числі і в Кіровській області. Оператор надає доступ до інтернету, підключає у будинках та квартирах міські телефони, транслює ефірні телеканали в рамках цифрового ТБ. Також клієнтам Ростелеком у Кірові пропонуються послуги стільникового зв'язку та відеоспостереження. Про все це йтиметься в нашому огляді.

Як підключити послуги Ростелекому

Заявки на підключення послуг приймаються трьома способами – по телефону, особисто в офісі та на офіційному сайті. Щоб подати заявку у голосовому режимі, наберіть 8-800-1000-800.Ви потрапите у службу технічної підтримки – дістаньтеся до «живого» оператора гарячої лінії та повідомте йому про свої наміри. Приймаються заявки і в офісах Ростелекому, рекомендуємо захопити паспорт. Для найбільш просунутих передбачені форми відправки заявок на офіційному сайті оператора.

Як отримати технічну підтримку

Якщо у вас виникли труднощі або проблеми з наданням послуг, зателефонуйте за технічною підтримкою 8-800-1000-800. Тут вас зустріне автовідповідач – проберіться через голосове меню до консультантів та поставте всі необхідні запитання. Также ви можете поставити запитання в офіційних групах оператора в соціальних мережах.

Адреси офісів:

  • Г. Кіров, вул. Менделєєва, буд. 33.
  • Г. Кіров, вул. Московська, буд. 20.
  • Г. Кірово-Чепецьк, вул. Луначарського, буд. 23.
  • Г. В'ятські Поляни, вул. Гагаріна, буд. 1.
  • Г. Слобідський, вул. Радянська, д. 93.
  • Г. Омутнінськ, вул. Свободи, буд. 26.

В населених пунктах Радянське та Котельнич відділення Ростелекому відсутні або закриті. Для місцевих абонентів працює єдиний телефон для довідок 8-800-1000-800.

Отримати відповіді на деякі запитання допоможе особистий кабінет. Це універсальний інструмент самообслуговування. Він доступний у вигляді веб-інтерфейсу та мобільної програми. Для початку роботи потрібно пройти реєстрацію. Для цього необхідно придумати пароль та вказати у формі реєстраційні дані – номер телефону або адресу електронної пошти, регіон обслуговування.

Вхід за номером особового рахунку до особистого кабінету неможливий – тільки за логіном, електронною поштою або мобільним телефоном.Після першого входу додайте до ЛК використовувані послуги. Для цього в кабінеті є докладні вказівки. Після додавання послуг ви зможете керувати ними через веб-інтерфейс та мобільний додаток. Наприклад, тут можна дізнатися скільки грошей на рахунку тієї чи іншої послуги, змінити тарифний план, замовити місячну деталізацію.

Як здійснюється оплата

Найпростіше оплатити послуги банківською картою будь-якого російського банку. Робиться це через особистий кабінет, мобільний додаток або на сайті оператора. Платежі провадяться за номером договору (особового рахунку). Також можлива оплата через платіжні термінали, відділення банків, салони зв'язку та електронні гаманці. При виникненні проблем з платежами зверніться до Ростелекома – всі діючі контакти вказані вище.

Діючі інтернет-тарифи

Підключення абонентів у Кіровській філії здійснюється по оптичних та телефонних лініях, а також через Wi-Fi.Найвищу швидкість доступу забезпечує оптика. Вона несприйнятлива до погодних умов, їй не страшні великі відстані. Але дорожнеча та технічні складності у прокладці роблять її недоступною для багатьох абонентів. Телефонні лінії розвинені в рази краще. Швидкості на них невеликі (у Кірові до 6 Мбіт/сек), особливе значення має технічний стан жил телефонного кабелю.

Ростелеком у Кіровській області бере участь у програмі з усунення цифрової нерівності. Вона має на увазі підключення до інтернету абонентів із невеликих населених пунктів – до 500 осіб. Підключення виконується у два етапи – реєстрація в особистому кабінеті, налаштування абонентського обладнання. Також у Кірові та Кірово-Чепецьку працюють численні хот-споти з платним та безкоштовним доступом (в одному тільки Кірові запущено майже 300 точок).

Розглянемо діючі тарифи на інтернет, почавши з оптики:

  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» – підійде більшості абонентів. Щомісячно до оплати - 400 рублів.
  • «Інтернет до 80 Мбіт/сек» – підійде сімейним та вимогливим користувачам з великою кількістю пристроїв. Передбачено оренду роутера за рубль. Щомісячно до оплати - 500 рублів.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» – швидкісний канал для будь-яких потреб. Передбачено оренду роутера за рубль. Щомісячно до оплати – 650 рублів.
  • «Ігровий» – швидкість доступу становить до 100 Мбіт/сек. У подарунок надаються доповнення для онлайн-іграшок. Щомісячно до оплати – 650 рублів.

