Ростелеком у Кизили та Республіці Тива: тарифи

Anonim

Ростелеком є ​​одним з найбільших провайдерів Республіки Тива. Він підключає місцевих абонентів до інтернету, надає послуги стаціонарної телефонії та стільникового зв'язку, транслює десятки телеканалів у цифровій якості. У цьому огляді ми вивчимо тарифні плани Ростелеком у Кизили та Республіці Тива. Тут будуть порушені тарифи для республіканської столиці - розцінки в інших населених пунктах можуть незначно відрізнятися.

Обслуговування абонентів у регіоні

Для абонентів Ростелеком у Тиві підготовлений цікавий інструмент самообслуговування – це особистий кабінет.Він представлений у двох варіантах – у вигляді веб-версії та у вигляді мобільного додатка. Щоб розпочати роботу з сервісом, пройдіть процедуру реєстрації із зазначенням номера мобільного телефону або адреси електронної пошти. Також вкажіть бажаний пароль та регіон обслуговування.

Використовувані технології підключення

Абоненти з Кизила та Республіки Тива підключаються до інтернету трьома способами. Насамперед задіяні телефонні лінії з технологією ADSL. Вони забезпечують швидкість доступу до мережевих ресурсів до 20 Мбіт/сек. Працездатність послуги упирається в якість ліній та їх довжину. Географія прокладання телефонних ліній досить велика, на відміну оптики. Але швидкості тут порівняно низькі.

Оптичні канали зв'язку охоплюють лише невелику частину Кизила. На їхню прокладку накладаються певні обмеження, тому є вони не скрізь. Якщо Ростелеком може підключити вас по оптиці, вважайте, що вам пощастило – на вас чекають високі швидкості та висока якість зв'язку.Та й абонентська плата в цьому випадку буде більш вигідною.

Третя технологія – це Wi-Fi у рамках держпрограми «Усунення цифрової нерівності». Доступ здійснюється абсолютно безкоштовно, але лише у населених пунктах із населенням до 500 осіб. Ознайомитись з картою розташування точок Wi-Fi у Республіці Тива ви зможете на сайті Ростелекому. Для підключення необхідно зареєструватися в особистому кабінеті та налаштувати обладнання.

Подайте заявку на підключення на офіційному сайті, за телефоном гарячої лінії 8-800-1000-800 або в офісі Ростелекому в Кизили.

Тарифи на інтернет для телефонних ліній

У Кизили діють три базові тарифні плани:

  • «Домашній інтернет до 4 Мбіт/сек» – абонентська плата складає 1000 руб/міс.
  • «Домашній інтернет до 10 Мбіт/сек» – абонентська плата складає 1100 руб/міс.
  • «Домашній інтернет до 20 Мбіт/сек» – абонентська плата складає 1300 руб/міс.

Зверніть увагу, що кінцева швидкість може бути нижчою. Якщо можливі можливості лінії, скористайтесь послугою «Нічне прискорення». Абонентська плата на ній становить 50 руб/міс, швидкість доступу в нічний час – до 24 Мбіт/сек.

Тарифи на інтернет для оптичних ліній

Тут абонентів з Кизила чекають більш високі швидкості та цікавіші умови обслуговування. Розглянемо запропоновані тарифи:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» – для економних абонентів. Розмір абонентської плати становить 900 руб/міс.
  • «Інтернет до 20 Мбіт/сек» – вигідна за ціною та швидкістю пропозиція. Розмір абонентської плати становить 1000 руб/міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – для абонентів з безліччю домашніх пристроїв. Розмір абонентської плати становить 1200 руб/міс.
  • «Інтернет до 70 Мбіт/сек» – для вимогливих абонентів. Розмір абонентської плати становить 1500 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 70 Мбіт/сек – для шанувальників онлайн-ігор, в подарунок надаються ігрові опції для популярних ігрових додатків. Розмір абонентської плати становить 1500 руб/міс. Для підключення абонентів застосовується технологія xPON – оптика проводиться прямо до будинку чи квартири.

