Найкращі тарифи від Ростелеком у Сиктивкарі та Республіці Комі

Anonim

Цей огляд присвячений тарифним планам Ростелеком у Комі, а точніше, у столиці регіону – місті Сиктивкарі. Місцевим абонентам пропонується повний спектр базових послуг. До них увійшли домашній інтернет, цифрове телебачення, мобільний зв'язок, стаціонарна телефонія та послуги з розряду «Розумний дім». Отримайте детальну інформацію щодо чинних тарифних планів та діяльності оператора Ростелеком у Республіці Комі.

Як здійснюється підключення

Абоненти із Сиктивкара підключаються до інтернету через телефонні та оптичні лінії.Телефон передбачає використання технології ADSL. Максимальна швидкість тут становитиме 11 Мбіт/сек. Оптика дозволяє підключатись на швидкостях до 250 Мбіт/сек. Але підключити через оптичну лінію вийде далеко не кожного абонента - дається взнаки дорожнеча технології та її нешироке (поки що) поширення. Провести телефон у будинок або квартиру в рази простіше та дешевше.

Також у регіоні в рамках програми з усунення цифрової нерівності працюють бездротові точки доступу. Вони забезпечують людей безкоштовним безлімітним інтернетом. У великих селищах та містах їх немає.

Як подати заявку на підключення

Щоб підключити домашній інтернет, телефон або цифрове телебачення, скористайтесь офіційним сайтом Ростелекому. Тут розташовуються форми відправлення онлайн-заявок. Виберіть потрібні послуги, вкажіть адресу та номер телефону.Через деякий час зв'яжуться з вами для уточнення деталей. Також форма допоможе уточнити наявність технічної можливості підключення (але в точності її результатів є деякі сумніви - іноді вона бреше).

Заявки на підключення приймаються не тільки через сайт, але й через службу підтримки Ростелекому. Зателефонуйте туди за номером 8-800-1000-800, повідомте консультанту про свої наміри, продиктуйте запитані фахівцем дані. Також ви можете звернутися до будь-якого офісу обслуговування.

Адреси абонентських відділів та телефони

Телефон техпідтримки Ростелекому - 8-800-1000-800. Він доступний цілодобово як зі стаціонарних, так і з мобільних (безкоштовно). Зателефонуйте сюди, якщо у вас виникли проблеми з інтернетом, цифровим ТБ і будь-якими іншими послугами. Для вирішення питань із підключенням та фінансових проблем має сенс звернутися до одного з офісів Ростелекому в Республіці Комі. Розташовуються вони за такими адресами:

  • Г. Сиктивкар, вул. Комуністична, буд. 10.
  • Г. Сиктивкар, вул. Комуністична, буд. 53.
  • Г. Ухта, вул. Заводська, буд. 3.
  • Г. Усинськ, вул. Возейська, буд. 15.
  • Г. Печора, пр-т Печорський, буд. 61.
  • Г. Сосногорськ, мкрн. 6, буд. 9а.
  • Г. Воркута, вул. Ломоносова, буд. 4.
  • Г. Інта, вул. Горького, буд. 23.

Уточніть графік роботи на офіційному сайті оператора.

Як здійснюється оплата

Оплата послуг Ростелекому в Комі здійснюється через банкомати та банківські термінали, платіжні термінали, електронні гаманці та офіси оператора. При здійсненні платежів через банкомати чи інтернет-банкінги може знадобитися код регіону – 11. Ніщо не заважає розплатитися карткою прямо на сайті Ростелекому або в особистому кабінеті для фізичних осіб (аналогічний функціонал реалізований у додатку «Мій Ростелеком») ).

Тарифні плани на інтернет-послуги

Розглянемо тарифи на інтернет, що діють у провайдера Ростелеком в Сиктивкарі. Вони поділяються на дві категорії – для оптики та для телефонних ліній. Перевірити швидкість інтернету рекомендуємо відразу після підключення – для цього існує сервіс Speedtest, також на сайті Ростелекому створено власний вимірювальний сервіс. Найчастіше зв'язок працює відмінно, попри численні відгуки, які свідчать про протилежне. При виникненні несправностей зі швидкістю дзвоніть на гарячу лінію.

Тарифи Ростелеком у Сиктивкарі для оптичних ліній:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» з безкоштовним оптичним терміналом та місячним антивірусним ключем – абонентська плата становитиме 570 руб/міс.
  • «Інтернет до 60 Мбіт/сек» з безкоштовним оптичним терміналом та місячним антивірусним ключем – абонентська плата становитиме 670 руб/міс (вигідна пропозиція).
  • «Інтернет до 200 Мбіт/сек» з безкоштовним оптичним терміналом та місячним антивірусним ключем – абонентська плата становитиме 770 руб/міс (для найвибагливіших клієнтів). При підключенні задіяна технологія xPON, коли оптика заводиться безпосередньо до будинку. На молодших тарифах підключення може бути виконане за технологією FTTx.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 250 Мбіт/сек (технологія xPON), з безкоштовним оптичним терміналом та подарунковими ігровими опціями – абонентська плата становитиме 870 руб/міс.