На всіх тарифах для оптики надається подарунковий ключ для антивірусної програми терміном на місяць (далі його потрібно продовжувати).

Тариф Ростелеком у Кірові для телефонної лінії представлений у кількості двох штук. Перший має назву «Базовий», швидкість доступу становить до 6 Мбіт/сек.Розмір абонентської плати - 400 руб/міс. Другий тарифний план орієнтований на ігроманів. Він включає канал на 6 Мбіт/сек та ігрові опції. Обсяг щомісячної абонплати – 850 рублів. На обох тарифах передбачені подарунки – антивірусні ключі зі строком дії в один місяць.

Тарифи Ростелеком у Кірові та Кіровській області на міській Wi-Fi:

  • Для абонентів Ростелеком – до 6 Мбіт/сек абсолютно безкоштовне. Пропозиція розрахована на тих, хто вже користується платними послугами оператора.
  • Преміум доступ – зі швидкістю до 6 Мбіт/сек за 30 руб/добу.
  • Загальний доступ – безлімітний та безкоштовний інтернет зі швидкістю до 256 кбіт/сек.

Карта покриття Wi-Fi опублікована на сайті оператора.

Діючі тарифи на цифрове ТБ

Замість довгих розмов відразу ж розглянемо телевізійні послуги Ростелеком для абонентів з Кірова та Кіровської області:

  • «Кабельне ТБ» – старе добре аналогове телебачення з трансляцією по коаксіальному кабелю.
  • «Інтерактивне ТБ» – цифрове телебачення з доступом до архіву фільмів та серіалів, з інформаційними сервісами на екрані ТБ, керуванням переглядом, а також з послугами «Мультискрин», «Мультирум» та «Караоке». Послуга працює лише на каналах Ростелекому. Можливий перегляд контенту у форматах HD та 3D.
  • «Інтерактивне ТБ 2.0» – цифрове телебачення з відеоархівом, керуванням переглядом та послугою «Мультискрин». Працює на будь-яких інтернет каналах, підтримує показ HD-трансляцій. Приставка, що купується, працює з будь-якими російськими провайдерами у всіх регіонах (можна взяти з собою в поїздку або на дачу).

Перевага «Інтерактивного ТБ» – гарантована якість зображення, підтримка 3D. Перевага «Інтерактивного ТБ 2.0» – відсутність прив'язки до провайдера, може працювати навіть через мобільний інтернет (потрібна швидкість від 3 Мбіт/сек).

Розглянемо тарифи на «Інтерактивне ТБ». За 320 руб/міс абоненти отримують тарифний план "ТВІЙ Стартовий", він включає 128 телеканалів. Тариф "ТВІЙ Оптимальний" подарує доступ до 160 каналів, щомісячна вартість складе 420 рублів. Тарифний план "ТВІЙ Просунутий" коштує 620 руб/міс, він включає 190 телеканалів. За 1700 руб/міс підключається тариф «ТВІЙ Максимальний» з 230 каналами. Спеціальний тариф «ТВИЙ Прем'єрний» з кіноканалами та основними федеральними каналами обійдеться в 620 руб/міс.

Перелік тарифних планів для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» відкриває «ТВІЙ Стартовий 2.0» – це близько 110 телеканалів з абонплатою 320 руб/міс. За 420 руб/міс абоненти одержують майже 140 телеканалів у рамках тарифу «ТВІЙ Оптимальний 2.0». Абонентам тарифу «ТВОЙ Продвинутый 2.0» доступні понад 160 телеканалів і 620 руб/міс. Якщо хочеться отримати все й одразу, скористайтесь тарифом «ТВІЙ Максимальний 2.0» майже на 200 каналів за 1700 руб/міс.

Кабельне телебачення від Ростелекому в Кірові поступово завершує свій вік. Каналів високої чіткості та інтерактивних сервісів тут немає, якість картинки залишає бажати кращого. Діючі абоненти платять 175 руб/міс за 25 телеканалів – це невигідно, оскільки 20 федеральних каналів у межах наземного цифрового ТБ надаються без обов'язкових платежів.