Зовсім очевидно, що підключення по оптичних каналах вигідніше з точки зору співвідношення абонентської плати та швидкості доступу.

Тарифи на цифрове телебачення Ростелекому

Абоненти з Кизила можуть скористатися послугами цифрового ТБ. Вони отримають доступ до десятків каналів, у тому числі HD-якості. На вибір абонентів представлені дві послуги – «Інтерактивне ТБ» із жорсткою прив'язкою до каналів Ростелекому та «Інтерактивне ТБ 2».0» без жорсткої прив'язки (воно працює через інтернет-канали будь-яких провайдерів). Розглянемо тарифи для «Інтерактивного ТБ»:

  • «ТВІЙ Стартовий» – для ознайомлення з послугою, розмір абонентської плати становить 320 руб/міс, кількість включених телеканалів – 123 шт.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – розумний вибір для більшості глядачів, розмір абонентської плати становить 420 руб/міс, кількість включених телеканалів – 155 шт.
  • «ТВІЙ Просунутий» – для більш вимогливих глядачів, розмір абонентської плати становить 620 руб/міс, кількість включених телеканалів – 185 шт.
  • «ТВІЙ Максимальний» – для найвибагливіших (з максимальною кількістю HD-каналів та з каналами для дорослих), розмір абонентської плати становить 1700 руб/міс, кількість включених телеканалів – 225 шт.
  • «ТВИЙ Прем'єрний» – для кіноманів, розмір абонентської плати становить 620 руб/міс, кількість включених телеканалів – 56 шт.

Додаткові можливості – керування переглядом, перегляд на комп'ютері, послуга «Мультискрин», послуга «Мультирум», архів з фільмами та серіалами, послуга «Караоке». Вартість телеприставки без вбудованого жорсткого диска – 3590 рублів, з диском на 500 Гб – 9360 рублів. На купівлю обладнання передбачено розстрочку на 12 або 24 місяців.

Тарифи на послугу «Інтерактивне ТБ 2.0»:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – понад 100 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 320 рублів.
  • «ТВИЙ Оптимальний 2.0» – понад 130 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 420 рублів.
  • «ТВОЙ Продвинутый 2.0» - понад 160 телеканалів з щомісячним платежем у розмірі 620 рублів.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – понад 190 телеканалів із щомісячним платежем у розмірі 1700 рублів.

Додаткові можливості – доступ до відеопрокату, послуга «Мультискрин», керування переглядом. Вартість телеприставки - 3990 рублів. Необхідна швидкість доступу до Інтернету – не менше 3 Мбіт/сек. Послуга працює тільки з російськими провайдерами.

Пакетні тарифні плани

Дані пакети включають дві основні послуги – це швидкісний інтернет і доступ до цифрового телебачення. Завдяки їм абоненти можуть заощадити на абонентській платі, отримавши невелику знижку. Подаємо діючі тарифи у вигляді списку:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек», 57 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», послуги «Мультирум» та «Управління переглядом», антивірус на 1 місяць у подарунок – розмір абонентської плати становить 900 руб. /міс.
  • «Інтернет до 20 Мбіт/сек», 57 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», послуги «Мультирум» та «Управління переглядом», пакет каналів «Рік кіно» – розмір абонентської плати становить 1000 руб. /міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек», 57 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», послуги «Мультирум» та «Управління переглядом», пакет каналів «Рік кіно» – розмір абонентської плати становить 1100 руб. /міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 70 Мбіт/сек, 57 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», послуги «Мультирум» та «Управління переглядом», ігрові опції для онлайн-ігор – розмір абонентської плати складає 1660 руб/міс.

Представлені тарифи діють при підключенні по оптичних лініях.

Тарифи на міський телефон

Стаціонарна телефонія продовжує користуватися стійким попитом. Вона відкриває доступ до недорогого міжгороду та характеризується чистим зв'язком. Для абонентів Ростелеком з Кизила приготовлено лише два тарифні плани. Перший називається «Абонентський», він включає безліміт на місцеві дзвінки. Розмір абонплати становить 248 руб/міс.Міжмісто оплачується окремо, тарифікація – щохвилинна.