Тарифні плани для підключення по телефонній лінії:

  • «Інтернет до 10 Мбіт/сек» з місячним антивірусним ключем – абонентська плата становитиме 530 руб/міс.
  • «Ігровий» зі швидкістю до 11 Мбіт/сек, з місячним антивірусним ключем і подарунковими ігровими опціями – абонентська плата становитиме 850 руб/міс.

Не забудьте заглянути в розділ з акціями – тут на вас чекатимуть ще вигідніші умови.

Послуга «Інтерактивне ТБ»

Телебачення від Ростелекома припаде до душі кожному жителю Республіки Комі. Воно забезпечує бездоганну якість зображення і відкриває доступ до великої бібліотеки з фільмами, що регулярно оновлюється. Присутня підтримка трансляцій в 3D і HD. Підтримується перегляд телевізора на екрані комп'ютера.

Діючі тарифні плани:

  • «ТВІЙ Стартовий» з пакетом на 129 телеканалів, розмір абонентської плати – 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» з пакетом на 161 телеканал, розмір абонентської плати – 420 руб/міс (найвигідніша пропозиція).
  • «ТВІЙ Просунутий» з пакетом на 192 телеканали, розмір абонентської плати – 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний» з пакетом на 234 телеканали, розмір абонентської плати – 1700 руб/міс (величезний вибір каналів, у тому числі у форматі HD).
  • «ТВИЙ Прем'єрний» з пакетом на 56 телеканалів, розмір абонентської плати – 620 руб/міс.

Для підключення послуги використовуються канали Ростелекому. Також абонентам із Республіки Комі надаються додаткові тематичні пакети телеканалів. Перегляд фільмів оплачується окремо.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0»

Перед нами телебачення нового покоління, що не вимагає прив'язки до Ростелекому. Воно може працювати спільно з будь-якими провайдерами, підключаючись до них через кабель або через Wi-Fi. Можливості послуги – «Мультискрин», управління ефіром та запис трансляцій, інформаційні сервіси на екрані ТБ, доступ до бібліотеки фільмів та серіалів.

Діючі тарифи:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – включає набір із понад сотні каналів. Щомісячно до оплати - 320 рублів.
  • «ТВІЙ Оптимальний 2.0» – включає понад 135 каналів. Щомісячно до оплати - 420 рублів.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – включає понад 160 каналів. Щомісячно до оплати - 620 рублів.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – включає майже 200 каналів. Щомісячно до оплати - 1700 рублів.

Фільми та додаткові канали оплачуються окремо.

Тарифи на міський телефон

З приходом стільникових телефонів цьому засобу зв'язку пророкували швидку кончину. Сьогодні мобільники є майже всі, але й від міських трубок ніхто не відмовляється. Тим більше, що Ростелеком розробив для своїх абонентів чимало цікавих тарифів. Почнемо їх огляд з безлімітів.

Тариф «Безлімітний» надає абонентам необмежену кількість викликів по Сиктивкару – можна дзвонити скільки завгодно, у будь-який час дня та ночі.Розмір абонентської плати становить 450 руб/міс. Паралельно з ним на старих телефонних станціях працює тарифний план «Абонентський». Він включає той самий безліміт, але за 370 руб/міс. Така вартість пов'язана з відсутністю на старих АТС посекундної тарифікації.

Тарифний план «Безлімітна Росія» відкриває доступ до необмежених міжміських дзвінків. Телефонуйте в Москву, Сочі, Єкатеринбург, Новгород, Іркутськ, Магадан або Петропавловськ-Камчатський, не витрачаючи жодної копійки зверху. Розмір абонентської плати становить лише 520 руб/міс. Паралельно з внутрішньоросійським безлімітом на тарифі надаються 200 хвилин на будь-які російські мобільники.

Тарифний план «Вихідний» відрізняється від інших тим, що він є напівбезлімітом. З понеділка по п'ятницю на ньому діє щохвилинна тарифікація – 66 коп/хв. У суботу та неділю, а також у дні державних свят, на тариф включається безліміт. Розмір абонентської плати становить 342 руб/міс.

Погодинні тарифні плани:

  • «Комбінований 100» – тарифний план включає 100 хвилин за Сиктивкаром, дзвінки зверху тарифікуються по 74 коп/хв. Розмір абонентської плати становить 238 руб/міс.
  • «Комбінований 300» – тарифний план включає 300 хвилин за Сиктивкаром, дзвінки зверху тарифікуються по 54 коп/хв. Розмір абонентської плати становить 370 руб/міс.
  • «Погодинний» – включені хвилини відсутні, дзвінки тарифікуються по 62 коп/хв. Розмір абонентської плати – 190 руб/міс (відмінний варіант для підключення ADSL, коли відсутня потреба в домашньому телефоні).