Тарифні плани пакетного типу

Щоб отримати знижку на абонентську плату, скористайтесь відразу кількома послугами. Це можливо у рамках пакетних тарифних планів. Вони включають дві послуги від Ростелекому – це домашній інтернет та «Інтерактивне ТБ». На вибір абонентів подано такі тарифи для підключення за оптикою:

  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» та «Інтерактивне ТБ» на 63 телеканали, послуга «Мультискрин», роутер та телеприставка за рубль, антивірусний ключ на місяць, канали в рамках пакету «Кіноманія» – розмір абонентської плати становить 750 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 63 телеканали, послуга «Мультискрин», роутер і телеприставка за рубль, антивірусний ключ на місяць, канали в рамках пакету «Кіноманія» , ігрові опції для онлайн-іграшок – розмір абонентської плати становить 1139 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек та «Інтерактивне ТБ» на 63 телеканали, послуга «Мультискрин», роутер та телеприставка за рубль, антивірусний ключ на місяць, ігрові опції для онлайн-іграшок – розмір абонентської плати становить 1050 руб/міс.

Також подано аналогічні тарифи з ідентичною абонентською платою для підключення по телефонній лінії. Швидкість ними обмежена до 6 Мбіт/сек.

Після підключення до інтернету ви можете перевірити швидкість доступу через сервіс Спідтест або через аналогічний сервіс від Ростелекому – він знаходиться у розділі «Допомога – Домашній інтернет» на офіційному сайті оператора.

Тарифи на міський телефон

Стаціонарна телефонія - найстаріша послуга від Ростелекому в Кірові. Вона відрізняється чистим голосовим зв'язком та недорогим міжміським. Не можна не відзначити й вигідні міжнародні дзвінки. Оператор надає кілька тарифів для міських та сільських мешканців. Розглянемо їх докладніше:

  • «Безлімітний» – включає місцевий міський безліміт. Розмір абонентської плати міської місцевості становить 440 крб/міс, для сільської місцевості – 330 крб/міс. Міжміські дзвінки на тарифі оплачуються окремим прайсом. Це наймасовіший тарифний план від Ростелекому по всій Росії.
  • «Абонентський» - аналог «Безлімітного», відрізняється зниженою до 330 руб/міс абонентської платою. Діє лише на старих телефонних станціях, де відсутня посекундна тарифікація дзвінків.
  • «Безлімітна Росія» – рекомендуємо ознайомитися з цим тарифним планом тим, хто часто дзвонить міжгородом (більше півгодини на місяць, особливо на далекі відстані).Абонентська плата на тарифі складає 490 руб/міс. У цю суму входять безлімітні дзвінки по Кірову, безлімітні виклики по Кіровській області, безліміт по всій Росії на номери Ростелекому, а також 200 хвилин на будь-які російські мобільні номери.
  • «Комбінований 100» – тарифний план для тих, кому досить трохи більше півтори години розмов на місяць. Він включає 100 хвилин по Кірову з абонентською платою 210 руб/міс. Місцеві дзвінки понад пакет оплачуються по 64 коп/хв.
  • «Комбінований 340» – для більш говірких абонентів. Пропозиція включає 340 місцевих хвилин за 315 руб/міс. Дзвінки понад пакет тарифікуються по 44 коп/хв.
  • «Погодинний» з абонентською платою 175 руб/міс. Тарифний план для тих, кому телефонна лінія потрібна лише для доступу до Інтернету. Місцеві дзвінки у міській місцевості тарифікуються по 52 коп/хв, у сільській місцевості – по 48 коп/хв.

На завершення розповімо про тарифний план «Вихідний».Його аудиторію складають люди, які проводять суботу та неділю вдома і люблять поговорити по телефону. В ці дні (а також у дні державних свят) на тарифі діє безліміт по Кірову.

Тарифи на мобільний зв'язок

Колись у Ростелекома була мережа стільникового зв'язку. Згодом абоненти були передані до Теле2. І ось кілька років тому вона з'являється ще раз. Теле2 тепер належить Ростелекому, спільна інфраструктура. Та й тарифи дуже схожі на тарифні плани оператора-дискаунтера. Для своїх абонентів Ростелеком приготував дві тарифні лінійки – «На всіх» та «Суперсимка». Першою з'явилася «Суперсимка», ось її наповнення:

