Оновлення Yota здивувало всіх користувачів

Anonim

Мобільним оператором Yota було оновлено мобільний додаток. Тепер користувачам стала доступна опція «Прикласти файл» при спілкуванні в чаті техпідтримки. На одному екрані можна активувати будь-яку функцію – змінити умови тарифного пакета, поповнити баланс або розпочати діалог з техпідтримкою оператора.

Що ще змінилося

Мобільний оператор Yota помітно збільшив і список додатків, якими можна користуватися безлімітно. До категорії месенджери були додані:

  • IMO.
  • WeChat.
  • ICQ.

Зачепили зміни та категорію «Соціальні мережі», сюди були додані сайти Tinder та Periscope. У розділі «Відео» з'явився зручний тримінговий сервіс Twitch. Крім цього, користувачі можуть налаштувати безлімітний доступ до електронної пошти, що використовується. Стали доступними Mail.ru, Gmail.com, Yandex.ru, Exchange.

Директор напряму “Смартфон” А. Пономарьов прокоментував нововведення. Він заявив, що колектив компанії радий запропонувати оновлений мобільний додаток усім користувачам. Новий інтерфейс дозволить оперативно і без проблем вирішити будь-яке питання.

Yota роздає зарядки

Сотовий оператор пропонує скористатися унікальною пропозицією. У рамках проекту всі бажаючі можуть взяти напрокат повербанк, щоб зарядити смартфон або інший пристрій.

Переносний акумулятор поки можна взяти тільки у великих торгових центрах Москви та Санкт-Петербурга. Надалі до проекту будуть приєднані інші регіони. Для отримання переносного акумулятора потрібно мати тільки активну сім-карту оператора, залишати заставу або пред'являти паспорт не потрібно.

Повернути банк необхідно до закриття торгового центру. Важливо, що повертати пристрій потрібно саме в той магазин, де він був виданий.