При подачі заявки на підключення стаціонарного телефону можна запросити телефонний апарат – за 650 рублів одноразово або на виплат на рік з щомісячним платежем у розмірі 60 рублів.

Тарифи на мобільний зв'язок

У філії Ростелекому в Республіці Комі діє мережа стільникового зв'язку, побудована на основі технічних потужностей оператора Теле2 (належить Ростелекому).Саме з цим пов'язана схожість тарифів. А представлені вони двома лінійками – це «Суперсимка» та «На всіх». Розглянемо їх докладніше.

Тарифна лінійка «Суперсимка» включає п'ять тарифів:

  • «Суперсимка FREE» – тариф без абонентської плати. Дзвінки по Сиктивкару та Республіці Комі тарифікуються по 90 коп/хв. Вартість інтернет-трафіку складає 15 рублів за пакети за 10 Мб. Вартість дзвінків по Росії – 8 руб/хв, на номери Ростелекому – 2 руб/хв. Місцеві SMS тарифікуються по 1, 5 руб/шт, по Росії - 2, 5 руб/шт.
  • «Суперсимка S» – тариф для тих, хто віддає перевагу інтернет розмовам. Набір увімкнених послуг – 5 Гб мобільного трафіку, анлім для соціальних мереж, анлім для популярних месенджерів, безлімітні виклики всередині мережі. Вартість місцевих та міжміських дзвінків складає 2 руб/хв. Розмір абонентської плати - 7 руб/добу.
  • «Суперсимка M» – тариф для малоговірких абонентів.Набір включених послуг – 2 Гб мобільного трафіку, анлім для соціальних мереж, анлім для популярних месенджерів, 100 хвилин на номери Сиктивкара та Республіки Комі, безлімітні виклики всередині мережі, 50 SMS на номери регіону. Розмір абонентської плати - 199 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – тариф для більшості абонентів. Набір включених послуг – 5 Гб мобільного трафіку, анлім для соціальних мереж, анлім для популярних месенджерів, 400 хвилин на номери Сиктивкара та Республіки Комі, безлімітні виклики всередині мережі, 50 SMS на номери регіону. Розмір абонентської плати - 299 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – найстарший тариф у лінійці. Набір включених послуг – 10 Гб мобільного трафіку, анлім для соціальних мереж, анлім для популярних месенджерів, 550 хвилин по Росії, безлімітні виклики всередині мережі, 50 SMS на номери регіону. Розмір абонентської плати - 399 руб/міс.

Передбачено автоматичне перенесення невикористаних залишків на наступний період. Також у лінійці працює функція обміну хвилин на гігабайти.

Тарифна лінійка «На всіх» включає такі тарифи:

  • «На всіх L» – 5 Гб мобільного трафіку, безліміт для соціальних мереж та популярних месенджерів, 400 хвилин на номери Сиктивкара та Республіки Комі, безлімітні виклики всередині мережі, 50 SMS на номери регіону. Розмір абонентської плати - 299 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – 10 Гб мобільного трафіку, безліміт для соціальних мереж та популярних месенджерів, 550 хвилин по Росії, безлімітні виклики всередині мережі, 50 SMS на номери регіону. Розмір абонентської плати - 399 руб/міс.

Тут хвилинами та трафіком можна ділитися з іншими абонентами, об'єднуючи їх у групи.

Тарифи для послуги «Відеоспостереження»

Використання даної послуги передбачає покупку фірмової відеокамери, що підключається Wi-Fi до інтернету і веде запис на сервери Ростелекому. Вартість камери становить 4990 рублів, у цю суму включено 12 місяців обслуговування.Далі – по 300 руб/міс. Є можливість купити камеру на виплат на два роки, по 300 руб/міс. Система зберігає записи за останні 7 діб, є можливість робити вивантаження тривалістю 30 хвилин – максимум п'ять вивантажень на місяць.

Тарифи для послуги «Розумний дім»

Розмір абонентської плати - 300 руб/міс. Послуга передбачає покупку обладнання з датчиками відкриття, руху, виявлення протікання та задимлення. Система контролює стан датчиків та відправляє тривожні повідомлення через інтернет на смартфон користувача.

  • Базовий комплект - 11 590 рублів. Передбачено розстрочку на два роки по 600 руб/міс із початковим внеском 1300 рублів. Склад комплекту - контролер, датчик руху, датчик відкриття.
  • Базовий комплект - 16 990 рублів. Передбачено розстрочку на два роки по 900 руб/міс із початковим внеском 1300 рублів. Склад комплекту – контролер, датчик руху, датчик відкриття, датчик задимлення та датчик протікання.

При купівлі обладнання за повну вартість абонентам надаються 12 місяців безкоштовного обслуговування.