Другий тарифний план називається «Безлімітна Росія». Він відкриває доступ до необмежених місцевих, внутрішньозонових та міжміських дзвінків. Телефонуйте без обмежень на будь-які стаціонарні телефони в Росії, спілкуйтеся з друзями, колегами та родичами. Також ви отримаєте 200 хв/міс на будь-які російські мобільні. Розмір абонентської плати становить 490 руб/міс.

Тарифи на стільниковий зв'язок

Ростелеком володіє власною мережею стільникового зв'язку, якою користуються сотні тисяч чоловік по всій Росії. Абонентів чекають широка зона покриття та досить доступні ціни. На їхній вибір представлені дві лінійки тарифних планів. Розглянемо їх докладніше.

Лінійка «Суперсимка» включає шість тарифів, один із яких надається без абонентської плати:

  • «Суперсимка Free» – абонплата відсутня, дзвінки на телефони Кизила та республіки Тива коштують 60 коп/хв. Вартість мобільного інтернету складає 15 рублів за кожні 10 Мб. Вартість міжміста по РФ всередині мережі - 2 руб/хв, на номери інших операторів - 9 руб/хв.
  • «Суперсимка S» – для інтернет-користувачів. Абонентська плата - подобова, 6 руб/добу. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 5 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакті, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії. Вартість місцевих дзвінків становить 2 руб/хв.
  • «Суперсимка M» – для тих, хто не звик витрачати багато. Абонентська плата - 189 руб/міс. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 3 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакті, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, 200 хвилин на номери Кизила та республіки Тива, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії, 50 регіональних SMS. Міжмісто - 2 руб/хв.
  • «Суперсимка L» – підходить більшості абонентів. Абонентська плата - 299 руб/міс. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 8 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакті, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, 400 хвилин на номери Кизила та республіки Тива, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії, 50 регіональних SMS.Міжмісто - 2 руб/хв.
  • «Суперсимка XL» – для найактивніших абонентів Ростелекому. Абонентська плата - 499 руб/міс. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 16 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакте, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, 700 хвилин на будь-які російські номери, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії, 50 регіональних SMS. Міжмісто - 2 руб/хв.

Лінійка «На всіх» включає два тарифні плани. Її характерна риса – можливість розділити трафік між абонентами групи. Характеристики тарифів:

  • «На всіх L» – молодший тариф. Абонентська плата - 299 руб/міс. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 8 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакті, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, 400 хвилин на номери Кизила та Республіки Тива, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії, 50 регіональних SMS.
  • «На всіх XL» – з максимальним наповненням.Абонентська плата - 499 руб/міс. Наповнення тарифу – пакет інтернету на 16 Гб, безлімітний трафік для ВКонтакті, Facebook, WhatsApp, ТамТам та Viber, 700 хвилин на будь-які російські номери, безліміт усередині мережі Ростелеком по всій Росії, 50 регіональних SMS.

Управління групами здійснюється за допомогою USSD-команд. Для придбання SIM-карток зверніться до офісу Ростелекому або замовте їх з доставкою додому.

Тарифи на відеоспостереження

Послуга «Відеоспостереження» покликана організувати охорону житла та забезпечити контроль над людьми, які там знаходяться. Наприклад, вона буде корисна сім'ям з дітьми та літніми родичами. Стане в нагоді вона і за наявності в будинку няні - можна глянути, як вона обходиться зі своїми підопічними. Розмір абонентської плати за послугу становить 300 руб/міс.

Для роботи послуги «Відеоспостереження» потрібна спеціальна відеокамера. Вона підключається до інтернету та веде запис на сервери Ростелекому.Швидкість інтернету (згодиться будь-який провайдер) має становити не менше 512 кбіт/сек. Вартість камери становить 4990 рублів, також є можливість придбати її на виплат на два роки з платежем 300 руб/міс.