Tele2 випередив конкурентів з будівництва мереж

Anonim

Оператор мобільного зв'язку Теле2 став лідером у телекомунікаційній галузі, у галузі будівництва мережі. Роскомнагляд представив дані, згідно з якими з січня цього року оператор збільшив кількість вишок мобільного зв'язку майже на 5%. Цей показник у 2,5 рази вищий, ніж у решти операторів так званої «великої четвірки».

Скільки станцій у Теле2

За підсумками першого кварталу 2019 року компанія Tele2 посіла лідируюче місце за темпами розвитку інфраструктури. Сукупна кількість базових станцій цього оператора зросла на 5%, зараз їхня кількість становить 156 972.Якщо порівнювати цю цифру з даними інших компаній, що надають зв'язок, то можна побачити, що кількість РЕМ у найближчого конкурента зросла приблизно на 2%.

Протягом останнього місяця Теле2 запустив мережі 4G/3G/2G в Іванівській та Ярославській областях. У цих регіонах було покрито територію, де мешкає понад 95% населення. У планах оператора розширювати та поступово збільшувати ємність своїх мереж після їх офіційного запуску в цьому регіоні.

Завдяки такому кроку вдасться забезпечити якісним зв'язком велику кількість абонентів навіть у найвіддаленіших куточках Ярославської та Іванівської областей.

Tele2 помітно випереджає інших гравців ринку телекомунікацій, які відносяться до великої четвірки. Ця компанія найшвидше розвиває сучасні мережі LTE. З початку цього року стільниковий оператор зводить мобільні вишки вдвічі швидше за найближчого конкурента.

Судячи з даних, представлених Роскомнаглядом, за перший квартал поточного року компанія збільшила кількість базових станцій LTE на 4, 6%, зараз їх кількість становить майже 52 тисячі. Власник другого місця показав приріст РЕМ лише на 2, 4%.

Компанія викликає довіру

Постійно вкладаючи гроші в розвиток мереж, оператор тим самим збільшує індекс довіри росіян. Все більше людей готові рекомендувати даного оператора рідним та друзям. За індексом NPS оператор є основним лідером у галузі.

Один із керівників компанії А. Крушинін заявив, що першочергова увага приділяється якості послуг, що надаються. Зараз у Москві та області майже не залишилося ділянок, які не охоплені покриттям. Доступність та безперебійність сервісів досягає 100%.