  • «Суперсимка S» – інтернет-тариф для мобільного телефону. Включений набір послуг – 6 Гб інтернету, безлімітний трафік для месенджерів WhatsApp, Viber та ТамТам, безлімітний трафік для соціальних мереж Вконтакте та Facebook, безлімітні дзвінки всередині мережі РФ.Абонентська плата списується подобово – по 10 руб/добу. Вартість місцевих дзвінків становить 1 руб/хв.
  • «Суперсимка M» – тарифний план для тих, хто надає перевагу інтернету голосовими дзвінками. Включений набір послуг – 1 Гб інтернету, безлімітний трафік для месенджерів WhatsApp, Viber та ТамТам, безлімітний трафік для соціальних мереж Вконтакте та Facebook, 400 хвилин по Кірову та Кіровській області, безлімітні дзвінки всередині мережі по РФ, 50 внутрішньорегіональних SMS. Абонентська плата становить 270 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – збалансований тарифний план для більшості абонентів. Включений набір послуг – 10 Гб інтернету, безлімітний трафік для месенджерів WhatsApp, Viber та ТамТам, безлімітний трафік для соціальних мереж Вконтакте та Facebook, 500 хвилин по Кірову та Кіровській області, безлімітні дзвінки всередині мережі по РФ, 50 внутрішньорегіональних SMS. Абонентська плата становить 350 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – пропозиція для активних абонентів та ділових людей.Включений набір послуг – 20 Гб інтернету, безлімітний трафік для месенджерів WhatsApp, Viber та ТамТам, безлімітний трафік для соціальних мереж Вконтакте та Facebook, 700 хвилин на будь-які російські номери, безлімітні дзвінки всередині мережі по РФ, 50 внутрішньорегіональних SMS. Абонентська плата складає 570 руб/міс.
  • «Суперсимка FREE» – цей тариф більше підходить для телефонів, ніж для смартфонів. Обов'язкової абонентської плати на ньому немає, місцеві дзвінки тарифікуються по 1, 5 руб/хв – дорого. Вартість інтернету становить 15 рублів за кожні 10 Мб.

На пакетних тарифах працює обмін невикористаних залишків хвилин на гігабайти. Також залишки автоматично переносяться на наступний місяць.

Тарифна лінійка «На всіх» включає лише два тарифи. Крім перенесення та обміну залишків, тут працює функція поділу пакетів послуг між кількома абонентами. Керування групами користувачів здійснюється через USSD-команди. Інформація про тарифи:

  • «На всіх L» – пропозиція включає пакет мобільного інтернету на 10 Гб, 500 хвилин на будь-які номери регіону, внутрішньомережевий анлім по всій країні, 50 SMS, а також безлімітні пакети трафіку для популярних соціальних мереж та месенджерів . Розмір щомісячного платежу становить 350 рублів.
  • «На всіх XL» – пропозиція включає пакет мобільного інтернету на 20 Гб, 700 хвилин на будь-які номери Росії, внутрішньомережевий анлім по всій країні, 50 SMS, а також безлімітні пакети трафіку для популярних соціальних мереж та месенджерів . Розмір щомісячного платежу становить 570 рублів.

Замовте SIM-картки Ростелекому за контактним телефоном 8-800-1000-800 або купіть їх в офісі оператора.

Тарифи на послугу «Відеоспостереження»

Ця послуга має статус охоронної. Вона дозволяє забезпечити цілодобове спостереження за житлом. Тут використовується відеокамера, що підключається Wi-Fi до інтернету.Те, що відбувається перед її об'єктивом, пишеться в хмарне сховище. Будь-якої миті з нього можна вивантажити до п'яти роликів на місяць тривалістю 30 хвилин кожен. Зберігання даних у «хмарі» здійснюється протягом семи днів, після чого автоматично стирається.

Контроль над тим, що відбувається в будинку, здійснюється за допомогою веб-інтерфейсу системи «Розумний дім» або через фірмовий мобільний додаток – він ставиться на смартфон або планшет. Сюди ведеться пряма трансляція із камери. Ця функція допоможе простежити за дітьми та за їхньою нянькою, а також за діями літніх родичів. Можливе завдання стеження за рухом у кадрі із передачею сигналу тривоги на смартфон. Також можливий контроль відразу кількох камер, підключених до одного облікового запису.

Відеокамера для послуги «Відеоспостереження» купується в офісах Ростелекому або замовляється з кур'єром додому. Вона працює з будь-якими провайдерами, вимагаючи швидкість з'єднання щонайменше 512 кбіт/сек. Важливі характеристики камери:

  • Дозвіл 1280х720 пікселів.
  • Далекість зйомки у темряві – до 10 метрів.
  • Кут огляду – 92 градуси.
  • Вбудований мікрофон.

Також Ростелеком пропонує дві камери для зовнішнього спостереження з підсвічуванням до 15 метрів – вони виконуються в захищених від негоди корпусах (у тому числі антивандальних).

Вартість домашньої камери становить 4990 рублів, вуличних камер – 5990 рублів. З кожним пристроєм покладено подарунок – 12 місяців безкоштовного обслуговування. Передбачена можливість купівлі камер на виплат на 24 місяці з щомісячним платежем у розмірі 300 рублів. Вуличні версії купуються з початковим внеском у вигляді 1200 рублів. Розстрочка доступна тільки для старих або абонентів Ростелекому, що знову підключаються. Абонентська плата за послугу – 300 руб/міс.